Moss horten

Stenger Oslofjordtunnelen

Riksvei 23 Oslofjordtunnelen stenges klokken 22 i kveld. Fram til klokka 05:30 i morgen skal det utføres vedlikeholdsarbeid i tunnelen. Det blir omkjøring via Oslo, eventuelt fergeforbindelsen Moss - Horten.
Les mer om Horten, Oslo og Oslofjordtunnelen.

Fergeleiet skal oppgraderes

Fire ferger vil være i drift mellom Horten og Moss frem til påske fordi fergeleiet i Moss skal oppgraderes. – I periodene hvor det normalt er 15 minutter mellom hver fergeavgang, vil det i stedet bli 20 og 25 minutter mellom avgangene, opplyser Bastø Fosen.
Les mer om Bastø Fosen og Horten.
Rekordtall for Bastø Fosen
Fergeselskapet Bastø Fosen fraktet mer enn 910 000 kjøretøy mellom Horten og Moss fra mai til september i år. Det er mer enn 60 000 flere kjøretøy enn i samme periode i fjor, skriver Gjengangeren.
Ferge tilbake i trafikk
På fergesambandet Horten-Moss er Bastø I tilbake i trafikk etter at flere avganger ble innstilt på grunn av tekniske problemer. Det er ingen forsinkelser, opplyser Bastø Fosen.
Les mer om Bastø Fosen og Bastø I.

Tekniske problemer

Bastø I på fergesambandet Horten-Moss er innstilt på grunn av tekniske problemer, melder Bastø Fosen.
Les mer om Bastø Fosen.
Moss rotet bort seieren
Det er nå fem poeng som skiller mellom serieleder Moss og Ørn Horten på andreplass i 3. divisjon, etter at mossingene kun klarte 2-2 hjemme mot Vestfossen lørdag. Gjestene utliknet seks minutter før full tid. Kvik Halden på tredjeplass møter Strømsgodset 2 på mandag. Det gjenstår fire serierunder i divisjonen.
Helikopterøvelse i Moss
Et Sea King redningshelikopter fra Rygge flystasjon skal trene i Oslofjorden mellom Moss og Horten frem til klokken 20.00 onsdag kveld, opplyser Hovedredningssentralen på Twitter.
Sea King trener ved Hurum
Et Sea King redningshelikopter fra Rygge vil trene i Oslofjorden mellom Moss og Horten i dag frem til ca 2000. Det opplyser Hovedredningssentralen Sør-Norge.
Bastø Fosen kansellerer avganger
Bastø I må kansellere sine avganger inntil videre, skriver selskapet på sine hjemmesider. Første avgangene som utgår er kl. 10:45 fra Moss og kl. 11:30 fra Horten.
Les mer om Horten.
Ferge innstilt
På fergesambandet Horten-Moss er Bastø I innstilt inntil videre, ifølge Bastø Fosen. Regn med ekstra ventetid i perioder med stor trafikk.
Les mer om Bastø Fosen og Bastø I.
Bastø II innstilles på Moss-Horten
Den ene av fergene på fergesambandet Moss-Horten riksvei 19 må kansellere avganger. De første avgangene som utgår er kl. 12:30 fra Horten og kl. 13:15 fra Moss.
Les mer om Horten og Moss-Horten.
Kø på kaia i Moss
Alle fem ferger er tilbake i trafikk mellom Horten og Moss etter at Bastø III var innstilt i flere timer pga. tekniske problemer, melder Bastø Fosen. Reisende må likevel regne med kø ved kaia på Moss en stund fremover.
Tekniske problemer med ferge
På fergesambandet Horten-Moss er to avganger kansellert på grunn av tekniske problemer med Bastø III, melder Bastø Fosen.
Les mer om Bastø Fosen og Bastø III.
Ekstra ventetid
Det er ekstra ventetid fra begge sider for biler som skal reise med ferga mellom Horten og Moss. Bastø Fosen opplyser at alle fergene er i rute.
Les mer om Horten.
Innstilt ferge
Ferga Bastø VI er innstilt på fergesambandet Horten-Moss. Årsaken er tekniske problemer, opplyser fergeselskapet Bastø Fosen.
Les mer om Bastø Fosen.
Ventetid på fergen
På fergesambandet Moss - Horten er det nå ekstra ventetid fra Moss, ifølge Bastø Fosen. Fra Horten kan man renge med å komme med første ferge.
Les mer om Bastø Fosen og Horten.
Ventetid i Moss
I fergesambandet Horten – Moss er det ventetid fra Moss grunnet stor trafikk. Det er bedre fra Hortensiden.
Les mer om Hortensiden.
Ventetid
På grunn av mye trafikk har det vært ventetid i fergesambandet Horten-Moss i dag. Det er fortsatt ventetid fra Moss, men det er blitt bedre i Horten, melder NRK Trafikk.
Les mer om Horten.
Ekstra ventetid på Bastø Fosen
Det er ekstra ventetid fra Horten på fergesambandet Horten-Moss, på grunn av stor trafikk
Les mer om Bastø Fosen og Horten.
Forsinkelser Moss-Horten
Bastø Fosen har hatt en ferge ute av drift fram til klokka 17 søndag ettermiddag, og det er for øyeblikket minst en times ventetid for å komme med fra Moss, melder Bastø Fosen på sine nettsider.
Les mer om Bastø Fosen.
Flere reiste med Bastø Fosen
Trafikken med Bastø Fosen økte med hele 13 prosent i mai i år sammenlignet med mai i fjor. Det viser tall fra Statens vegvesen. Årsaken til den kraftige veksten var trolig at Oslofjordtunnelen var stengt store deler av mai. Før det skjedde, hadde fergesambandet Moss - Horten en reduksjon i trafikken på to prosent sammenlignet med i fjor.
Fergetrøbbel er løst
Tekniske problemer på fergen Bastø IV har skapt fergekø i Horten og Moss i ettermiddag. Nå er imidlertid feilen rettet og Bastø IV har avgang igjen klokken 1450 fra Horten, ifølge Bastø Fosens nettsider.
Les mer om Bastø IV og Horten.
Ventetid fra Horten
– Alle fergene i fergesambandet Horten-Moss kjører etter planlagt rutetabell, sier administrerende direktør ved Bastø fosen Øyvind Lund. Det er likevel litt ventetid fra Horten.
Les mer om Bastø, Horten og Øyvind Lund.
Ventetid fra kaia i Horten
Bastø I blir satt inn i fergesambandet Horten- Moss fra klokka 11.45. Dette fordi en av fergene ble tatt ut av trafikk tidligere i dag. Det skal nå være ventetid fra Horten.
Les mer om Horten.
Bastø IV innstilt
I fergesambandet Horten–Moss er avgangene med Bastø IV innstilt. Det går ingen ferge fra Moss kl. 9.30 og fra Horten 10.15, opplyser Bastø Fosen. Fergen fra Horten 8.45 var også innstilt.
Les mer om Bastø Fosen, Bastø IV og Horten.