Motstand

- Kommunen har mislyktes(pluss)

Høyre og Frp ber Trondheim tenke nytt rundt skoleutbygging, men møter motstand.
Les mer om Frp og Trondheim.

Protest mot slørforbudet for barn i Østerrike

Stillbilde: Facebook Slørforbudet for barn som regjeringen i Østerrike har bebudet, møter nå motstand fra islamistisk hold i form av en protestaksjon på sosiale medier, skriver Kronen Zeitung.
Les mer om Kronen Zeitung og Østerrike.
Fortsetter flyttekampanje
Formannskapet i Kristiansand har vedtatt at studenter som melder flytting til kommunen fortsatt skal få gratis busskort. Andreas Landmark (SV) foreslo å stoppe ordningen, som har møtt skarp motstand i andre kommuner i landsdelen, men han fikk bare støtte fra Miljøpartiet De Grønne.
Den lammende frykten for forandring
Kan det tenkes at reversering er en dårlig idé når ønsket er å sette fart fremover? Senterpartiet surfer heftig på motstrømmer, og vil fortsatt score høyt på sin bastante motstand mot endringer.

Kaller inn til protesttog for å markere bom-motstand

Gro Nyhus og Facebook-gruppen «Nei til bommer innenfor Drammens kommunegrenser» varsler protesttog og markering mot bommer på søndag.
Havfarm i Hamarøy: Svar til leder av TBV (Tranøy båt og velforening)
Jeg registrerer at leder for Tranøy båt og velforening ikke er enig med AN i at det er mye lokal motstand mot etablering av Havfarm i indre del av Vestfjorden, men derimot en stormende jubel for mulighetsrommet denne etableringen gir.
- Forstår at dette er tøft
Bane Nor argumenterer for at det er nødvendig å legge ned trafikkstyringssentralen for jernbanen på Hamar, før nytt fjernstyringssystem blir tatt i bruk. MOTSTAND: Knut Røshol er stedstilitsvalgt for toglederne på Hamar.
Les mer om Hamar.
Byggern Cup: Ballstad til topps i jenteklassen
Ballstad vant jenteklassen i årets Bygger'n Cup etter seier 4-1 mot Leknes i finalen. - Artig å gå til topps, men Leknes ga oss mer motstand nå enn tidligere, sier Sanne Wangsvik Hansen som scoret tre av de fire Ballstad-målene i finalen.
Møter motstand for kritikk av barnevern i små kommuner
Barne- og likestillingsminister Linda Hofstad Helleland (H) mener barnevernet i små kommuner har større utfordringer med å gi et godt tilbud til barna.
Feide all motstand av banen: Perfekt serieåpning for KIL-damene
SKEDSMO: (Fjellhamar - KIL 0-5) Alt stemte da KIL-damene innledet sesongen mot Fjellhamar.
Les mer om Fjellhamar og KIL.
Venstre går inn for eggdonasjon for enslige
JESSHEIM (VG) Det var ikke uten motstand at flertallet i Venstre gikk inn eggdonasjon for enslige på Venstres landsmøte søndag.
Les mer om Venstre.
Venstre går inn for eggdonasjon for enslige
JESSHEIM (VG) Det var ikke uten motstand at flertallet i Venstre gikk inn eggdonasjon for enslige på Venstres landsmøte søndag.
Les mer om Venstre.
Ski bet godt fra seg på egen is
Ski gjorde en god innsats mot tøff motstand under Akershusmesterskapet for U14 på hjemmeis i helgen. SKI: Det startet med 2-2 mot Skedsmo fredag kveld før 1-5 mot Lørenskog.
Mot ja til eggdonasjon for enslige - møter motstand(pluss)
- Det aller aller viktigste er kjærlighet, sier Trond Åm. Søndag avgjør Venstre om de vil åpne for eggdonasjon og surrogati som vennetjeneste.
Les mer om Trond Åm og Venstre.
Mot ja til eggdonasjon for enslige - møter motstand
- Det aller aller viktigste er kjærlighet, sier Trond Åm. Søndag avgjør Venstre om de vil åpne for eggdonasjon og surrogati som vennetjeneste. Forrige helg - etter en het debatt- sa Høyre ja til eggdonasjon.
Les mer om Høyre, Trond Åm og Venstre.
Vakreste gullet i klubbens historie
Gulljubel: Storhamar knuste all motstand på deres vei mot NM-gull. Men veien fra 2008-gullet har vært lang og utfordrende. Gulljubelen er i ferd med å legge seg over Hamar.
Les mer om Hamar og NM-gull.
– I starten var det en del motstand
Erik Grefberg ble ansatt som ny direktør i A-K Maskiner i en desperat periode: – Jeg visste jeg kunne klare å snu det, for det har jeg gjort mange ganger før. Men at vi skulle klare å få positive tall så fort, det visste jeg ikke.
Syria: Her kommer Assad på jobb morgenen etter angrepet
Det syriske presidentskapet la lørdag morgen ut en video av Syrias presisent Bashar al-Assad som kommer på jobb. «En morgen for å vise motstand», skriver presidentskapet i Syria på Twitter lørdag morgen.
Les mer om Assad, Bashar, Syria og Twitter.
18-åring tiltalt for voldtekt
En 18-åring er tiltalt for voldtekt av tre unge kvinner mellom 20. mai og 10. desember i fjor. Ved to av voldtektene skal kvinnene ha vært ute av stand til å gjøre motstand.
Ny taxitjeneste lansert i Bergen – møter motstand
Prai-lederen mener den nye app-løsningen er bra for både kunder og løyvehavere. Bergen Taxi avfeier et mulig samarbeid og Taxiforbundet signaliserer at Prai er ulovlig.
Les mer om Bergen, Prai og Taxiforbundet.
Stansar kloakkplanar
Rådmannen i Ålesund går inn for å stoppe planane om å byggje kloakkrenseanlegg på Kvasneset i Sula. Planane har møtt sterk motstand frå lokalbefolkninga. Motstandarane hevda at anlegget kom til å forureine Storfjorden. Rådmannen konkluderer med at planane på Kvasneset blir for kostnadskrevjande. I staden vil rådmannen at kommunen heller skal oppgradere dei noverande avløpssystema. Planen var at anlegget skulle gje kontroll på omfattande utslepp av kloakk i Borgundfjorden og Ellingsøyfjorden. Rådmannen ser ikkje bort frå at planane på Kvasneset kan kome opp att på eit seinare tidspunkt. Saka blir av
Møter tøff motstand under Bislett Games
Karsten Warholm blir fronta som superhelt før Bislett Games. Der får han bryna seg mot stjernetrioen Kerron Clement, Yasmani Copello og Kariem Hussein. (NPK-NTB) Det blei offentleggjort på ein pressekonferanse tysdag.
Empty headline
1 av 8 1. PLASS: Det skapte mye rabalder, men Mari Grønlund og Elin Kviteberg ble gift likevel. Bryllupet ble møtt med motstand fra det religiøse miljøet i Lyngen i Troms.
Super-Karsten møter tøff motstand under Bislett Games
Karsten Warholm frontes som superhelt foran Bislett Games. Der får bryne seg mot blant andre stjernetrioen Kerron Clement, Yasmani Copello og Kariem Hussein. Det ble offentliggjort på en pressekonferanse tirsdag.
Tøff motstand for Warholm på Bislett Games
Karsten Warholm får bryne seg mot blant andre Kerron Clement, Yasmani Copello og Kariem Hussein under årets Bislett Games. Det ble offentliggjort på en pressekonferanse i forkant av årets store friidrettsstevne i Norge.