Nest

«Lofoten Golf Links er verdens nest vakreste bane»

Golfbanen på Gimsøy i Lofoten havner på andreplass i Svensk Golfs kåring av verdens ti vakreste golfbaner. Bare slått av Cape Kidnappers i New Zealand.
Les mer om Gimsøy, Lofoten og New Zealand.

«Lofoten Golf Links verdens nest vakreste bane»

Golfbanen på Gimsøy i Lofoten havner på andreplass i Svensk Golfs kåring av verdens ti vakreste golfbaner. Bare slått av vidunderlige Cape Kidnappers i New Zealand.
Les mer om Gimsøy, Lofoten og New Zealand.
Sølvet i boks for DHK
Drammens håndballherrer slo Bækkelaget 30–26 i siste serierunde og holdt Arendal bak seg i kampen om seriesølvet i eliteserien. Drammen passerte Arendal i sølvkampen i nest siste runde, og onsdag kunne DHK juble for at sølvmedaljene var i boks.
Les mer om Arendal, Bækkelaget og DHK.
Sliter med låret
Tidligere MFK-spiller Martin Linnes sliter med låret foran fredagens landskamp mot Australia. Linnes fikk en kjenning i låret på landslagstrening tirsdag og var ikke med på den nest siste treningen før fredagens landskamp mot Australia.
Les mer om Australia.

Alle i Nest-Sotras forsvarsrekke begynte seniorkarrieren som spisser

– Det er ikke tilfeldig, sier trener Steffen Landro.
Les mer om Steffen Landro.
Linnes sliter med låret
Martin Linnes fikk en kjenning i låret på landslagstrening tirsdag. Sander-karen var ikke med på den nest siste treningen før fredagens landskamp mot Australia.
Les mer om Australia.
Linnes sliter med låret, trente alternativt
Martin Linnes fikk en kjenning i låret på landslagstrening tirsdag og var ikke med på den nest siste treningen før fredagens landskamp mot Australia. - Martin trener alternativt i dag, opplyser presseansvarlig Svein Graff til NTB.
Les mer om Australia, NTB og Svein Graff.
Amazon er nå mer verdt enn Google
Amazon skjøv tirsdag Googles eier Alphabet til side som verdens nest mest verdifulle selskap. iPhone- og Mac-produsent Apple ligger fortsatt på førsteplass.
Amazon er nå verdens nest mest verdifulle selskap
Apple er nå det eneste selskapet i verden som er mer verdt enn Amazon, ifølge CNBC.
Les mer om Amazon.
Amazon er nå verdens nest mest verdifulle selskap
Apple er nå det eneste selskapet i verden som er mer verdt enn Amazon, ifølge CNBC.
Les mer om Amazon.
Trendsettere med innovasjon i sin DNA
En trendsettende designavdeling og kontinuerlig produktutvikling er nøkkelen til fremgang for verdens nest største gulvprodusent, Gerflor. Vi har møtt gjengen som har vinyl på hjernen. Mer informasjon - Innovasjon er vårt DNA.
Les mer om DNA, Gerflor og Innovasjon.
Thoresen-assist da SKA slo tilbake
Patrick Thoresen var nest sist på 2-0-målet da SKA St. Petersburg vant 2–0 borte mot Lokomotiv Jaroslavl i KHL-sluttspillet mandag. SKA leder nå 2–1 i kvartfinaleserien som spilles best av syv kamper.
Les mer om Lokomotiv Jaroslavl og SKA.
Målfest i lokaloppgjøret
Erik Huseklepp sto for mål og målgivende da Åsane satte nabo Nest-Sotra på plass to uker før seriestart.
Les mer om Nest-Sotra og Åsane.
Målfest i generalprøven for Åsane og Nest-Sotra
Slik gikk det da lagene møttes to uker før seriestart.
Les mer om Nest-Sotra og Åsane.
Ingen bønn: Må snu minus til pluss, hvis ikke blir de degradert
Ved utgangen av 2017 hadde Nest-Sotra fem millioner i negativ egenkapital. I løpet av 2018 må den bli positiv for at laget skal få fortsette i 1. divisjon.
Les mer om Nest-Sotra.
Meget stor rasfare på svensk side: Fraråder folk fra å oppholde seg i utsatt terreng
Nettsiden for skredvarsling i Sverige, melder mandag om nest høyeste faregrad for fjellene i Västerbotten.
Les mer om Sverige og Västerbotten.
Velkommen til Byggmagasinet i Drammen
Byggmagasinet i Drammen presenterer et lite spekter av den utrolige bredden som finnes innenfor byggebransjen i Drammen. Bygg- og anleggsnæringen er Norges nest største næring, målt i verdiskapning. Bare oljen er større.
Les mer om Byggmagasinet og Drammen.
Åsane-kamp stoppet av sykdom og overvann
Åsane møter Nest-Sotra til treningskamp på Marbella mandag.
Les mer om Marbella og Nest-Sotra.
Åsane-kamp stoppet av sykdom og overvann
Åsane møter Nest-Sotra til treningskamp på Marbella mandag. 1. divisjonslagene i fotball er for tiden på treningsleir i Marbella i Spania. Treningsleiren har til nå ikke gått helt etter planen.
Les mer om Marbella, Nest-Sotra og Spania.
Da Åsanes motstander ble slått ut av matforgiftning, løste Nest-Sotras problem seg
Nå skal det bli lokaloppgjør i Spania.
Les mer om Spania.
Beste norske på 19. plass
Marte Olsbu ble beste norske på 19. plass under jaktstarten i Holmenkollen, 1.35 minutter bak vinneren. Ingrid Landmark Tandrevold ble nest beste norske på 23. plass. De norske startet for langt bak til å kunne prege rennet.
Les mer om Holmenkollen.
Beste norske på 19. plass
Marte Olsbu ble beste norske på 19. plass under jaktstarten i Holmenkollen, 1.35 minutter bak vinneren. Ingrid Landmark Tandrevold ble nest beste norske på 23. plass. De norske startet for langt bak til å kunne prege rennet. – Å skyte 18 treff etter en dårlig start tidligere her i Holmenkollen, er jeg fornøyd med. Jeg reiser herfra med en god følelse nå, sier Olsbu. Darja Domratsjeva gikk fra Anastasia Kuzmina inn mot siste runden på stadion og vant.
Fasteaksjon på mandag
Mandag er distriktets konfirmanter og en rekke andre klare til å samle inn penger som uavkortet går til prosjekter som vil gi folk i utviklingsland tilgang på rent vann. Det er Kirkens Nødhjelp som står bak landets nest største innsamlingsaksjon.
Killi og Dahl nest best i verden
-- Killi og Dahl nest best i verden Johanne Killi og Ferdinand Dahl endte begge på andreplass i verdenscupen i slopestyle.
Norsk skuffelse da Bolsjunov vant etter svensk feil
Ingen av de norske var i nærheten av å kjempe om seieren i Falun. Feltet gikk rolig og kontrollert i store deler av den klassiske 15-kilometeren, men i nest siste bakke satte Calle Halfvarsson inn støtet.