Narkotikasak

Uroaksjon avslørte stor narkotikasak

I en blokkleilighet i Haugesund fant politiet et kilo amfetamin under en ordinær uroaksjon i narkotikamiljøet. Mandag står en 56 år gammel haugesunder tiltalt i en av de aller største narkotikasakene i byen.
Les mer om Haugesund.

Politiet: - Alvorlig narkosak

Politiadvokat Asmund Riegels ønsker ikke si hvor mye narkotika som ble beslaglagt i aksjonen i Oslo tirsdag. - Det er en alvorlig narkotikasak med et stort kvantum som kan medføre streng fengselsstraff, sier Riegels.
Les mer om Oslo.
Pågrepet i grov narkotikasak
Seks menn er pågrepet i en grov narkotikasak i Oslo. Alle seks er fra Øst-Europa, og ble pågrepet på Vestli. De er siktet for oppbevaring av en betydelig mengde narkotika.
Les mer om Oslo, Vestli og Øst-Europa.
Seks menn pågrepet i grov narkotikasak
Politiet har pågrepet seks menn fra Øst-Europa på Vestli i Oslo og siktet dem for oppbevaring av en betydelig mengde narkotika. Det bekrefter politiadvokat Asmund Riegels ved Oslo politidistrikt overfor VG.
Les mer om Oslo, Vestli og Øst-Europa.

