Nationaltheatret

Blir kunstnerisk leder

Ellen Horn blir ny kunstnerisk leder for Peer Gynt. Horn tiltrer i stillingen 1. mars, men skal jobbe mot forestillingen i 2019. Hun vil kombinere stillingen, som er en 50 prosents stilling, med jobben som skuespiller ved Nationaltheatret.

Store forsinkelser etter strømstans på alle T-banens linjer

Det er strømstans i tunellen mellom Nationaltheatret og Majorstuen i Oslo. Strømstansen rammer alle T-banens linjer.
Strømstans på alle T-banelinjer
Det er strømstans i tunellen mellom Nationaltheatret og Majorstuen i Oslo. Strømstansen rammer alle T-banens linjer.
Strømstans på alle T-banelinjer
Det er strømstans i tunellen mellom Nationaltheatret og Majorstuen i Oslo. Strømstansen rammer alle T-banens linjer. (Dagbladet): Det er strømstans mellom Majorstuen og Nationaltheatret i østlig retning, melder Oslo sporvei på Twitter.

Strømstans for T-banen i Oslo

Alle linjer er berørt. Saken blir oppdatert. Sporveien melder på Twitter om strømstans mellom Majorstuen og Nationaltheatret i østlig retning tirsdag kveld.
Strømstans rammer T-banen
T-banen står mellom Majorstua og Nationaltheatret, østlig retning, pga. strømstans, opplyser Ruter. Tog fra Bergkrystallen, Ellingsrudåsen, Mortensrud og Vestli snur ved Stortinget stasjon. Vestover går trafikken som normalt.
Olympiadens minst leste spalte, Smørebuss for tog, gir seg ikke: - Er du goofy, klar for siste run eller er du rett og slett smooth?
I tillegg noen ord om OL i Allah dog med profetbytt. Våknet litt goofy i går etter å ha sett «En handelsreisendes død» med en meget kompetent Atle Antonsen som Willy Loman på Nationaltheatret.
Forsinkelser etter togulykke
Alle spor i retning Romerike er nå åpne, men NSB varsler noen forsinkelser utover morgenen etter at en mann ble påkjørt av toget og drept på Nationaltheatret stasjon.
Les mer om NSB, Nationaltheatret og Romerike.
Forsinkelser i togtrafikken
Det er forsinkelser og innstillinger etter at en mann ble påkjørt av toget ved Nationaltheatret stasjon i Oslo. Drammenbanen og Askerbanen er berørt.
Store forsinkelser i togtrafikken
Togene er i gang igjen etter at en mann ble påkjørt på Nationaltheatret stasjon rett før klokka seks i dag tidlig. Men fortsatt er det store forsinkelser i togtrafikken.
Les mer om Nationaltheatret.
Mann påkjørt – forsinkelser i togtrafikken
Det er forsinkelser og innstillinger etter at en mann ble påkjørt av toget ved Nationaltheatret stasjon i Oslo. Drammenbanen og Askerbanen er berørt.
Forsinkelser i togtrafikken
Det er forsinkelser og innstillinger av tog ved Nationaltheatret. - Det er redusert sporkapasitet forbi Nationaltheatret. Det vil også berøre togene fra Vestfoldbanen, forteller Åge-Christoffer Lundeby. Han er pressesjef i NSB.
Forsinkelser i togtrafikken ved Nationaltheatret etter påkjørsel
Det er forsinkelser og innstillinger etter at en mann ble påkjørt av toget ved Nationaltheatret stasjon i Oslo. Drammenbanen og Askerbanen er berørt. Like før klokken 6 torsdag ble en mann påkjørt av toget.
Forsinkelser og innstillinger i togtrafikken etter hendelse ved sporet
DRAMMEN: Pendler du til jobb i hovedstaden? Da kan du måtte belage deg på å komme fram litt senere enn du hadde tenkt. Bane Nor opplyser i en trafikkmelding torsdag morgen at det er forsinkelser og innstillinger ved Nationaltheatret.
Les mer om Nationaltheatret.
Døde etter togulykke
Mannen som ble påkjørt av toget på Nationaltheatret stasjon torsdag morgen er død. Ifølge politiet er det så langt ikke noe som tyder på at noe kriminelt har skjedd. Togtrafikken vil bli forsinket som følge av hendelsen. Drammenbanen, Askerbanen og Flytoget er berørt.
Suksesstykket «Orlando til Oslo
Rogaland Teaters versjon av «Orlando blei kåra til fjorårets beste teaterstykke i Norge. I april kjem det opp igjen i Stavanger, og i juni blir heile produksjonen flytta til Oslo og Nationaltheatret.
Passasjerer evakuert etter røykutvikling i flytog på Nationaltheateret stasjon
Nationaltheatret stasjon ble klokken 20.35 evakuert i en kort periode etter melding om røykutvikling i et togsett.
Les mer om Nationaltheateret.
Røykutvikling på flytoget
Problemer i en trafo var grunnen til røykutvikling på flytoget på Nationaltheatret, ifølge politiet. Brannmannskapene var fort på stedet og alt er nå under kontroll. Det er fortsatt stengt mellom Oslo S og Skøyen.
Les mer om Nationaltheatret og Skøyen.
Røykutvikling i tog: Stengt for togtrafikk
Det er stengt for togtrafikk mellom Oslo S. og Skøyen på grunn av røykutvikling i et tog på Nationaltheatret stasjon. Det melder Bane Nor på sine nettsider. Dette berører Drammenbanen og Askerbanen, samt regiontogene til Bergen og Stavanger.
Alle passasjerene er evakuert
Alle ombord har kommet seg ut av toget på Nationaltheatret, melder politiet. Det er ikke meldt om at noen er skadet.
Les mer om Nationaltheatret.
Mulig brann Nationaltheatret stasjon
Mulig brann Nationaltheatret stasjon
Les mer om Nationaltheatret.
Stengt mellom Oslo S og Skøyen
Toget står på spor 3 på Nationaltheatret. Ifølge politiet er det ikke synlig røyk fra toget. Togstrekningen mellom Oslo S og Skøyen er stengt, ifølge Bane Nor.
Signalproblem gjev togforseinking
Toga går, men signalfeil gjev færre avgangar i ettermiddagsrushen. Bane NOR skriv at ein bør rekne lengre tid på veg heim frå Oslo. Det er mellom Oslo S og Nationaltheatret problemet ligg, og difor blir det forseinking mellom Oslo S og Asker.
Les mer om Asker, Nationaltheatret og Oslo.
Teatersjefen i Nationaltheatret: – Fantastisk bra at verkebyllen sprekker
Teatersjefen ved Nationaltheatret har selv opplevd å bli trakassert i bransjen, uten at hun meldte ifra. – Ingen skal tåle å bli seksuelt trakassert på jobb, sier Hanne Tømta.
Togforsinkelser vestover
NSB har problemer med signalanlegget og dermed redusert ferdsel mellom Nationaltheatret og Skøyen. Dette fører til forsinkelser og innstillinger i ettermiddag.
Les mer om Nationaltheatret og Skøyen.