Negative

Spiste skrantesyk bukk

En familie i Hol har spist et helt reinsdyr som er smittet med skrantesyke. Bukken ble skutt i Lærdal i 2016, og prøvene var ifølge prøver negative, skriver Hallingdølen. Men nå sier Mattilsynet at det likevel var funnet skrantesyke i dyret.

Romantikk på kysten?

Jeg skal bli rik!" sa en fiskeoppdretter på Senja på et seminar for noen år siden. Det var hans mål i livet med de mange negative påvirkninger det måtte få for livet i havet og kysten.
Les mer om Senja.
Derfor er papirposer mye dyrere enn plast - og ikke bedre for miljøet
Diskusjonen om plast eller papir er ikke så enkel som en kan tro. (Nettavisen): Verden er i ferd med å få øynene opp for de negative sidene av plast, både i form av forsøpling i naturen, og ikke minst mikroplast i havet.
16 vil bli prosjektleder for tredje rullebane – her er søkerlista
Prosjektlederen skal sikre færrest mulig negative konsekvenser for innbyggerne.

Frode Thuen: Hvilken rett har jeg til å være nedstemt?

Hun parerer alle negative tanker med at «mange har det verre. Er det oppdragelsen som gjør at hun ikke håndterer egne følelser?
Plastforurensingen er så mye mer enn stygg forurensing av Vestfolds kystlinje, den gir store negative økonomiske konsekvenser
Vår vakre Vestfold-kyst er ingen avfallsdynge. Plast, gummi og andre materialer kan bli værende i naturen i hundrevis av år. Det skader både dyr og mennesker, og det skader mulighetene for verdiskaping.
Les mer om Vestfold-kyst.
Brukryssing i Hovemoen framfor rasering av Busmoen og Mosodden
Lillehammer Venstre må som alle andre partier gjøre et valg i vurderingen av de to alternativene ved utbygging av den nye E-6 parsellen fra Vingrom til Øyer. Både vest- og øst-alternativene vil ha negative følger for natur- og menneskemiljøene.
Muslimsk grunnskole fikk avslag
Stiftelsen Den muslimsk grunnskole har fått avslag på en søknad om å få starte friskole i Oslo, melder Kommunal Rapport. Det er andre gang skolen får avslag. Utdanningsdirektoratet mener en slik skole vil gi negative konsekvenser for integrering.
Les mer om Kommunal Rapport og Oslo.
Frykter stigmatiserende omtale av Finnmark vil koste millioner: – Folk andre steder lurer rett og slett på om vi er mindre bevart
– Den negative debatten rundt regionreformen vil koste fylket store summer i tapte etableringer og tapt kompetanse, mener politiker.
Les mer om Finnmark.
Svartmaling av gutter
bommer på det som ligger bak unges problemer, og kan være skadelig. Det sies stadig at gutter topper «de negative statistikkene». Nye tall slås opp som bevis for at gutter og menn nå er samfunnets tapere.
Marta vann Fritt Ords pris med video om sin sjukdom: - Vi må ikkje vera så negative til vår eigen kropp
Med utgangspunkt i sine eigen utfordringar i kvardagen, laga Marta Gangsås Berstad (18) på Lesja ein videofilm om kroppspress som gjekk heilt til topps i Fritt Ords landsomfattande konkurranse.
Les mer om Lesja.
Nei til utbygging av Urdelva
NVE sier nei til utbygging av Urdelva kraftverk i Tresfjord i Vestnes kommune. Kraftverket kunne ha gitt 10,7 gigawatt årlig, noe som tilsvarer strømbruken til rundt 500 husstander. Årsaken er at utbyggingen vil ha negative virkninger på landskapsbildet. Det skriver NVE i en pressemelding.
Les mer om NVE, Tresfjord og Urdelva.
Investorene ble klart mer negative
Investorene likte ikke det som skjedde og flere ble såkalt bearish.
Stortingsbenken vil ha sykehusmøte
All den negative oppmerksomheten rundt Sykehuset Østfold Kalnes kan ikke fortsette. Det sier stortingsrepresentant for Høyre, Ingjerd Schou. Sammen med partifelle Tage Pettersen ber hun leder for Østfoldbenken på Stortinget kalle sykehusledelsen inn til et møte.
Tok et oppgjør med kranglete kunde på byen
Da ekspeditøren ute på byen gjenkjente en kunde som han hadde hatt negative erfaringer med, skallet han ham i bakken i den konfrontasjonen som oppsto.
Ja til omstridt forslag om medisinbytte
Men mange av aktørene var negative forslaget om å inkludere generiske inhalasjonslegemidler på byttelisten.
I morgen kommer tallene: Rema 1000 slår tilbake
2018 er året Rema 1000 snur den negative trenden, tror ekspertene.
Les mer om Rema.
ICELAND
Nå når iceland prøver å etablere seg i Norge får vi vel negative skriverier fra kremmerne slik som de skrev om LIDL da de presset de ut.
Les mer om Norge.
Vekst i oppdrettsnæringa for enhver pris?
Det er helt umulig å forstå at det ikke blir gjort noe radikalt for å rette opp negative og skadelige faktorer som oppdrettsnæringa innebærer Så har det skjedd, etableringen av åpne merder for lakseoppdrett ved Dale på Grytøy er igang.
Les mer om Dale og Grytøy.
Nordea ser Facebook som en Pandoras boks med risiko
Nordea er negative til den sosiale medier-kjempen.
Les mer om Facebook.
Har bare 561 innbyggere - nå tar kommunen filmgrep
Kun fire av landets tjue minste kommuner har fått flere innbyggere siden tusenårsskiftet. Fedje kommune håper en film skal snu den negative trenden. TV 2 kjører i land på Fedje, en liten øykommune i havgapet i Hordaland.
Les mer om Fedje og Hordaland.
Har bare 561 innbyggere – nå tar kommunen filmgrep
Kun fire av landets tjue minste kommuner har fått flere innbyggere siden tusenårsskiftet. Fedje kommune håper en film skal snu den negative trenden.
USA-børser: Tesla og Amazon snudde minus til pluss
De amerikanske aksjemarkedene stengte klart opp torsdag. Både Tesla og Amazon snudde den negative trenden negative og avsluttet i pluss.
Les mer om Amazon.
Redd kostnadene med Soot-spelet
Flere av politikerne i Marker er negative til forslaget om at kommunen skal overta eierskapet til Soot-spelet, skriver Smaalenenes Avis. Skuespillet i slusene på Ørje går med underskudd og er avhengig av sponsorer. Flere politikere i formannskaet er redd for at dette vil bli dyrt for kommunen.
Les mer om Marker, Soot-spelet og Ørje.
Barna betaler prisen
Bør vi som samfunn tillate at barn må betale prisen for foreldres behov for vellykkethet og ønske om å stifte familie, ved at de påføres økt risiko for negative helseeffekter?