Natt

Kvinne truet nabofamilie med pil og bue

En kvinne i 50-årene er pågrepet i Trondheim etter å ha truet sine naboer med kniv, og pil og bue. Det opplyser Trøndelag politidistrikt. Kvinnen truet nabofamilien i natt og i morges.
Les mer om Trondheim og Trøndelag.

Meteorologene: «Brrr! De fem kaldeste stedene i landet i natt var på Finnmarksvidda

På det kaldeste stedet viste gradestokken under 36 kuldegrader.
Les mer om Finnmarksvidda.
Suveren seier i USA
Malene Trosten Andersen vant samtlige heat. Scootercrosskjøreren fra Vadsø ble nummer to i det første løpet i Michigan natt til lørdag norsk tid.
Les mer om Michigan, USA og Vadsø.
Fire døde etter tornado
Minst fire personer skal ha omkommet etter kraftig uvær i sørstatene i USA i natt. I tillegg til tre tornadoer skal det også ha vært flom.
Les mer om USA.

Mistet lappen etter kappløp

To sjåfører mistet førerkortet etter et trafikkuhell på ring 3 ved Ulvensplitten i natt. Ingen ble skadet, men politiet mistenker at de kjørte om kapp. Begge innrømmet å ha kjørt for fort.
Les mer om Ulvensplitten.
Bortvising og promillekontroll
Politiet melder om bortvising av strandar frå sentrum og promillekontroll laurdag kveld. I totida natt til søndag melder Møre og Romsdal politidistrikt at ein person vart utvist frå ein utestad i Stranda sentrum grunna ordensforstyrring.
Les mer om Møre, Romsdal og Stranda.
Skandinavisk Cup: Udnes Weng vant jaktstarten
Natt til søndag hadde det kommet 20 centimeter nysnø i Granåsen, og det var fortsatt snøvær under rennet da løperne gjorde opp om seieren i finalen av Skandinavisk Cup.
Avdøde sendt til obduksjon - politiet gjennomfører avhør og undersøkelser
Ekteparet som ble funnet døde i Gjesvær lørdag, er sendt til obduksjon i Tromsø. (iFinnmark.no): De avdøde ble tatt ut av huset natt til søndag og transportert til Universitetssykehuset i Tromsø.
Her falt det mest snø i Trøndelag i natt(pluss)
Et nedbørområde som passerte over Trøndelag lørdag kveld og natt til søndag ga til dels store snømengder i deler av landsdelen.
Les mer om Trøndelag.
Kan ha køyrd båt med promille
Politiet måtte natt til laurdag rykke ut til Alnes i Giske etter å ha fått melding om at mann i 30-åra kan ha køyrd båt i rusa tilstand. Mannen vart tatt med til legevakta for blodprøve.
Les mer om Giske.
Mistanke om promillekøyring
Ein mann i 20-åra vart tatt med til lege for blodprøve etter mistanke om promillekøyring i Molde natt til søndag.
Les mer om Molde.
Gutter tok seg opp på skoletak
Like etter midnatt natt til søndag, fikk politiet melding om at det var observert personer på taket til Frei ungdomsskole.
Les mer om Frei.
Pålagt å dempe musikken
Politiet fikk melding om støy fra ei adresse på Nordlandet i Kristiansund natt til søndag. Det var klokka 04.32 at naboen hadde fått nok, og politiet rykket ut for å pålegge mannen i 50-årene å holde fred resten av natta.
Les mer om Kristiansund og Nordlandet.
Full og kranglete
Full og kranglete blir en mann i 20-årene bortvist fra Fredrikstad sentrum ved 02-tiden i natt. Kort tid etter dukker mannen opp igjen på samme utested enda mer beruset og enda mer kranglete. Mannen ble tatt med til fyllearresten. Han er nå anmeldt for ikke å etterkomme pålegg og vil bli bøtelagt for dette.
Les mer om Fredrikstad.
Slo til bartender i sentrum
En relativt rolig natt for politiet i bergensområdet. - Det er ingen i drukkenskapsarresten, så det tyder på at det har vært en forholdsvis rolig natt, sier operasjonsleder Frode Kolltveit i Vest politidistrikt søndag morgen.
Les mer om Frode Kolltveit og Vest.
Mistanke om båtpromille
Politiet måtte natt til laurdag rykke ut til Alnes i Giske etter å ha fått melding om at mann i 30-åra kan ha køyrd båt i rusa tilstand. Mannen vart tatt med til legevakta for blodprøve.
Les mer om Giske.
Slo til bartender i sentrum
En relativt rolig natt for politiet i bergensområdet.
Slik reagerte Tromsø alpinpark-sjefen på nyheten om bilkjøring i slalåmbakken
- Det er jo ikke det anlegget skal brukes til, sier en overrasket Rune Kufaas, sjef for Tromsø alpinpark. Politiet i Tromsø mottok i natt melding om to biler som drev tullekjøring i slalåmløypa.
Les mer om Tromsø.
Tyv tatt på fersken
En tyv tok seg inn på en bensinstasjon på Borgenhaugen i Sarpsborg ved 02-tiden i natt. En ansatt på bensinstasjonen konfronterer butikktyven. Tyven svarer med å kaste gjenstander på den ansatte og forsvinner fra stedet. Politiet har en god beskrivelse av gjerningsmannen. Den ansatte fikk ryggsmerter etter hendelsen.
Les mer om Borgenhaugen og Sarpsborg.
Mann mistenkt for båtpromille
En mann i 30-årene ble tatt med til blodprøve etter mistanke om båtpromille. Politiet på Sunnmøre har hatt ei forholdsvis rolig natt til søndag.
Les mer om Sunnmøre.
To mistet lappen etter «tullekjøring» i slalåmløype i Tromsø
Politiet i Troms har inndratt førerkortene til to bilførere i slutten av tenårene. Begge ble tatt for kjøring i slalåmløypa ved alpinanlegget i Tromsø. Politiet fikk først melding om hendelsen ved 1.15-tiden natt til søndag.
Les mer om Tromsø.
Slåsskamper og en til legevakt
Det ble meldt om flere slåsskamper ved utestedet Lawo terrasse i Karl Johans gate i Oslo en natt. En person ble slått med mens politiet så på, og en kvinne ble kjørt til legevakt etter å slått hodet i et fall.
Les mer om Lawo og Oslo.
Fem personer i trafikkulykke
Like etter klokken 00 i natt melder politiet om en trafikkulykke med fem personer involvert ved Hadselbrua i Vesterålen. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med en forbikjøring og en mann i 20 årene skal ha forårsaket ulykken. Han har nå fått førerkortet beslaglagt. Det er ikke meldt om noen alvorlig personskade etter ulykken.
Les mer om Hadselbrua og Vesterålen.
Mann kjørt til arresten etter klammeri på fest
En mann i 20-årene ble natt til søndag kjørt til arresten etter en fest i Glomfjord i Meløy. Det opplyser politiet i Nordland på Twitter. Meldingen fra politiet kom i 02.30-tiden natt til søndag.
Les mer om Glomfjord, Meløy, Nordland og Twitter.
Biljakt i Elverum - ellers stille for politiet
Bortsett fra en lengre biljakt i Elverum hadde politiet en stille natt på Hedmarken. I tillegg til biljakten i Elverum var det også en boligbrann på Brøttum. Den kan du lese om her. Biljakten i Elverum skjedde ved 02.30-tiden.
Les mer om Brøttum, Elverum og Hedmarken.