Nedre romerike

46-åring dømt til åtte års forvaring for voldtekter

En 46 år gammel mann er i Nedre Romerike tingrett dømt til åtte års forvaring for to voldtekter.
Les mer om Nedre Romerike.

Tiltalt for voldtekt og mishandling

En mann fra Romerike er tiltalt for å ha voldtatt kona si i over 10 år, samt mishandlet både henne og deres tre døtre, skriver Romerikes Blad. Det er avsatt ti dager til rettssaken i Nedre Romerike tingrett.
Les mer om Nedre Romerike og Romerike.
Dømt til forvaring for voldtekter
En 46 år gammel mann er dømt til åtte års forvaring for to voldtekter av Nedre Romerike tingrett. Mannen var dømt for to voldtekter fra før. Les mer.
Les mer om Nedre Romerike.
Norsk eliteklubb i hockey begjært konkurs
Saken er berammet 28. juni i Nedre Romerike tingrett.
Les mer om Nedre Romerike.

Lørenskog ishockey begjært konkurs

Skatt Øst begjærer ishockeyklubben konkurs. Det dreier seg om en million kroner, erfarer Romerikes Blad. Hvis Lørenskog gjør opp kravet innen 28. juni, før saken går i Nedre Romerike tingrett, trekkes begjæringen, og det sier klubben at de vil gjøre.
Les mer om Nedre Romerike.
To nye voldtekter i Romerike
En tidligere voldtektsdømt er tiltalt for to nye voldtekter, melder Romerikes Blad. En 46 år gammel mann møter mandag i Nedre Romerike tingrett tiltalt for voldtekt av to kvinner, en av dem hans kone. Mannen er voldtektsdømt to ganger før. Rettssaken mot mannen starter mandag i Nedre Romerike tingrett, ifølge Romerikes Blad.
Les mer om Nedre Romerike og Romerike.
Dammer kan forsvinne
En rekke dammer (demninger) som demmer opp populære vann på Nedre Romerike kan bli nedlagt, skriver Romerikes Blad. Det kan senke vannspeilet betydelig i bl.a. Ramstadsjøen, Åmotdammen, Høldippelen, Ryggevanna og Østbyputten, som alle er populære friluftsområder.
Mann dømt til to og et halvt år i fengsel for juks med selvangivelser
En 34 år gammel mann er i Nedre Romerike tingrett dømt til fengsel i to år og seks måneder etter triksing med over 1.000 selvangivelser for kolleger og venner.
Les mer om Nedre Romerike.
133 km/t gjennom tunnel
En mann fra Nedre Romerike ble tatt i det han raste gjennom Rælingstunnelen i 133 km/t i 80-sonen. Det var sent torsdag kveld at Utrykningspolitiet stoppet mannen i 20-årene, skriver Romerikes Blad. Mannens førerkort er beslaglagt.
Kvinne dømt for å ha voldtatt tolvåring
En 41 år gammel kvinne er i Nedre Romerike tingrett dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt en tolv år gammel gutt.
Les mer om Nedre Romerike.
Dømt for å ha voldtatt tolvåring
En 41 år gammel kvinne er i Nedre Romerike tingrett dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt en tolv år gammel gutt. Hun er også dømt til å betale 90.000 kroner i oppreisning.
Les mer om Nedre Romerike.
Kvinne dømt for å ha voldtatt tolvåring
En 41 år gammel kvinne er i Nedre Romerike tingrett dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt en tolv år gammel gutt.
Les mer om Nedre Romerike.
6 års fengsel for tyverier fra bil
En mann fra Litauen er i Eidsivating lagmannsrett dømt til 6 års fengsel for 115 grove tyverier fra biler, hovedsakelig GPS-er fra Volkswagen og Skoda. Han hadde anket dommen på 4,5 år fra Nedre Romerike tingrett i fjor, skriver Romerikes Blad.
Reddet ugle fra kråkeangrep
