Narkotika

Ruspåvirket mann kjørte i vegg

En mann i 40-årene har kjørt i veggen til Åssiden Dyreklinikk i Drammen. Ifølge politiet var mannen ruspåvirket og de har funnet narkotika på ham.

I narkorus på ferja

En mann i 20-årene fra Tønsberg er pågrepet på fergekaia i Sandefjord for å ha kjørt bil mens han var rusa på narkotika. Det er også funnet mindre mengder med narkotika i mannens bil. Han er siktet for hendelsen og satt i arresten, melder politiet.
Les mer om Sandefjord og Tønsberg.
– Jeg har 55 millioner i gjeld etter Nokas-ranet, så det var lett å si ja til Betew
OSLO TINGRETT (TV 2): Nokas-dømte Alf Henrik Christensen (55) angrer på at han sa ja til å smugle store mengder narkotika fra Nederland til Norge. I retten forklarer han hvordan han forsøkte å trekke seg fra jobben.
Les mer om Betew, Jeg, Nederland, Nokas-ranet og Norge.
Feil av BT om avkriminalisering
Bruk og besittelse av narkotika skal ikke avkriminaliseres.

Sykkeltyv pågrepet med narkotika

Politiet vil forsøke å spore opp eieren av sykkelen
Tatt med tabletter og hasj
Mann i 30-årene ble i natt pågrepet med tabletter og mindre mengder narkotika i Grimstad. To unge menn i Songdalen blir også stoppet av politiet og anmeldes for bruk og besittelse av hasj. Begge erkjenner forholdet.
Les mer om Grimstad og Songdalen.
Beslag av narkotika
En mann fra Sortland er siktet for brudd på narkotikalovgivningen, samt mistanke om ruskjøring. Politiet har gjort mindre beslag av narkotika. Førerkort er beslaglagt.
Les mer om Sortland.
Beruset mann hoppet i Vågen
ROGALAND: Innbrudd, narkotika og kjøring uten førerkort. Her er noe av hva politiet i Sør-Vest politidistrikt jobbet med natt til mandag.
Les mer om Sør-Vest og Vågen.
Dømt for vold og trusler
Tre menn er dømt for vold og trusler mot en mann. Den fornærmede skyldte penger for narkotika, og for å innkreve gjelden, fraktet de tre ham vekk med tvang, skriver Ringerikes Blad. Der holdt de ham fanget og utsatte ham for vold og trusler i 18 timer.
Tre personar tatt med narkotika
Tre personar ved togstasjonen i Drammen blei tatt rusa, med litt narkotika og tablettar på seg. Dei erkjenner forholdet og får førelegg, ifølge politiet på Twitter.
Les mer om Drammen og Twitter.
Ble tatt med narkotika på skolen
En elev ved Kongsberg videregående skole ble tatt med fire gram cannabis i sekken i dag. Politiet fikk tips om mulig narkotika ved skolen og søkte gjennom sekken til 18-åringen. Gutten erkjente at han hadde narkotika, skriver Laagendalsposten.
Mer narkotika på Mo
En mann i 50 årene er pågrepet for bruk av narkotika i Mo i Rana. Politiet har tatt beslag i mindre mengder narkotika. Sak opprettes.
Les mer om Rana.
Tatt for narkotikabruk
En mann i slutten av tenårene er tatt for bruk av narkotika i Mo i Rana. Det er gjort beslag av mindre mengder hasj. Sak opprettes, melder politiet.
Les mer om Rana.
Fant tre typer narkotika
Politiet fant både heroin, amfetamin og hasj i en leilighet i Drammen torsdag ettermiddag. En kvinne og en mann, begge kjente av politiet fra før, ble tatt med til politistasjonen. De sitter nå og venter på å bli avhørt.
Les mer om Drammen.
NBA-profil får samfunnstjeneste
NBA-profilen Zack Randolph ble onsdag dømt til 150 timers samfunnstjeneste for besittelse av narkotika. Han ble arrestert i forrige måned i forbindelse med husbråk i Los Angeles, og anklaget for besittelse av marihuana og for å ha motsatt seg arrestasjon.
Viktig med nettverksbygging
– Foreldre må varsle hverandre ved mistanke om unges narkotikamisbruk, sier rektor ved Sam Eyde Videregående skole i Arendal, Nils Inge Øyna. Igår kveld og i kveld arrangeres det informasjonsmøter om narkotika for foresatte ved skolen. Hør mer her.
Siktet for å ha gitt narkotika til mindreårig for så å forgripe seg på henne
En mann i 30-årene er varetektsfengslet i fire uker siktet for flere overgrep mot en jente under 16 år.
Fylkespolitiker: – Skolene må ikke bli fristed for narkotikasalg
Elevene synes det er synd at det foregår bruk og omsetting av narkotika i videregående, men er samtidig ikke overrasket over at det skjer. Fylkestingsrepresentant frykter at skolene skal bli fristeder for narkotika om det ikke gjøres nok.
Fylkespolitiker: – Skolene må ikke bli fristed for narkotika-salg
Elevene synes det er synd at det foregår bruk og omsetting av narkotika i videregående, men er samtidig ikke overrasket over at det skjer. Fylkestingsrepresentant frykter at skolene skal bli fristeder for narkotika om det ikke gjøres nok.
Fylkespolitiker: – Skolene må ikke bli fristeder for narkotika-salg
Elevene synes det er synd at det foregår bruk og omsetting av narkotika i videregående, men er samtidig ikke overrasket over at det skjer. Fylkestingsrepresentant frykter at skolene skal bli fristeder for narkotika om det ikke gjøres nok.
Mistenkt for ruskjøring
En mann i 20-åra har fått førerkortet beslaglagt etter at han ble stanset av en politipatrulje i Sandefjord. Ifølge politiet var han påvirket av narkotika.
Les mer om Sandefjord.
Bekymret for bruk i videregående
Det ganske nylig at politiet har fått informasjon om et miljø og enkeltpersoner som omsetter og bruker narkotika ved Bodø videregående skole. – Om det viser seg at dette skjer både her og på andre skoler ser vi på det med stor bekymring, sier fungerende seksjonsleder Knut Waldemar Solli i politiet.
Les mer om Bodø og Knut Waldemar Solli.
Pågrep elev i Bodø
Mandag pågrep politiet en elev på Bodø videregående skole med mistanke om brudd på narkotikalovgivingen, skriver Avisa Nordland. – Politiet har info at det er enkeltelever som bruker og omsetter narkotika på skolen, sier Knut Waldemar Solli, leder på kriminalseksjonen.
Kjenner til salg av narkotika
– En av fire elever kjenner til salg av narkotika ved skolens område, sier Hans Martin Skovly fra seksjon for forebygging i Agder politidistrikt. Politiet besøker videregående skoler på Agder denne uka, for å snakke om narkotika.
Les mer om Agder.
Beslag av narkotika
I Narvik ble tre menn i 20 årene pågrepet i natt etter beslag av mindre mengder narkotika. Alle ble løslatt etter avhør, opplyser politiet.