Narkotika

Pågrepet med narkotika

En bilfører i Mandal anmeldes for kjøring i påvirket tilstand. Han var også i besittelse av narkotika.
Les mer om Mandal.

Oppbevarte over 3,5 kilo hasj

En 46 år gammel kvinne er i Borgarting lagmannsrett dømt til seks år og ni måneders fengsel for oppbevaring og produksjon av store mengder narkotika. Straffen er noe lavere enn dommen fra Oslo tingrett i fjor.
Les mer om Borgarting og Oslo.
Fornøyd med politisvar
Renate Hægeland (H) sier det er bra at politiet vurderer tiltak for å stanse åpenlyst salg av narkotika i Kristiansand sentrum. Politiet ser alvorlig på situasjonen med narkosalg i Markens gate. Hægeland har tatt saken opp politisk i formannskapet.
Les mer om Kristiansand.
Politiet stanset fire narkosalg
I løpet av en dag stanset politiet fire narkotikasalg i Kristiansands hovedgate. – Det er viktig at politiet er synlig i gatene, sier leder for ordensavdelingen i politiet, Dag Tallaksen. Salg og bruk av narkotika har blitt mer synlig i bybildet, og mange frykter nå en nyrekruttering til miljøet.
Les mer om Dag Tallaksen.

Mann tatt med narkotika i sentrum

Mann i 30-årene pågrepet ved utested i Trondheim sentrum.
Les mer om Trondheim.
Smuglet narkotika for 10 millioner
Aktor har lagt ned påstand om ni og et halvt års fengsel for en mann fra Litauen som er tiltalt for å ha smuglet nesten 16 kilo metamfetamin med danskebåten til Kristiansand. Tollvesenet fant metamfetamin til en verdi av rundt 10 millioner kroner i en bil i april i år.
Les mer om Kristiansand og Litauen.
Fant flere typer narkotika
Politiet ha ransaket en bolig på Melbu i Hadsel. Det ble gjort beslag av mindre mengder av f narkotika.
Les mer om Hadsel og Melbu.
Mer narko i sentrum
Renate Hægeland (H) er bekymret for økt bruk og omsetning av narkotika, i sentrale handlegater i Kristiansand sentrum. I dag sa hun i formannskapet at hun får henvendelser om dette. – Dette er så alvorlig at vi må finne ut hva som skjer og om det kan settes inn tiltak, sier hun.
Les mer om Kristiansand.
Trump diskuterte menneskerettigheter, ifølge Det hvite hus. Det stemmer ikke med Dutertes versjon
Tok ikke noen stilling krigen mot narkotika, ifølge talsmann for Filippinenes president.
Les mer om Det.
– Var en profesjonell smuglerbil
Bilen som ble brukt til å smugle 15,8 kilo metamfetamin hadde flere andre rom som trolig har blitt benytta til en smuglertur måneder tidligere. Det sier aktor Leif Aleksandersen. En 38 år gammel litauer ble tatt med narkotika over hjulbuene bak i bilen, men bilen har også slike rom foran.
Les mer om Leif Aleksandersen og Var.
Skal ha vist narkoen
Tiltalte viste oss hvor narkotikaen var skjult i bilen. Det sier tollbetjenten som åpnet opp bilen der nesten 16 kilo narkotika lå skjult over bakhjulet. – Jeg tror han ville unngå at vi ødela mer enn nødvendig når bilen var så ny, forteller vitnet i retten.
– Jeg er ingen helgen
– Jeg ble oppdratt til å jobbe og være ærlig. Jeg er ingen helgen, men jeg er ikke en som transporterer narkotika heller, sa 38-åringen som er tiltalt for å ha innført 15,8 kg metamfetamin. Mannen hevder han trodde han skulle frakte penger.
Les mer om Jeg.
Dømt for ruskjøring i stjålet bil
En mann i 30-åra er i Sandefjord tingrett dømt til fengsel i 80 dager etter en kjøretur. Ifølge dommen var mannen, som ikke har gyldig førerkort, påvirket av narkotika da han ble stoppet i en stjålet bil. Han må også betale en bot på nesten 40 000 kroner.
Les mer om Sandefjord.
– Trodde narkotika var penger
En mann som er tiltalt for å ha smuglet 15,8 kilo metamfetamin inn til havna i Kristiansand, erkjenner ikke straffskyld. Mandag starter rettssaken mot mannen, som hevder han trodde han smuglet penger.
Les mer om Kristiansand og Trodde.
Knuste bilrute og hadde våpen
Kl. 19 i kveld fikk politiet i Lillehammer melding om at noen fikk knust en bilrute i sentrum og at det var brukt et våpen. Politiet rykket ut og beslagla en softgun. Eieren av den blir anmeldt. Han blir også anmeldt for besittelse av narkotika.
Les mer om Lillehammer.
Eidsvoll: Hugget ned tre
Politiet tok flere ungdommer som hugget ned et tre utenfor togstasjonen i natt. To av dem blir anmeldt for bruk og besittelse av narkotika. Det er uklart hva som skjer med de andre.
Hva må til for å stoppe all smugling? Les byråkratenes hysteriske svar
Ti tusen nyansatte, 25 skannere på Svinesund, tollfalker og droner mot brevduer er blant ingrediensene i Finansdepartementets fremtidsscenario for å stoppe all smugling av øl, vin, sprit og narkotika.
Les mer om Svinesund.
Narkotika i Etnedal
En mann i Etnedal i 30-åra blir anmeldt for bruk av narkotika.
Les mer om Etnedal.
Pågrepet på togstasjonen
Politiet har pågrepet en mann under en kontroll på togstasjonen i Bodø. Mannen er i 20-årene og har erkjent bruk av narkotika. Sak opprettes på forholdet, melder politiet.
Les mer om Bodø.
Nazirazzia i Göteborg - fant sprengstoff og våpen
Politiet slo til mot en leilighet i Göteborg og beslagla våpen, narkotika, sprengstoff og nazisymboler.
Les mer om Göteborg.
Fikk dom nummer 24
En 46 år gammel mann er i Larvik tingrett dømt for kjøring uten førerkort for 24. gang. Mannen var påvirket av narkotika da han ble stoppet, og han er tidligere dømt for kjøring i ruspåvirket tilstand en rekke ganger. Nå må han sone 30 dager i fengsel og betale en bot på 5000 kroner.
Les mer om Larvik.
Naken mann med narkotika
Politiet møtte en naken mann i Bodøs gater i natt. De melder på Twitter at han var i besittelse av narkotika, og de oppretter nå sak.
Les mer om Twitter.
Nattens hendelser i Nordland
I natt har politiet rykket ut til Mo i Rana, hvor de måtte avslutte en høylytt privat fest. Politiet møtte også en naken mann i Bodøs gater. De melder på Twitter at han var i besittelse av narkotika, og de oppretter sak. I Narvik har politiet bortvist en plagsom gjest fra utested i Narvik sentrum.
Les mer om Narvik, Nordland, Rana og Twitter.
Pågrepet for bruk av narkotika
To personer er pågrepet for bruk av narkotika i Bodø. De er tatt med til politistasjonen for urinprøve og avhør, melder politiet.
Les mer om Bodø.
Tatt for narkotikabruk
Fire gutter i 20-årene fra Hønefoss ble tatt for å bruke narkotika i natt. De ble tatt med av politiet for urinprøver. Tre av dem anmeldes for narkotikabruk.