Narkotika

Flere førerkort inndratt

Førerkortbeslagene skjedde i Østre Aker, Asker, E18 ved Svartskog, Majorstua og Holbergs gate i Oslo. Og langs E18 ved Svartskog var det flere forhold, blant annet ble en person anmeldt for kjøring i påvirket tilstand og for bruk av narkotika, skriver politiet på Twitter.

Urinering og narkotika

Tre personer har i Bodø i natt blitt anmeldt av politiet for offentlig urinering. En kvinne i 20-årene satt på et busstopp og røyket en joint når politiet kjørte forbi. Hun er anmeldt av politiet for bruk av narkotika.
Les mer om Bodø.
Tatt med narkotika
Tre menn i 20-årene fra Hønefoss er anmeldt for bruk og besittelse av narkotika. Alle tre har ifølge politiet erkjent straffskyld for forholdene.
Fire tatt for bruk av narkotika
Til sammen fire personer, tre i Hamar og en i Elverum er i løpet av natta anmeldt for bruk og/eller besittelse av narkotika. I Elverum var det tips om salg som førte dem til vedkommende, men etter avhør ble personen sendt hjem.
Les mer om Elverum og Hamar.

Kjørte av vegen i stjålet bil

To unge menn kjørte av vegen i Åsmarka med et kjøretøy som var stjålet. Ingen av dem hadde førerkort og politiet mistenker at de to var påvirket av narkotika.
Les mer om Åsmarka.
Dro kjensel på bilfører og passasjerer i en bil på Ler - i bilen fant de narkotika
Politiet stanset en bil for kontroll på E6 på Ler, og ifølge politiet skal bilfører ha hatt en oppførsel som tilsa at han var ruset.
Les mer om Ler.
Anmeldt av politiet
Politiet fikk like etter klokken 06 inn melding om to hunder som stod og bjeffet i en kald bil utenfor et hotell i Bodø. Hundene ble tatt hånd om og i bilen lå det også mindre mengder narkotika. Eieren anmeldes for brudd på narkotikalovgivningen og dyrevelferdsloven, melder politiet.
Les mer om Bodø.
Pirat-taxi stoppet i Tønsberg
En mann ble i natt anmeldt for å ha kjørt pirat-taxi i Tønsberg. I bilen satt det en kvinne, som også ble anmeldt for bruk og besittelse av narkotika.
Les mer om Tønsberg.
Tatt for narkosalg og -kjøring
To personer er pågrepet i forbindelse med kjøp og salg av narkotika i Mjøndalen i kveld. Det opplyser politiet i Søndre Buskerud. En av dem er også mistenkt for å ha kjørt bil i narkotikapåvirket tilstand.
Pågrepet etter slåsskamp på butikk
En mann er pågrep etter å ha slått en kunde på en matbutikk i Kongsvinger. Mannen skal også ha opptrådt truende mot flere andre kunder. Den fornærmede fikk skader i ansiktet. Politiet mistenker at mannen var påvirket av narkotika.
Les mer om Kongsvinger.
Sjalusidrama i Sverige: Pilot i narkorus gikk til angrep på naken mekaniker
Narkotika og sjalusi på Quality Hotel i Gällivare.
Netthandel med narkotika bekymrer tolletaten
Tolletaten gjorde rekordmange narkobeslag i fjor. Netthandelen øker, og etaten setter inn tiltak for å beskytte ansatte mot postpakker med farlig pulver.
Netthandel med narkotika bekymrer tolletaten
Tolletaten gjorde rekordmange narkobeslag i fjor. Netthandelen øker, og etaten setter inn tiltak for å beskytte ansatte mot postpakker med farlig pulver.
Netthandel med narkotika bekymrer tolletaten
Tolletaten gjorde rekordmange narkobeslag i fjor. Netthandelen øker, og etaten setter inn tiltak for å beskytte ansatte mot postpakker med farlig pulver.
Tilstod salg av amfetamin
En mossing i slutten av 40-årene er dømt til fengsel i et år og sju måneder etter at han to ganger ble pågrepet med et snaut kilo amfetamin. I Moss tingrett tilstod han salg av narkotika.
Hund markerte hos mann i Narvik
I Narvik i natt har politiet beslaglagt mindre mengder narkotika hos en mann. De melder at mannen er blitt pågrepet for brudd på narkotikalovgivningen etter at en av deres hunder markerte.
Les mer om Narvik.
Beslagla narkotika
Politiet har i natt beslaglagt mindre mengder narkotika hos en mann i Mosjøen. Mannen skal ha vært ruset, og er pågrepet for brudd på narkotikalovgivningen.
Les mer om Mosjøen.
Slik endra eg syn på norsk narkotikapolitikk
Ein gong aksjonerte eg mot hasjrøykjande ungdommar. No meiner eg narkotika må avkriminaliserast.
Følger med på det mørke nettet for å finne narkotika som skal til Trondheim(pluss)
På en PC i Trondheim sitter John-Petter Jamt i Helse- og overdoseteamet og logger seg inn på narkotikamarkeder på det mørke nettet. Slik får han oversikt over hvilke stoffer som snart kommer på gata i byen.
Tatt for narkotikabruk
En person ble i natt stoppet av politiet i Hannevik i Kristiansand på grunn av bruk av narkotika. Han erkjente forholdet i avhør på stedet, ifølge politiet.
Les mer om Hannevik og Kristiansand.
Advarer mot livsfarlige tabletter med falskt navn
Narkotika som er 50 ganger sterkere enn heroin, er i omløp i Trondheim under et navn som ligner et legemiddel. Kommunens overdoseteam advarer mot tablettene
Les mer om Trondheim.
Dømt for narkotikahandel
En 25-åring fra Åmli er dømt til ett års fengsel blant annet for involvering i «Breaking Bad-saken melder fvn.no. 25-åringen er i Kristiansand tingrett dømt for å ha kjøpt narkotika for minst 85.000 kroner fra hovedmannen i amfetamin-ligaen.
Pågrepet på Helgeland
Politiet pågrep like før klokken 02 i natt en mann i Mo i Rana. Den 19 år gamle mannen ble pågrepet med kniv og narkotika, ifølge politiet.
Les mer om Helgeland og Rana.
Bar kniv og hadde narkotika i lommen
Politiet pågrep natt til lørdag en mann i slutten av 20 årene i Sandnes som bar kniv og var i besittelse av narkotika.