Nittedal

Med promille, uten førerkort

En mann i 70-årene er dømt for å ha lagt ut på en kjøretur på sju mil fra Nittedal med n i promille. Mannen ble stanset i Fetsund i april og hadde heller ikke førerkort. Mannen er dømt til 24 dagers betinget fengsel og en bot på 33 000 kroner.
Les mer om Fetsund og Nittedal.

Penger til Rv.4 i Nittedal

Omleggingen av Rv.4 i en sløyfe forbi Nittedal sentrum får 170 millioner kroner i Nasjonal Transportplan. Det går en enstemmig transportkomit inn for. Fra før er det satt av 680 millioner kroner i Oslopakke 3, men regjeringen ville først ikke bevilge resten.
Lover omlegging av riksvei 4
Både Ap og Sp legger inn 170 millioner kroner til å legge om Rv.4 i ei sløyfe forbi Nittedal sentrum i Nasjonal Transportplan. Det er allerede satt av 680 millioner kroner til veien i Oslopakke 3, men regjeringen ville ikke bevilge resten.
78-åring promilledømt
Mannen fra Nittedal er dømt til fengsel i 18 dager. Han kjørte for å møte en ambulanse, men retten mente det ikke rettferdiggjorde bilkjøring i beruset tilstand, skriver Varingen. Han fikk også en bot på 10 000 og er fratatt førerkortet i ett år.
Les mer om Nittedal og Varingen.

n til sykehus etter brann

En person er sent til Ahus etter en brann i en leilighet på Hagan i Nittedal i natt.
Les mer om Hagan og Nittedal.
Tilsyn med Nittedal-skole
Fylkesmannen har bestemt at det skal føres tilsyn med Li skole i Nittedal kommune. Bakgrunnen er en hendelse som førte til at en elev ved skolen ble sendt til sykehus med hjernrystelse. Saken ble politianmeldt.
Les mer om Nittedal og Nittedal-skole.
Tilsyn etter voldssak på skole
Fylkesmannen har besluttet å føre tilsyn med Li skole i Nittedal kommune. Bakgrunnen for tilsynet er en voldsepisode i et friminutt hvor en elev ved Li skole ble sendt til sykehus med hjernerystelse. Saken er politianmeldt.
Les mer om Nittedal.
Utvidet beverjakt i Nittedal
Jaktforholdene for bever i Nittedal har vært vanskelig på grunn av is og store snøfall i slutten av april, og jakttiden er derfor utvidet til 15. mai, melder Nittedal kommune. Løvenskiold ønsker å felle 1-3 dyr pga. sikkerheten på skogsbilveiene.
Les mer om Nittedal.
Sjokkbrekk på Elkjøp i Nittedal – minst fire menn forsynte seg i butikken
Minst fire menn forsynte seg grovt av varer hos Elkjøp i Nittedal, før de kom seg unna.
Les mer om Elkjøp og Nittedal.
Sjokkbrekk på Elkjøp Nittedal
Noen rygget en bil tvers gjennom døra på Elkjøp på Rotnes i Nittedal natt til onsdag. Tyvene tok med seg diverse mobiler og nettbrett.
Innbrudd på Elkjøp i Nittedal
Det har vært innbrudd på Elkjøp i Nittedal i natt. Et vekterselskap meldte fra til politiet da alarmen gikk ved 03-tiden. Det er uklart hvor store verdier innbruddstyvene har fått med seg, men det er trolig stjålet en del mobiltelefoner.
Les mer om Elkjøp og Nittedal.
– Tragisk for Nittedals-samfunnet
Nye Nittedal sentrum blir lagt på vent fordi det er ikke er penger i Nasjonal Transportplan til å legge om veien. Flere prosjekter på Romerike er skjøvet ut i tid eller helt ute.
Ingen omlegging av riksvei 4
Utvikling av nytt sentrum i Nittedal må settes på vent hvis forslaget til Nasjonal Transportplan blir vedtatt. Grunnen er at regjeringen ikke har satt av 170 millioner kroner til å legge om riksvei 4 forbi det nye kommunesenteret på Mo.
To nye tilfeller politianmeldt etter voldsepisoden på Nittedal-skole
Kommunen har politianmeldt to nye tilfeller av mobbing og vold til politiet etter voldsepisoden på ungdomsskolen i Nittedal.
Les mer om Nittedal-skole og Nittedal.
Nye anmeldelser i skolevold-sak
Nittedal kommune har anmeldt to nye forhold etter at en gutt ble utsatt for vold på en ungdomsskole på fredag, skriver Dagbladet. De to nye anmeldelsene gjelder tidligere forhold og går på mobbing og/eller voldsbruk, ifølge politiet på Romerike.
Les mer om Dagbladet og Romerike.
Nittedal har anmeldt to nye forhold etter voldsepisode på ungdomsskole
- Det er vanskelig å si hva som har gått galt her.
Mest eiendomsskatt i Fet og Nittedal
Fetsokninger og nittedøler må betale mest eiendomskatt i Oslo og Akershus. Seks romerikskommuner pluss Oslo har innført eiendomsskatt på bolig.
Les mer om Fet, Nittedal og Oslo.
Etter vold på ungdomsskole i Nittedal: – Det er en heksejakt i sosiale medier
Nittedøler er rystet etter at en 13 år gammel gutt fikk juling av medelever og havnet på sykehus. Mødre til elever ved skolen forteller om en heksejakt på sosiale medier etter de skyldige.
Les mer om Nittedal.
Gutt sendt til sykehus etter voldsepisode på skole. Både kommunen og foreldrene har anmeldt forholdet
- Vi er dypt fortvilet, sier ordfører i Nittedal kommune.
Les mer om Nittedal.
13-åring utsatt for grov vold i skolegården: – En mammas verste mareritt
Det gikk over et døgn fra en 13-åring ble slått ned på skolen i Nittedal, til politiet ble varslet.
Les mer om Nittedal.
Til sykehus etter vold på skolen
En skoleelev ved Li skole i Nittedal måtte kjøres til Ahus med alvorlig hjernerystelse etter en voldsepisode i skolegården før helgen. Ifølge rektor har skolen problemer med en gruppe elever som har plaget medelever. Moren til gutten har i dag politianmeldt saken.
Les mer om Nittedal.
Slippe egenandel i Nittedal?
Kommuneoverlegen i Nittedal mener at ungdom mellom 16 og 20 år bør få slippe egenandel hos legen, skriver Varingen. Som NRK Østlandssendingen meldte i forrige uke, foreslår pasient- og brukerombudene dette.
Les mer om Nittedal og Varingen.
Riksvei 4 åpen igjen
Riksvei vei 4 ved Åneby i Nittedal er åpnet igjen etter frontkollisjonen tidligere i ettermiddag der en kvinne ble alvorlig skadet. En eldre mann og et barn fikk lettere skader i ulykken.
Les mer om Nittedal og Åneby.
Alvorlig skadd i frontkollisjon
En kvinne ble alvorlig skadd i en frontkollisjon mellom to biler i Nittedal i Akershus fredag ettermiddag. Ulykken skjedde på Riksvei 4 nord for Åneby ved 15.30-tiden.
Les mer om Nittedal, Riksvei og Åneby.
Høye byggegebyr i Akershus
Syv av de ti dyreste kommunene i landet ligger i Akershus, viser tall fra SSB skriver VG. Landets dyreste kommune er Nittedal. Der kostet det 49.878 kr i 2015 å sette opp et hus. Huseiernes Landsforbund vil be kommunaldepartementet undersøke om det er kommuner som tar mer betalt enn de har lov til.
Les mer om Nittedal og SSB.