Network norway

Dentsu sluker Red: Hemmelige møter på The Thief førte til ny norsk kommunikasjonskjempe

Dentsu Aegis Network Norway overtar konkurrenten Red og skaper en norsk mediebyrågruppe med 3,7 milliarder i brutto omsetning.
Les mer om Red og The Thief.

Får bot etter mobilproblemer

Netcom var for trege med å si fra om problemer i mobilnettet, mener telemyndighetene. Tele2 og Network Norway blir også ilagt gebyrer.
Les mer om Network Norway.
Teliasonera straffes
Teliasonera, Network Norway og Tele2 får en smekk på pungen av Nasjonal kommunikasjonsmyndighet.
Les mer om Nasjonal, Network Norway og Tele2.
Godtar kjøpet av Tele 2
Telefusjonen er et faktum, men Network Norway glipper til Ice.
Les mer om Ice, Network Norway og Tele.

TeliaSonera får kjøpe Tele2

TeliaSonera må også inngå en roamingavtale og selge Network Norway til Ice. - Konkurransen om norske mobilkunder skjer først og fremst mellom selskaper med eget mobilnett.
Les mer om Ice, Network Norway og Tele2.
Godtar kjøpet av Tele2
Telefusjonen er et faktum, men Network Norway glipper til Ice.
Les mer om Ice, Network Norway og Tele2.
Hvilke operatører bruker Telenors og Netcoms nett?
Da br du sjekke ut vr oversikt. Dinside fortalte nylig hvordan One Call er i ferd med vrake Network Norway og Telenor, til fordel for Netcom sitt mobilnett. One Call mente dette ga kundene mer fart og «fortsatt lave priser, men mange kunder hadde et helt annet syn på saken. Hundrevis sa opp abonnementet og operatørens Facebook-sider kokte av sinte innlegg. Mange fryktet nemlig dårligere dekning. Dette burde ikke komme spesielt overraskende på One Call. At Telenor har et bedre utbygd mobilnett enn Netcom har blitt en vedtatt sannhet for mange nordmenn. Spørsmålet for disse er hvilke operatører som kan tilby dette nettet. NETFLIX OM NORGE: - Dere har s&#
Norske tannleger i avansert skatteakrobatikk
Skreddersydde eierselskaper i Luxembourg åpner muligheter for å flytte inntekter fra høy skatt i Norge til meget lav skatt i Luxembourg. - Resultatet kan vise seg å være null skatt både i Norge og Luxembourg, mener Tax Justice Network–Norway.
Telefontrøbbel for opp mot 800.000 kunder
Mobilselskapet Tele2 hadde problemer med nettverket sitt søndag. Dette påvirket også One Call, Network Norway og MyCall, og så mange som 800.000 kunder kan ha vært rammet.
Tele2-trøbbel rammer flere selskaper
Tele2 har problemer med nettverket sitt søndag. Dette rammer også kunder hos One Call, Network Norway og MyCall.
Trøbbel hos Tele2 rammer flere selskaper
Mobilselskapet Tele2 har problemer med nettverket sitt søndag. Dette rammer også kunder hos One Call, Network Norway og MyCall.
Trøbbel hos Tele2 rammer flere selskaper
Mobilselskapet Tele2 har problemer med nettverket sitt søndag. Dette rammer også kunder hos One Call, Network Norway og MyCall.
Mobilproblemer over hele landet
Mobilselskapet Tele2 har problemer med nettverket sitt søndag. Dette rammer også kunder hos One Call, Network Norway og MyCall.
Nå har 4G dukket opp på T-banen i sentrum
Foreløpig er det bare snakk om en test, melder Telenor. Mer informasjon kommer i neste uke. Teleleverandørene Telenor, Netcom og Tele 2/Network Norway har siden i fjor jobbet med å bygge ut mobildekningen i tunnelene på T-banenettet i Oslo.
Ønsker felles mobilnett på bygda
Network Norway vil foreslå at de som får tildelt frekvenser i 800-båndet, samler dem i en pool for å bygge et felles mobilt bredbåndsnett i distriktene. Forslaget som adm.
Støtte til et tredje nett
Arild Hustad i Network Norway mener høringsnotatet fra myndighetene om 800-båndet viser at det er vilje til å realisere et tredje mobilnett i Norge.
Les mer om Network Norway og Norge.
Norwegian launches more routes from London Gatwick
Boeing 737-800 lands at Stavanger Airport, Norway (otoerres) Norwegians route network from London Gatwick continues to expand.
- Mange streker på telefonen betyr ikke at du har god forbindelse
Ny måling avslører den virkelige kvaliteten på norske operatørers tjenester. Her er de kalde fakta: Telenor og Network Norway opplever hyppige og korte avbrudd. Forbindelser fra Netcom
Les mer om Netcom og Network Norway.
Feil på telefonlinjer er utbedret
Telefon-nettet som har vært nede siden i formiddag skal nå være i orden. Feilen skal være utbedret nå, opplyser Network Norway til NRK. Problemene har først og fremst berørt Onecall-kunder
Feil på telefonlinjer er utbedret
Telefon-nettet som har vært nede siden i formiddag skal nå være i orden. Feilen skal være utbedret nå, opplyser Network Norway til NRK. Problemene har først og fremst berørt Onecall-kunder på Østlandet.
One Call-kunder uten dekning
Både One Call og Network Norway har hatt problemer med mobilnettet sitt i formiddag. Det er uvisst hvor mange kunder som er rammet, men selskapene jobber for å få rettet opp i feilen.
Les mer om Network Norway.
Kan kapre en halv million kunder
Styrelederen i ICE Ingvild Myhre mener det er fullt mulig å bygge en kundemasse på 500 000 nye kunder over fem år. Hun gjorde det i Network Norway. - Nå har vi frekvensene og finansieringen
Les mer om Network Norway.
Stor ustabilitet i mobilnettene
Mange forbindelser opplever signifikant nedetid, hvor tilkoblingen til mobilnettet er brutt. Mellom 15% (Telenor og Network Norway) og 37% (Tele2) av forbindelsene mister tilkoblingen
Les mer om Network Norway.
Sannsynlig bud på Tele2
Styreformann Terje Christoffersen i Network Norway vil verken avkrefte eller bekrefte at selskapet har lagt inn bud på Tele2s norske virksomhet.
Les mer om Network Norway og Tele2.
Skreddersyr iPad-abonnement
Foran lanseringen av iPad i Norge har både NetCom og Telenor lovet tilpassede abonnementer. Nå lanserer Network Norway et abonnement med betaling pr. megabyte.