Natt

Rakavan har vært sporløst forsvunnet i n uke – kompisen tror det har skjedd noe kriminelt

Natt til tirsdag er det nøyaktig n uke siden Rakavan Jeevaharan (21) forsvant etter en bytur i Trondheim. Kompisen frykter det verste.

Leteaksjon etter savnet kvinne

Politiet i Finnmark har iverksatt en omfattende leteaksjon etter en kvinne i Finnmark. Hun forsvant natt til søndag ved Sørøya etter en skogstur.
Les mer om Finnmark og Sørøya.
Kraftige regnbyger
Enkelte steder i Vestfold kan få kraftige regnbyger i Vestfold i natt og i kveld.
Les mer om Vestfold.
Det kom en månedsnedbør på to døgn i Hemne i helgen
De sørvestlige delene av Trøndelag fikk mest nedbør under det kraftige regnværet fra lørdag ettermiddag til natt til mandag.
Les mer om Hemne og Trøndelag.

Terroren skader Spanias turistsektor

Spanias turistsektor har merket effekten etter terrorangrepet torsdag og natt til fredag.
Sier flere kan bli pågrepet
Politiet utelukker ikke at flere vil bli pågrepet etter en grov voldshendelse på Solli plass i Oslo natt til søndag. En person ligger alvorlig skadet på sykehus. En mann i 20-årene er pågrepet, men politiet mener at flere var involvert i ugjerningen.
Les mer om Oslo og Solli.
Gikk seg bort
Tre personer fikk hjelp av Røde Kors etter at de hadde gått seg bort på Lyngkampen på grensa mellom Øyer og Stor-Elvdal i natt. De var i god behold og ble tatt med til ei hytte for overnatting.
Les mer om Lyngkampen, Stor-Elvdal og Øyer.
Første Stenson-seier på over et år
Svenske Henrik Stenson (41) vant PGA-turneringen i Greensboro natt til søndag norsk tid. Han vant med ett slag ned til nummer to, Ollie Schniederjans (USA). – Det var en tett kamp, sa Stenson til C More etter seieren.
Les mer om C More, Greensboro og Stenson.
Innbrudd og innbruddsforsøk i bedrifter i Heimdal sentrum
Det har vært flere innbrudd og innbruddsforsøk i bedrifter på Heimdal natt til mandag, melder politiet på Twitter.
Les mer om Heimdal og Twitter.
Fikk bil i hekken
En huseier på Nedenes i Arendal våknet i natt av at en førerløs bil trillet inn i hekken ved huset hans. Bileier vil gjøre opp for skadene på hekken, ifølge politiet.
Les mer om Arendal.
Brann i vaskerom
Ingen personer ble skadet da det begynte å brenne i et vaskerom i en enebolig på Kvam ved 2-tida i natt. Brannen ble raskt slukket og de som befant seg i huset ble sjekket av ambulansepersonell.
Les mer om Kvam.
Brann stengte E6
En trailerhenger sto i brann på Fauske natt til mandag.
Les mer om Fauske.
Måtte evakuere under styrtregn i natt
Familien måtte evakuere og overnatte hos naboene da regnet satte inn over Råkvåg i Rissa i natt. En rekvirert gravemaskin berget campingvogna fra å rase ut i jordmassene.
Les mer om Rissa og Råkvåg.
Fare for gasseksplosjon ga evakuering i Porsgrunn
Fem beboere måtte evakueres i forbindelse med en brann i Porsgrunn kommune natt til søndag fordi det var fare for at flere gassflasker skulle eksplodere.
Les mer om Porsgrunn.
Brann blusset opp – nabo evakuert
Brannen i et bolighus i Verdal blusset opp igjen i natt. En nabo ble evakuert.
Les mer om Verdal.
Innbrudd på apotek
Det har vært et innbrudd på Apotek1 på Mørkved i natt. Politiet leter nå etter gjerningspersonene og ber folk som kan ha sett noe mistenkelig i området om å ta kontakt.
Les mer om Apotek1 og Mørkved.
Leteaksjon etter trafikkulykke
En person er savnet etter at en bil kjørte i fjellveggen på E134 i Vinje natt til søndag. En person ble sendt til sykehus, mens den andre personen som var i bilen er savnet.
Les mer om Vinje.
Anmeldt for besittelse av narkotika
En mann i 30-årene ble i natt anmeldt av politiet for besittelse av mindre mengde narkotika i Storgata i Moss. En mann i 30-årene ble pågrepet og anmeldt for besittelse av narkotika i en leilighet i Halden sentrum.
Les mer om Halden og Storgata.
Tatt etter bråk
To menn i 20 årene er tatt av politiet i Hokksund i natt etter krangling. Begge var åpenbart beruset. Det skal ha vært flere folk på stedet, men det var disse to personene som skal ha vært mest aktive, opplyser politiet.
Les mer om Hokksund.
Kranglet med alle
En mann i 20-årene ble tatt av politiet natt til søndag etter at han kranglet med både dørvakter og gjester ved et utested i Drammen sentrum. Han ble først bet om å fjerne seg fra sentrum, men gjorde ikke det. Dermed tok politiet han med til fyllearresten.
Les mer om Drammen.
Stor leteaksjon etter trafikkulykke
Politiet har satt i gang leteaksjon etter en trafikkulykke i Vinje natt til søndag. Politi, Røde Kors og Norske Redningshunder er satt inn i letingen.
Satt i arrest etter bråk i Stavanger sentrum
Tre personer ble tatt med av politiet og satt i arrest etter bråk og spetakkel i Stavanger sentrum natt til søndag.
Les mer om Stavanger.
Demokratenes valgbod revet ned
Valgboden til Demokratene på Karl Johans gate i Oslo ble revet ned natt til søndag. Ifølge listetopp Max Hermansen, skjedde hærverket rundt klokken 00:20. I forrige stortingsvalg fikk partiet 0,1 prosent av stemmene.
Trafikkulykke etter ruskjøring
Nødetatene rykket i natt ut til en trafikkulykke ved Trømborgveien i Eidsberg. En bil var involvert i ulykken og den skal ha «gått rundt. Politiet melder at det ble store materielle skader. Sjåføren, en mann i 20-årene, ble kjørt til Sykehuset Østfold. Han skal ha vært alkoholpåvirket. Politiet beslagla mannens førerkort.
Stjal diesel i Larvik
En 27 år gammel mann er anmeldt for å ha stjålet 50 liter diesel fra et entreprenørfirma i Larvik natt til søndag. Mannen er avhørt og har innrømmet forholdet.
Les mer om Larvik.