Nær

Nærmere 30 drept i luftangrep mot marked i Syria

Minst 28 mennesker er drept i et luftangrep mot et marked i det nordvestre Syria, opplyser eksilgruppa SOHR og lokale sykehuskilder. Angrepet skjedde torsdag kveld i byen Harem i Idlib nordvest i landet, nær grensen til Tyrkia.
Les mer om Harem, Idlib, Syria og Tyrkia.

Tor Olav Trøim: - Borr er nå nær målstreken

Tor Olav Trøims Borr Drilling har gått tom for rigger å kjøpe. Nå henter han milliarder til kjøpet av Paragon, og nærmer seg mål i byggingen av selskapet.
Les mer om Paragon.
- Saudi Aramco IPO er i rute
Saudi-Arabias finansminister, Mohammed Al-Jadaan, sier at Saudi Aramcos IPO er i rute - og at landet også vil låne mer penger i nær fremtid.
Les mer om Mohammed Al-Jadaan.
Innsider på handletur
Flakk Invest har handlet aksjer for nær 2,5 millioner kroner i Hexagon Composites.

Du kan gi prisdryss til nytt favorittbygg

Har det kommet et nybygg som utmerker seg nær deg, kan det vanke heder til din favoritt.
Kommuneansatte dømt til seks og tre års fengsel
To tidligere kommuneansatte i Drammen er dømt til henholdsvis seks og tre års fengsel for grov korrupsjon. En tidligere byggesaksbehandler er dømt for å ha mottatt nær 1,2 millioner kroner i bestikkelser fra utbyggere i kommunen.
Les mer om Drammen.
Etter nær 100.000 visninger på YouTube sier kommunen stopp
Etter nær 100.000 visninger og sju år på filmdelingstjenesten YouTube sier kommunen stopp. De har bedt om at «Godt omdømme fjernes fra internett.
Les mer om Godt og YouTube.
Kontrollkomiteen nær konklusjon om Jensens rolle i SSB-saken
Finansminister Siv Jensens (Frp) rolle i den betente konflikten som førte til at SSB-sjef Christine Meyer gikk av, nærmer seg en avklaring. Hemmeligstemplede møtenotater som ble påført håndskrevne merknader etter at de var arkivert.
Nær doblet minimumsrabatten til LIS-anbud
Sykehusinnkjøp, divisjon legemidler vil vurdere om de skal fortsette med kravet om minimumsrabatt for å levere inn anbud.
– Svært nær
FKH røper at noe er på gang. Mye tyder på at det kan være midtstopperen Benjamin Karamoko.
Les mer om Benjamin Karamoko og Svært.
Får statlege millionar til å realisere planane om hotell i skrekkfilm-sanatoriet
LUSTER (NRK): Det enorme, gamle sanatoriet Harastølen får no nær fire millionar kroner i støtte frå staten. Dermed er planane om eit av landets mest spesielle hotell nærare ei realisering.
Les mer om Harastølen.
Staten gir fleire millionar til oppussing av spøkelsesslottet Harastølen
LUSTER (NRK): Det enorme, gamle sanatoriet Harastølen når no nær fire millionar kroner i støtte frå staten. Dermed er planane om eit av landets mest spesielle hotell nærare ei realisering.
Les mer om Harastølen.
Kontrollkomiteen nær konklusjon om Jensens rolle i SSB-saken
Finansminister Siv Jensens (Frp) rolle i den betente konflikten som førte til at SSB-sjef Christine Meyer gikk av, nærmer seg en avklaring. Hemmeligstemplede møtenotater som ble påført håndskrevne merknader etter at de var arkivert.
I løpet av seks år håvet bobilutleieren inn nær 50 millioner kroner – uten å si noe til norske skattemyndigheter
I løpet av seks år håvet den finske bobilutleieren inn nesten 50 millioner kroner – uten å si noe til norske avgiftsmyndigheter.
[Ekstra] Bitfury investerer nær 300 millioner kroner i datasenter på Mo i Rana: – Banebrytende i norsk målestokk
Nå snuser flere giganter på billig norsk kraft i Nordland.
Les mer om Bitfury, Nordland og Rana.
«Alle» er for kreftdata om innvandrere
Nær alle høringsinstansene ønsker regjeringens forslag om mer kreftstatistikk velkomment.
Ny eksplosjon i Texas i USA
En eksplosjon har gått av i FedEx-depot nær San Antonio i Texas.
Les mer om FedEx-depot, San Antonio og USA.
Songa Bulk vil dele ut nær 30 mill.
Men først må forslaget godkjennes på generalforsamlingen.
- Det har vært stormer og debatter om meg i 20 år
Ari Behn om dokumentar-bråket. BLE FULGT TETT: Ari Behn sier han ville medvirke i dokumentaren for å «fortelle en historie på en ærlig og nær måte».
Nytt album - blankt cover
Kongsberg-musiker Christian Meaas Svendsen har spilt inn et album sammen med gitarist Goh Lee Kwang i Kuala Lumpur. Albumet består av tre låter, og ble tatt opp med en liten håndholdt opptaker i et kunstgalleri nær Kuala Lumpur.
En person kom seg unna snøskred - uvisst om flere er tatt
Politiet i Nordland melder om et snødskred i Jomfrudalen nær Svolvær i Lofoten. - Nødetatene er på vei. Klokken 12.35 opplyser operasjonsleder hos politiet i Nordland, Jon Inge Moen, at politet er på stedet.
Bourbon Offshore Norway tyr til permitteringer
Lavt aktivitetsnivå fører til permitteringer hos Bourbon Offshores norske virksomhet. Det franske morselskapet tar grep etter tap på nær seks milliarder.
Skuleskyss tynger fylka
DYR SKYSS: Skuleskyss kostar nær fire milliardar kroner i året - ein tredel av det barnetrygda kostar.Den dyraste skuleskyssen kostar ein million per elev.
Lang kø og mange tårer
Det ble felt mange tårer i folkemengden som sto tett i tett i det 850 meter store hjertet på Harstadsjøen søndag kveld. Den store folkemengden kom fra fjern og nær for å minnes Adrian Lillebekk Ovlien.
Lorentzen første norske sammenlagtvinner av 500-metercupen
For første gang siden verdenscupen i skøyter ble opprettet i 1985, kan en nordmann juble for seieren i 500-metercupen sammenlagt. Håvard Lorentzen kronet med det en nær fullkommen sesong.