Nittedal

To nye tilfeller politianmeldt etter voldsepisoden på Nittedal-skole

Kommunen har politianmeldt to nye tilfeller av mobbing og vold til politiet etter voldsepisoden på ungdomsskolen i Nittedal.
Les mer om Nittedal-skole og Nittedal.

Nye anmeldelser i skolevold-sak

Nittedal kommune har anmeldt to nye forhold etter at en gutt ble utsatt for vold på en ungdomsskole på fredag, skriver Dagbladet. De to nye anmeldelsene gjelder tidligere forhold og går på mobbing og/eller voldsbruk, ifølge politiet på Romerike.
Les mer om Dagbladet og Romerike.
Nittedal har anmeldt to nye forhold etter voldsepisode på ungdomsskole
- Det er vanskelig å si hva som har gått galt her.
Mest eiendomsskatt i Fet og Nittedal
Fetsokninger og nittedøler må betale mest eiendomskatt i Oslo og Akershus. Seks romerikskommuner pluss Oslo har innført eiendomsskatt på bolig.
Les mer om Fet, Nittedal og Oslo.

Etter vold på ungdomsskole i Nittedal: – Det er en heksejakt i sosiale medier

Nittedøler er rystet etter at en 13 år gammel gutt fikk juling av medelever og havnet på sykehus. Mødre til elever ved skolen forteller om en heksejakt på sosiale medier etter de skyldige.
Les mer om Nittedal.
Gutt sendt til sykehus etter voldsepisode på skole. Både kommunen og foreldrene har anmeldt forholdet
- Vi er dypt fortvilet, sier ordfører i Nittedal kommune.
Les mer om Nittedal.
13-åring utsatt for grov vold i skolegården: – En mammas verste mareritt
Det gikk over et døgn fra en 13-åring ble slått ned på skolen i Nittedal, til politiet ble varslet.
Les mer om Nittedal.
Til sykehus etter vold på skolen
En skoleelev ved Li skole i Nittedal måtte kjøres til Ahus med alvorlig hjernerystelse etter en voldsepisode i skolegården før helgen. Ifølge rektor har skolen problemer med en gruppe elever som har plaget medelever. Moren til gutten har i dag politianmeldt saken.
Les mer om Nittedal.
Slippe egenandel i Nittedal?
Kommuneoverlegen i Nittedal mener at ungdom mellom 16 og 20 år bør få slippe egenandel hos legen, skriver Varingen. Som NRK Østlandssendingen meldte i forrige uke, foreslår pasient- og brukerombudene dette.
Les mer om Nittedal og Varingen.
Riksvei 4 åpen igjen
Riksvei vei 4 ved Åneby i Nittedal er åpnet igjen etter frontkollisjonen tidligere i ettermiddag der en kvinne ble alvorlig skadet. En eldre mann og et barn fikk lettere skader i ulykken.
Les mer om Nittedal og Åneby.
Alvorlig skadd i frontkollisjon
En kvinne ble alvorlig skadd i en frontkollisjon mellom to biler i Nittedal i Akershus fredag ettermiddag. Ulykken skjedde på Riksvei 4 nord for Åneby ved 15.30-tiden.
Les mer om Nittedal, Riksvei og Åneby.
Høye byggegebyr i Akershus
Syv av de ti dyreste kommunene i landet ligger i Akershus, viser tall fra SSB skriver VG. Landets dyreste kommune er Nittedal. Der kostet det 49.878 kr i 2015 å sette opp et hus. Huseiernes Landsforbund vil be kommunaldepartementet undersøke om det er kommuner som tar mer betalt enn de har lov til.
Les mer om Nittedal og SSB.
Titusenvis i prisforskjell for å behandle byggesøknader
I Nittedal må Michael Paszowski betale 49.878 kroner i byggesaksgebyr. I nabokommunen Skedsmo slipper de unna med halvparten. Sjekk hvor mye du må betale.
Les mer om Michael Paszowski og Skedsmo.
Avtale om skolebygging i Nittedal
Nittedal kommune har signert avtaler med Opak AS og HR Prosjekt AS i forbndelse med bygging av Hakadal barneskole, Nittedal ungdomsskole og helsehus ved rådhuset, skriver Varingen. Byggene skal stå ferdig i siste halvår 2020.
Les mer om Hakadal, Nittedal og Varingen.
Flere vannskader på Romerike
Frost i bakken sammen med mye nedbør har ført til flere vannlekkasjer og oversvømmelser på Romerike i dag. Både i Eidsvoll, Lørenskog, Nittedal, Sørum og Nes har brannvesenet rykket ut til kjellere som har blitt fylt med vann.
Konkursen kunne gitt nytt søppelkaos
– Innbyggerne i Oslo, Skedsmo og Nittedal kunne fått ukevis med nye søppelberg etter Veireno-konkursen, sier bobestyrer Leif Petter Madsen.
Pettersen juniorverdensmester
Skiskytter Sindre Pettersen fra Nittedal IL ble i dag juniorverdensmester på normaldistansen i Slovakia. Pettersen skjøt feilfritt frem til siste skyting, men selv med to bom på siste skyting, vant han med 51,2 sekunder margin ned til nestemann.
Les mer om Nittedal IL og Slovakia.
Sindre Pettersen jr. verdensmester
Sindre Pettersen fra Nittedal IL ble i dag juniorverdensmester på normaldistansen i Slovakia. Pettersen skjøt feilfritt frem til siste skyting, men selv med to bom på siste skyting, vant han med 51,2 sekunder margin ned til nestemann.
Les mer om Nittedal IL og Slovakia.
Kvinne funnet død i Nittedal
En kvinne ble fredag funnet død i Nittedal. Politiet tror ikke det har skjedd noe kriminelt. Kvinnen ble funnet ved en gangvei ved Rådstua i Rådhusveien i Nittedal i 12-tiden, skriver Romerikes Blad.
Nittedal dropper kontanter
Nittedal kommune dropper kontanter og tar i bruk digitale betalingsløsninger, bl.a. i elevkantinene og når noen skal handle for hjelpetrengende, skriver Varingen. Ingen skal fristes til å stikke kommunens penger i egne lommer, mener rådmannen.
Les mer om Varingen.
Bilbrann slukket
Bilbrannen i Gamleveien i Nittedal er slukket. En person følges opp av helsevesenet etter å ha fått i seg en del røyk, ifølge politiet på Romerike.
Les mer om Gamleveien, Nittedal og Romerike.
Bilbrann i Nittedal
Bilbrann i Nittedal
Les mer om Nittedal.
Dømt for mishandling av barna
To foreldre bosatt i Nittedal er dømt for å ha mishandlet sine to mindreårige barn. Ifølge dommen har de kløpet, slått og truet med å slå barna, skriver Varingen. Foreldrene ble dømt til samfunnsstraff i 240 timer og må betale oppreisning til barna.
Les mer om Nittedal og Varingen.
Denne jentegjengen åpnet hjemmet sitt for fremmede på nyttårsaften: – Håper det blir en trend
NITTEDAL (VG) Herman (23) og Alexandra (25) avslutter året på en litt annerledes måte. De feirer nyttårsaften med en fremmed vennegjeng.
Les mer om Alexandra.
Verner 18 skogområder i Norge
Regjeringen verner 18 skogområder i åtte fylker. Blant dem er Rundkollen og Sortungbekken naturreservat i Nittedal, Furuåsen og Hagahogget naturreservat i Asker og Kopperhaugene og Vindernhøgda friluftslivsområde i Oslo.