Nationaltheatret

Signalproblem gjev togforseinking

Toga går, men signalfeil gjev færre avgangar i ettermiddagsrushen. Bane NOR skriv at ein bør rekne lengre tid på veg heim frå Oslo. Det er mellom Oslo S og Nationaltheatret problemet ligg, og difor blir det forseinking mellom Oslo S og Asker.
Les mer om Asker, Nationaltheatret og Oslo.

Teatersjefen i Nationaltheatret: – Fantastisk bra at verkebyllen sprekker

Teatersjefen ved Nationaltheatret har selv opplevd å bli trakassert i bransjen, uten at hun meldte ifra. – Ingen skal tåle å bli seksuelt trakassert på jobb, sier Hanne Tømta.
Togforsinkelser vestover
NSB har problemer med signalanlegget og dermed redusert ferdsel mellom Nationaltheatret og Skøyen. Dette fører til forsinkelser og innstillinger i ettermiddag.
Les mer om Nationaltheatret og Skøyen.
T-banen åpnet etter skinnebrudd
Et skinnebrudd mellom Nationaltheatret og Majorstuen skapte innstillinger og forsinkelser i morgentrafikken. Like før klokken sju ble sporet åpnet igjen, em det er fortsatt en del forsinkelser.

Forsinkelser på T-banen i Oslo

Et skinnebrudd mellom Nationaltheatret og Majorstuen skapte innstillinger og forsinkelser i morgentrafikken. Like før klokken sju ble sporet åpnet igjen.
Forsinkelser på T-banen
Et skinnebrudd mellom Nationaltheatret og Majorstuen skapte innstillinger og forsinkelser tirsdag morgen. Like før klokken sju er sporet åpnet igjen.
Store forsinkelser på T-banen
Et skinnebrudd mellom Nationaltheatret og Majorstuen vil skape innstillinger og forsinkelser de første timene på morgenkvisten, ifølge Sporveien.
Store avvik på alle T-bane linjer
Et skinnebrudd mellom Nationaltheatret og Majorstuen, vil skape forsinkelser og uregelmessigheter de første timene på morgenkvisten, ifølge Sporveien. Alle T-banens linjer er påvirket.
Fortsatt MC i sentrum
MC-folkets ønske om å beholde et treffsted i Oslo sentrum får støtte i bystyret. Også i 2018 får motorsyklistene lov til å samle seg foran Nationaltheatret hver onsdag. Oslo kommune og Norsk Motorcykel Union skal samarbeide om å finne et nytt treffsted når gata blir sykkelvei etter det.
Djupedal fjernet fra Nationaltheatret-styret mot sin vilje
Kulturdepartementet benekter at partipolitikk ligger bak beslutningen. Djupedal sier han helst ville fortsatt i jobben.
To tatt etter knivstikking
Politiet har pågrepet to menn for knivstikkingen ved Nationaltheatret stasjon i Oslo sentrum. – De ble påtruffet under søket vi gjennomførte i sentrumsområdet, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Nationaltheatret, Oslo og Twitter.
Mann knivstukket i Oslo
Politiet har pågrepet to menn for knivstikking ved Nationaltheatret T-banestasjon i natt.
Teaterscene ved Ibsenmuseet
Regjeringen vil øke tilskuddet til Norsk Folkemuseum med åtte millioner kroner. Museet har planer om å etablere teaterhistoriske utstillinger og, i samarbeid med Nationaltheatret, opprette en teaterscene ved Ibsenmuseet.
Togforsinkelser i Oslo
Kun to timer etter at NSB-sjefen lovet bedre punktlighet, ble det rødt lys på et av sporene på Nationaltheatret stasjon og nye forsinkelser i togtrafikken.
Les mer om Nationaltheatret og Oslo.
Forsinkelser på togene i Oslo
Torsdag er det forsinkelser på togene mellom Skøyen og Nationaltheatret på grunn av en feil som hindrer Bane Nor å gi grønt lys. Forsinkelsen rammer alle lokaltog på strekningen, samt togene til Bergen og Stavange.
Teateranmeldelse: «Renset på Nationaltheatret
Amputasjoner og andre grusomheter på scenen til tross: Det er idinnholdet som først og fremst bærer Nationaltheatrets oppsetning av «Renset.
Les mer om Nationaltheatret og Renset.
Sikrer oppussing fra neste år
Nationaltheatret kan starte forprosjektet for rehabilitering neste år, etter å ha fått bevilgning i statsbudsjettet for 2018. Teatersjefen tror de nå kan få oppussingen ferdig til 2024.
Ekstraforestillinger for slampoet
Nationaltheatret setter opp ekstraforestillinger med slampoeten Fredrik Høyer fra Drammen. Stykket er basert på diktsamlingen Grønlandsutraen og har fått strålende omtaler.
Tagger ble satt til å vaske
En ung kvinne som ble tatt for tagging på Nationaltheatret stasjon i natt, ble satt til å vaske bort alle sporene. Vanligvis blir taggere anmeldt, men fordi det gikk an å vaske bort malingen fikk kvinnen heller vaskebøtte og kost som straff.
Les mer om Nationaltheatret.
Tagger ble satt til å vaske etter seg
En ung kvinne som ble tatt på fersken for tagging på Nationaltheatret stasjon i Oslo, ble satt til å vaske bort alle sporene før hun ble bortvist fra stedet.
Les mer om Nationaltheatret og Oslo.
Hun blir styreleder i Nationaltheatret
Merete Smith erstatter Anne Enger som styreleder for Nationaltheatret og skal blant annet lose kulturinstitusjonen gjennom en omfattende rehabilitering.
Ny Nationaltheatret-styreleder
Merete Smith erstatter Anne Enger som styreleder for Nationaltheatret. Smith er til vanlig generalsekretær i Den Norske Advokatforening.
Togtrafikken ved Skøyen i gang igjen
Togtrafikken mellom Lysaker og Nationaltheatret kom i gang igjen noe før klokka 1 natt til søndag.
Forsinkelser på Drammenbanen
På Drammenbanen og Askerbanen er det forsinkelser mellom Oslo S og Nationaltheatret på grunn av en feil som hindrer Bane NOR i å gi grønt lys.
Ble angrepet da han stanset tyver
En ansatt ved Narvesen på Nationaltheatret ble angrepet av fire ungdommer som forsøkte å stjele fra kiosken i går kveld. Mannen ble sendt til sykehus med alvorlige skader. Tyvene stakk av før politiet rakk frem, men de har videoovervåkning av hendelsen.
Les mer om Narvesen og Nationaltheatret.
1.  Bitcoin fiasko?

2.  Brudd etter 27 år: Selger seg ut av Norges største oppkjøpsfond

3.  Så mye vil det koste

4.  Europeiske land advarer mot Trumps skattereform

5.  Nesten frivillig

6.  Neppe smart med usmarte årsrapporter

7.  DN mener: IA-avtalen er en dyr sovepute

8.  Kreativitet mot skatteplanlegging

9.  60 Venstre-medlemmer har meldt seg ut siden lørdag

10. Økokrim er bra for næringslivet