Nesodden

Skole brøt reglene

Utdanningsdirektoratet har funnet brudd på krav i regelverket under et tilsyn hos Steinerskolen på Nesodden, skriver Amta. Tilsynet omfattet styring, læring og skolemiljø. Skolen sier den skal jobbe for å være på linje med regelverket.
Les mer om Amta, Nesodden og Steinerskolen.

Kunstner Per Kleiva er død

Den kjente kunstneren Per Kleiva er død, 84 år gammel. Det skriver Dagbladet. Nesodden-beboeren har jobbet med både maleri og grafikk og er særlig kjent for sine malerier i op- og popkunst stil og for de grafiske bladende i silketrykk.
Les mer om Dagbladet og Per Kleiva.
Follo får to ordførerskifter
I Ski komme vil Hanne Opdan (51) fra Ap erstatte nåværende ordfører Tuva Moflag som i natt ble valgt inn på Stortinget. På Nesodden overtar Truls Wickholm ordførerklubba når Nina Sandberg også tar plass på Stortinget for Arbeiderpartiet.
Husbrann slukket
Ingen er skadet i husbrannen på Nesodden. Ifølge politiet startet brannen i en mikrobølgeovn.
Les mer om Nesodden.

Husbrann på Nesodden

Husbrann på Nesodden
Les mer om Nesodden.
Fire menn stjal kontanter
I Storudveien på Nesodden ble en person lagt i bakken og slått av fire menn med hettegenser. Personen ble også frastjålet kontanter, skriver poltiiet på Twitter.
Les mer om Nesodden og Twitter.
Freder hummeren
Fra 1. oktober blir det etablert et fredningsområde for hummer i Oslofjorden ved Nesodden. Grunnen er at man ønsker å få opp bestanden fordi den er historisk lav. Kommunen har selv tatt initiativ et fredningsområde på oppfordring fra Fiskeridirektoratet.
Vil ha utslippsfrie hurtigbåter
Det koster 260 millioner kroner å skaffe ferger som går på strøm i Oslofjorden, viser ny rapport. Politikere fra Buskerud, Akershus og Oslo har sett på muligheten for å bruke utslippsfrie hurtigbåter på rutene Lysaker-Nesodden og Slemmestad-Vollen-Aker brygge.
Nesodden: Hest funnet
Nesodden: Hest funnet
Gjengslagsmål var avtalt
Slåsskampen mellom to guttegjenger på Nesodden i går kveld var avtalt, forteller politiet i Follo. Politiet beslagla flere mobiltelefoner fordi guttene, som var i 16-årsalderen, hadde filmet slagsmålet. Ingen ble alvorlig skadet. Politiet har opprettet sak.
Les mer om Follo og Nesodden.
Gjengslagsmål på Nesodden.
To guttegjenger, en fra Oslo og en fra Nesodden, skal ha gått løs på hverandre på Nesodden søndag kveld. Politiet fikk melding om at rundt 15 personer med slagvåpen hadde barket sammen. Da de kom på stedet hadde gjengene løst seg opp. En gutt blir sjekket av ambulanse etter at han skal ha blitt slått og sparket mens han lå nede.
Les mer om Nesodden og Oslo.
Tyvegods og tyv tatt på Nesodden
Tyvegods og tyv tatt på Nesodden
Les mer om Nesodden.
Paraglider-pilot uskadet
Mannen i paraglider som hadde hektet seg i et tre på Nesodden, kom fra hendelsen med et par skrubbsår. Det var da han skulle fly for å få høyde, at han ble hektet fast i en furu i en sving. Han kom seg ned fra treet selv.
Les mer om Nesodden.
Nesodden: Paraglider i tre
Politi, ambulanse og brannvesen er på vei til en paraglider som har havnet i et tre.
Nesodden: Ungdommer knivstukket
To gutter på 16 og 17-år fra Nesodden ble lettere skadd etter at en 18-åring fra Oslo stakk og rispet dem med kniv ved busstoppet på Fagerstrand på Nesodden. 18-åringen ble senere arrestert.
Les mer om Fagerstrand, Nesodden og Oslo.
Nesodden: 17-åring knivstukket
En 17-åring er lettere skadd etter knivstikking på Nesodden. Politiet sier det var rundt 12–15 personer i området, og politiet har avhørt vitner.
Les mer om Nesodden.
17-åring knivstukket
En 18-åring er pågrepet etter at en 17 år gammel gutt ble lettere skadd i en knivstikking på Nesodden. Hendelsen skjedde da en gruppe ungdommer skulle gå av bussen ved Fagerstrand.
Les mer om Fagerstrand og Nesodden.
Nesodden: Flytta inn i hytte
En hytteeier oppdaget at en mann har brutt opp døra og tatt tilhold i hytta hans. Det var tegn i hytta på at han hadde bodd der noen dager. Mannen prøvde å forhandle om å få bli i hytta, men gikk så av gårde.
Vill kunst på Nesodden
Den nyåpnede skulpturparken Wildlife gir plass til utemmede kunstnere.
Les mer om Nesodden og Wildlife.
Casper (7) etterlyser lekebilen han satte på morfars gravsted
Casper Wallin fortviler etter at den fineste lekebilen hans forsvant fra kirkegården ved Nesodden kirke. Kan du hjelpe syvåringen?
Les mer om Nesodden.
Vannscooter-krangelen fortsetter: – Problemet er at den er designet for fart og moro
Krangelen om vannscootere fortsetter etter at politikere i Oslo og Nesodden vil forby vannscootere i indre Oslofjord.
Les mer om Nesodden, Oslo og Oslofjord.
Frykter virvar av restriksjoner
Både Frogn og Nesodden kommune har varslet at de ønsker lokale forskrifter mot vannscootere. Men politiet frykter det kan bli et virvar av regler.
Les mer om Nesodden.
Slutter som rådmann i Narvik
Wenche Folberg slutter som rådmann i Narvik, skriver Fremover. Hun har hatt stillingen siden 2013. Folberg vil fortsatt være rådmann, men nå i Nesodden kommune i Akershus.
Les mer om Fremover, Narvik og Nesodden.
Til sykehus etter dykkerulykke
En person er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en dykkerulykke ved Svestad brygge på Nesodden. Personen er ved bevissthet, melder politiet på Twitter.
Les mer om Nesodden, Svestad og Twitter.