Network norway


Hvilke operatører bruker Telenors og Netcoms nett?

Da br du sjekke ut vr oversikt. Dinside fortalte nylig hvordan One Call er i ferd med vrake Network Norway og Telenor, til fordel for Netcom sitt mobilnett. One Call mente dette ga kundene mer fart og «fortsatt lave priser, men mange kunder hadde et helt annet syn på saken. Hundrevis sa opp abonnementet og operatørens Facebook-sider kokte av sinte innlegg. Mange fryktet nemlig dårligere dekning. Dette burde ikke komme spesielt overraskende på One Call. At Telenor har et bedre utbygd mobilnett enn Netcom har blitt en vedtatt sannhet for mange nordmenn. Spørsmålet for disse er hvilke operatører som kan tilby dette nettet. NETFLIX OM NORGE: - Dere har s&#

Norske tannleger i avansert skatteakrobatikk

Skreddersydde eierselskaper i Luxembourg åpner muligheter for å flytte inntekter fra høy skatt i Norge til meget lav skatt i Luxembourg. - Resultatet kan vise seg å være null skatt både i Norge og Luxembourg, mener Tax Justice Network–Norway.

Telefontrøbbel for opp mot 800.000 kunder

Mobilselskapet Tele2 hadde problemer med nettverket sitt søndag. Dette påvirket også One Call, Network Norway og MyCall, og så mange som 800.000 kunder kan ha vært rammet.

Tele2-trøbbel rammer flere selskaper

Tele2 har problemer med nettverket sitt søndag. Dette rammer også kunder hos One Call, Network Norway og MyCall.

Trøbbel hos Tele2 rammer flere selskaper

Mobilselskapet Tele2 har problemer med nettverket sitt søndag. Dette rammer også kunder hos One Call, Network Norway og MyCall.

Trøbbel hos Tele2 rammer flere selskaper

Mobilselskapet Tele2 har problemer med nettverket sitt søndag. Dette rammer også kunder hos One Call, Network Norway og MyCall.

Mobilproblemer over hele landet

Mobilselskapet Tele2 har problemer med nettverket sitt søndag. Dette rammer også kunder hos One Call, Network Norway og MyCall.

Nå har 4G dukket opp på T-banen i sentrum

Foreløpig er det bare snakk om en test, melder Telenor. Mer informasjon kommer i neste uke. Teleleverandørene Telenor, Netcom og Tele 2/Network Norway har siden i fjor jobbet med å bygge ut mobildekningen i tunnelene på T-banenettet i Oslo.

Ønsker felles mobilnett på bygda

Network Norway vil foreslå at de som får tildelt frekvenser i 800-båndet, samler dem i en pool for å bygge et felles mobilt bredbåndsnett i distriktene. Forslaget som adm.

Støtte til et tredje nett

Arild Hustad i Network Norway mener høringsnotatet fra myndighetene om 800-båndet viser at det er vilje til å realisere et tredje mobilnett i Norge.

Les mer om Network Norway og Norge.
Norwegian launches more routes from London Gatwick

Boeing 737-800 lands at Stavanger Airport, Norway (otoerres) Norwegians route network from London Gatwick continues to expand.

- Mange streker på telefonen betyr ikke at du har god forbindelse

Ny måling avslører den virkelige kvaliteten på norske operatørers tjenester. Her er de kalde fakta: Telenor og Network Norway opplever hyppige og korte avbrudd. Forbindelser fra Netcom

Les mer om Netcom og Network Norway.
Feil på telefonlinjer er utbedret

Telefon-nettet som har vært nede siden i formiddag skal nå være i orden. Feilen skal være utbedret nå, opplyser Network Norway til NRK. Problemene har først og fremst berørt Onecall-kunder

Feil på telefonlinjer er utbedret

Telefon-nettet som har vært nede siden i formiddag skal nå være i orden. Feilen skal være utbedret nå, opplyser Network Norway til NRK. Problemene har først og fremst berørt Onecall-kunder på Østlandet.

One Call-kunder uten dekning

Både One Call og Network Norway har hatt problemer med mobilnettet sitt i formiddag. Det er uvisst hvor mange kunder som er rammet, men selskapene jobber for å få rettet opp i feilen.

Les mer om Network Norway.
Kan kapre en halv million kunder

Styrelederen i ICE Ingvild Myhre mener det er fullt mulig å bygge en kundemasse på 500 000 nye kunder over fem år. Hun gjorde det i Network Norway. - Nå har vi frekvensene og finansieringen

Les mer om Network Norway.
Stor ustabilitet i mobilnettene

Mange forbindelser opplever signifikant nedetid, hvor tilkoblingen til mobilnettet er brutt. Mellom 15% (Telenor og Network Norway) og 37% (Tele2) av forbindelsene mister tilkoblingen

Les mer om Network Norway.
Sannsynlig bud på Tele2

Styreformann Terje Christoffersen i Network Norway vil verken avkrefte eller bekrefte at selskapet har lagt inn bud på Tele2s norske virksomhet.

Les mer om Network Norway og Tele2.
Skreddersyr iPad-abonnement

Foran lanseringen av iPad i Norge har både NetCom og Telenor lovet tilpassede abonnementer. Nå lanserer Network Norway et abonnement med betaling pr. megabyte.

Kundesenter søker jobb på Finn.no

Kundesenteret til Network Norway i Sandnes legger ned, men de ansatte vil fortsatt jobbe sammen. Nå leter de etter en ny arbeidsgiver for hele gjengen.

Les mer om Finn.no og Network Norway.
Kundesenter søker jobb på Finn.no

Kundesenteret til Network Norway i Sandnes legger ned, men de ansatte vil fortsatt jobbe sammen. Nå leter de etter en ny arbeidsgiver for hele gjengen.

Les mer om Finn.no og Network Norway.
OneCall og Network Norway i tet

For femte året på rad vinner One Call den uavhengige kundetilfredsundersøkelsen til EPSI Norge i privatmarkdet. Network Norway tar førsteplassen i bedriftsmarkedet for andre gang.

Les mer om Network Norway og One Call.
Gir Telenor rekordbot

PT varsler at de kanskje vil gi Telenor 5 millioner i bot for å ha diskriminert Network Norway, OneCall og Mycall med lave surfehastigheter. Telenor truer PT med rettsak. Det tar PT-sjef

Innbrudd hos Network Norway

Klokken 05.28 ble det varslet om innbrudd hos Network Norway på Lura. vikar vikar Det var vaktselskapet som varslet politiet om innbruddet Luramyrveien da alarmen gikk i morgentimene.

Network Norway godtar politikrav

Siden august i fjor har Network Norway diskutert med Politiet og PT om de har plikt til å gi 112-sentralene beskjed om hvor en mobiltelefon er i nødstilfeller.

Les mer om Network Norway og Politiet.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23