Nesodden

Har fått ekstra millioner til helsestasjon- og skolehelsetjenesten

Både Frogn kommune og Nesodden kommune har fått noen millioner kroner ekstra til helsestasjon- og skolehelsetjenesten.
Les mer om Nesodden.

Denne helgen byr på eggmaling, påskequiz og jazz

Det skjer palmehelgen i Frogn og Nesodden: Eventyrstund fredag kl. 10.30 Frogn bibliotek. Vi leser, forteller og ser i billedbøker.Åpen for alle. Babykino Fredag kl.12.00 Nesodden bibliotek. Gratis.
Les mer om Frogn og Nesodden.
Veivesenets store prosjekt på Nesoddens østside tar påskeferie
Det omfattende anleggsarbeidet som er i sving i regi av Statens vegvesen på fylkesvei 156 på Nesoddens østside, stilles i bero i den såkalte stille uken, altså, påskeferien. Nesodden: - Ja, anlegget er stengt i påsken.
Helge Lien Trio spiller på Hellviktangen
Nesodden Jazzklubb inviterer til konsert onsdag.
Les mer om Hellviktangen.

Folkemøte på Vånntårnet - Hva vil vi med kunstnerkommunen Nesodden?

Torsdag slår Nesodden kulturråd et slag for kunstnerommunen på Galleri Vanntårnet. Dit kommer ordfører Truls Wickholm og andre politikere, lokale aktører og organisasjoner.
Slik kan du være med å oppleve Kulturisten fra innsiden
Nesodden kommune er nå på jakt etter frivillige i forbindelse med høstens utgave av Kulturisten kulturfestival.Festivalen går av stabelen 21.-23. september.
Les mer om Kulturisten.
Et øyeblikk med Evelyn Farbrot - Barna har ikke bedt om 10 timers arbeidsdag
Navn: Evelyn Farbrot Alder: 47 år Bosted: Nesoddtangen Yrke: Lærer - Du er lokallagsleder i Utdanningsforbundet Nesodden. Hva er deres viktigste kampsak i disse dager?
Driv-trener: - Nesodden blir en skikkelig test for oss
Lørdag møter Driv fra Ytre Enebakk Nesodden fotball. Nesodden endte midt på tabellen i 4.divisjon i fjor.
Jazz i Vanntårnet lørdag
NESODDEN: en en en spiller fri musikk bygd på improvisasjon og med klare referanser til 60-talls frijazz, såvel som til samtidsmusikk og impro De tre musikantene som kollektivt kaller seg Enenen (tenk opptelling til låtstart) og spiller hos
Les mer om Enenen og Vanntårnet.
Sterk sølvmedalje for ung nesodding i karate-NM
Nesodden karateklubb hadde fem deltakere under helgens norgesmesterskap, og best av dem ble Stian A. Bjørnstad som fikk sølv i kata. Nesodden: Norgesmesterskapet 2018 var det 45.
Les mer om Stian A.
Nesodden Taekwondo fikk smake på verdensklasse
Andrea Eikrem og Lukas Lindgren fra Nesodden deltok i helgen i Europas største og mest presitsjetunge Taekwondo stevne i Eindhoven, Nederland.
Full Nesodden-benk på Beat for Beat fredag kveld
Tre fjerdedeler av Plutselig Barneteater synger og gjøgler i premièren av Beat for Beat sin tyvende sesong på NRK førstkommende fredag.
Skryt til Kristin Asbjørnsen
NESODDEN: Kristin Asbjørnsen høster gode kritikker for hennes siste solo-albumet som har fått tittelen «Traces of you». Dagsavisens Geir Rakvaag skriver blant annet: «musikken er nedstrippet og nær, med et tydelig utrykk.
Hadde hasj, fikk fengsel
En mann i 30-årene fra Nesodden ble stanset av politiet med hasj og cannabis i ryggsekken, noe som endte med tiltale og dom. Mannen sa han skulle bruke narkotikaen, skriver Akershus Amtstidende. Mannen er dømt til 15 dagers fengsel med to års prøvetid.
Les mer om Nesodden.
Nesodden U3A 15. mars kl. 13: Jo Inge Bekkevold om Kina og Nord Korea
Jo Inge Bekkevold leder Senter for asiatiske sikkerhetsstudier ved Institutt for forsvarsstudier IFS. Han underviser i kinesisk utenriks- og sikkerhetspolitikk ved Forsvarets Høgskole og Universitetet i Oslo.
Startet uka med sledeføre flere steder - men etter hvert bli det pent og kaldt
Mange våknet opp til godt, gammeldags sledeføre etter nattens snøfall i Frogn og på Nesodden, men nå begynner brøytemannskapene å få kontroll.
Les mer om Frogn og Nesodden.
Fisker fanget sjelden hai i Oslofjorden
Kamtannhaien lever vanligvis flere hundre meter under havoverflaten, men fredag dukket den opp i et fiskegarn utenfor Nesodden.
Les mer om Nesodden og Oslofjorden.
Rødt-politiker Eivind Reiersen fra Nesodden er død
Geir Reiersens navn er kjent for svært mange av Amtas lesere etter et utall politiske artikler og enda flere leserbrev. Han representerte et lite parti, men hadde en stor stemme i samfunnsdebatten. Reiersen gikk bort 25. februar.
Les mer om Nesodden.
Amta øker opplaget og eieren dobler overskuddet
Etter flere tunge år økte Amtas opplag med 3,1 prosent i fjor. Lokalavisen for Nesodden og Frogn har nå 6818 abonnenter digitalt og på papir, og konsernsjef Are Stokstad melder dobling av overskuddet.
Les mer om Are Stokstad, Frogn og Nesodden.
- At det går an, Nesodden kommune
Jeg kan ikke så mye om konsesjoner og konsesjonssøknader, men det må visst være veldig vanskelig og tidkrevende, i hvert fall i Nesodden kommune.
Les mer om Nesodden.
Taper penger fordi ingen vil leie Østråt-lokalene av Blå Kors
Divisjonsdirektør Magnar Lie i Blå Kors ønsker bruksendring av Blå Kors-eiendommen Østråt på Nesodden fordi det er så vanskelig å leie ut.
Jazz for voksne samlere: Gaute Storsve Trio på Hellviktangen onsdag
Hva slags musikk kan du vente deg av et album med tittelen «Attention: This Is Not A Toy, For Adult Collectors Only»? Svaret blir å finne på Hellviktangen onsdag kveld når Gaute Storsve Trio gjester Nesodden Jazzklubb.
Hvor kan vi bygge på Nesodden uten å ødelegge Nesoddmarka?
Mitt debattinnlegg i Amta «Derfor skal vi ikke snikutbygge Nesoddmarka», fokuserer på at den såkalte Økolandsbyen er «et pent sminket» boligbyggingsprosjekt. Dette er lokalisert ved Nesoddmarkas mest brukte turområde.
– Ikke ta fra folk det siste håpet
Da foreldrene ble hentet av politiet gikk Saliq Dar søsknene i kirkeasyl på Nesodden. Der ble de værende i et halvt år. Nå advarer han mot å røre kirkeasylinstituttet.
Les mer om Ikke, Nesodden og Saliq Dar.
Nå er det et skikkelig vedrush
Kulda har medført et kraftig innhugg i vedbeholdningen i Frogn og på Nesodden. Hos Helv.no jobbes det 20 timer i døgnet for å ta unna alle bestillingene. Vedforhandlerne i distriktet merker godt at folk higer etter varme i disse dager.
Les mer om Frogn og Nesodden.