Nav utbetaling

Vil strupe trygd til etterlyste

Justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) fremmer nå et lovforslag som skal stoppe utbetaling av NAV-støtte til etterlyste.

Teknisk trøbbel stanser utbetaling fra Nav

Nav opplyser at en teknisk feil forsinker utbetalingen av blant annet sykepenger og foreldrepenger.
Les mer om Nav.
Rasende på NAV om 17. mai-penger
Flere NAV-brukere sliter med forberedelsene til nasjonaldagen etter at NAV endret datoen for utbetaling i mai.
Les mer om NAV.
Reagerer på at NAV flytter utbetaling i mai
Uføres Landsorganisasjon er ikke fornøyd med at NAV har flyttet utbetalingen av trygd og pensjon til 16. mai.
Les mer om NAV.

Det blir ikke Nav-utbetaling før påske

Bønnen om tidligere betaling, har engasjert i sosiale medier, men Nav følger løpet som allerede er lagt opp.
Les mer om Nav og Nav-utbetaling.
Kreftsjuk fylkesordførar fekk løna halvert
Anne Gine Hestetun (Ap) får halv utbetaling frå Nav fordi ho ikkje er tilsett i fylkeskommunen. No vil kollegaene betala løn til sin sjukmelde toppsjef.
Les mer om Nav.
Anne Marie (82) og Kurt (79) må lære internett for å få informasjon frå Nav
Anne Marie og Kurt Kristiansen må nå på internett for å få informasjon om utbetaling av pensjonen. Det klarer dei ikkje utan sonen.
Les mer om Kurt, Kurt Kristiansen og Nav.
NAV holder igjen sykepenger
Hovedverneombud John Ole Olsen i Drammen kommune, reagerer på at NAV stopper utbetaling av sykepenger til flere ansatte som er sykmeldt. NAV har strammet inn rutinene og stiller strengere krav til sykefraværsgrunn. Ifølge NAV-direktør i Buskerud - Elisabeth Holen, har NAV måttet stramme inn rutinene for å få ned sykefraværet.
Fastleger føler seg overprøvd av Nav
DRAMMEN (NRK): NAV har strammet inn rutinene for utbetaling av sykepenger. Det har ifølge fastlegene ført til feilvurderinger.
Les mer om Nav.
Per (64) ble rasende da han så utbetalingen fra NAV
- For Erna er jeg verdiløs. Per Olderdal (64) fra Forsøl fikk sin første utbetaling etter nyttår 20. januar. De nye skattereglene fra regjeringen medfører at han får 1200 kroner mindre å rutte med - hver måned.
Les mer om Forsøl og NAV.
NAV-utbetaling forsinket
Utbetaling av ny uføretrygd er forsinket til personer som får utbetalingskort og til brukere med utenlandske bankkontoer.
Nav-utbetaling forsinket
Oslo (NTB): Utbetaling av ny uføretrygd er forsinket til personer som får utbetalingskort og til brukere med utenlandske bankkontoer.
Nav-utbetaling forsinket
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix For dem som er bosatt i utlandet, innebærer dette at utbetalingen kommer fram to eller tre dager senere enn vanlig - avhengig av hvor man befinner seg, opplyser nav på sine nettsider.
Les mer om For og NTB.
Nav-utbetaling forsinket
Oslo (NTB): Utbetaling av ny uføretrygd er forsinket til personer som får utbetalingskort og til brukere med utenlandske bankkontoer.
Nav-utbetaling forsinket
Oslo (NTB): Utbetaling av ny uføretrygd er forsinket til personer som får utbetalingskort og til brukere med utenlandske bankkontoer.
Nav-utbetaling forsinket
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Nav-utbetaling forsinket Nav-utbetaling forsinket Oslo (NTB): Utbetaling av ny uføretrygd er forsinket til personer som får utbetalingskort og til brukere med utenlandske bankkontoer.
Les mer om NTB, Nav-utbetaling og Oslo.
Utbetaling av uføretrygd forsinket
Utbetaling av ny uføretrygd er forsinket til personer som får utbetalingskort og til brukere med utenlandske bankkontoer, melder Nav. Utbetalingskort ble sendt ut med posten tirsdag 20. januar. Dermed kan trygden komme 2-3 dager forsinket.
Les mer om Nav.
Skal ha unnlatt å si fra om 899 arbeidstimer
Det skal ha ført til urettmessig utbetaling på 116.552 kroner fra Nav, ifølge tiltalen mot en mann i 30-åra.
Les mer om Nav.
Dømt for trusler mot NAV-ansatt
En 28-åring fra Salten er i Salten tingrett dømt til 15 dagers fengsel for blant annet å ha truet en Nav-ansatt på livet. Saken gjaldt en utbetaling som ikke var kommet, og mannen ringte den NAV-ansatte privat og framsatte trusselen, skriver Avisa Nordland.
Frikjent fra anklager om Nav-svindel
Vest-Finnmark: Mannen møtte i retten, anklaget for å ha forledet Nav. Dette fordi han skal ha unlatt å rapportere arbeidstimer på meldekortene som grunnlag for utbetaling av Nav-ytelse.
Les mer om Nav-svindel, Nav-ytelse og Nav.
Lærte å bli strengere i utbetaling av sykepenger
Nav Hedmark har redusert sykepengeutbetalingene med 82 millioner kroner. Offentlig sektor scorer høyere enn privat sektor på faglig utvikling av sine ansatte.
NAV krever 422.000 kroner tilbake av mann (29)
Forhold avdekket etter etterforskning. ALTA (Nordlys): En 29 årig mann fra Alta er tiltalt for urettmessig utbetaling av uførestønad i nesten fem år.
Les mer om Alta.
Statlig trygdemisbruk
Nav har endret praksis for utbetaling til enker og enkemenn – helt i det stille.
Viktige NAV-datoer i desember
Og bruker du meldekort m du kjappe deg. I desember er det egne utbetalingsdatoer for de som mottar støtte fra NAV. Og her gjelder det å holde tungen rett i munnen. For mottar du dagpenger, arbeidsavklaringspenger eller tiltakspenger, kan du dessuten sikre deg utbetaling før jul ved å sende inn meldekortet ekstra tidlig. >> Visste du at NAV kan kontrollere deg? Send meldekortet tidlig NAV har nemlig justert datoer for innsending av meldekort i desember. Elektroniske meldekort kan sendes inn fra torsdag 19. desember, eller du kan postlegge meldekort allerede fra tirsdag 17. desember. For dagpenger, arbeidsavklaringspenger eller tiltakspenger, utbetales støtten da
Les mer om NAV.
Løsnet skudd på Nav - tiltalt for trusler og frihetsberøvelse
Den nå 61 år gamle mannen skal ha reagert på lav utbetaling med å sikte på og true flere ansatte på Nav-kontoret. Av Roar Dalmo Moltubak.
Les mer om Nav og Nav-kontoret.