Nett

Ho er første kvinne ut

Følg utspørjinga av Frida Melvær (H) direkte i nett-TV frå kl 15:30
Les mer om Frida Melvær.

Se tv-sendingen på nett

Distriktssendingene klokken 18.45 utgår på NRK 1 i dag på grunn av terror i Barcelona. Nyhetene fra Østfold og Østlandssendingen kan du se her isteden.
Lokal nyhetssending kun på nett
På grunn av terrorangrepet i Barcelona utgår dagens distriktsnyheter på NRK1 klokka 18.45. Sendingen kan sees direkte på nett.
Les mer om Barcelona.
Se kveldens TV-sending
På grunn av terrorangrepet i Barcelona i Spania utgår distriktssendingen på TV, men sendes i stedet på nett.
Les mer om Barcelona, Spania og TV-sending.

Se TV-sendingen på nett

På grunn av terrorangrepet i Barcelona utgår dagens distriktsnyheter på NRK1 klokka 18.45. Sendingen kan sees direkte på nett.
Les mer om Barcelona.
Fire arrestert i India for Game of Thrones-lekkasje
Indisk politi har pågrepet flere av personene som la Game Of Thrones på nett.
Les mer om Game, India og Thrones-lekkasje.
Advarer mot nytt dop-godteri
Såkalt «Snopdop har blitt populært i Norge. Mange kjøper godteriene, som inneholder virkestoffet THC, på nett.
Les mer om Norge og THC.
Politiet varslet om død sau
Ei søye på beite kan ha blitt drept og fått avskåret juret. Det skriver Oppland Arbeiderblad på nett. Politiet er kjent med hendelsen og vurderer videre undersøkelser.
Politiet varslet om død sau.
Ei søye på beite kan ha blitt drept og fått avskåret juret. Det skriver Oppland Arbeiderblad på nett. Politiet er kjent med hendelsen og vurderer videre undersøkelser.
Yrkesundersøkelse: Barnevernsansatte mest utsatt for trusler
Ansatte i kommunalt barnevern er de som er mest utsatt for trusler, sjikane og hatytringer på nett i forbindelse med arbeidet sitt, viser en ny undersøkelse.
Barnevernsansatte mest utsatt for trusler
Ansatte i kommunalt barnevern er de som er mest utsatt for trusler, sjikane og hatytringer på nett i forbindelse med arbeidet sitt, viser en ny undersøkelse.
Hver femte barnevernsansatt opplever netthets
En barnevernleder i Tønsberg måtte ha kameraovervåkning hjemme, politibeskyttelse og voldsalarm etter å ha blitt hetset og truet på nett. Mange ansatte i barnevernet opplever det samme.
Les mer om Tønsberg.
Sensitiv informasjon på nett
Alle med eiendom i Dovre kommune fikk navn, personnummer og adresser til eiendommer lagt på nettet. Nå krever Datatilsynet en forklaring, skriver GD. Ordfører Bengt Fasteraune i Dovre beklager og sier det var en glipp i administrasjonen i kommunen.
Les mer om Datatilsynet og Dovre.
Nesten hver fjerde ansatte i kommunalt barnevern utsettes for sjikane, trakassering og trusler på nett
Netthets er en del av hverdagen til veldig mange som jobber i barnevernet. Nesten hver femte ansatte har vurdert å slutte. - Det er kritisk, sier barnevernsansatt.
Trondsen til Trondheim?
Alt tyder på at midtbanespilleren Anders Trondsen signerer for Rosenborg i løpet av de nærmeste dagene. Det skriver VG på nett. Etter søndagens kamp mot Kristiansund reiste Anders Trondsen rett til Trondheim, ifølge avisa.
Start vant 2–0 over Florø
Etter full tid sto Start igjen med en 2–0 seier mot Florø på Sør Arena. Arendal-Strømmen endte 0-3, mens Jerv fikk hele seks mål i eget nett på bortebane mot Kongsvinger. En kamp som endte 6–1 i fordel Kongsvinger.
Mister skoleplass etter trusler
En ungdomsskoleelev i Lister har fremsatt trusler på nett mot elever og ansatte på skolen. Nå får hun ikke plass ved skolen, melder Lister24. Dagen før vedtaket, formidlet en av de foresatte til Lister24 at hun var redd for å sende barna til skolen.
Les mer om Lister og Lister24.
Flere vil selge alkohol på nett
Flere matbutikker ønsker nå å selge alkohol via internett til sine kunder og salgstrenden vil øke i fremtiden. Det sier fagansvarlig for alkoholbevillinger i Kristiansand, Kim Henrik Gronert. Han mener slikt salg kan komme i konflikt med alkohollovens intensjon.
Skjult iPhone-triks tar helt av på nett
Dette superenkle trikset gir iPhonen et lite omph.
18 personer dømt i massiv overgrepssak i Storbritannia
Ofre helt ned i 13-årsalderen fikk alkohol og narkotika før de ble utsatt for overgrep. Til sammen har britisk politi funnet flere hundre ofre i et komplisert nett av overgrepssaker.
Les mer om Storbritannia.
Dobbelt så mange handler mat på nett
Stadig flere nordmenn handler dagligvarer på nett. Men ekspertene er uenige om det er fullsortiment matvarehandel eller matkasser som blir den store vinneren i tiden fremover.
Tilbakemeldingar på nett vere skilnaden på tomme eller fulle hotell
Hotellsjef Lindis Alme trur turistane sine kritikkar på nett kan vera vinn eller forsvinn for overnattingsbedrifter som vil bli oppdaga.
Bilhackeren
Biler er blitt datamaskiner. Over nett kan andre enn bilføreren ta kontroll over bremser og ratt. Hackeren Charlie Miller oppdaget at en million biler kunne hackes samtidig.
Trondheimsnytt tatt av nett etter konflikt mellom redaktør og daglig leder
Utgiverselskapet Torik AS seier at de sa opp franchiseavtale etter uenighet om redaksjonell innblanding.