Mysen

Trafikkuhell i Mysen

Det har vært et trafikkuhell på Åsgårdveien i Mysen. Det er ikke meldt om personskader.
Les mer om Mysen og Åsgårdveien.

Signalfeil forsinker østre linje

Østfoldsbanens østre linje er stengt mellom Ski og Mysen på grunn av signalproblemer. Bane NOR tror feilen vil være rettet ca kl 14.50, men regn med forsinkelser.
Les mer om Mysen og Ski.
Avsluttet aksjon i Mysen
Politiet har avsluttet den væpnede aksjonen i Mysen. Det skriver VG. Aksjonen kom som følge av en skyteepisode på et utested i Askim. Politiet har ikke pågrepet noen, og går nå over til vanlig etterforskning.
Les mer om Askim og Mysen.
Væpnet aksjon i Mysen
Politiet har satt i gang en væpnet aksjon i Mysen. Det er mannskap med hund på stedet. Aksjonen skal være rettet mot en spesifikk adresse, skriver Smaalenenes Avis.
Les mer om Mysen.

Restaurant-innbrudd på Høytorp

Kontanter og alkohol ble stjålet fra Restaurant Fortet på Høytorp fort på Mysen i natt. Tyvene har kommet seg inn gjennom en sidedør, opplyser politiet i Follo som har sikret spor på stedet.
Stjal kontanter og alkohol
Det ble stjålet kontanter og alkohol fra Restaurant Fortet på Høytorp fort på Mysen i natt. Tyvene har kommet seg inn gjennom en sidedør, opplyser politiet i Follo som har sikret spor på stedet.
Vil beholde grendeskolene
Rundt seksti personer har møtt opp for å være tilstede når politikerne i Eidsberg skal bestemme framtiden til grendeskolene i kommunestyre i kveld. Politikerne skal diskutere om de skal legge ned fire grendeskoler og bygge en ny skole i Mysen istedet.
Les mer om Eidsberg og Mysen.
Eidsberg: Ja takk, begge deler?
Livsløpsutvalget i Eidsberg vedtok i kveld å utrede en ny sentrumsskole i Mysen, men åpner for å beholde en eller flere grendeskoler. Rådmannen vil legge ned grendeskolene, men i Høyres vedtatte forslag er ikke dette avgjort. Nå skal fellesnemnda med politikere fra de fem indrekommunene se på saken.
Les mer om Eidsberg og Mysen.
Demonstrerer for grendeskoler
Livsløpsutvalget i Eidsberg kommune møtes i kveld, og de som kjemper for å beholde grendeskolene markerer sin støtte til grendeskolene under møtet. Utvalget skal behandle rådmannens forslag om å bygge en stor skole til i Mysen og legge ned grendeskolene.
Les mer om Eidsberg og Mysen.
Boikotter julegateåpning
Hærland og Trømborg skolekorps vil protestere mot rådmannens forslag om å legge ned grendeskoler i Eidsberg med å nekte å spille under julegateåpningen i Mysen den 30. november.
Les mer om Eidsberg, Mysen og Trømborg.
Østfoldbanen minst populær i Norge
Pendlertogene fra Oslo til Ski, Moss og Mysen er de minst populære toglinjene i landet, viser en ny kundeundersøkelse NSB har gjort. Aftenposten skriver at de tre linjene på Østfoldbanen fikk desidert lavest poengsum.
Les mer om Mysen, NSB, Norge, Oslo, Ski og Østfoldbanen.
Østfoldbanen minst populær i Norge
Pendlertogene fra Oslo til Ski, Moss og Mysen er de minst populære toglinjene i landet, viser en ny kundeundersøkelse NSB har gjort. De tre linjene på Østfoldbanen fikk desidert lavest poengsum. De seks påfølgende linjene går alle i Oslo og Akershus.
Les mer om Mysen, NSB, Norge, Oslo, Ski og Østfoldbanen.
Vegard og Gjermund Stenberg Eriksen: Fra Mysen til Emmy med «Mammon