Seks menn pågrepet i grov narkotikasak

Politiet har pågrepet seks menn fra Øst-Europa på Vestli i Oslo og siktet dem for oppbevaring av en betydelig mengde narkotika.
Les mer om Oslo, Vestli og Øst-Europa.
Toska-venn pågrepet i grov narkotikasak
Mannen i 40-årene var i flere år en av David Toskas (42) nærmeste støttespillere. Nå er han pågrepet og siktet i en grov narkotikasak.
To 21 år gamle bergensere dømt i narkotikasak. Var med på å smugle 13 000 ecstasypiller til Norge
En bag med pillene ble kastet over bord fra «Danskebåten.
Les mer om Danskebåten og Norge.
Narkotikadom i Bergen: - To 21 år gamle bergensere dømt i narkotikasak. Var med på å smugle 13 000 ecstasypiller til Norge
En bag med pillene ble kastet over bord fra «Danskebåten». (Dagbladet): To 21 år gamle bergensere er dømt i Gulating lagmannsrett i forbindelse med en narkotikasak.
Seks personer siktet i narkosak
Seks personer er siktet i en omfattende narkotikasak på Romerike.De seks ble pågrepet i helgen. Ifølge rb.no kan det være enda flere personer involvert i saken som politiet foreløpig ikke har kontroll over.
Les mer om Romerike.De.
Mann tatt i narkotikasak – dømt for voldtekt
Fem måneder etter at politiet henla en voldtektssak i Oslo, ble en albansk mann (32) pågrepet i en alvorlig narkotikasak. Nå er 32-åringen dømt for begge forholdene.
Les mer om Oslo.
Young Guns leder narkosiktet
En tidligere leder i gjengen Young Guns er siktet i en grov narkotikasak i Vestfold. Politiet mener mannen kan knyttes til befatning med fem kilo hasj i fjor høst. Mannen i 30-årene nekter straffskyld, skriver VG.
Les mer om Vestfold.
Tidligere gjengleder siktet i narkotikasak
En tidligere lederskikkelse i gjengen Young Guns er siktet i en grov narkotikasak i Vestfold, melder VG.
Les mer om Vestfold.
Eks-gjengleder pågrepet i narkotikasak
En tidligere lederskikkelse i Young Guns i Oslo er pågrepet og siktet i en grov narkotikasak i Vestfold – sammen med syv andre personer.
Les mer om Oslo og Vestfold.
Politiet om siktet forsvarsadvokat: Brøt taushetsplikten i grov narkotikasak
Politiet mener avlyttede telefonsamtaler beviser at en forsvarsadvokat brøt taushetsplikten i en grov narkotikasak på Østlandet i 2014.
Les mer om Østlandet.
Mistenkt i stor dopingsak flytta frå russisk til norsk fengsel
Russiske styresmakter har no utlevert ein mann i 30-åra frå Sogn og Fjordane som er mistenkt å vere ein av hovudmennene i ei stor doping- og narkotikasak som er under opprulling på Vestlandet.
Les mer om Fjordane, Sogn og Vestlandet.
Seks fengslet i narkosak
Seks utenlandske statsborgere, fem menn og n kvinne, er varetektsfengslet i en stor narkotikasak i Kongsvinger. Politiadvokat Wigdis Hjalmarsen bekrefter overfor avisa Glåmdalen at seks personer ble varetektsfengslet for to dager siden. Utover det har hun ingen kommentar.
Les mer om Glåmdalen og Kongsvinger.
Ruller opp narkotikasak
Politistasjonssjef Terje Gundersen, sier til Grimstad adressetidene at det jobbes med en større narkotikasak i kommunen. Det skjer i forbindelse med at det for noen dager siden ble avdekket store mengder hasj og amfetamin i en bolig i Grimstad, skriver avisen.
Les mer om Grimstad.
Kvinne satt på full isolasjon i fengsel uten grunn
Hun ble pågrepet i en narkotikasak og varetektsfengslet i fire uker på brev- og besøksforbud. På grunn av en menneskelig feil på Bredtveit fengsel, ble hun satt på full isolasjon i over to uker.
Les mer om Bredtveit.
Stort narkotikabeslag på Romerike
Politiet i Aurskog-Høland har rullet opp en stor narkotikasak og gjort et av de største beslagene i kommunen noensinne, skriver Indre Akershus Blad. Politiet vil ikke utdype hva eller hvor mye det er snakk om, men sier at det er en meget alvorlig sak.
Les mer om Aurskog-Høland og Romerike.
Mannen dømt og kona frifunnet i stor narkotikasak
STAVANGER: Avtalen var at kona skulle ta på seg skylden for hasjen som ble funnet på deres soverom. Hun fikk kalde føtter da hun i politiavhør ble klar over at det dreide seg om over 3 kilo.
– Skulle bare smugle ti kilo hasj
En 31 år gammel albaner sier han ble truet og måtte smugle 10 kilo hasj for å skaffe penger. I Kristiansand tingrett forklarte den tiltalte 31-åringen at han ikke visste om omfanget av narkotikaen. 27 kilo amfetamin, seks kilo kokain og nesten ti kilo hasj ble beslaglagt i en bil i desember i fjor. Sju personer er tiltalt i en større narkotikasak.
Les mer om Skulle.
Erkjente delvis skyld i stor narkosak
Sju personer, ei kvinne og seks menn står tiltalt i en omfattende narkotikasak i Kristiansand tingrett. Ingen erkjente skyld for hovedpunktene i tiltalen.
Les mer om Kristiansand.
– Visste de kjørte narkotika
To sjåfører som er tiltalt i en omfattende narkotikasak, har forklart til politiet at de visste de kjørte narkotika. Men de trodde det var marihuana. Politiet beslagla 27 kilo amfetamin, seks kilo kokain og nesten ti kilo hasj.
Les mer om Visste.
Erkjente delvis straffskyld
Seks av de sju tiltalte erkjente delvis straffskyld i Kristiansand tingrett i dag. De sju er tiltalt i en omfattende narkotikasak. De fire hovedtiltalte erkjente delvis straffskyld etter tiltalepunktene. I tiltalen går det fram at de smuglet 27 kilo amfetamin, seks kilo kokain og nesten ti kilo hasj som politiet beslagla.
Les mer om Kristiansand.
Ektepar siktet i stor narkotikasak
En narkotikahund snuste seg frem til 200.000 kroner i hanskerommet i bilen som paret disponerte. – Vi var på fornøyelsestur, sier den siktede kvinnen (30).