Moss horten

Ventetid på fergen

På fergesambandet Moss - Horten er det nå ekstra ventetid fra Moss, ifølge Bastø Fosen. Fra Horten kan man renge med å komme med første ferge.
Les mer om Bastø Fosen og Horten.

Ventetid i Moss

I fergesambandet Horten – Moss er det ventetid fra Moss grunnet stor trafikk. Det er bedre fra Hortensiden.
Les mer om Hortensiden.
Ventetid
På grunn av mye trafikk har det vært ventetid i fergesambandet Horten-Moss i dag. Det er fortsatt ventetid fra Moss, men det er blitt bedre i Horten, melder NRK Trafikk.
Les mer om Horten.
Ekstra ventetid på Bastø Fosen
Det er ekstra ventetid fra Horten på fergesambandet Horten-Moss, på grunn av stor trafikk
Les mer om Bastø Fosen og Horten.

Forsinkelser Moss-Horten

Bastø Fosen har hatt en ferge ute av drift fram til klokka 17 søndag ettermiddag, og det er for øyeblikket minst en times ventetid for å komme med fra Moss, melder Bastø Fosen på sine nettsider.
Les mer om Bastø Fosen.
Flere reiste med Bastø Fosen
Trafikken med Bastø Fosen økte med hele 13 prosent i mai i år sammenlignet med mai i fjor. Det viser tall fra Statens vegvesen. Årsaken til den kraftige veksten var trolig at Oslofjordtunnelen var stengt store deler av mai. Før det skjedde, hadde fergesambandet Moss - Horten en reduksjon i trafikken på to prosent sammenlignet med i fjor.
Fergetrøbbel er løst
Tekniske problemer på fergen Bastø IV har skapt fergekø i Horten og Moss i ettermiddag. Nå er imidlertid feilen rettet og Bastø IV har avgang igjen klokken 1450 fra Horten, ifølge Bastø Fosens nettsider.
Les mer om Bastø IV og Horten.
Ventetid fra Horten
– Alle fergene i fergesambandet Horten-Moss kjører etter planlagt rutetabell, sier administrerende direktør ved Bastø fosen Øyvind Lund. Det er likevel litt ventetid fra Horten.
Les mer om Bastø, Horten og Øyvind Lund.
Ventetid fra kaia i Horten
Bastø I blir satt inn i fergesambandet Horten- Moss fra klokka 11.45. Dette fordi en av fergene ble tatt ut av trafikk tidligere i dag. Det skal nå være ventetid fra Horten.
Les mer om Horten.
Bastø IV innstilt
I fergesambandet Horten–Moss er avgangene med Bastø IV innstilt. Det går ingen ferge fra Moss kl. 9.30 og fra Horten 10.15, opplyser Bastø Fosen. Fergen fra Horten 8.45 var også innstilt.
Les mer om Bastø Fosen, Bastø IV og Horten.
Bastø IV innstilt
Avgangene med Bastø IV er innstilt i fergesambandet Horten- Moss. Det blir ingen avgang fra Moss klokka 09.30 og fra Horten klokka 10.15.
Les mer om Bastø IV og Horten.
Stor trafikk på Bastø Fosen
Det skal være stor trafikk og noe ekstra ventetid på fergekaia i Moss i fergesambandet Horten-Moss, melder Bastø Fosen.
Les mer om Bastø Fosen.
Stengt i Oslofjordtunnellen
Oslofjordtunnelen er stengt mellom klokken 22 og 05.30 i natt, på grunn av vedlikeholdsarbeid, melder vegtrafikk sentral Øst på Twitter. Omkjøring er via Oslo eller fergene Moss-Horten.
Nattestengt Oslofjordtunnel
Rv 23 Oslofjordtunnelen blir stengt i natt mellom klokken 22 og 05.30 på grunn av vedlikehold. Omkjøring foregår via Oslo eller ferge Horten – Moss (avganger t.o.m. kl. 23.45).
Les mer om Oslo og Oslofjordtunnelen.
Tom for drivstoff
Ein motorbåt fekk assistanse frå Hovudredningssentralen etter at den stoppa midt i leia til Horten-Moss. Båten synte seg å vere tom for drivstoff.
Fergetrøbbel igjen i Moss
En times tid etter at «Bastø V ble satt inn i trafikk igjen måtte fergen tas ut på nytt på forbindelsen Moss-Horten. Det har ført til kø på fergeleiet i Moss, skriver Moss Avis.
Les mer om Bastø V og Moss-Horten.
Horten-Moss ferga
Bastø V er tilbake i trafikk etter å ha vært innstilt på grunn av tekniske problemer, melder Statens vegvesen. Dermed går sambandet som normalt med fem ferger.
Normal trafikk over fjorden
Forbindelsen Moss-Horten har nå trafikk som normalt, etter at Bastø V er tilbake i drift. Det melder Statens vegvesen.
Les mer om Bastø V.
Ventetid hos Bastø Fosen
Det er noe ventetid på ferjesambandet Horten-Moss fordi Bastø 5 er innstilt på grunn av tekniske problemer.
Les mer om Bastø og Bastø Fosen.
Forsinkelser Moss- Horten
I fergesambandet Horten Moss er Bastø V innstilt på grunn av tekniske problemer, ifølge Bastø Fosen. Dermed kan det bli forsinkelser på rv. 19 over Oslofjorden.
Må forvente å stå over ferge
I Fergesambandet Horten-Moss kan du regn med å måtte stå over en ferge fra Horten til Moss på grunn av stor trafikk. Du kommer med første ferge fra Moss. Alle fem fergene går, men det kan henge igjen litt forsinkelser etter problemer med det ene fergeleiet i Moss. Feilen er nå rettet, opplyser Bastø Fosen.
Les mer om Bastø Fosen og Horten.
Fortsatt lang fergekø i Moss
I fergesambandet Horten-Moss er Bastø 4 fortsatt innstilt på grunn av tekniske problemer. Du må regne med ventetid på minst en time ved Moss fergekai, ifølge Bastø Fosen. På Horten-siden gjelder den ekstra ventetiden kun for større kjøretøy, melder fergeselskapet på sine nettsider. Sambandet trafikkeres inntil videre av fire ferger.
Les mer om Bastø og Bastø Fosen.
Lang fergekø
Det er lange køer for å komme ombord på ferga mellom Horten-Moss. Bastø 6 er tilbake i trafikk, men folk må regne med å stå en stund i kø. Bastø fire er fortsatt innstilt på grunn av tekniske problemer.
Bastø 6 tilbake i trafikk
I fergesambandet Horten-Moss vil Bastø 6 bli satt inn i trafikk fra kl 15:30. Sambandet vil da trafikkeres av fire ferger som vil ta unna trafikken fortløpende. Bastø 4 er fortsatt innstilt pga tekniske problemer. Det er svært mye kø på begge sider av fjorden og ventetid på minst en time, opplyser Bastø Fosen.
Les mer om Bastø og Bastø Fosen.
Kø i Hortenstunnelen
På ferjesambandet Horten Moss er to ferjer ute av drift. Dette fører til kø, og politiet sier bilister ikke må snu i Hortenstunnelen.
Les mer om Hortenstunnelen.