Narvik

Nye Hamarøy og Narvik er klare

Kommunal- og moderniseringsdepartementet bestemte fredag hvor kommunegrensa skal gå mellom nye Hamarøy og nye Narvik kommune.
Les mer om Hamarøy og Narvik.

Andre runde i cupen klar

Bodø/Glimt må ut i en ny bortekamp og møter Harstad i cupens andre runde, mens Narvik-laget Mjølner møter Stjørdals-Blink borte. Junkeren fra Bodø får hjemmekamp mot førstedivisjonsklubben Levanger.
Trafikkstasjonen i Harstad blir stengt én dag i uka
Årsaken er at stadig flere benytter seg av Statens vegvesens digitale tjenester. Tiltakene trer i kraft fra og med 2. mai og gjelder også trafikkstasjonene i Narvik og Sortland.
Les mer om Harstad, Narvik og Sortland.
Rammene for nye Hamarøy og nye Narvik er nå på plass
Kommunal- og moderniseringsdepartementet har i dag bestemt navn og hvor kommunegrensen skal gå mellom nye Hamarøy og nye Narvik kommune.
Les mer om Hamarøy og Narvik.

Deler Tysfjord kommune i nord

Kommunaldepartementet følger Sametingets forslag og har valgt det såkalte alternativ D, når Tysfjord kommune skal deles. Den nordlige delen av dagens kommune slås sammen med nye Narvik kommune, mens den sørlige delen slås sammen med Hamarøy.
Les mer om Hamarøy, Narvik og Tysfjord.
Trafikkstasjonen på Sortland blir stengt en dag i uka og får kortere åpningstid
Årsaken er at stadig flere benytter seg av Statens vegvesens digitale tjenester. Tiltakene trer i kraft fra og med 2.mai og gjelder også trafikkstasjonene i Narvik og i Harstad.
Les mer om Harstad, Narvik og Sortland.
Kongsvinger kan få eliteserieplass
Til tross for fiasko i kvalifiseringen kan Kongsvinger få plass i eliteserien i ishockey. Lørenskog trues av konkurs, og klubben Narvik, som ble nummer tre i kvalifiseringen sier det er lite trolig at de vil takke ja til plassen, skriver Glåmdalen.
Les mer om Glåmdalen, Kongsvinger og Narvik.
Mjølner videre i cupen
Mjølner slo ut Sortland av cupen onsdag kveld. Kampen endte 2-1 til laget fra Narvik. Det måtte ekstraomganger til etter at det var målløst etter 90 spilte minutter.
Les mer om Narvik og Sortland.
Mistet førerkortet i Narvik
I Narvik fikk to bilførere i ettermiddag beslaglagt sine førerkort etter en kontroll av UP. Den høyeste hastigheten de målte var 90 km/t i 60-sonen. 17 andre fikk forenklede forelegg.
Les mer om Narvik.
Lager «Norges største krigsdrama: - Summen vi må samle inn er diger
«Slaget om Narvik har nedjustert budsjett og antall episoder. Prosjektet kan dermed bli en miniserie til 183 millioner kroner.
Les mer om Narvik.
Lørenskog får seks ukers frist
Norges Ishockeyforbund gir Lørenskog lisens inntil videre. Om seks uker får Hockey-Norge svar på om romerikingene forsvinner fra Eliteserien eller ikke, melder TV 2. Lørenskog sliter tungt økonomisk. Om klubben ikke får lisens, rykker Narvik opp i eliteserien.
Narvik kan få plassen til Lørenskog: – Lite sannsynlig at vi sier ja
Narvik Hockey kan få muligheten til å spille i Getligaen neste år, dersom Lørenskog ikke kan satse videre på toppnivå. Men det er langt fra sikkert at laget vil ha plassen.
Les mer om Getligaen og Lørenskog.
Få søkere gjør at frisørlinja VG2 på Melbu legges ned
Ny frisørlinje i Narvik gjør at tilbudet om andreår ved Hadsel VGS, avdeling Melbu, ikke blir noe av til høsten. Den kan likevel gjenoppstå ved en senere anledning. - Det er riktig at vi ikke har andreår ved frisørlinja på Melbu til høsten.
Les mer om Melbu, Narvik og VG2.
Vei åpnet etter isras
E6 er nå åpnet sør for Narvik ved Skjomen bru, etter det har vært stengt en time grunnet et isras som gikk ca 100 meter nord for broen.
Les mer om Narvik og Skjomen.
Veien stengt grunnet isras
E6 Nordland: Det har gått et isras sør for Narvik, rundt 100 meter nord for Skjomen bru. Israset dekker hele veibanen og veien er stengt, det opplyser Statens vegvsen.
Les mer om Narvik og Skjomen.
En reddende nabo
Politiet i Nordland måtte rykke ut til en privatadresse i Narvik, etter tørrkoking. En person ble fraktet bort i ambulanse etter å ha pustet inn endel røyk. Politiet skriver på Twitter at rask reaksjon fra en nabo, var avgjørende for utfallet i denne hendelsen.
Les mer om Narvik, Nordland og Twitter.
Krever svar om frakting av gods mellom Bodø og Lofoten med NEX2
Det er skapt usikkerhet om hvordan man vil håndtere gods på Nordlandsekspressen NEX2 mellom Bodø-Svolvær. [Avisa Nordland] Derfor har May Valle, Venstre, levert en interpellasjon om saken til fylkestinget i Narvik.
Krever svar på om NEX2 kan frakte gods
Det er skapt usikkerhet om hvordan man vil håndtere gods på Nordlandsekspressen NEX2 mellom Bodø-Svolvær. Derfor har May Valle, Venstre, levert en interpellasjon om saken til fylkestinget i Narvik.
Travelt for fylkestinget i Narvik
- Det er mange viktige saker på agendaen, og bare to dagers samling innebærer at vi får et travelt fylkesting i Narvik. Det sier fylkesordfører Sonja Alice Steen før fylkestingssamlingen 16. og 17. april i malmbyen.
Les mer om Narvik og Sonja Alice Steen.
Fotgjenger nær truffet av isklump i Narvik
Like før klokken 17 melder Politiet i Nordland i ei Twitter-melding om et isras fra større bygning i sentrum, Narvik. En fotgjenger skal ha vært nært truffet, og fortauet er nå avsperret. Huseier er gitt pålegg om fjerning av is.
Advarer mot isras fra tak
Nordland politidistrikt ber huseiere i Narvik sjekke sine hustak. Dette er fordi en fotgjenger nesten ble truffet av et isras, i ettermiddag. Huseier ble pålagt å fjerne isen av taket.
Les mer om Narvik.
Ber om tips etter stjålet ATV
Politiet ønsker tips fra publikum i forbindelse med et tyveri av en ATV i Narvik. Firehjulingen er stjålet fra Framnes og har registreringsnummer BJ 6219. Politiet ønsker tips på telefon 02800.
Les mer om ATV og Narvik.
Politiet med storkontroll i Narvik
Politiet har hatt kontroll sammen med Statens vegvesen i Narvik. Det ble gitt syv skriftlige pålegg for tekniske feil og mangler. En bil ble avskiltet, og seks gebyr ble gitt for manglende bilbelte, opplyser politiet.
Les mer om Narvik.
Ber regjeringa samle Hålogaland i ett fylke
Gruppeleder Håkon Vahl i Harstad Høyre mener Lofoten, Ofoten, Vesterålen, Narvik og Harstad bør samles i ett fylke. Han får støtte også fra vesterålspolitikere.