Mortensrud


Fortsatt lang kø på E6

To trafikkuhell på kort tid ved Mortensrud fører til at det fortsatt er lang kø på E6 inngående. Det er kø tilbake til avkjøringen til Kolbotn.

Les mer om Kolbotn og Mortensrud.

- Passasjer tok kvelertak på vekter under billettkontroll

Både passasjeren og vekteren anmelder hverandre, ifølge politiet. Opptrinnet skal ha funnet sted under en billettkontroll på en buss ved Mortensrud, skriver politiet på Twitter.

Les mer om Mortensrud og Twitter.
Person truet, slått og ranet

Politiet har nå kontroll over to personer som passer til vitnebeskrivelsene etter at en person ble ranet ved Mortensrud senter onsdag kveld.

Les mer om Mortensrud.
Slått og truet på Mortensrud 2

Meny Ekspandr Nyheter Ekspandr Distrikt Lukk meny Slått og truet på Mortensrud Siste meldinger

Truet og slått på Mortensrud senter

Politiet søker etter to personer etter at en person ble truet, slått og frastjålet mobil og penger på Mortensrud Senter.

Forsinkelser på T-banelinje 3

Stans i trafikken mellom Mortensrud og Bøler. T-banen melder via sin Twitter-konto at det er stans i trafikken mellom Mortensrud og Bøler grunnet avrevet strømsko. Det kjøres på ett

Kjørt på bakfra

En bil skal ha kjørt på en annen bil bakfra ved E6 Mortensrud. To personer er lettere skadet, blant dem et barn. Ambulanse og politi er på stedet. På grunn av hendelsen er det stans i trafikken fra Ryen til ulykkesstedet, men politiet mener den vil komme i gang raskt.

Les mer om Ryen.
Buss for t-bane

Ruter setter inn busser mellom Helsfyr og Mortensrud. De øvrige togene på linje tre som skulle ha kjørt til Mortensrud, kjører isteden til Tveita og snur der. Ruter vet ikke hvor lang tid det vil ta før t-banetrafikken går som normalt, men anslår at i det hvert fall vil ta en time før de får fjernet toget som står ved Oppsal stasjon.

Les mer om Helsfyr, Mortensrud, Oppsal og Tveita.
Se uværet som herjet i Oslo

Østlandet fikk besøk av lyn, torden og uvær torsdag ettermiddag. På Mortensrud kom regnet ned i form av store klumper med haggel.

Les mer om Oslo.
Uvær i Oslo

Uvær lammer trafikken Mens vannet flommer på Mortensrud og lammer trafikken flere steder i Oslo, har lynnedslag antakeligvis førte til skogbrann på Nesoddtangen. Av Eirin Eikås Se video

Les mer om Mortensrud, Nesoddtangen og Oslo.
Tøyen stasjon er mørklagt

Tøyen stasjon er mørklagt og stengt for av- og påstigning, melder Ruter. Et lynnedslag førte til strømbrudd, og stans i trafikken på linje 3 mellom Hellerud og Mortensrud. T-banen går igjen nå.

Les mer om Hellerud, Mortensrud og Ruter.
Tøyen stasjon åpen igjen

Tøyen stasjon er åpen for trafikk igjen. Det er forsinkelser på linje 3 på T-banen, særlig mellom God og Mortensrud, ifølge Sporveien.

Les mer om God, Mortensrud, Sporveien og T-banen.
Pågrep afghansk mann

Politiet har pågrepet en 22 år gammel mann av afghansk opprinnelse etter at han skal ha truet en annen mann med kniv på Mortensrud i Oslo. 22-åringen hadde også en revolver, men skal

Les mer om Mortensrud og Oslo.
Søkte etter bevæpnet mann i Oslo

Etter en stor leteaksjon og tips fra publikum har politet en bevæpnet mann på Mortensrud. Politiet beskrev mannen som farlig.

Les mer om Mortensrud og Oslo.
Mann pågrepet etter helikopterjakt i Oslo

Politiet satte inn store styrker i jakten på en bevæpnet mann på Mortensrud i Oslo mandag.

Les mer om Mortensrud og Oslo.
Søker etter bevæpnet mann i Oslo

Store politistyrker søker etter en bevæpnet mann i området mellom Lofsrudhøgda og Mortensrud. Politiet beskriver mannen som farlig. Av Journalist Saken oppdateres.

Les mer om Lofsrudhøgda, Mortensrud og Oslo.
Leter med helikopter

Alt tilgjengelig mannskap i Oslopolitiet og helikopter leter etter en mann som skal ha truet en annen person med både kniv og revolver på Mortensrud i Oslo, skriver VG.

Les mer om Mortensrud, Oslo og Oslopolitiet.
Søker etter bevæpnet mann i Oslo

Store politistyrker søker etter en bevæpnet mann i området mellom Lofsrudhøgda og Mortensrud. Politiet beskriver mannen som farlig.

Les mer om Lofsrudhøgda, Mortensrud og Oslo.
NÅ: Politiet søker etter en mulig

Politiet har pågrepet en mann som skal ha skadet en annen med kniv på Mortensrud i Oslo. På politiets twitter-profil skriver de at de søker etter en mann (22) av afghansk opprinnelse.

Les mer om Mortensrud og Oslo.
Motorsykkel mot personbil ved Mortensrud

Venstre felt stengt inngående på E6. Trafikken glir sakte forbi Politi og ambulanse er på stedet etter et sammenstøt mellom en motorsykkel og personbil ved Mortensrud. Ulykken skjedde

Les mer om Mortensrud og Politi.
Uhell på E6

På E6 ved Mortensrud, retning Oslo, er det redusert framkommelighet på grunn av et trafikkuhell. Nødetater er på vei.

Les mer om Mortensrud og Oslo.
Knivstukket på Mortensrud

En mann ble knivstukket på Mortensrud grytidlig i morges. En krangel i en leilighet på Mortensrud på morgenkvisten endte med at en mann gikk tom for verbale argumenter, og grep til kniven. En annen mann ble stukket i lysken.

Les mer om Mortensrud.
Mann knivskadet på Mortensrud

En mann er kjørt til legevakten med lettere skader etter at han ble rispet med kniv i lysken i en leilighet på Mortensrud i Oslo. Gjerningsmannen ble pågrepet på stedet, melder politiet.

Les mer om Mortensrud og Oslo.
Billettproblemer på T-banen

Ruter melder at alle kortlesere fra Tøyen stasjon mot Ellingsrudåsen, Mortensrud og Bergkrystallen er ute av drift. Ruter sier at du kan kjøre som vanlig, men betale når du går av banen.

Billettproblemer på T-banen

Ruter melder at alle kortlesere fra Tøyen stasjon mot Ellingsrudåsen, Mortensrud og Bergkrystallen er ute av drift. Du kjører som vanlig, men betaler når du går av opplyser de videre. Billettappen fungerer som normalt.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10