Nettet

Han ble uthengt som hallik. Hun sjekker nettet daglig for nye løgner om seg selv(pluss)

SV-politiker Torleif Hugdahl og Paradise Hotel-vinner Martine Lunde vet endel om å takle en rykteflom.

Clarey går i nettet

Franskmannen faller i målhenget, og suser inn i nettet. Det ser nesten ut som han går inn i publikum, men Clarey reiser seg. – Han går inn i nettet med ryggen først, og det er bra, sier Arnesen. – Det er mye slag rett før den kanten, sier Lerdahl. I den grad fall kan graderes, ser dette mildt ut, selv om kroppen kastes inn i nettet i omtrent 100 kilometer i timen.
Les mer om Arnesen, Clarey og Lerdahl.
Slik kan pedofile misbruke bilder av barna dine på det mørke nettet
- Vi ser at de finner bilder på Facebook av venners barn. Det trenger ikke nødvendigvis å være lettkledde bilder.
Les mer om Facebook.
Google sier de har fikset feilen som satte WiFi-nettet ditt ut av spill
Ruller ut oppdatering til Chromecast og Home.
Les mer om Chromecast, Home og WiFi-nettet.

Listhaug: Vil stoppe «monstrene på nettet

Onsdag ble Sylvi Listhaug overrakt nøklene til justisdepartementet. En av de viktigste tingene fremover vil bli å bekjempe «monstrene på nettet som begår overgrep mot barn, sier Listhaug til VG.
Les mer om Listhaug og Sylvi Listhaug.
Lisghaug: Vil stoppe «monstrene på nettet
Onsdag ble Sylvi Listhaug overrakt nøklene til justisdepartementet. En av de viktigste tingene fremover vil bli å bekjempe «monstrene på nettet som begår overgrep mot barn, sier Listhaug til VG.
Les mer om Listhaug og Sylvi Listhaug.
Trine Skei Grande om ryktene: Jeg skulle gjort alt jeg kunne i livet for ikke å snakke om dette i dag
Samme dag som hun blir kulturminister snakker Trine Skei Grande åpent ut om ryktene som florerer om henne på nettet.
Les mer om Trine Skei Grande.
Trine Skei Grande om sex-ryktene: - Det er ubehagelig
Samme dag som hun blir kulturminister snakker Trine Skei Grande åpent ut om de ondsinnede sexryktene som florerer om henne på nettet.
Les mer om Trine Skei Grande.
Snø og is ødelegger
Mange strømkunder har vært uten strøm i dag. Snø og is har lagt seg på ledningsanlegg og noen steder har også trær lagt seg over nettet. Skagerak nett lover å rette feilene så raskt det er mulig og holder full beredskap gjennom natten. – Vi minner om at ledninger kan være strømførende selv om de ligger på bakken. Hold god avstand til slike, og meld fra til oss, sier Thor Bjørn Omnes i Skagerak.
Les mer om Skagerak.
Brudebilde av samisk ektepar misbrukes på nettet
Margrethe og Jørgen Buljos brudebilde fra 2013 brukes til «humor på nettet. Nå har også kjendisadvokat John Christian Elden postet det, men slettet og beklaget da han fant ut hva det var. Nå vil han gratis ta oppdraget med å få det slettet.
Svoltne på revansj i cupfinalen
Bergenslaget TIF Viking snubla i cupfinalen mot BK Tromsø i fjor. I ettermiddag kan dei få sin revansje når same lag ventar på andre sida av nettet.
Følger med på det mørke nettet for å finne narkotika som skal til Trondheim(pluss)
På en PC i Trondheim sitter John-Petter Jamt i Helse- og overdoseteamet og logger seg inn på narkotikamarkeder på det mørke nettet. Slik får han oversikt over hvilke stoffer som snart kommer på gata i byen.
Ett år med DAB i Nordland
Det stormet da NRK og flere av de største radiokanalene skrudde av sendingene på FM-nettet i Nordland for nøyaktig ett år siden.
Les mer om DAB, FM-nettet, NRK og Nordland.
Forbannet løgn og klikk
Nettet er en suppe av løgn og ryktespredning. Youtuberen Dennis Vareide er utsatt for trenden «exposed. Hva skjer med offentligheten?
Tester sirenene i dag
Når varslingen om «viktig melding, lytt på radio går klokken 12 i dag, er det aller første gang at signalene overføres over nødnettet, ikke FM-nettet over hele landet. Signalet vil likevel fortsette å varsle befolkningen som før.
Les mer om FM-nettet.
Tiltalt for nettovergrep mot 49 jenter
Mannen i 20-åra har aldri møtt jentene han er tiltalt for å ha begått overgrep mot. Alt skal ha skjedd på nettet. Ofrene hans er fra hele landet.
Tiltalt for nettvoldtekt
Mannen i 20-åra har aldri møtt jentene han er tiltalt for å ha voldtatt. Alt skal ha skjedd på nettet. Ofrene hans er fra hele landet.
Polen offentliggjør register over 800 seksualforbrytere
Navn, bilde og bosted. Siden årsskiftet er personlige opplysninger om rundt 800 polske voldtektsmenn og pedofile offentlig tilgjengelig på nettet.
Noe er råttent i kulturen på internett
På nettet er oppmerksomhet gull. Det fører til at hets, sjikane og ærekrenkelser florerer.
Krigsbilder fra arkivet
Fem tusen bilder fra 2. verdenskrig er nå lagt ut på nettet.
Youtube-Dennis i retten: – Det du lager er patetisk innhold
OSLO TINGRETT (NRK): På grunn av for mange fremmøtte, måtte rettssaken mellom Youtube-stjernen Dennis Vareide og den saksøkte 19-åringen flyttes til en større sal. Vareide krever 130.000 kroner i erstatning for ærekrenkelser på nettet.
Grenser på nett
Frankrike og Tyskland vil forby hat og løgner på nettet. Det blir tungt.
Les mer om Tyskland.
Færre melder seg ut av kirken
I fjor meldte drøyt 15.400 medlemmer seg ut av Den norske kirke, mot over 41.000 i 2016, da det først ble mulig å melde seg ut på nettet, skriver Dagen.
Les mer om Dagen og Den.
Færre melder seg ut av kirken
I fjor meldte drøyt 15.400 medlemmer seg ut av Den norske kirke, mot over 41.000 i 2016, da det først ble mulig å melde seg ut på nettet, skriver Dagen. Oslo bispedømme hadde flest utmeldinger i fjor, etterfulgt av Bjørgvin, Agder og Telemark.
Les mer om Agder, Bjørgvin, Dagen, Den og Telemark.
Logo på krigsvideo fra Jemen
I en video som er publisert flere steder på nettet, skal Houti-opprørere i Jemen posere med en ubemannet marinrobot merket med logoen til Kongsberggruppen. NRK kjenner ikke til hvem som filmet funnet, og kan ikke verifisere at informasjonen rundt videoen stemmer. Kongsberggruppen ønsker ikke å kommentere saken.