Nett

Norske nettbutikker solgte for 9,5 milliarder første del av 2017

Stadig flere gjør innkjøp på nett. Mat er en av kategoriene hvor veksten er brattest.

- Vi må innse at sosiale medier er selve livet

I 2017 er det ikke noe alternativ ikke å være på nett. Da faller man utenfor samfunnet. - Foreldre bør ikke ta fra barna nettilgangen for å straffe dem.
43 nordmenn ulovlig hacket av FBI på overgrepsnettsted
De trodde de var usynlige på nett, men ble ransaket, fengslet og dømt. Politiet fortalte ikke at etterforskningsmetodene var ulovlige i to land da det skjedde.
Les mer om FBI.
Nett-ballonger på Puerto Rico
Googles moderselskap Alphabet har sendt to internettballonger til Puerto Rico som gir innbyggerne på den katastroferammede øya tilgang til enkle nettjenester.
Les mer om Alphabet og Puerto Rico.

Strømmen har gått i Fredrikstad

Store deler av Fredrikstad er uten strøm etter en feil på overliggende nett. Hafslund opplyser at de arbeider med å utbedre feilen, men kan foreløpig ikke si noe om når strømmen vil være tilbake.
Les mer om Fredrikstad.
Pekes ut som Putins nett-troll
Den russiske oligarken Yevgeny Prigozhin pekes ut som mannen bak Russlands forsøk på å spre falske nyheter via sosiale medier under den amerikanske presidentvalgkampen.
Les mer om Yevgeny Prigozhin.
Høie varsler digitale fastleger i løpet av to år
Helseminister Bent Høie (H) mener alle pasienter skal kunne bestille time og diskutere helsen sin med fastlegen via nett innen to år.
Høie varsler digitale fastleger i løpet av to år
Helseminister Bent Høie (H) mener alle pasienter skal kunne bestille time og diskutere helsen sin med fastlegen via nett innen to år.
Høie varsler digitale fastleger
Helseminister Bent Høie (H) mener alle pasienter skal kunne bestille time og diskutere helsen sin med fastlegen via nett innen to år. En undersøkelse fra Forbrukerrådet viser at mange leger ikke har digital timebestilling.
Les mer om Forbrukerrådet.
Fastleger i Agder med mangler
Kun 31 fastlegekontor i Norge får «grønt lys av Forbrukerrådet i en nasjonal test. Ingen av dem finnes på Sørlandet. Mange fastlegekontor mangler nettside og informasjon om legene på nett. Les mer
Vil åpne for øl levert hjem
Dagligvarebutikk på nett, Kolonial.no har søkt bevilgning til å kunne selge øl i Kongsberg via deres nettbutikken. Det oslo-baserte firma har allerede tillatelse til å selge øl over nett i andre kommuner. Rådmannen i kommunene er åpen for forslaget og saken kommer opp for kommunestyret på onsdag.
Les mer om Kolonial.no og Kongsberg.
«Skamblir europeisk
NRK har inngått avtaler i Nederland, Tyskland, Italia, Frankrike og Spania om egne versjoner av nett- og TV-fenomenet. Det bor til sammen rundt 272 millioner mennesker i disse fem europeiske landene. Nå får de oppleve sine egne «Skam-univers.
Dyktig på nett - naiv i livet
Debatten om barn og unges nettbruk går høyt. Det er viktig og bra. De digitale medier har blitt en sosial arena hvor mange forhold og funksjoner mennesker imellom har flyttet til.
Direkte: NM i terrengløp
Følg spenninga når nesten 150 terrengløparar skal kjempe om NM-gull i Vik. Vi sender løpa direkte i nett-TV.
Les mer om NM-gull og Vik.
Sophie Elise slo tilbake mot nett-trollene på overraskende vis
- Jeg har bare lagt på meg, la en jente spise.
Skal vise Toppserien
Norges Fotballforbund har fått på plass en avtale som gjør at Amedias avsier skal vise alle kamper i Toppserien direkte de fem neste sesongen, melder NFF i en pressemelding. I tillegg til kampene på nett, vil NRK vise flere oppgjør på TV.
Les mer om NFF, NRK og Toppserien.
Dawn (44) snakket om singellivet på TV – nå hetses hun på nett
Dawn Cousins (44) mener at det vakre utseendet hennes er en forbannelse. Uttalelsene har gjort henne til Storbritannias største «snakkis.
Klippet av den rasende eksperten tar av på nett: – Dette er fullstendig pinlig!
Tidligere landslagsspiller med syv minutters tirade på direkten.
«Teen Wolf-stjernens nakenbilder ble lekket på nett
- Jeg bryr meg ikke.
Slik unngår du å bli boligsvindlet på nett
Personer som på utkikk etter leiebolig på internett, kan med et øyeblikks uoppmerksomhet ende opp som bedrageriofre. Oslo politidistrikt gir derfor ti råd til deg som skal leie bolig på nett.
Advarer mot impulskjøp av reptiler på nett
Med få tastetrykk kan du nå skaffe deg en pytonslange eller øgle på nett. Både Mattilsynet og reptilekspert mener det er viktig å forberede seg godt før man kjøper slike dyr.
Klønete selvmål sikret sterk seier for Norge
Norge slet med å bryte ned et krigersk Nord-Irland, men fikk hjelp da Chris Brunt satte ballen i eget nett.
Les mer om Nord-Irland og Norge.
– Nettbanktrøbbelet er over
Millioner av norske bankkunder ble fredag rammet av problemer med nett- og mobilbank. Underleverandøren Evry har nå rettet feilen. – Evrys driftstjenester er i ferd med å fungere som normalt igjen, opplyser Geir Remman i Evry til NTB.
– Nettbanktrøbbelet er over
Millioner av norske bankkunder ble fredag rammet av problemer med nett- og mobilbank. Underleverandøren Evry har nå rettet feilen. – Evrys driftstjenester er i ferd med å fungere som normalt igjen, opplyser Geir Remman i Evry til NTB.
Nettbanktrøbbelet: – Feilen er rettet
Millioner av norske bankkunder ble fredag rammet av problemer med nett- og mobilbank. Underleverandøren Evry har nå rettet feilen.