Natta

Pålagt å dempe musikken

Politiet fikk melding om støy fra ei adresse på Nordlandet i Kristiansund natt til søndag. Det var klokka 04.32 at naboen hadde fått nok, og politiet rykket ut for å pålegge mannen i 50-årene å holde fred resten av natta.
Les mer om Kristiansund og Nordlandet.

Bortvist fra sentrum

Det har vært en del fyll og bråk i Hønefoss i natt. Til sammen fire menn og en kvinne ble bortvist fra sentrum av politiet i løpet av natta.
OL-styret anbefaler å opprettholde utestengelsen av Russland i OL
Skal stemme over forslaget i løpet av natta.
Les mer om Russland.
Frykter flere branner på natta
NVE Norges vassdrags- og energidirektorat vurderer å gjøre nettleia på strøm dyrere når strømnettet er mest belastet, altså dyrere på morgenen og ettermiddagen, og billigere på kvelden. – Forsikringsbransjen frykter flere branner om natta, det sier Sigmund Clementz, kommunikasjonsrådgiver i IF Forsikring.
Les mer om Sigmund Clementz.

Frykter flere branner

NVE vurderer å gjøre nettleia på strøm dyrere når strømnettet er mest belastet. Forsikringsbransjen frykter flere branner om natta, dersom folk setter på vaskemaskin og tørketrommel når de går og legger seg
Søvnforsker: Trikset som får deg til å sovne - selv når du står opp på natta
Hvis du skal spise rett før du legger deg, er det n ting du bør huske på.
Rådene som gir deg best søvn: - Søvnforsker: Trikset som får deg til å sovne - selv når du står opp på natta
Hvis du skal spise rett før du legger deg, er det én ting du bør huske på. (Dagbladet): Med åtte timers tidsforskjell til Sør-Korea, er det en anselig mengde nordmenn som har stått opp midt på natta for å følge OL-øvelsene.
Les mer om OL-øvelsene og Sør-Korea.
Nordbytunnelen må holdes stengt på natta i helga
- På grunn av graving langs E6 må Nordbytunnelens nordgående løp i retning Oslo stenges på nattetid denne helgen, sier prosjektleder Thomas Kalleberg i Statens vegvesen i en pressemelding.
Les mer om Oslo.
Dette skjer i OL fredag: Kan Håvard Lorentzen ta nytt OL-gull?
Flere norske medaljesjanser på inngangen til helgen. Fredag er det to øvelser med norske medaljemuligheter, og om du er en av de som har stått opp midt på natta for å få med deg alt, kan du slette alarmoppføringen i natt.
Les mer om OL-gull.
Dette skjer i OL fredag: Kan Håvard Lorentzen ta nytt OL-gull?
Flere norske medaljesjanser på inngangen til helgen. Fredag er det to øvelser med norske medaljemuligheter, og om du er en av de som har stått opp midt på natta for å få med deg alt, kan du slette alarmoppføringen i natt.
Les mer om OL-gull.
Ble hentet av ambulanse midt på natta
Audun Lysbakken måtte under kniven for å operere hjernen. Nå er han tilbake etter sykmelding med stikk i retning Venstre.
Les mer om Venstre.
Audun Lysbakken gjør comeback - Ble hentet av ambulanse midt på natta
Audun Lysbakken måtte under kniven for å operere hjernen. Nå er han tilbake etter sykmelding med stikk i retning Venstre. BERGEN (Dagbladet): Da jeg våknet, sto det ambulansefolk hjemme på soverommet vårt. Midt på natta.
Les mer om Ble og Venstre.
Overførte penger natta før rettssak om konkurs
For femte gang var selskapene under press om å bli oppløst eller slått konkurs.
Innbrot i Kristiansund
Det har skjedd eit innbrot på kinoen i Kristiansund. Politiet er på staden for å gjere åstadsundersøkingar. Operasjonsleiar i politiet seier til NRK at innbrotet truleg har skjedd i løpet av natta. Dei veit så langt ikkje om noko har blitt stole.
Les mer om Kristiansund og NRK.
Tok vare på menn
Alta-politiet hadde krypinn for natta. Finnmark politidistrikt opplyser at politiet måtte forbarme seg over to menn i Alta som var overstadig beruset. - De var i en slik befatning at de ikke kunne ta vare på seg selv, melder politiet.
Les mer om Alta.
Her blir Tromsø-turistene kastet ut av bygget midt på natta i ti minusgrader
Leide ut soveplasser i tidligere undervisningslokaler.
Les mer om Tromsø-turistene.
Forbløffet på gullfest: Stöckls kupp i natt
Fikk telefon utpå natta. Kuppet «The German House i OL-byen Pyeongchang.
Forbløffet på gullfest: Stöckls kupp i natt
Fikk telefon utpå natta. Kuppet «The German House» i OL-byen Pyeongchang. PYEONGCHANG (Dagbladet): De norske hopperne og trener Alexander Stöckl var høyt oppe etter OL-gullet i lagkonkurransen i går.
65 Vestland-tunneler blir stengt om natta - til 2025
Må oppgraderes etter at man har spart penger på 80-tallet.
Les mer om Vestland-tunneler.
65 tunneler på Vestlandet må stenges på natta
Flere av tunnelen ligger på E39 og E16.
Les mer om E16, E39 og Vestlandet.
Tunneler må oppgraderes: - 65 Vestland-tunneler blir stengt om natta - til 2025
Må oppgraderes etter at man har spart penger på 80-tallet. Rundt 65 tunneler på de mest trafikkerte veiene på Vestlandet blir nattestengt fram mot år 2025. Det vil by på utfordringer, innrømmer Statens vegvesen.
Endelig uthvilt - og enda en ny gulldag
Mandag var det få norske øvelser på natta og morgenen, så endelig ble det tid til å sove ut litt. I dag sto jeg opp først fem på ni. Også blir det jo litt ekstra tid til tur og trening av hunden.
Tolv ungdomar tatt på fersken då dei braut seg inn i ferjekiosken om natta
Elevar frå ein ungdomsskule i Kvinnherad braut seg inn i eit kjøleskap på ferja som går mellom Årsnes og Gjermundshamn natt til fredag.
Les mer om Gjermundshamn og Kvinnherad.