Motstander

Norge ble rundspilt i kvartfinalen - er ute av OL

Gullfavoritt OAR ble som forventet en altfor tøff motstander for Norge i den historiske kvartfinalen i OL. NORGE - OAR 1-6 (0-3, 1-2, 0-1) De norske iskrigerne hadde satt seg et mål om kvartfinale i OL.
Les mer om Norge og OAR.

Norge ble rundspilt i kvartfinalen - er ute av OL

Gullfavoritt OAR ble som forventet en altfor tøff motstander for Norge i den historiske kvartfinalen i OL.
Les mer om Norge.
Norge ble rundspilt i kvartfinalen - er utslått av OL
Gullfavoritt OAR ble som forventet en altfor tøff motstander for Norge i den historiske kvartfinalen i OL. NORGE - OAR 1-6 (0-3, 1-2, 0-1) De norske iskrigerne hadde satt seg et mål om kvartfinale i OL.
Les mer om Norge og OAR.
FyllingenBergen trakk verst tenkelig motstander i europacupen
- Det kan være helt avgjørende, sier Andreas Gjeitrem om det han mener er deres klare fordel. Etter å ha vunnet sammenlagt over det makedonske laget HC Eurofarm Rabotnik, er FyllingenBergen klar for kvartfinale i europacupen.
Les mer om FyllingenBergen.

FyllingenBergen trakk verst tenkelig motstander i europacupen

– Det kan være helt avgjørende, sier Andreas Gjeitrem om det han mener er deres klare fordel.
Norge til kvartfinale
Alexander Bonsaksen scoret i sudden death, og dermed er de norske hockeygutta i en OL-kvartfinale for første gang. Norge - Slovenia 2-1. OAR er neste motstander for de norske hockeygutta.
Les mer om OL-kvartfinale og Slovenia.
Sandnes øynet sjansene for seier %E2%80%93 kollapset i sluttminuttene
Sandnes har vært gjennom en bekmørk periode. I kveldens kamp virket de å snu trenden, men seieren glapp i sluttminuttene. FALK HORTEN - SANDNES: 35-27 Sandnes ligger fortsatt under nedrykksstreken, tre poeng bak nærmeste motstander Bodø.
Les mer om Bodø.
Sverige banket Finland - Norges neste motstander er klar
Norge møter OL-overraskelsen Slovenia til duell om videre spill i turneringen. Sverige gikk som eneste ishockeylag ubeseiret gjennom tre OL-kamper i grunnspillet og sikret seg kvartfinaleplass med 3-1 over Finland i Norges gruppe.
Norge møter Nederland i lagtempo-semifinalen
Norge tok seg videre fra kvalifiseringen i lagtempo på skøyter under OL, men får en knalltøff motstander i semifinalen i form av verdensrekordholder Nederland.
Les mer om Nederland.
Brækhus: - Nær ny motstander
Cecilia Brækhus har imponert på de fysiske testene. Snart er 36-åringen klar til å offentliggjøre hvem hun møter i sin neste tittelkamp.
Cecilia Brækhus - Brækhus: - Nær ny motstander
Cecilia Brækhus har imponert på de fysiske testene. Snart er 36-åringen klar til å offentliggjøre hvem hun møter i sin neste tittelkamp. Hele Norges boksedronning gikk kamp sist i oktober 2017 da hun knocket ut Mikaela Laurén i Stokke.
Les mer om Mikaela Laurn og Stokke.
Brækhus: – Er ganske nær ny motstander
Cecilia Brækhus (36) imponerer på de fysiske testene og er snart klar til å offentliggjøre hvem hun møter i sin neste tittelkamp.
Brækhus: %E2%80%93 Er ganske nær ny motstander
Cecilia Brækhus (36) imponerer på de fysiske testene og er snart klar til å offentliggjøre hvem hun møter i sin neste tittelkamp. Hele Norges boksedronning gikk kamp sist i oktober 2017 da hun knocket ut Mikaela Laurén i Stokke.
Les mer om Mikaela Laurn og Stokke.
Eubank: – Jeg er villig til å dø i ringen for å slå Groves
George Groves (29) og Chris Eubank Jr (28) har de seneste årene skadet hver sin motstander alvorlig i bokseringen. I kveld møtes de to stjernene i Manchester Arena – ifølge Eubank med livet som innsats.
Les mer om Eubank og Manchester Arena.
Motstander utvist etter stygg takling på Samuelsen
Store sjanser i hjemmemøtet med Forest.
Les mer om Forest og Samuelsen.
Hordaland KrF valgte Frp-motstander
Dag Sele er valgt til Kristelig Folkepartis nye leder i Hordaland. I motsetning til forgjengeren støtter han ikke regjeringssamarbeid med Frp.
Les mer om Frp-motstander, Frp og Hordaland.
Chelsea leverte festfotball mot Hull i FA-cupen
Skjøt i stykker sjanseløs motstander på første forsøk. CHELSEA - HULL 4-0: Folk som håpet på en spennende kamp mellom Chelsea og Hull i FA-cupens femte runde fredag måtte slå det ifra seg kjapt.
Les mer om Chelsea, FA-cupen og Hull.
Stjernens stønneangrep provoserer motspiller
Caroline Wozniacki var sterkt kritisk til Monica Niculescus stønning. Den danske tennisspilleren Caroline Wozniacki var sterkt kritisk til motstander Monica Niculescu i åttedelsfinalen av Qatar Open.
Se Brann mot Sarpsborg: Disse får sjansen fra start
Brann møter Brann til treningskamp tre uker før seriestart. På lørdag er det kun tre uker til seriestarten. Fredag skal Brann for første gang i år møte norsk eliteseriemotstand, når fjorårets bronselag Sarpsborg 08 er motstander.
Les mer om Brann og Sarpsborg.
Tirsdag trekkes ny motstander: Slik forklarer Vipers-treneren den vanvittige snuoperasjonen
Snuoperasjonen i EHF-cupen har gitt Vipers selvtillit foran trekningen av kvartfinalene.
Les mer om Vipers-treneren.
Bygg en rørbro fra Mortavika til Arsvågen
DEBATT: Jeg har alltid vært en bitter motstander av Ryfast, og en entusiastisk tilhenger av Rogfast. Jeg har endret oppfatning på begge punkter.
Carina fikk drømmedebuten
Raufoss - Brumunddal 0-3) Carina Myrvang (28) forlot søndagens motstander til fordel for Brumunddal. Damelaget til Dala reiste til Toten for å teste seg i årets første treningskamp. For rutinerte Carina Myrvang ble det en spesiell dag.
Sølvet glipper på grunn av kontroversiell regel: - Har lenge vært en stor motstander av det
Landslagssjefen hadde helst sett at dagens 5000 meter ikke hadde blitt avgjort på tusendeler.
Norges curling-par klar for OL-semifinalen
PYEONGCHANG (VG) (Norge-Kina 9–7) Norges mixed double-samboerpar i curling, Magnus Nedregotten og Kristin Moen Skaslien, mener motstander Canada er stor favoritt foran semifinalen natt til mandag norsk tid.
Sluttspillet starter lørdag 3. mars
Kongsberg Miners fikk sølvet i grunnserien, noe som betyr at de skal møte nummer sju i kvartfinalene i sluttspillet. Hvem som blir motstander er imidlertid ikke avklart ennå.