Natt

Derfor bør Trump frykte republikanernes løse kanon

USAs president støttet egentlig ikke Roy Moore. I natt kan den skandaleombruste Alabama-politikeren bli senator.

- Denne kanten vil koste menneskeliv

Johan Eriksen i Eriksen buss tordner mot utbedringen av Kvænflågtunnelen etter en møteulykke med et vogntog natt til lørdag.
- Denne kanten vil koste menneskeliv
Johan Eriksen i Eriksen buss tordner mot utbedringen av Kvænflågtunnelen etter en møteulykke med et vogntog natt til lørdag.
- Må bare prise seg lykkelig at det gikk bra
Johan Eriksen i Eriksen buss tordner mot utbedringen av Kvænflågtunnelen etter en møteulykke med et vogntog natt til lørdag.

Brukte natten på å fjerne rein

Politiet i Nordland melder natt til tirsdag om flere rein på E6 og jernbanesporet sør for Mosjøen. Politiet fikk ikke meldinger om påkjørsler, og antar at reineierne fikk ryddet både jernbane og bilvei. Men reineierne bruke natten på å fjerne de reinene som ble påkjørt like utenfor Reitan i Bodø i går.
Les mer om Bodø, Mosjøen, Nordland og Reitan.
Natt til torsdag kan vi få 120 stjerneskudd i timen
Den betegnes som årets flotteste meteorsverm og kalles Geminidene. Med så mye som to stjerneskudd i minuttet – skulle det bli nok av muligheter til å komme med noen ønsker.
Les mer om Geminidene.
Lagde leven på Jessheim
En mann i begynnelsen av 30-årene ble i natt arrestert etter å ha holdt folk våkne i et boligfelt på Jessheim. Han skal ha skreket og sparket i husvegger. I tillegg var han etterlyst for ikke å ha møtt opp i retten for å få forkynt en narkotikadom.
Les mer om Jessheim.
Anmeldt for truende adferd
En mann i 40-årene ble i natt innbrakt og satt i arrest etter ordensforstyrrelse i Moss sentrum. Mannen skal ha opptrådt truende og forholdet er anmeldt, melder politiet på Twitter.
Les mer om Twitter.
Ringte politiet og ville hjem
En mann i 40-åra ringte i natt to ganger til politiet. Han ønsket å bli hentet og kjørt hjem. Begge gangene ble forespørselen avvist av politiet. Kort tid etter ringte det en annen person politiet som sa at mannen i 40-åra ikke ville gå fra stedet.
Kjørt av veien
En bil med 4 personer kjørte av veien natt til i dag på E10 ved Ostadvatnet på Vestvågøy. De 4 i bilen fremsto som uskadde, men ble fraktet til legevakt for sjekk. Veien var stengt i en kort periode, men er åpnet nå, melder politiet.
Les mer om E10, Ostadvatnet og Vestvågøy.
Fire pågrepet etter knivstikking
Fire personer er pågrepet etter at en ung mann ble knivstukket i nærheten av Furuset bibliotek mandag kveld. Det opplyser Oslo-politiet klokken 00.25 natt til tirsdag.
Les mer om Furuset og Oslo-politiet.
Kvelerslanger beslaglagt
To menn fra Oslo ble natt til søndag stanset av tollerne på Svinesund da de forsøkte å smugle to kvelerslanger inn i landet. Selv om dyrene ikke er ulovlige, manglet de papirer.
Les mer om Oslo og Svinesund.
Mann slått ned på Røros – politiet leter etter gjerningsmann
En mann i 20-årene ble skadd i Røros sentrum natt til søndag. Mannen skal både ha blitt slått og sparket, og politiet leter nå etter gjerningsmannen.
Kvelerslanger beslaglagt
To menn fra Oslo ble tatt med to kongeboa-slanger på Svinesund natt til i går. Kongeboaen er blant artene de ble lov å eie i Norge fra august i år, men de to hadde ikke med seg nødvendig dokumentasjon. Slangene er kjøpt på en messe i Tyskland, nå har Mattilsynet tatt hånd om slangene.
Nå kan du handle bitcoin på børs
Bitcoin-kursen stiger etter at det natt til mandag ble mulig å handle bitcoin-futures på Chicago-børs.
Brann i enebolig
Nødetatene rykket i natt ut til brann i enebolig i Neverdal i Meløy. Politiet opplyser at ingen ble skadet i brannen.
Les mer om Meløy og Neverdal.
Nå kan du handle bitcoin på børs
Bitcoin-kursen stiger etter at det natt til mandag ble mulig å handle bitcoin-futures på Chicago-børs.
Kjørte feil retning på E18
En mann i 60-årene kjørt i feil kjøreretning på E18 ved Slependen natt til mandag. Det var en politipatrulje som oppdaget mannen i 02-tiden. Politiet beslagla mannens førerkort, men har ingen mistanke om at han var beruset.
Les mer om E18 og Slependen.
Bitcoin-rush krasjet opsjonsbørs
Opsjonsbørsen Chicago Board Options Exchange (CBOE) har hatt store problemer med å håndtere trafikken etter det ble igangsatt handel med bitcoin-futures i natt. Bitcoin-kursen har satt en ny rekord.
Fikk rabiat julenisse på døra midt på natta
En mann fikk natt til søndag uventet besøk av en aggressiv mann kledd i nissekostyme.
Aggressiv «julenisse kom på døra og tigget penger
En mann i Steinkjer fikk besøk av «julenissen i Steinkjer i natt.
Les mer om Steinkjer.
Norsk muskelbunt i «Jurassic World: - Jeg løp fra dinosaurer ei hel natt
Daniel Stisen har flere scener med Chris Pratt i den nyeste «Jurassic World-filmen.
Fører kjørte i et tre
En bil har natt til i dag kjørt i grøfta og truffet et tre like ved Strømsnes i Narvik. Fører er kontaktet av politiet og har det bra. Bilen blir berget i løpet av dagen.
Les mer om Narvik.
Slo og spyttet på politiet
En kvinne i 50-årene slo seg vrang inne i resepsjonen på Meyergården hotell i Mo i Rana i natt. Da politipatruljen kom til stedet, ble de både slått og spyttet på. - Hun var svært aggressiv og forsøkte å slå etter vaktene på stedet, sier operasjonsleder hos politiet i Nordland, Mads Bernhoft.
Les mer om Meyergården, Nordland og Rana.
Zuccarello-dobbel i natt
Mats Zuccarello satte inn 3–1 og 4–1 da New York Rangers vant 5–2 over New Jersey Devils natt til søndag. Også Jimmy Vesey, Jesper Fast og Kevin Hayes scoret for Rangers.
Les mer om Jesper Fast.
1.  Bitcoin fiasko?

2.  Brudd etter 27 år: Selger seg ut av Norges største oppkjøpsfond

3.  Så mye vil det koste

4.  Europeiske land advarer mot Trumps skattereform

5.  Nesten frivillig

6.  Neppe smart med usmarte årsrapporter

7.  DN mener: IA-avtalen er en dyr sovepute

8.  Kreativitet mot skatteplanlegging

9.  60 Venstre-medlemmer har meldt seg ut siden lørdag

10. Økokrim er bra for næringslivet