Nilsen

«De tre brikkene Brann må skaffe seg i vinter

KOMMENTAR: Nå må Sivert Heltne Nilsen få konkurranse, mener BT-kommentator Anders Pamer.

Dette er Branns egen dom over sesongen

– Vi er så nær noe større og bedre, sier Lars Arne Nilsen.
Fikk tilbake skolekorpstur-penger
Norwegian har nå betalt tilbake pengene til Tenor skolekorps, som ikke fikk dratt på tur da flyavgangen ble kansellert. Torgeir Nilsen i skolekorpset forteller at Norwegian også har betalt noe ekstra fort tort og svie.
Les mer om Norwegian og Tenor.
Vant kontrakt verdt 450 millioner
Selskapet Leonhard Nilsen & Sønner (LNS) har sikret seg en kontrakt verdt om lag 450 millioner i forbindelse med utbyggingen av Leikanger Kraftverk, skriver Vol.no. Sognekraft skal investere for vel 800 millioner på utbyggingen av kraft i fjellene i og rundt Leikanger i Sogn.

Ujålete fra Tove Nilsen - mellom lovsang og blues

Velkjent miks av sansenære reiseinntrykk og personlige refleksjoner.
Les mer om Tove Nilsen.
BT laget Brann-trenerens ønskesak. Da han ble presentert tallene, ville han ikke kommentere dem.
Lars Arne Nilsen kom med en oppfordring. BT tok ham på ordet.
Nummer 15 i B-pulja
Skøyteløpar Simen Spieler Nilsen frå Arendal vart nummer 15 i B-pulja på 5000 meter under verdscupen i Heerenveen. Sørlendingen gjekk inn til tida 6.24,42. Han var over seks sekund bak franske Alexis Contin som vann. Håvard Bøkko vart nummer to.
Les mer om Arendal, B-pulja og Heerenveen.
Skal vi danse-Jørgen har gått ned ti kilo i høst
Skal vi danse-proffdanser Jørgen Nilsen (27) begynner å merke at kroppen er sliten etter tre måneder med intens trening.
Les mer om Jørgen Nilsen.
25 åring kan straffes for drap
25-åringen som er siktet for drapet på Aleksandra Theres Nilsen fra Rygge har psykiaterne funnet strafferettslig tilregnelig, skriver Moss Avis. Han har innrømmet straffskyld for knivdrapet som skjedde i Flå. Men forsvareren om ba om en rettspsykiatrisk undersøkelse for å finne ut om han var tilregnelig i gjerningsøyeblikket.
Les mer om Flå og Rygge.
Grei tar ikke på seg skylda for Kil/Hemnes omstridte nedrykk
– De har ikke spilt godt nok, sier Jan Nilsen, daglig leder i Grei, som erkjenner å ha brukt en ikke-berettiget spiller i høstsesongen.
Les mer om Grei og Jan Nilsen.
Bondeheder
Cecilie Nilsen (til høyre) fra Lista i Farsund er kåret til Årets unge bonde 2017. 31-åringen vant i kamp med mer enn 450 andre nominerte.
Les mer om Farsund og Lista.
Artister taper store penger på Norwegian Wood-konkursen
Lillebjørn Nilsen, deLillos og flere andre artister skal ha sekssifrede beløp utestående.
Rømskog vil bli Setten kommune
Et enstemmig kommunestyre i Rømskog har gått inn for at Setten kommune bør være navnet på den nye kommunen, det opplyser varaordfører i Rømskog Turid Nilsen til NRK. Kommunestyret i Aurskog-Høland ønsker at kommunen skal hete Aurskog-Høland. Dersom kommunene ikke blir enige, blir det opp til Kommunal- og moderniseringsdepartementet ved statsråd Jan Tore Sanner (H).
Til Nederland
Simen Spieler Nilsen fra Arendal er klar for verdenscupåpningen på skøyter i Nederland til helgen. Også sørlandsbosatte Hege Bøkko deltar.
Les mer om Arendal, Hege Bøkko og Nederland.
Kino-veteran Frode Nilsen får ærespris
Etter 40 år i kinobransjen går direktøren i SF Kino Stavanger Sandnes, Frode Nilsen, av. Nå er han hedret av sine egne.
Les mer om Frode Nilsen.
Hobber Nilsen dømmer cupfinalen
Ole Hobber Nilsen er valgt ut til å dømme cupfinalen mellom Lillestrøm - Sarpsborg 08 på Ullevaal, melder Norges Fotballforbund. Det blir hans første cupfinale. Kvinnenes cupfinale mellom Avaldsnes og Vålerenga dømmes av Henrikke Nervik.
Sparta-treneren hudfletter egne spillere etter hockey-slagsmål
Sparta-trener Sjur Robert Nilsen (49) har gitt klar beskjed til tre av sine egne spillere om at han tar avstand fra det de gjorde da kampen mot serieleder Lillehammer utartet og endte i masseslagsmål på isen.
Les mer om Lillehammer.
Brann-treneren frykter LSK-fysikken: - Spiller vi med småtassene, griser de inn fire dødballmål
Lars Arne Nilsen må gjøre et valg før søndagens kamp.
Branns talentbruk er på bunn i Europa. Treneren skylder på dårlig økonomi.
Nær alle toppklubber i Europa bruker yngre spillere enn Brann. – Jeg synes jo ikke det er for dårlig, sier Lars Arne Nilsen.
Les mer om Brann og Europa.
Støtter egen kommune – melder ikke flytting
Student Birgitte Tonstad Nilsen vil at hjemkommunen Flekkefjord skal få statlig innbyggerstøtte, og ikke Kristiansand hvor hun studerer. Derfor har hun ikke byttet adresse.
Les mer om Flekkefjord og Kristiansand.
Sæves og Johansson i v-cup-troppen
Desse skal gå for Norge i verdscupopninga på skøyter i Heerenveen om to veker: Håvard Lorentzen, Henrik Fagerli Rukke, Bjørn Magnussen, Johann Jørges Sæves, Allan Dahl Johansson, Sindre Henriksen, Sverre Lunde Pedersen, Håvard Bøkko, Simen Spieler Nilsen, Hege Bøkko Martine Ripsrud, Rikke Jeppsson, Ida Njåtun, Anne Gulbrandsen, Camilla Lund, Sofie Karoline Haugen.
Utforkjøring i Spydeberg
Tre personer blir fraktet til sykehuset på Kalnes etter en utforkjøring i Spydeberg. Ingen av personene er livstruende skadet, forteller operasjonsleder i Follo-politiet, Håkon Nilsen.
Nilsen til Branns matchvinner: – Du fikk det som du ville
(Haugesund – Brann 2-3) Haugesund scoret to mål på corner, men Torgeir Børven (25) fikk æren av å fullføre Branns snuoperasjon og holdt samtidig bergenserne inne i medaljekampen.
Les mer om Torgeir Børven.
Pedersen med solid 5000 m
Sverre Lunde Pedersen tok eit venta NM-gull på 5000 m i Stavanger. Han fekk tida 6.22,40. Sindre Henriksen låg lenge likt med Pedersen, men fekk det tingt på slutten. Simen Spieler Nilsen tok sølv med 6.28,26, medan Henriksens tid på 6.29,75 heldt til bronse.
Les mer om NM-gull, Pedersen og Stavanger.
Nå kan Brann kopiere Norlings verste tapsrekke
– Jeg er ikke sånn at jeg mister nattesøvnen, sier Lars Arne Nilsen.
Les mer om Brann.