Nederlag

Mye sviktet i kjedelig tap mot Stavanger for Kragerø-herrene

Mye stang ut for Kragerø, dårlige vurderinger og store luker i forsvar var hovedårsaken til at laget gikk på nederlag mot Stavanger i Kragerøhallen i ettermiddag. Lagleder Boye A. Pedersen var på ingen måte fornøyd etter kampen.

- Stolt og glad for at KrF ikke bøyde av

Regjeringen gikk på sviende nederlag i «kraftsaken». Stortinget vedtok allerede i 2016, til tross for sterke protester fra både bransje og distriktene, å innføre et funksjonelt skille for samtlige nettselskap.
Les mer om KrF.
– Et fullstendig nederlag for påtalemyndigheten
I dag ble de fire rumenerne som er siktet for menneskehandel løslatt. Forsvarerne er ikke nådig i sin dom over politiets arbeid.
Slik aksepterer man et nederlag
OnePlus og Xiaomi med litt ulike håndteringer.
Les mer om Xiaomi.

Stort nederlag

Bestemte meg for å spandere en tur til Kroatia på familien. Da vi ble ganske mange var det ikke mulig å bestille denne turen over nettet, så vi måtte kontakte et reisebyrå.
Les mer om Kroatia.
Kupper n tok feil!
PYEONGCHANG (VG) Norge har fortsatt en smultring i gull-kolonnen. Men ser man nærmere på hva den første konkurransedagen inneholdt, er tre sølvmedaljer slett ikke noe nederlag.
Curling-paret gikk på stjernesmell mot søskenparet fra USA: - Det var brutalt
Norge ville ha sikret semifinalebillett med seier mot søsknene Hamilton fra USA. Det endte med et sviende 3-10-nederlag. Magnus Nedregotten og Kristin Skaslien har imidlertid fortsatt muligheten til å ta seg videre fra gruppespillet.
Les mer om Hamilton, Kristin Skaslien og USA.
Curling-paret gikk på smell
Norge ville ha sikret semifinalebillett med seier mot søsknene Hamilton fra USA. Det endte med et sviende 3-10-nederlag. Nå må Norge vinne mot Kina søndag for å gå videre.
Les mer om Hamilton, Kina, Norge og USA.
Ordføreren led nederlag på Myra-Tebo – fikk kritikk for sin helomvending
Petter Schou (H) fikk kritikk for sin helomvending etter formannskapet. – Slik er politikken. Det må jeg tåle, sier han.
Les mer om Myra-Tebo.
Tvinger regjeringen i kne
KrF og Ap kan i fellesskap påføre regjeringen et nytt nederlag. Forslag som sikter på å trekke Oljefondet ut av pengespill får støtte fra Sp og SV.
Les mer om Oljefondet.
Skrøt på seg seier i strid om boikott av Israel
Fremstilte boikott-nederlag som seier etter møte i Studentparlamentet i Oslo.
Kampens siste stein avgjorde da Norge tapte
Bittert nederlag for curlingduo etter kanonstarten. Magnus Nedregotten og Kristin Skaslien gikk på et knepent tap i curling blandet lag i OL torsdag. Til slutt ble OAR for sterke og vant 4-3.
Les mer om Kristin Skaslien, Norge og OAR.
– Vi har en stresset generasjon
Rekordmange unge mennesker i Norge bruker migrenemedisiner, viser tall fra Reseptregisteret. – Vi har en stresset generasjon unge som samler på nederlag – det trigger migrene, forteller ekspert til NRK.
Les mer om NRK, Norge og Reseptregisteret.
Rekordmange unge tar migrenemedisin
Rekordmange unge mennesker i Norge bruker migrenemedisiner, viser tall fra Reseptregisteret. - Vi har en stresset generasjon unge som samler på nederlag - det trigger migrene, forteller nevrolog og migreneekspert til NRK.
Les mer om NRK, Norge og Reseptregisteret.
Rekordmange unge bruker migrenemedisin
Aldri før har så mange unge knasket piller mot migrene. – Vi har en stresset generasjon unge som samler på nederlag - det trigger migrene, forteller nevrolog og migrene ekspert.
- Jeg ville bare rett hjem og grine
Frank Løke smilte etter «Farmen-nederlag. Men på innsiden var muskelbunten dypt skuffet.
Les mer om Farmen-nederlag.
- Inni meg tenkte jeg bare: «Faen i helvete
Frank Løke smilte etter «Farmen-nederlag. I virkeligheten ville han helst «hjem og grine.
Les mer om Farmen-nederlag.
Frank Løke: - Smilte etter «Farmen»-nederlag. I virkeligheten ville Frank Løke helst «hjem og grine»
- Inni meg tenkte jeg bare: «Faen i helvete» (Dagbladet): - Jeg var aldri bitter, men jævlig skuffa. Mest av alt var jeg sint på meg selv og egen prestasjon, forteller Frank Løke (38) til Dagbladet.
- Hjertet mitt er i Madrid
Samtidig avslører Thibaut Courtois at han er i ferd med å skrive under på en ny kontrakt. Se høydepunktene fra Chelseas sure nederlag for Watford i vinduet øverst!
Les mer om Madrid og Watford.
Chelsea ydmyket igjen
Chelsea var ute etter å revansjere det ydmykende 0-3-tapet hjemme mot Bournemouth i midtuken, men gikk på et nytt pinlig nederlag borte mot Watford mandag. 1-4 ble sluttresultatet.
Les mer om Bournemouth og Watford.
Chelsea ble ydmyket borte mot Watford
Chelsea var ute etter å revansjere det ydmykende 0-3-tapet hjemme mot Bournemouth i midtuken, men gikk på et nytt pinlig nederlag borte mot Watford mandag.
Les mer om Bournemouth og Watford.
Seier og tap i nye rettsrunder for Geirmund Brendesæter
Bømlo Hus As har gått på to nederlag i lagmannsretten, blant annet i hyttestriden med selskapets stifter, Geirmund Brendesæter. De møttes også i Sunnhordland tingrett i desember, og skal møtes på nytt i en fjerde sak senere i februar.
Karina fra Sandnes er OL-lagets ukjente trener
En hundredel kan skille mellom suksess og nederlag. Karina Wathne (24) kan være en av alpinlandslagets avgjørende faktorer i OL.
Karina fra Sandnes er OL-lagets ukjente trener
En hundredel kan skille mellom suksess og nederlag. Karina Wathne (24) kan være en av alpinlandslagets avgjørende faktorer i OL.