Mortensrud

Svar på innlegg om rutetilbudet på Dal/Brenna

I en kronikk i Nordstrands Blad forrige uke beskrev Torunn Borgen Gård sin misnøye med at linje 72A mellom Dal og Mortensrud legges ned.

Nå er det quiz på Mortensrud og Holmlia

Quizmaster Arnemann, ønsker velkommen til gratis quiz. Hver uke er det quiz, enten på Maliks eller på Kings pub. Folk som kommer på quiz, kombinerer det gjerne med en bedre middag og tar med seg venner.
Les mer om Holmlia og Mortensrud.
Tre menn og en kvinne tiltalt for vold, trusler og kidnapping
Tre menn og en kvinne er tiltalt for ha slått, sparket, truet og tvunget en mann inn i en bil på Mortensrud i Oslo. Alle de fire må mandag møte i Oslo tingrett. Hendelsen skjedde sent på kvelden mandag 19. september 2016.
Les mer om Mortensrud og Oslo.
Tre menn og en kvinne tiltalt for vold, trusler og frihetsberøvelse
Tre menn og en kvinne er tiltalt for ha slått, sparket, truet og tvunget en mann inn i en bil på Mortensrud i Oslo. Alle de fire må mandag møte i Oslo tingrett. Hendelsen skjedde sent på kvelden mandag 19. september 2016.
Les mer om Mortensrud og Oslo.

