Nittedal ulykken

Riksvei 4 åpen igjen

Riksvei vei 4 ved Åneby i Nittedal er åpnet igjen etter frontkollisjonen tidligere i ettermiddag der en kvinne ble alvorlig skadet. En eldre mann og et barn fikk lettere skader i ulykken.
Les mer om Nittedal og Åneby.

Alvorlig skadd i frontkollisjon

En kvinne ble alvorlig skadd i en frontkollisjon mellom to biler i Nittedal i Akershus fredag ettermiddag. Ulykken skjedde på Riksvei 4 nord for Åneby ved 15.30-tiden.
Les mer om Nittedal, Riksvei og Åneby.
Vogntog kjørte ut i Nittedal
En lastebil med henger har kjørt av veien og rullet 15 meter ned en bratt skråning på fylkesvei 101 ved Åros bru i Nittedal. Sjåføren er tilsynelatende uskadd, men er kjørt til Ahus for sjekk, ifølge politiet på Romerike. Vogntoget fikk sleng på hengeren og politiet forteller at kjøretøyet dro med seg 50 meter med autovern på vei ned skråningen. Sjåføren skal ha hørt et smell før ulykken og mistenker at et dekk på hengeren punkterte.
Les mer om Nittedal og Romerike.
Kvinne omkom etter trafikkulykke
En 26 år gammel kvinne i en personbil omkom etter å ha frontkollidert med en lastebil i Nittedal kommune i Akershus mandag morgen. Ulykken skjedde 100 meter nord for Gjelleråsen.
Les mer om Gjelleråsen og Nittedal.

Riksvei 4 er ryddet

Veien er nå ryddet på riksvei 4 på Nittedal. Det melder Romerike politi. Fem personer, hvorav to barn er kjørt til legevakten for kontroll. Førerkortet på føreren som hadde skyld i ulykken er beslaglagt.
Les mer om Nittedal og Romerike.
En person omkommet i paragliderulykke
Det er uvisst hva som er årsaken til ulykken som skjedde i Nittedal.
Les mer om Nittedal.
En person omkom i paragliderulykke
Det er uvisst hva som er årsaken til ulykken som skjedde i Nittedal.
Les mer om Nittedal.
Omkom i Hagantunnelen
En person omkom etter ulykken på riksvei fire i Nittedal i dag. Frontkollisjon sperret veien.
Les mer om Hagantunnelen og Nittedal.
Hagantunnelen stengt etter ulykke
Opprydningsarbeidet etter ulykken på riksvei fire i Nittedal kan ta lang tid.
Les mer om Nittedal.
Lunner-mann som omkom
Det var en 48 år gammel mann fra Lunner som omkom i en motorsykkelulykke på riksveg 4 ved Nittedal i dag tidlig. Det opplyser politiet til avisa Hadeland. Det var to personbiler og en motorsykkel involvert i ulykken som skjedde i Hagantunne len.
Motorsyklist omkom i tunnelulykke
En motorsyklist omkom tirsdag morgen i en ulykke på riksvei 4 i Hagantunnelen i Nittedal på Romerike. To biler var også innblandet i ulykken. - To biler og en motorsykkel var involvert.
Motorsyklist omkom i tunnelulykke
En motorsyklist omkom tirsdag morgen i en ulykke på riksvei 4 i Hagantunnelen i Nittedal på Romerike. To biler var også innblandet i ulykken.
MC-fører omkom i kollisjon
En motorsyklist mistet livet etter en kollisjpn med to personbiler på riksvei 4 i Nittedal i formiddag. Flere personer skal også være fraktet til sykehus etter ulykken, men de skal ikke være alvorlig skadd, opplyser politiet til NRK.
Les mer om NRK og Nittedal.
Dødsulykke i Hagantunnelen
En motorsyklist og to personbiler kolliderte tirsdag morgen på riksvei 4 i Nittedal. Politiet bekrefter at MC-føreren døde i ulykken. Flere personer skal også være fraktet til sykehus, men de skal ikke være alvorlig skadet. Tunnelen er stengt i begge retninger.
NÅ: Motorsyklist alvorlig skadet på riksvei 4
Motorsyklisten ble erklæt død på stedet etter en ulykke med to personbiler på riksvei 4 i Nittedal tirsdag morgen. Politiet fikk melding om ulykken i Hagantunnelen like før klokken ni.
Les mer om Hagantunnelen og Nittedal.
Sjåføren fortsatt på sykehus
NITTEDAL: Ulykken etterforskes. De to unge mennene på 20 og 17 år som var involvert i en trafikkulykke på rv 4 i Nittedal lørdag, skal ikke være så alvorlig skadde som det først ble
Les mer om Nittedal.
Stillestående kø på Riksveg 4
Etter ulykken på Riksveg 4 skal trafikken nå dirigeres om Gamlevegen i Nittedal. Det er lange, stillestående køer i begge retninger.
Les mer om Gamlevegen, Nittedal og Riksveg.
Stillestående kø på Riksveg 4
Etter ulykken på Riksveg 4 skal trafikken nå dirigeres om Gamlevegen i Nittedal. Det er lange, stillestående køer i begge retninger.
Les mer om Gamlevegen, Nittedal og Riksveg.
To unge menn skadd
NITTEDAL: Rv 4 var stengt i begge retninger etter den kraftige ulykken. KRASJET: Tre biler er innblandet i en ulykke på rv 4 i Nittedal. Foto: Knut Håvard Solberg Det har vært en trafikkulykke
Les mer om Nittedal.
- Krasjet og stakk
NITTEDAL: Politiet jakter tirsdag kveld på en bil som unnlot å stoppe etter en ulykke. Politiet fikk melding om ulykken klokka 21.52 og da RB snakket med operasjonsleder Svein Arild
Les mer om Svein Arild.
Trafikkaos etter ulykke på riksveg 4 i Nittedal
Et trafikkuhell på riksveg 4 gjennom Nittedal skaper trafikkaos, opplyser politiet på Romerike. Ulykken skjedde like før klokka 9.30, og vegen ble åpnet igjen en time senere.
Les mer om Nittedal og Romerike.
Kvinne (39) og gutt (15) til Ahus
En 39 år gammel kvinne og en 15 år gammel gutt fra Nittedal er kjørt til Ahus etter elgpåkjørsel. Uavklarte skader. Veien var i en periode stengt som følge av ulykken, men er nå åpnet
Les mer om Nittedal.
Kvinne (39) og gutt (15) til Ahus
En 39 år gammel kvinne og en 15 år gammel gutt fra Nittedal er kjørt til Ahus etter elgpåkjørsel. Uavklarte skader. Veien var i en periode stengt som følge av ulykken, men er nå åpnet i begge retninger.
Les mer om Nittedal.
17 år gammel lunnergutt hardt skadet
Fredag morgen ble en 17 år gammel gutt fra Lunner hentet av luftambulansen og fløyet til Ullvål sykehus med alvorlige hodeskader etter en ulykke i Nittedal. Ulykken skjedde i krysset
Les mer om Lunner, Nittedal og Ullvål.
Trafikkuhell Rv 22 Nittedal
– En person er kjørt til Ahus for kontroll, etter en frontkollisjon ved utkjøringen fra Mortens kro ved Rv 22 i Nittedal, opplyser Svein Arild Hallås operasjonsleder ved Romerike politidistrikt. Han legger til at ulykken ikke var så alvorlig som politiet først antok.
Les mer om Nittedal og Romerike.