Mortensrud

Mann ranet og banket i Oslo

En mann i 40-årene er lettere skadd etter å ha blitt ranet på Mortensrud i Oslo søndag kveld. Ranerne brukte slagvåpen, opplyser politiet. Politiet leter etter flere gjerningsmenn.
Les mer om Mortensrud og Oslo.

Ranet med slagvåpen

Politiet søker etter flere gjerningspersoner etter at en mann i 40-årene ble ranet på åpen gate på Mortensrud i Oslo. Ifølge politiet ble det brukt slagvåpen under ranet. Den fornermede skal være lettere skadet. De antatte gjerningspersonene beskrives som fire-fem ungdommer.
Les mer om Mortensrud og Oslo.
Mortensrud: Løp fra kollisjon
Politiet leter fortsatt etter en bilfører som løp vekk etter en kollisjon på Mortensrud i natt. Det er uklart hvor skadet han er. To av passasjerene ble kjørt til legevakta.
Les mer om Mortensrud.
Lang kø på E6
Det er lang kø på E6 ved Mortensrud etter et trafikkuhell ved avkjøringen til Dal/Brenna i Oslo. To biler kjørte inn i hverandre, men ingen personskade, ifølge politiet.
Les mer om Mortensrud og Oslo.

Mener Mortensrud er glemt av politikerne

Masseslagsmål, åpent narkotikasalg ved kjøpesenteret og 13-åringer som rekrutteres til gjenger er sikre tegn på at noe må gjøres for ungdommene som vokser opp i denne delen av Oslo, mener forfatter Adel Khan Farooq.
Les mer om Adel Khan Farooq og Oslo.
Pågrepet etter brann i biler
En mann i 20-årene er pågrepet etter en bilbrann i Blakkens vei på Mortensrud i natt. Brannen startet i n bil og spredte seg til en annen. Mannen ble pågrepet i nærheten.
Les mer om Mortensrud.
Mann i klovnedrakt løp etter jenter med kniv
Venninnene på 16 år ble livredde, da en person utkledd som klovn løp etter dem på Mortensrud i Oslo. – Jeg tør ikke gå ut når det er mørkt, sier Camilla.
Les mer om Camilla, Mortensrud og Oslo.
– Han løp etter oss med kniv
Venninnene på 16 år ble livredde, da en person utkledd som klovn løp etter dem på Mortensrud i Oslo. – Jeg tør ikke gå ut når det er mørkt, sier Camilla.
Les mer om Camilla, Han, Mortensrud og Oslo.
Får et dårligere flybusstilbud
Mortensrud får et dårligere flybusstilbud, etter at bymiljøetaten i Oslo har bestemt at Flybuss-ekspressen ikke får kjøre gjennom bommene til Skulleud. Flybussekspressen legger ned ruten sin mellom Ski og Gardermoen fra og med i dag, og kjører kun fra Mortensrud utenom rushtiden på hverdager.
Mann banket opp og bortført i Oslo
En mann i 20-årene ble banket opp av tre menn i en hage på Mortensrud før han ble tvunget inn i en bil.
Les mer om Mortensrud og Oslo.
Slutt på flybuss mellom OSL og Ski
Flybussekspressens rute mellom Ski og Oslo lufthavn legges ned fra 1. oktober. Bussruta har hatt for få passasjerer gjennom flere år. Flybussekspressen har siden 1998 gått i rute mellom Ski, Greverud, Kolbotn, Prinsdal, Mortensrud, Ryen, Oslo og Gardermoen.
Foreslår førerløse busser
Førerløse busser kan bli løsningen for innbyggerne i det planlagte boligområdet Gjersrud - Stensrud sør i Oslo. Ruter ser for seg bussing av passasjerene til og fra T-banen på Mortensrud og tog på Hauketo, skriver Aftenposten.
Pågrepet etter masseslagsmålet
Politiet har pågrepet en person etter slagsmålet på Mortensrud. To menn havnet på sykehus og politiet lette etter gjerningspersoner med helikopter i går kveld.
Les mer om Mortensrud.
Vitner har utpekt mistenkte
Vitner har utpekt mistenkte etter masseslagsmålet på Mortensrud onsdag kveld. Disse skal nå avhøres, sier politiadvokat Børge Andre Kristiansen til Dagbladet. To menn havnet på sykehus, og en av dem er alvorlig skadd etter slagsmålet.
Alvorlig skadet etter slagsmål
To menn er skadd, n av dem alvorlig, etter et masseslagsmål ved Senter Syd på Mortensrud sør i Oslo sent onsdag kveld. Begge de skadde er kjenninger av politiet, sier operasjonsleder Kathrine Silju. Ingen er foreløpig pågrepet etter slagsmålet.
Mann alvorlig skadet etter overfall i Oslo
To menn er skadet, n av dem alvorlig, etter det som skal være et overfall ved Senter Syd på Mortensrud sør i Oslo onsdag kveld.
Les mer om Mortensrud, Oslo og Senter Syd.
Bil full av tyvegods
En bil ble stoppet på Mortensrud tidligere i dag fordi det lakk olje fra den. Da politiet hadde kontroll av kjøretøyet og fører viste det seg at bilen var full av tyvegods. Dette stammet fra et inbrudd på et veksted på Furuset som ble meldt en time senere.
Les mer om Furuset og Mortensrud.
Kvinne siktet for falsk forklaring etter mistenkelig dødsfall i Oslo
En mann i 50-årene er funnet død på Mortensrud i Oslo.
Les mer om Mortensrud og Oslo.
Kvinne siktet for falsk forklaring etter dødsfall i Oslo
Politiet etterforsker omstendighetene etter at en mann i 50-årene ble funnet død på Mortensrud i Oslo.
Les mer om Mortensrud og Oslo.
Mann funnet død på Mortensrud
Oslo-politiet etterforsker et dødsfall på Mortensrud i Oslo, etter at en mann i 50-årene ble funnet død torsdag. En kvinne er siktet for falsk forklaring, skriver VG.
Les mer om Mortensrud og Oslo.
Mistenkelig dødsfall i Oslo: Kvinne siktet for falsk forklaring
En kvinne er siktet for falsk forklaring etter at en mann i 50-årene ble funnet død på Mortensrud i Oslo torsdag.
Les mer om Mortensrud og Oslo.
12 års fengsel for drap på ektemann
En 31 år gammel kvinne er dømt til fengsel i 12 år for å ha skutt og drept mannen sin på Mortensrud i Oslo i februar i fjor.
Les mer om Mortensrud og Oslo.
Mortensrud-drapet: Skjøt ektemannen - dømt til tolv års fengsel
En 31 år gammel kvinne er dømt til tolv års fengsel for å ha skutt og drept sin mann på Mortensrud i Oslo i fjor, melder NRK.
Les mer om Mortensrud, NRK og Oslo.
Kvinne(31) dømt til tolv års fengsel for drap
Skjøt mannen sin på Mortensrud i Oslo.
Les mer om Mortensrud og Oslo.
Dømt til 12 års fengsel for drap
En 31 år gammel kvinne i Oslo tingrett fengsel er dømt til fengsel i 12 år for å ha skutt og drept mannen sin på Mortensrud i februar i fjor. Kvinnen dømmes også til å betale erstatning til mannens arvinger på til sammen over en million kroner.
Les mer om Mortensrud og Oslo.