Mortensrud

Mener Mortensrud er glemt av politikerne

Masseslagsmål, åpent narkotikasalg ved kjøpesenteret og 13-åringer som rekrutteres til gjenger er sikre tegn på at noe må gjøres for ungdommene som vokser opp i denne delen av Oslo, mener forfatter Adel Khan Farooq.
Les mer om Adel Khan Farooq og Oslo.

Pågrepet etter brann i biler

En mann i 20-årene er pågrepet etter en bilbrann i Blakkens vei på Mortensrud i natt. Brannen startet i n bil og spredte seg til en annen. Mannen ble pågrepet i nærheten.
Les mer om Mortensrud.
Mann i klovnedrakt løp etter jenter med kniv
Venninnene på 16 år ble livredde, da en person utkledd som klovn løp etter dem på Mortensrud i Oslo. – Jeg tør ikke gå ut når det er mørkt, sier Camilla.
Les mer om Camilla, Mortensrud og Oslo.
– Han løp etter oss med kniv
Venninnene på 16 år ble livredde, da en person utkledd som klovn løp etter dem på Mortensrud i Oslo. – Jeg tør ikke gå ut når det er mørkt, sier Camilla.
Les mer om Camilla, Han, Mortensrud og Oslo.

Får et dårligere flybusstilbud

Mortensrud får et dårligere flybusstilbud, etter at bymiljøetaten i Oslo har bestemt at Flybuss-ekspressen ikke får kjøre gjennom bommene til Skulleud. Flybussekspressen legger ned ruten sin mellom Ski og Gardermoen fra og med i dag, og kjører kun fra Mortensrud utenom rushtiden på hverdager.
Mann banket opp og bortført i Oslo
En mann i 20-årene ble banket opp av tre menn i en hage på Mortensrud før han ble tvunget inn i en bil.
Les mer om Mortensrud og Oslo.
Slutt på flybuss mellom OSL og Ski
Flybussekspressens rute mellom Ski og Oslo lufthavn legges ned fra 1. oktober. Bussruta har hatt for få passasjerer gjennom flere år. Flybussekspressen har siden 1998 gått i rute mellom Ski, Greverud, Kolbotn, Prinsdal, Mortensrud, Ryen, Oslo og Gardermoen.
Foreslår førerløse busser
Førerløse busser kan bli løsningen for innbyggerne i det planlagte boligområdet Gjersrud - Stensrud sør i Oslo. Ruter ser for seg bussing av passasjerene til og fra T-banen på Mortensrud og tog på Hauketo, skriver Aftenposten.
Pågrepet etter masseslagsmålet
Politiet har pågrepet en person etter slagsmålet på Mortensrud. To menn havnet på sykehus og politiet lette etter gjerningspersoner med helikopter i går kveld.
Les mer om Mortensrud.
Vitner har utpekt mistenkte
Vitner har utpekt mistenkte etter masseslagsmålet på Mortensrud onsdag kveld. Disse skal nå avhøres, sier politiadvokat Børge Andre Kristiansen til Dagbladet. To menn havnet på sykehus, og en av dem er alvorlig skadd etter slagsmålet.
Alvorlig skadet etter slagsmål
To menn er skadd, n av dem alvorlig, etter et masseslagsmål ved Senter Syd på Mortensrud sør i Oslo sent onsdag kveld. Begge de skadde er kjenninger av politiet, sier operasjonsleder Kathrine Silju. Ingen er foreløpig pågrepet etter slagsmålet.
Mann alvorlig skadet etter overfall i Oslo
To menn er skadet, n av dem alvorlig, etter det som skal være et overfall ved Senter Syd på Mortensrud sør i Oslo onsdag kveld.
Les mer om Mortensrud, Oslo og Senter Syd.
Bil full av tyvegods
En bil ble stoppet på Mortensrud tidligere i dag fordi det lakk olje fra den. Da politiet hadde kontroll av kjøretøyet og fører viste det seg at bilen var full av tyvegods. Dette stammet fra et inbrudd på et veksted på Furuset som ble meldt en time senere.
Les mer om Furuset og Mortensrud.
Kvinne siktet for falsk forklaring etter mistenkelig dødsfall i Oslo
En mann i 50-årene er funnet død på Mortensrud i Oslo.
Les mer om Mortensrud og Oslo.
Kvinne siktet for falsk forklaring etter dødsfall i Oslo
Politiet etterforsker omstendighetene etter at en mann i 50-årene ble funnet død på Mortensrud i Oslo.
Les mer om Mortensrud og Oslo.
Mann funnet død på Mortensrud
Oslo-politiet etterforsker et dødsfall på Mortensrud i Oslo, etter at en mann i 50-årene ble funnet død torsdag. En kvinne er siktet for falsk forklaring, skriver VG.
Les mer om Mortensrud og Oslo.
Mistenkelig dødsfall i Oslo: Kvinne siktet for falsk forklaring
En kvinne er siktet for falsk forklaring etter at en mann i 50-årene ble funnet død på Mortensrud i Oslo torsdag.
Les mer om Mortensrud og Oslo.
12 års fengsel for drap på ektemann
En 31 år gammel kvinne er dømt til fengsel i 12 år for å ha skutt og drept mannen sin på Mortensrud i Oslo i februar i fjor.
Les mer om Mortensrud og Oslo.
Mortensrud-drapet: Skjøt ektemannen - dømt til tolv års fengsel
En 31 år gammel kvinne er dømt til tolv års fengsel for å ha skutt og drept sin mann på Mortensrud i Oslo i fjor, melder NRK.
Les mer om Mortensrud, NRK og Oslo.
Kvinne(31) dømt til tolv års fengsel for drap
Skjøt mannen sin på Mortensrud i Oslo.
Les mer om Mortensrud og Oslo.
Dømt til 12 års fengsel for drap
En 31 år gammel kvinne i Oslo tingrett fengsel er dømt til fengsel i 12 år for å ha skutt og drept mannen sin på Mortensrud i februar i fjor. Kvinnen dømmes også til å betale erstatning til mannens arvinger på til sammen over en million kroner.
Les mer om Mortensrud og Oslo.
Hevder hun handlet i nødverge
Kvinnen som drepte mannen sin på Mortensrud i februar i fjor, innrømmer at hun skjøt ham, men hevder hun var i en nødvergelignende situasjon, ifølge forsvareren. Påtalemyndigheten mener hun planla drapet. Rettssaken starter i Oslo tingrett på tirsdag.
Les mer om Mortensrud og Oslo.
Ungdommer i masseslagsmål i Oslo
En stor gruppe ungdommer på Mortensrud i Oslo havnet i slagsmål lørdag kveld. To ruter på en buss ble knust.
Les mer om Mortensrud og Oslo.
Tiltalt for overlagt drap på mannen
En 30 år gammel kvinne er tiltalt for drap, etter at ektemannen ble skutt i hodet og forlatt i leiligheten slik at han døde av skadene. Drapet skjedde på Mortensrud i Oslo i februar i fjor, og kvinnen varslet selv politiet på Romerike, skriver Aftenposten.
Skolebygg totalskadd i brann i Oslo
Deler av Mortensrud skole i Oslo er totalskadd etter en brann onsdag kveld. – Skolebygningen, som er på 200 kvadratmeter, er totalskadd, bekrefter vaktkommandør Stig Henning Duaas ved Oslo Brann- og redningsetat overfor Dagbladet.