Mr røntgen

Gir opp IT-prosjekt for sykehus

Styret i Helse Sør-Øst vil skrinlegge det som skulle bli et felles IT-system for røntgen, CT, MR og ultralyd for alle sykehusene. Helseforetaket har brukt 220 millioner på prosjektet, og må betale erstatning til selskapet som skulle levere systemet.

Konkurranse skal korte ventetiden for røntgen, MR og CT

Når Unilabs åpner nytt røntgensenter i Maaseide-bygget på Larsamyrå i Sandnes, vil det komme pasientene til gode i form av kortere ventetid på så vel undersøkelser som svar. Fra 1. september får du to valg.
Ber om CT til Alta
Finnmark SV ber regjeringen ved helseminister Bent Høie om gi Helse-Nord i oppdrag å etablere både MR og CT-røntgen i Alta.
Ute resten av sesongen
TROMSØ: Resultatene fra MR-røntgen var nedslående for FIL-kaptein Mikael Olsen. Langt opphold. Mikael Olsen er ferdig for sesongen grunnet skade i kneet. Kanskje blir oppholdet på ni
Les mer om MR-røntgen.

Lover røntgentilbud

Helseminister Jonas Gahr Støre gjestet tirsdag Alta helsesenter, og det var også der han slapp nyheten om at han nå lover etablering av CT- og MR-røntgen i Alta.
Les mer om Alta og CTog MR-røntgen.
Røntgensenter åpner i dag
Nå kan sarpinger ta røntgen, MR-bilder, CT og ultralyd i egen by.
Les mer om MR-bilder.
Kortere vei for røntgen
Snart trenger du ikke lenger dra til Fredrikstad for å ta MR og CT. 1. januar neste år åpnes det røntgensenter i Sarpsborg. Her i Glomveien 6, hvor Topp Fritid tidligere lå, skal Curato
MRen er på plass
MRen i Sandnessjøen er på plass. Snart kan røntgen-personalet utføre de første MR-undersøkelsene på sykehuset i Sandnessjøen. Slik ser den ut - foreløpig. Det gjenstår et par dagers
Venter fremdeles på skade-svar
MR-røntgen skal gi flere svar om omfanget av kneskaden til Hege Bakken Wahlquist. Hege Bakken Wahlquist skadet seg i kampen mot Stabæk lørdag. Tirsdag kommer svaret på hvor lenge hun
Ødelagt MR-maskin skaper kø-kaos
Pasienter som skal ta røntgen i Kristiansand vil få tilbud om å ta det på nattestid. Årsaken er at Røntgensenterets MR-maskinen ble ødelagt i forrige uke, og det er uklart når maskinen blir fikset.
Les mer om Kristiansand.
- Vil øke ventetiden
- Ventetiden for MR og CT vil øke betraktelig etter nyttår, hevder Marjorie Johnstone, avdelingsleder ved Curato Røntgen i Gjøvik. Marjorie Johnstone frykter lange ventelister for CT-scanning.
Björck testes torsdag
Positivt svar fra MR-røntgen gir håp foran Godset-kampen. TILs svenske midtstopper, Fredrik Björck, måtte gi seg mot slutten av Vålerenga-kampen forrige helg grunnet smerter i lysken.
Frustrerte leger flytter
Tre av sykehusets mest erfarne røntgenleger har flyttet til den private aktøren Curato Røntgen. Frustrasjonen over de lange ventetidene for MR ble for stor.
Les mer om Curato Røntgen.
SUS har 20 ukers venting på undersøkelse i MR
Seks stillinger for røntgenleger på SUS står ubesatt. Røntgen-spesialistene går fra sykehus til private institutter.
Gavedryss til helse i nord
Russenger i Bodø og MR-røntgen i Vesterålen. Det er noen av gavene i tiltakspakken fra regjeringa. Snart skal det hamres på sykehus over hele landsdelen.
Les mer om Bodø, MR-røntgen og Vesterålen.
Ikke meniskskade for Reginiussen
MR-røntgen viste ingen kneskade.
Les mer om Reginiussen.