Moss horten

Bastø Fosen innstiller

I sambandet Horten – Moss er Bastø VI innstilt på grunn av tekniske problemer. Avgangen fra Moss kl. 06 utgår, melder Bastø Fosen.
Les mer om Bastø Fosen og Bastø VI.

Bastø V er på vei

Ved årsskiftet ble to av tre nye ferger satt i drift mellom Moss og Horten, og nå er også den tredje ferga på vei fra Tyrkia. Ferga er forventet til Horten om ca 14 dager, litt avhengig av været, og forventes å være i drift til påske skriver Tønsbaerg Blad.
Les mer om Horten, Tyrkia og Tønsbaerg Blad.
Store forsinkelser hos Bastø Fosen
Bastø VI har inntil videre kanselleret sine avganger av tekniske årsaker. Det er for tiden store forsinkelser på sambandet, melder Bastø Fosen på sine nettsider. Det er lange køer både i Horten og i Moss.
Les mer om Bastø Fosen og Horten.
Innstiller fergeavganger
Alle avganger med Bastø VI er kansellert inntil videre grunnet tekniske problemer, melder Bastø Fosen. Tre ferger er nå i trafikk mellom Horten og Moss.
Les mer om Bastø Fosen, Bastø VI og Horten.

Bastø VI innstilt

Ferja Bastø VI som går mellom Horten og Moss, er innstilt inntil videre på grunn av tekniske årsaker. Tre ferjer går som vanlig, men noen avganger går ut som følge av at Bastø VI er innstilt.
Les mer om Bastø VI og Horten.
Bastø VI innstilt
Riksvei 19 Horten-Moss: Fergen Bastø VI innstilt på grunn av tekniske problemer. Tre ferger er i trafikk over Oslofjorden.
Les mer om Oslofjorden.
To ferjer innstilt
I fergesambandet Horten - Moss er Bastø 1 og Bastø 4 begge innstilt pga tekniske problemer. Regn med ekstra ventetid fra begge sider.
Les mer om Bastø og Horten.
Ferge har problemer
På fergesambandet Horten-Moss er avganger med Bastø I innstilt inntil videre grunnet tekniske problemer. Det opplyser Bastø Fosen.
Les mer om Bastø Fosen og Bastø I.
Bastø Fosen kansellerer
Bastø I er innstilt inntil videre på grunn av tekniske problemer. Første avganger som utgår er kl. 07.40 fra Moss og klokka 08.25 fra Horten, melder Bastø Fosen.
Les mer om Bastø Fosen og Horten.
Ekstra ventetid på ferga
I fergesambandet Horten Moss er det nå fire ferger i trafikk, men Bastø IV kan bare ta med personbiler slik at det kan bli ekstra ventetid for storekjøretøy over Oslofjorden i dag.
Les mer om Bastø IV og Oslofjorden.
Ferge tilbake i trafikk
Bastø fire er tilbake i trafikk i fergesambandet Horten- Moss fra klokka 12.10, men kan bare ta med personbiler, ifølge Bastø Fosen.
Les mer om Bastø Fosen.
Kun tre ferger i trafikk
Bastø fire er ute av trafikk i fergesambandet Horten- Moss. Årsaken er tekniske problemer, og det går da tre ferger i sambandet, det melder Bastø Fosen på sine nettsider.
Les mer om Bastø Fosen.
Ferge i normal drift
Fergesambandet Moss-Horten går som normalt igjen straks. Bastø VI starter opp med første avgang fra Horten kl. 06.45 etter å ha vært ute av drift en kort periode.
Les mer om Horten.
Forsinkelser på Moss-Horten
Tett tåke sørger for lang ventetid på kaia. Det skriver Veitrafikksenter Øst på Twitter. I tillegg er kun ett fergeleie i bruk på Horten-siden.
Forsinkelser i Horten
Det er forsinkelser i fergesambandet Horten–Moss. Kun et fergeleie i Horten er i drift og det går bare fire ferger, noe som fører til en del ventetid for alle kjøretøy i Horten.
Les mer om Horten.
Sambandet som normalt
I fergesambandet Horten - Moss er Bastø åtte nå tilbake i trafikk igjen etter at den var innstilt på grunn av tekniske problemer. Sambandet går dermed som normalt, ifølge Bastø-Fosen.
Les mer om Bastø, Bastø-Fosen og Horten.
Tekniske problemer på Moss-Horten
Bastø VIII er innstilt på grunn av tekniske problemer. Avgangene fra Horten kl 14.15 og retur fra Moss kl 15. utgår.
Les mer om Horten og Moss-Horten.
Forsinkelser Moss-Horten
I fergesambandet Horten-Moss kan det bli noen forsinkelser ut uken pga. planlagt vedlikehold ved begge fergeleiene. Et av fergeleiene på hver side vil være tidvis stengt, melder Bastø Fosen.
Les mer om Bastø Fosen.
Vedlikehold kan skape forsinkelser
Det kan bli forsinkelser på fergesambandet Horten-Moss de neste dagene. Årsaken er planlagte vedlikeholdsarbeider som fører til at ett fergeleie på hver blir stengt i perioder resten av uka, opplyser Bastø Fosen.
Les mer om Bastø Fosen.
Tåke gir fergetrøbbel
I fergesambandet Horten-Moss er det nå forsinkelser på grunn av tåke og fordi Bastø I er ute av trafikk med tekniske problemer, opplyser Bastø Fosen. Det går fire ferger i sambandet.
Les mer om Bastø Fosen og Bastø I.
Fergeavganger innstilt
På fergesambandet Horten-Moss er alle avganger med Bastø I innstilt inntil videre. Årsaken er tekniske problemer, opplyser Bastø Fosen.
Les mer om Bastø Fosen og Bastø I.
Innstilt ferge
Horten-Moss: Bastø I er innstilt på grunn av tekniske problemer. Fire ferger er i drift inntil videre
Innstillinger på Moss-Horten
Fergen fra Horten 10.15 og Moss 11.00 er innstillit på grunn av tekniske problemer på Bastø 1. Fire andre ferger går som normalt.
Les mer om Bastø, Horten og Moss-Horten.
Innstiller avganger
På fergesambandet Horten- Moss blir Bastø 1 innstilt inntil videre. Årsaken er tekniske problemer, melder Bastø Fosen. Ferga er innstilt fra Horten klokka 10.15 og fra Moss klokka 11.00.
Les mer om Bastø, Bastø Fosen og Horten.
– En vanvittig prisøkning
Markant prishopp på fergesambandet Horten–Moss fører til at elbilister vurderer å droppe ferge og heller kjøre Oslofjordtunnelen, som er gratis.
Les mer om Oslofjordtunnelen.