Nasjonal fotovandring

Nasjonal fotovandring

I Harstad og over hele landet deltok flere tusen kameraeiere på fotovandring. Det er tredje året på rad konkurransen arrangeres.

Disse vil du se mange av i dag

Nå er de klar for fotovandring Det er nemlig klart for Nasjonal Fotovadring i flere byer, deriblant Harstad. Det er Japan Photo som står bak konkurransen, mens de lokale arrangørene
Blikk for foto
Lørdag var rundt 2.000 mennesker med på Nasjonal fotovandring i hele Norge. NASJONAL FOTOVANDRING: Prosjektleder for Nasjonal fotovandring 2013 i Japan Photo, Morten Reiten, var på plass i Generalhagen i Harstad lørdag 25. mai.
Stor pågang for Nasjonal Fotovandring
Det var godt oppmøte under lørdagens nasjonale fotovandring i Bodø. Fra venstre: Audun Haavik, Eirik Pedersen og Torstein Rasmussen har tatt seg en fotopause ved fotovandringens siste

Fotovandring blant feststemte barn

Lørdag 25. mai arrangerer Grenland Fotoklubb fotokonkurranse i sentrumsgatene. Det inngår i et nasjonalt opplegg, og vinneren går videre til en nasjonal finale.
Les mer om Grenland Fotoklubb.
Fotovandring i byen
Harstad Fotoklubb slår et slag for nasjonal fotovandring. BLI MED: Nasjonal Fotovandring 2013 blir arrangert i totalt 16 byer. Harstad er en av dem.