NRK har lenge hatt som mål å vinne Emmy for drama. Det måtte to brødre fra Mysen til for å klare det.
Vil legge ned fire grendeskoler
Rådmannen i Eidsberg foreslår å legge ned de fire grendeskolene i kommunen. Det skal bygges en ny barneskole i Mysen, og den skal dimensjoneres for fremtidig befolkningsvekst og for å kunne erstatte dagens fire grendeskoler, ifølge rådmannens forslag.
Les mer om Eidsberg og Mysen.
VM-speakeren har ikke fått betalt etter sykkelfesten
Kjell-Erik Kristiansen fra Mysen har jobbet på tolv ski-VM og snart åtte OL. Sykkel-VM i Bergen er første gang han ikke har fått betalt.
Les mer om Bergen og Mysen.
Vill jubel for «Mammon-seier
«Mammon 2-brødrene Gjermund og Vegard Stenberg Eriksen fra Mysen var i ekstase etter at NRK-serien Mammon 2 vant den gjeveste internasjonale Emmy-prisen i natt norsk tid.
Arbeidsulykke i Mysen
Politiet og de øvrige nødetatene har dratt ut til en arbeidsulykke i Mysen. Det skriver Smaalenenes Avis. Hendelsen skal ha skjedd i Mysen sentrum, og det skal være snakk om en person som sitter fast, skriver avisa.
Les mer om Mysen.
Planlegger svømmehaller i Indre
Planleggingen av utendørs basseng og ny svømmehall ved Østfoldbadet kan starte. Det samme gjelder prosjektering av ny svømmehall i Mysen. Det er klart etter at fellesnemnda for den nye Indre Østfold kommune i går sa ja til begge prosjektene.
Jespersen-seier i Northug-fravær
Team Northug-løper, Chris Jespersen, tok seieren på 15 km fri i Bruksvallarna. Nordmannen vant 31,4 sekunder foran svenske Simon Lageson, skriver NTB. Norske Tore Leren, Lars Ove Aunli og Eirik Mysen fulgte på plassene bak. Petter Northug forlot som kjent Sverige før rennstart.
Tok tyv for andre gang
Politiet i Follo melder at de bistår en bedrift i Mysen. Der skal de ha i dag ha tatt en butikktyv – som ble tatt for tilsvarende samme sted i går.
Les mer om Follo og Mysen.
Pris til Bamsrudlåven
Innovasjon Norge har tildelt Bamsrudlåven i Mysen Bedriftsutviklingsprisen i landbruket for Østfold. De vant prisen for sin Gårdsis med melk fra naboens gård og egg fra egne høner.
Politiet tok bilen
Politiet stanset en bil som var påsatt stjålne skilter i Mysen. Føreren ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort og bilen blir inndratt fordi det er tredje gang på kort tid at samme bilfører er blitt tatt på kjøretur.
Les mer om Mysen.
Lastebil forårsaket kjedekollisjon
En lastebil var årsak til kjedekollisjonen ved Susebakke i Mysen. Lastebilen kjørte inn i en bil som igjen traff bilen foran. Føreren av lastebilen blir anmeldt og får førerkortet beslaglagt, melder politet. En av personbilførerne er kjørt til legevakt med nakkesmerter.
Les mer om Mysen og Susebakke.
Arbeider på østre linje
Tog blir erstattet med buss mellom Mysen og Oslo S i helgen på grunn av arbeider. Statens vegvesen skal i helga løfte på plass den nye brua over jernbanen på Bliksland ved Tomter. Bane NOR skal også gjennomføre en rekke befaringer og periodiske kontroller av sporene på strekningen mellom Ski og Sarpsbor
Les mer om Bliksland, Mysen, Sarpsbor, Ski og Tomter.
Stengt på Østfoldbanen
Det går ingen tog på Østfoldbanen mellom Oslo S og Mysen i helgen. Strekningen er stengt frem til søndag klokken 14.00 fordi Bane Nor utfører arbeider på sporene. Det blir satt opp buss for tog.
Les mer om Bane Nor, Mysen og Østfoldbanen.