Neste

Vil fjerne elevenes talsmann

Neste år er kanskje elevinspektørene historie. Det rimer dårlig med økt satsing på skolemiljøet, mener Stian Hofslett Thowsen på Langhaugen.

Minde er klar for Wolfsburg

Den norske fotballprofilen Kristine Minde blir lagvenninne med Caroline Graham Hansen i tyske Wolfsburg fra neste sesong. Tirsdag bekreftet den tyske storklubben signeringen. Minde opplyste selv i forrige uke at hun forlater svenske Linköping.
Kraftig vind og mye nedbør på vei: varsler flom- og skredfare
Fra nord til sør er det ventet mye vind de neste dagene. I sørlige deler av landet gir mye regn og stor snøsmelting også økt fare for skred og flom.
Kort tid mellom vaktene øker sykefraværet
Sykepleiere som går direkte fra kveldsvakt til dagvakt neste morgen, har 20 prosent høyere sykefravær enn når de er uten slike vakter, viser undersøkelse i Helse Bergen.
Les mer om Helse Bergen.

Budsjettkameratene øyner målstreken

De fire partiene på borgerlig mener det nærmer seg enighet om neste års statsbudsjett. En avtale kan komme på plass i løpet av kvelden eller natten.
DNB vil kutte kostnadene med opp mot 2 milliarder kroner årlig
DNB ønsker høyere overskudd de neste årene. Det betyr kostnadskutt og effektiviseringer på mellom 1,5 og 2 milliarder kroner årlig fram mot 2020.
Minde klar for tysk storklubb - blir lagkamerat med Graham Hansen
Den norske fotballprofilen Kristine Minde spiller for tyske Wolfsburg fra neste sesong.
Minde klar for Wolfsburg
Den norske fotballprofilen Kristine Minde blir lagvenninne med Caroline Graham Hansen i tyske Wolfsburg fra neste sesong. Tirsdag bekreftet den tyske storklubben signeringen. Minde opplyste selv i forrige uke at hun forlater svenske Linköping.
Bergenser klar for en av verdens beste klubber
Kristine Minde (25) forlater Sverige etter fire år. Neste stopp er Bundesliga.
Les mer om Bundesliga og Sverige.
Statskog kutter i tømmerhogst
Statskog skal hogge mindre tømmer neste år. Årsaken er at deler av statsforetakets produktive skog er vernet eller vurderes for vern. Selskapet reduserer neste års hogst med 25 000 kubikkmeter, noe som tilsvarer lasten på 650 tømmerbiler.
Helt slutt på medbrakt alkohol i Kongeparken
På vårens Landstreff fikk russen drikke medbrakt alkohol. Slik blir det ikke neste år.
Les mer om Kongeparken og Landstreff.
Nei til gratis buss
Forslaget om et gratis minibusstilbud for barn og unge i Fredrikstad får ikke støtte fra leder i kultur- og miljøutvalget i Fredrikstad Atle Ottesen. Daglig leder i Fredrikstad Idrettsråd, Svein Femtehjell mener kommunen må sette inn minibusser for at barn og unge skal komme på fritidsaktiviteter når bomringene settes i drift neste år.
Moss vil ta imot flere flyktninger
Moss bør bosette inntil 35 flyktninger i kommunen neste år, det går flertallet i formannskapet inn for. Minst en plass bør settes av til en enslig mindreårig asylsøker. Bystyret avgjør saken 11. desember.
Politidirektoratet: Ingen medbrakt i Kongeparken neste år
Politiet strammer inn reglene for neste års russefeiring. Dermed blir det slutt på å drikke medbrakt alkohol på russearrangementer.
Les mer om Kongeparken.
Kilder: KrF-krav dytter forhandlingene ut på overtid
Høyre, Venstre og Frp skal i store trekk være enige om neste års statsbudsjett, men jobber fortsatt med å tekkes KrF i sluttspurten.
Les mer om Frp, KrF og Venstre.
Høyre og KrF sier forhandlingsfristen ryker
Fristen for å hale neste års statsbudsjett i land er i utgangspunktet i mandag kveld klokken 18. Nå håper Høyre og KrF at partiene blir ferdige n dag på overtid.
Les mer om Høyre og KrF.
Godset henter naborivalens toppscorer
Mjøndalens Amahl Pellegrino spiller i Eliteserien neste år. 27-åringen går til MIF-rival Strømsgodset.
Les mer om Eliteserien.
Pellegrino klar for Strømsgodset
Mjøndalens Amahl Pellegrino spiller i Eliteserien neste år. 27-åringen går til MIF-rival Strømsgodset.
Les mer om Eliteserien og Strømsgodset.
Sandnes skyver eiendomsskatten foran seg
Nei til taksering av eiendommer med tanke på eiendomsskatt, 30 millioner mindre til Ruten-utbygging og ja til Malmheim skole, er flertallspartiene i Sandnes sine største endringer i rådmannens forslag til økonomiplan for de neste fire årene.
Les mer om Malmheim og Ruten-utbygging.
Frp risikerer å miste Nobel-plass
Frp skal de neste dagene diskutere hva de gjør hvis det fremmes en motkandidat i stortingssalen til Carl I. Hagen.
Les mer om Carl I.
Risikerer å miste Nobel-plass
Frp skal de neste dagene diskutere hva de gjør hvis det fremmes en motkandidat i stortingssalen til Carl I. Hagen.
Les mer om Carl I.
Høstens kaldeste netter, storm, voldsomt temperaturhopp og snø
Et mer variert ukevær skal du lete lenge etter. Været de neste dagene inneholder det meste - høstens kaldeste netter, et voldsomt temperaturhopp, storm og snø.
Skogrand til Midtjylland
Håndballprofilen Stine Skogrand forlater Silkeborg foran neste sesong. Ny klubb blir Midtjylland, som mandag forlenget avtalen med Veronica Kristiansen.
Apples smarthøyttaler blir forsinket
Utsetter lanseringen til neste år.
Gratis buss for barn og unge
Et gratis minibusstilbud for barn og unge bør på plass i Fredrikstad. Det mener daglig leder i Fredrikstad Idrettsråd, Svein Femtehjell. Han frykter at barn og unge blir taperne når bomringene settes i drift neste år fordi det blir for dyrt å komme til fritidsaktiviteter.