Mortensrud


Tragedien er en mulighet til å tenke over hva man kan gjøre

Lokalmiljøet på Mortensrud er lei av ikke å bli hørt. Nå vil de at politikerne skal bry seg – også utenom de tragiske hendelsene.

Les mer om Mortensrud.

Ulykke med fire biler på E6

Politiet kjenner ikke til om personer er skadet. Politiet I Oslo melder at fire biler har vært involvert i et trafikkuhell på E6 mellom Klemetsrud og Mortensrud på vei inn mot Oslo. Ulykken ble meldt til politiet klokken 06.40.

Les mer om Klemetsrud, Mortensrud og Oslo.
- Mamma, hvorfor dør barn her?

Beboere på Mortensrud samles fredag for å gå i fakkeltog. - Ingen barn skal dø uten at nabolaget bryr seg, sier initativtager Melita Ringvold.

Fakkeltog til støtte for død tiåring

Lokalmiljøet på Mortensrud i Oslo, hvor en ti år gammel gutt ble funnet død av underernæring i eget hjem, vil likegyldigheten til livs når de fredag inviterer til fakkeltog for å vise solidaritet og samhold.

Les mer om Mortensrud og Oslo.

- Når triste ting skjer, har vi alle et ansvar for å vise at bryr oss

Engasjerte beboere på Mortensrud inviterer til fakkeltog for å vise solidaritet og oppmuntre til samhold i nabolaget etter at en 10 år gammel gutt ble funnet død i sitt eget hjem.

Les mer om Mortensrud.
Fakkeltog til støtte for død tiåring

Lokalmiljøet på Mortensrud i Oslo, hvor en ti år gammel gutt ble funnet død av underernæring i eget hjem, vil likegyldigheten til livs når de fredag inviterer til fakkeltog for å vise solidaritet og samhold.

Les mer om Mortensrud og Oslo.
Gikk til angrep på politiet

En mann på Mortensrud er pågrepet etter at han slo og sparket politibetjentene. Mannen hadde bedt om hjelp fordi han følte seg forfulgt. Politiet måtte bruke pepperspray under pågripelsen.

Les mer om Mortensrud.
Fortsetter arbeidet med OL-anlegg

Planleggingen av ny Jordal Amfi, idrettshall på Mortensrud og skøytehall på Valle Hovin fortsetter selv om OL-drømmen brast for Oslo kommune.

Psykiatre avgjør om mor kan straffes

Politiets etterforsker barnedødsfallet på Mortensrud mot et bakteppe av tung psykiatri. De har ennå ikke fått kontakt med 10-åringens biologiske far, som nå bor i USA.

Les mer om Mortensrud og USA.
Mindre materielle skader

Politiet i Oslo melder at det kun er snakk om mindre materielle skader etter en trafikkulykke mellom en trailer og personbil på E6 ved Mortensrud. Veien er ryddet og trafikken går som normalt.

Les mer om Mortensrud og Oslo.
Trafikkuhell på E6 ved Mortensrud

Trafikkuhell på E6 ved Mortensrud

Les mer om Mortensrud.
Fortsatt lang kø på E6

To trafikkuhell på kort tid ved Mortensrud fører til at det fortsatt er lang kø på E6 inngående. Det er kø tilbake til avkjøringen til Kolbotn.

Les mer om Kolbotn og Mortensrud.
- Passasjer tok kvelertak på vekter under billettkontroll

Både passasjeren og vekteren anmelder hverandre, ifølge politiet. Opptrinnet skal ha funnet sted under en billettkontroll på en buss ved Mortensrud, skriver politiet på Twitter.

Les mer om Mortensrud og Twitter.
Person truet, slått og ranet

Politiet har nå kontroll over to personer som passer til vitnebeskrivelsene etter at en person ble ranet ved Mortensrud senter onsdag kveld.

Les mer om Mortensrud.
Slått og truet på Mortensrud 2

Meny Ekspandr Nyheter Ekspandr Distrikt Lukk meny Slått og truet på Mortensrud Siste meldinger

Truet og slått på Mortensrud senter

Politiet søker etter to personer etter at en person ble truet, slått og frastjålet mobil og penger på Mortensrud Senter.

Forsinkelser på T-banelinje 3

Stans i trafikken mellom Mortensrud og Bøler. T-banen melder via sin Twitter-konto at det er stans i trafikken mellom Mortensrud og Bøler grunnet avrevet strømsko. Det kjøres på ett

Kjørt på bakfra

En bil skal ha kjørt på en annen bil bakfra ved E6 Mortensrud. To personer er lettere skadet, blant dem et barn. Ambulanse og politi er på stedet. På grunn av hendelsen er det stans i trafikken fra Ryen til ulykkesstedet, men politiet mener den vil komme i gang raskt.

Les mer om Ryen.
Buss for t-bane

Ruter setter inn busser mellom Helsfyr og Mortensrud. De øvrige togene på linje tre som skulle ha kjørt til Mortensrud, kjører isteden til Tveita og snur der. Ruter vet ikke hvor lang tid det vil ta før t-banetrafikken går som normalt, men anslår at i det hvert fall vil ta en time før de får fjernet toget som står ved Oppsal stasjon.

Les mer om Helsfyr, Mortensrud, Oppsal og Tveita.
Se uværet som herjet i Oslo

Østlandet fikk besøk av lyn, torden og uvær torsdag ettermiddag. På Mortensrud kom regnet ned i form av store klumper med haggel.

Les mer om Oslo.
Uvær i Oslo

Uvær lammer trafikken Mens vannet flommer på Mortensrud og lammer trafikken flere steder i Oslo, har lynnedslag antakeligvis førte til skogbrann på Nesoddtangen. Av Eirin Eikås Se video

Les mer om Mortensrud, Nesoddtangen og Oslo.
Tøyen stasjon er mørklagt

Tøyen stasjon er mørklagt og stengt for av- og påstigning, melder Ruter. Et lynnedslag førte til strømbrudd, og stans i trafikken på linje 3 mellom Hellerud og Mortensrud. T-banen går igjen nå.

Les mer om Hellerud, Mortensrud og Ruter.
Tøyen stasjon åpen igjen

Tøyen stasjon er åpen for trafikk igjen. Det er forsinkelser på linje 3 på T-banen, særlig mellom God og Mortensrud, ifølge Sporveien.

Les mer om God, Mortensrud, Sporveien og T-banen.
Pågrep afghansk mann

Politiet har pågrepet en 22 år gammel mann av afghansk opprinnelse etter at han skal ha truet en annen mann med kniv på Mortensrud i Oslo. 22-åringen hadde også en revolver, men skal

Les mer om Mortensrud og Oslo.
Søkte etter bevæpnet mann i Oslo

Etter en stor leteaksjon og tips fra publikum har politet en bevæpnet mann på Mortensrud. Politiet beskrev mannen som farlig.

Les mer om Mortensrud og Oslo.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12