En ugle som ikke klarte å fly unna en hakkende flokk med kråker i Lørenskog fikk i dag tidlig hjelp av Nedre Romerike brann og redning. Fuglen ble tatt med til Smådyrakutten i Lillestrøm før den ble sendt videre til Fuglehjelpen i Oslo.
Neppe penger til T-bane på Nedre Romerike
Mens Nasjonal Transportplan legger opp til ny jernbanetunnel gjennom Oslo i 2032, er det trolig ikke satt av en eneste krone til investeringer til T-bane på Nedre Romerike.
Les mer om Nedre Romerike, Oslo og T-bane.
Ikke banepenger til Romerike
Det er ikke satt av penger til å bygge bane på Nedre Romerike i Nasjonal Transportplan, kun penger til planlegging. Det har vært en forutsetning at staten betaler halvparten av Fornebubanen, ny t-banetunnel i Oslo sentrum og bane til Lørenskog og Skedsmo.
Dømt for svindel
En mann er i Nedre Romerike tingrett dømt til 1 års fengsel for å ha svindlet ti banker og kredittkortselskaper for 370.000 kroner. Mannen brukte samboerens identitet til å søke lån, skriver Romerikes Blad. 40-åringen innrømmet alt i retten.
Les mer om Nedre Romerike.
Tommy Sharif dømt til fengsel
Den tidligere «dekk-kongen er i Nedre Romerike tingrett dømt til ni måneders fengsel for skatteunndragelse, skriver Dagbladet.
Les mer om Dagbladet og Nedre Romerike.
Sharif dømt til ni måneders fengsel
Den tidligere dekkbaronen Tommy Sharif (40) er i Nedre Romerike tingrett dømt til ni måneders fengsel og en bot på 200 000 kroner for skatteunndragelse på 1,5 millioner kroner, melder Dagbladet. Saken ble behandlet som en tilsståelsessak.
Fare for at folk mister vannet
Nedre Romerike vannverk frykter at titusener kan miste drikkevannet etter at det har blitt oppdaget ras i hovedvannstunnelen. Det er funnet to rassoner i den 3,6 kilometer lange tunellen mellom Glomma og vannverket, skriver Romerikes blad. Nedre Romerike vannverk jobber nå på spreng med å utbedre svakhetene i tunnelen, men sier arbeidene vil ta tid
Les mer om Glomma.
Hjalp 2.000 til å snyte på skatten – må seks år i fengsel
En 40 år gammel norsk-vietnamesisk kvinne er i Nedre Romerike tingrett dømt til seks års fengsel etter å ha forsøkt å hjelpe over 2.000 personer til å snyte skatt for 202 millioner kroner.
Les mer om Nedre Romerike.
Kriseteam etablert etter påkjørsel
Mange var vitne til togpåkjørselen på Lillestrøm. – Som et tilbud til disse er det etablert et kriseteam på Nedre Romerike Legevakt. Om noen har behov for det, kan de henvende seg der, sier operasjonsleder Arild Ruud hos politiet på Romerike
Frikjent for å ha satt i gang brann
En kvinne i 20-årene er frifunnet i Nedre Romerike tingrett for å ha forårsaket en stor rekkehusbrann i fjor. Hun var tiltalt uaktsomhet ved å gå fra en kjele for å amme, men retten trodde på kvinnens forklaring om at et av barna hadde satt på komfyren, skriver Romerikes Blad.
Les mer om Nedre Romerike.
Kapringssiktet døde på cella
En mann i 20-årene fra Nedre Romerike ble funnet død på cella i Ringerike fengsel i morges, skriver Romerikes Blad. Mannen kapret en bil og tvang sjåføren til å kjøre til Mjøndalen tirsdag. Etter pågripelse ble han sendt til sykehus, før han ble satt i fengsel torsdag.
Vannverkssjefens jaktfarm solgt
Den sørafrikanske jaktfarmen til den tidligere vannverkssjefen på Nedre Romerike er endelig solgt.
Les mer om Nedre Romerike.