Nett

Advarer mot lave ledninger

Hafslund Nett advarer mot lavthengende strømledninger i skog og mark. Strømførende ledninger henger mange steder svært lavt på grunn av is som tynger dem ned. Det kan være livsfarlig å komme i berøring med disse ledningene.

Seksualiserte bilder av gutter spres: – Mange jenter vil ha hevn mot eksen

Også gutter opplever at nakenbilder av dem selv spres på nett, men få tør snakke om det. Kompisene Mats og Sander oppfordrer gutter til å ta opp problemet.
Les mer om Sander.
Slettmeg.no: – Mørketall blant gutter som får bilder spredd på nett
Blant sakene til slettmeg.no som omhandler nakenhet, er gutteandelen rundt 20 prosent. Lederen for rådgivningstjenesten tror det er store mørketall.
Telegigant inntar norsk sokkel: Mener tingenes internett vil revolusjonere oljeplattformer
Telia vil ikke bare koble opp søppelspann, beitedyr og parkeringsplasser på internett. Sammen med Tampnet inntar de nå norsk sokkel for å få oljeplattformer på nett og tilby tjenester som skal gjøre produksjonen langt smartere.
Les mer om Tampnet.

Telegigant inntar norsk sokkel: Mener tingenes internett vil revolusjonere oljeplattformer

Telia vil ikke bare koble opp søppelspann, beitedyr og parkeringsplasser på internett. Sammen med Tampnet inntar de nå norsk sokkel for å få oljeplattformer på nett og tilby tjenester som skal gjøre produksjonen langt smartere.
Les mer om Tampnet.
«Sofia møter kundene sine personlig, og tar av seg trusa foran dem
Student selger truser på nett til fremmede menn.
Tapte 11 millioner på salg av dagligvarer på nett – måtte gi opp
Den harde priskonkurransen mellom aktørene i dagligvaresalg på nett ga Rett Hjem et tap på 11,3 millioner kroner før nettbutikken måtte legges ned.
Les mer om Rett Hjem.
Har fått tilbake strømmen
Mange husstander mistet strømmen etter det kraftige snøfallet, men nå har folk fått den tilbake. Skagerak Nett opplyser at 100 personer jobbet med å rette feil i går. Selskapet opprettholder høyeste nivå av beredskap også i dag.
Strømløse i Marker
110 personer er uten strøm i Ørje i Marker. Det store snøfallet i går får skylda. -Tung og våt snø velter trær, sier Morten Schau, kommunikasjonssjef i Hafslund Nett. Arbeidsforholdene på stedet er vanskelige og det er usikkert når folk får strømmen tilbake.
No kjem Ronny heim for å leie LUTT-showet og du kan sjå det direkte
No har publikum røysta og fagjuryen jobbar no med å kåre vinnarane. Laurdag kan du sjå heile showet med utdelinga av Lutt-prisen direkte i nett-TV.
Les mer om Lutt-prisen og Ronny.
TV 2-Arill forsøkt svindlet: Advarer mot utspekulert Netflix-epost
Etter å ha blitt forsøkt svindlet av en avsender som gir seg ut for å være Netflix, oppfordrer TV 2-programleder Arill Riise folk til å være forsiktige med å gi fra seg viktig informasjon på nett.
Jobber for løse strømproblemene
I underkant av 7000 kunder er nå uten strøm på Sørlandet ifølge Agder Energi Nett. Ifølge selskapets administrerende direktør, Svein Are Folgerød, jobber over hundre montører i felt for å løse problemet, men Folgerød kan ikke love en rask løsning.
Flere har mistet strømmen
Flere hundre boliger i Oslo og Akershus har vært uten strøm på grunn av snøværet i dag. Fortsatt er rundt 200 kunder strømløse. Hafslund Nett håper de klarer å løse problemene i løpet av ettermiddagen.
Les mer om Oslo.
Mange uten strøm
13 000 kunder er uten strøm på Sørlandet nå, ifølge Agder Energi Nett. Grunnen er tung snø som gjør at trær faller over kraftledningene.
Sverige største matkjede satser hardt på nett: – Store aktører vil miste andeler om de ikke satser
I Norge har det blitt mindre konkurranse om dagligvarekundene på nett. I Sverige har de store kjedene kriget om kundene i flere år.
Sverige største matkjede satser hardt på nett: – Store aktører vil miste andeler om de ikke satser
I Norge har det blitt mindre konkurranse om dagligvarekundene på nett. I Sverige har de store kjedene kriget om kundene i flere år.
Uten strøm
1200 husstander i Vestfold er uten strøm. 731 kunder er strømløse i Sandefjord, men også folk i Larvik og Lardal har mistet strømmen. Skagerak nett opplyser at snø og is på ledninger skaper problemer og at de har hatt mannskaper ute i hele natt.
Les mer om Lardal, Larvik, Sandefjord og Vestfold.
Over 15.000 uten strøm
Gårsdagens uvær har ført til at 15.291 kunder på Agder for øyeblikket er uten strøm, ifølge Agder Energi Nett sitt kart over pågående strømstanser.
Les mer om Agder og Agder Energi Nett.
Snø og is ødelegger
Mange strømkunder har vært uten strøm i dag. Snø og is har lagt seg på ledningsanlegg og noen steder har også trær lagt seg over nettet. Skagerak nett lover å rette feilene så raskt det er mulig og holder full beredskap gjennom natten. – Vi minner om at ledninger kan være strømførende selv om de ligger på bakken. Hold god avstand til slike, og meld fra til oss, sier Thor Bjørn Omnes i Skagerak.
Les mer om Skagerak.
10.000 uten strøm
Uværet på Sørlandet gjør at 10.000 kunder er uten strøm. Det fleste i indre strøk i Vest-Agder. – Det er tung snø og rundt null grader som gjør at mange trær faller over linjer som ryker, sier beredskapsleder Jon Eilif Trohjell i Agder Energi Nett.
Øker beredskapen
Kraftig vind gir problemer med strømleveransene. Det skriver Skagerak Nett i en pressemelding. Nettselskapet styrker derfor bemanningen. Tidligere i dag har det vært strømstans flere steder i fyket. Akkurat nå er det strømstans for over 200 abonnenter i Sande. Se oversikt her.
Les mer om Sande og Skagerak Nett.
Alpinstjernen om lekkede privatbilder: – Jeg følte meg krenket
Alpinisten Lindsey Vonn (33) irriterer seg etter at private bilder av hun og eks-kjæresten Tiger Woods (42) ble lekket på nett.
Tid for endringer i norsk energibransje
Det offentlige eierskapet til kraft og nett ligger fast. Men vi bør være positive til restruktureringer.
Ny EU-ordning skal gi gratis trådløst nett på offentlige steder
EU-ordningen Wifi4EU skal gi flere gratis wifi-soner på offentlige steder som parker, torg, havner og bibliotek.
Pappa inviterer mobberne i datteren Amys (14) begravelse
«Kom til begravelsen og se på den enorme ødeleggelsen dere har forårsaket, skriver sørgende far etter at hans 14 år gamle datter begikk selvmord etter å ha blitt mobbet på nett.