Tiltalt for vold, trusler og frihetsberøvelse

Tre menn og en kvinne er tiltalt for ha slått, sparket, truet og tvunget en mann inn i en bil på Mortensrud i Oslo. Ifølge tiltalen ble fornærmede flere ganger utsatt for vold før han ble tvunget inn i bilen til den tiltalte kvinnen.
Les mer om Mortensrud og Oslo.
Fire tiltalt for bortføring
Tre menn og en kvinne må møte i Oslo tingrett neste uke, tiltalt for bortføring. Ifølge tiltalen skal de ha truet og tvunget en mann inn i en bil på Mortensrud i september 2016, og deretter mishandlet ham.
Les mer om Mortensrud og Oslo.
T-banen har problemer
Linje 1 kjører Helsfyr-Frognerseteren og Linje 3 Mortensrud- Jar inntil videre på grunn av strømproblemer. Sporveien setter opp buss mellom Jar og Kolsås etter hvert.
Strømstans rammer T-banen
T-banen står mellom Majorstua og Nationaltheatret, østlig retning, pga. strømstans, opplyser Ruter. Tog fra Bergkrystallen, Ellingsrudåsen, Mortensrud og Vestli snur ved Stortinget stasjon. Vestover går trafikken som normalt.
Byggeplaner på Mortensrud i Oslo
Obos og kommunen går sammen om å regulere et område som kan gi 700 nye boliger, skriver Nettavisen. Området har stort potensial for flere boliger rundt et kollektivknutepunkt, skriver Spor Arkitekter til Plan- og bygningsetaten.
Kommunen vil rive treningshall
Plasthallen på Mortensrud brukes av et par hundre barn og unge i ulike idretter. Den har vært midlertidig godkjent på grunn av mangel på treningssteder. Men nå ber Oslo kommune Klemetsrud idrettslag om å søke om å få hallen godkjent eller rive den.
Les mer om Klemetsrud, Mortensrud og Oslo.
Nå har politiet sørget for at valpene får en god jul
Politiet i Oslo har ordnet nye hjem til de tre hundene som ble funnet i en pappeske på Mortensrud midt på natta. Eieren hadde forlatt dem i 11 minusgrader.
Les mer om Mortensrud og Oslo.
Bilbrann på E6 fører til køkaos
Politiet ber folk om å unngå E6 inngående ved Mortensrud i Oslo, etter at en bilbrann fører til flere stengte felt på E6 mandag morgen.
Les mer om Mortensrud og Oslo.
Første el-buss til Oslo
Den første elektriske bussen i Oslo klargjøres nå for testkjøring mellom Mortensrud og Vika. VårtOslo skriver at Unibuss mottok den første av to el-busser som skal testes på linje 74 i hovedstaden på tirsdag.
Les mer om Mortensrud, Oslo og Vika.
Ingen skadet i brann på Mortensrud
Nødetatene rykket ut til Bertramsjordet i Oslo. Det har brent i en leilighet. Brannen er slukket og det er ikke meldt om personskader.
Statsbudsjettet: Stor skuffelse i Oslo sør
Reaksjoner på Oslo sør etter at regjeringen la frem statsbudsjettet. – Jeg synes det er direkte frekt, sier initiativtager til Mortensrud manifest.
Les mer om Mortensrud og Oslo.
Blar opp 30 millioner til Oslo sør
Mortensrud, Holmlia og andre utsatte områder i Oslo sør skal være gode og trygge steder å vokse opp og bo i, mener byrådet og blar opp 30 millioner kroner.
Les mer om Holmlia og Oslo.
– Ingen steder jeg føler meg så trygg som på Mortensrud
Fordommer og skepsis møter fortsatt Melita Ringvold selv etter 15 år på Mortensrud. Men motivert av beboerne og sitt eget nærmiljø jobber hun for en bedre bydel. Nå håper hun politikerne vil gjøre det samme.
Zahid selges til APOEL
Vålerenga-spiller Ghayas Zahid har blitt solgt til den kypriotiske klubben APOEL FC, melder Vålerenga på sine nettsider. 22-åringen fra Mortensrud har signert for fire år og får nå muligheten til å spille i Champions League for sin nye klubb.
Les mer om Mortensrud og Vålerenga.
Mortensrud: En person pågrepet
En person er pågrepet for kroppskrenkelse etter en konflikt på Mortensrud tidligere i kveld. Politiet lette lenge etter en person som skal ha hatt et våpen. Han er ikke funnet, men politiet tror det vet hvem han er. Det var en konflikt mellom to grupperinger godt kjent av politiet.
Les mer om Mortensrud.
Skal ha vist frem våpen
Politiet er på Mortensrud i forbindelse med en konflikt mellom to parter kjent for politiet fra før av. Det skal ha blitt truet med våpen, uten at politiet har funnet dette. Politiet er fortsatt på stedet med flere biler. Rundt fire-fem personer var involvert.
Les mer om Mortensrud.
Venter utålmodig på ny hall
Oslo friidrettskrets etterlyser fremdrift i planene om Oslos første friidrettshall på Mortensrud. Ifølge kommunens behovsplan for idrett og friluftsliv skal en slik hall stå ferdig i 2020. I dag er det åtte friidrettshaller i Norge, men ingen i Oslo.
Les mer om Mortensrud, Norge og Oslo.
16-åring mistenkt for skudd
En 16-åring er pågrepet, mistenkt for å ha skutt flere skudd på Mortensrud i natt i området Lofsrudhøgda. Da politiet kom frem kom de i kontakt med 10 unge menn. Etter å ha sett gjennom overvåkningsvideoer ble n av dem pågrepet.
Les mer om Lofsrudhøgda og Mortensrud.
30 000 uten strøm i Oslo
30 000 kunder har mistet strømmen etter et lynnedslag i en av hovedlinjene inn til Oslo, forteller Hafslund. Strømbruddet rammer områdene Prinsdal, Klemetsrud, Lambertseter, Bøler, Holmlia, Mortensrud og Gjersjøen. Hafslund vet ennå ikke når de får rettet opp i problemene.
Steinet politibil i Oslo
En politibil ble truffet av minst tre store steiner kastet av ungdommer på Mortensrud i Oslo i går kveld, ifølge politiet. Steinene skal ha vært på størrelse med to knyttnever. Ingen ble pågrepet etter hendelsen.
Les mer om Mortensrud og Oslo.
Politiet vil gi unge kriminelle oppholdsforbud i Oslo-bydeler
Nylig fikk 18-åring, som er dømt for mindre forhold, forbud mot å være på Mortensrud senter og torg i et halvt år. Urimelig, sier forsvarer.
Les mer om Mortensrud og Oslo-bydeler.