Nilsson

Analytiker om Idex

Analytiker Håvard Nilsson i Carnegie om utviklingen i Idex.
Les mer om Carnegie og Idex.

Hun hadde ikke tatt medalje på 15 starter i fem OL. Men i sitt siste renn jublet Randall (35) for gull.

I sitt aller siste renn i et OL lyktes endelig veteranen Kikkan Randall (35) med å vinne gull. PYEONGCHANG: - Det er dette som teller i USA: Gull i OL, sa Randall. Jessica Diggins slo Stina Nilsson og Maiken Caspersen Falla.
Ble tilskuer til gullduellen
Maiken Caspersen Falla (27) ble forbikjørt av Jessica Diggins og Stina Nilsson på vei inn på oppløpet. Dermed ble det bare bronse for fetsokningen og Marit Bjørgen (37).
Falla oppgitt etter Nilsson-dytt: - Jeg blir veldig motivert
PYEONGCHANG (VG) I den siste utforkjøringen før alt skulle avgjøres på lagsprinten dultet Stina Nilsson borti Maiken Caspersen Falla (27). Etter å ha gått inn til bronse, følte Falla det hindret henne i kampen om å ta gullet.

Falla slakter Nilssons stil: - Lange bein og armer overalt

Falla føler at Nilsson-uhell ødela for henne.
Les mer om Nilsson-uhell.
Falla slakter Nilssons stil: - Lange bein og armer overalt
Falla føler at Nilsson-uhell ødela for henne. PYEONGCHANG (Dagbladet): Marit Bjørgen og Maiken Caspersen Falla gikk inn til OL-bronse på lagsprinten - slått av gullvinner USA og Sverige rett før oppløpet. Etterpå var Falla misfornøyd.
Falla irritert etter Nilsson-kollisjon: – Kunne gått riktig galt
PYEONGCHANG/OSLO (NRK): Norge, USA og Sverige kjempet en intens kamp om gullet på sisteetappen av lagsprinten. Men en tvilsom manøver av Stina Nilsson holdt på å sende Norges medaljehåp til skogs..
Falla oppgitt etter Nilsson-dytt: - Jeg kommer veldig ut av det
PYEONGCHANG (VG) I den siste utforkjøringen før alt skulle avgjøres på lagsprinten dultet Stina Nilsson borti Maiken Caspersen Falla (27). Etter å ha gått inn til bronse, følte Falla det hindret henne i kampen om å ta gullet.
OL-studio: Falla mener dette øyeblikket ødela Norges gullsjanser
Stina Nilsson kjørte inn i Maiken Caspersen Falla.
Ble tilskuer til gullduellen
Maiken Caspersen Falla (27) ble forbikjørt av Jessica Diggins og Stina Nilsson på vei inn på oppløpet. Dermed ble det bare bronse for fetsokningen og Marit Bjørgen (37).
En nydelig nesestyver
PYEONGCHANG (VG) Skandinavisk hovmod står for fall. Og det er strengt tatt bare positivt. Det skulle bli det store slaget mellom Norge og Sverige. Bjørgen vs Kalla. Falla vs Nilsson.
Les mer om Kalla, Nilsson, Norge og Sverige.
Bjørgen må vente. Jessica Diggins lurte Sverige og Norge
USA tok tidenes første OL-gull i kvinnelangrenn. Etter tidenes mest actionfylte sprintfinale. Det ble sølv til Sverige og bronse til Norge. BILDER Stina Nilsson, Maiken Caspersen Falla og Jessica Diggins inn mot en eventyrlig spurt.
Sjokkerende gull for USA. Norsk bronse på lagsprint
Slått på oppløpet. PYEONGCHANG/OSLO (Dagbladet): Lagsprintfinalen ble en kamp mellom Norge, USA og Sverige. Charlotte Kalla og Stina Nilsson har hvert sitt gull fra mesterskapet, og viste god form også på lagsprinten.
Les mer om Norge, Stina Nilsson, Sverige og USA.
Kalla med stikk til Falla før lagsprinten - men lovpriser Bjørgen
Stina Nilsson tapte stafettduellen mot Marit Bjørgen, men Charlotte Kalla er sikker på at Nilsson spurtslår Maiken Caspersen Falla på morgendagens lagsprint.
OL i Pyeongchang: Lagsprinten - Kalla med stikk til Falla før lagsprinten - men lovpriser Bjørgen
Stina Nilsson tapte stafettduellen mot Marit Bjørgen, men Charlotte Kalla er sikker på at hun spurtslår Maiken Caspersen Falla på morgendagens lagsprint.
Time-rådmannen takket for seg med et resultat på 41 millioner
Brit Nilsson Edland er den kvinnen som lengst har vært rådmann i en kommune her i landet. Nå er hennes siste årsresultat klart.
Etter et halvt arbeidsliv mistet Torbjørn Nilsson (50) fra Eidsberg jobben som mekaniker – men det å være arbeidsledig var uaktuelt
Etter fireogtyve år i samme bransje, og ti år i Delta mistet Torbjørn Nilsson jobben som mekaniker i 2009, grunnet lite arbeid.
Vinterleker i Halden - ja visst
Rødsberg ungdomsskole hadde en meget vellykket dag på festningen fredag. Her kan dere lese lærer Kajsa Nilsson sin oppsummering av dagen.
Les mer om Halden og Kajsa Nilsson.
Svensk raseri: - Sånn skal ikke skje
- Jeg tar skylda, sier smøresjefen. PYEONGCHANG (Dagbladet): Norge vant OL-stafetten, Sverige kom på femteplass. Det fikk det til å koke over for smøresjef Urban Nilsson. - Jeg i spissen må bare si unnskyld til guttene.
Bjørgen ble trigget av de svenske ledernes rop langs løypa
I et forsøk på å tenne Stina Nilsson, og kanskje psyke ut Marit Bjørgen, sto en av de svenske lederne langs løypa og ropte Hon är stressad, hon är stressad til sin svenske ankerkvinne.
Norge jubler nå – men svenskene spår svensk storhetstid snart
PYEONGCHANG (VG) Stina Nilsson (24) møtte sin overkvinne i Marit Bjørgen (37) på stafetten, men svenskene tror at de kan overta dominansen i langrenn snart. For på juniorsiden har de mange gode.
Les mer om Marit Bjørgen.
Stina Nilsson irritert på Dagbladet etter sølvet
Dagen da alt gikk mot Stina Nilsson (24).
Les mer om Dagbladet og Stina Nilsson.
Svenskene tirret Bjørgen: - Jeg var fanken ikke stresset
Svenske sekundanter forsøkte å psyke ut Marit Bjørgen i duellen med Stina Nilsson, men det bare tente den norske veteranen. Se sammendrag av stafetten i Sportsnyhetene i videovinduet øverst!
Svenskene tirret Bjørgen: – Jeg var fanken ikke stresset
Svenske sekundanter forsøkte å psyke ut Marit Bjørgen i duellen med Stina Nilsson, men det bare tente den norske veteranen.
- Hon är stressad, ropte de svenske lederne til Nilsson. - Ikke faen om jeg er
Spurtet Norge inn til OL-gull.
Les mer om Nilsson og OL-gull.