Nittedal

Bundet og ranet i Nittedal

En kvinne i 40-årene ble truet med våpen, bundet og ranet av tre maskerte menn i leiligheten sin i et hus i Nittedal i Akershus onsdag kveld. Ingen er pågrepet etter hendelsen.
Les mer om Nittedal.

Kvinne truet med våpen, bundet og ranet i Nittedal

En kvinne i 40-årene ble truet med våpen, bundet og ranet av tre maskerte menn i leiligheten sin i et hus i Nittedal i Akershus onsdag kveld. Ranet skjedde i 18-tiden i et bolighus på Karhushøgda i Hagan.
Les mer om Hagan, Karhushøgda og Nittedal.
Kvinne truet med våpen, bundet og ranet i Nittedal
En kvinne i 40-årene ble truet med våpen, bundet og ranet av tre maskerte menn i leiligheten sin i et hus i Nittedal i Akershus onsdag kveld.
Les mer om Nittedal.
Truet og ranet i eget hjem
En kvinne ble truet med våpen og bundet opp i sitt eget hjem i Nittedal i Akershus i går kveld. Det skriver Varingen. Tre maskerte menn tok seg inn i boligen i 18-tiden. Politiet ønsker nå tips fra folk i området, sier lensmann Bjørn Bratteng.

Holund vrakes fra stafetten

Bronsevinneren fra Nittedal, Hans Christer Holund, går ikke stafetten.
Les mer om Nittedal.
Drammen trenger fortsatt et kulturhus
Tidlig i fjor høst hadde jeg et innlegg i DT om det faktum at Drammen mangler et kulturhus, slik vi for eksempel finner det i kommuner som Nittedal og Mandal. Det vakte ikke de store reaksjonene.
Les mer om Drammen, Mandal og Nittedal.
Holunds foreldre før 15 kilometeren: – Familien er et team som samarbeider om dette
Hjemme i Nittedal sitter stolte foreldre og heier på Hans Christer Holund før 15 kilomteren i morgen.
Les mer om Nittedal.
Svorsk kommunetopp
Anbefalte saker Johanna Lervik (52) Kommunalsjef for oppvekst og utdanning i Nittedal kommune. Får den samme rollen i nye Moss fra 1. juni, og skal bygge opp sektoren fram mot etableringen av kommunen i 2020.
Les mer om Johanna Lervik og Nittedal.
Ikke vært så mye snø på 30 år
- Men i 1988 var det faktisk mye mer snø, forteller klimaforsker ved Meteorologisk Institutt i Oslo. Og det ser ut til å komme mer snø fremover. OSLO: Bjørn Lasse Kristensen bor ved grensa mellom Bydel Nordre Aker og Nittedal.
Husk båndtvang!
Det er ekstraordinær båndtvang i Bærum, Oslo, Asker, Nannestad, Fet, Nittedal, Skedsmo, Enebakk, Rælingen, Lørenskog, Oppegård, Ski og Ås. Norges Jeger- og Fiskerforbund i Akershus ber alle respektere den ekstraordinære båndtvangen som er innført.
Ett års fengsel for ID-tyverier
En 30 år gammel mann fra Nittedal er dømt til ubetinget fengsel for 45 ID-tyverier. Ved å bruke personnummer og falske epostadresser bestilte han varer som ble utlevert i forskjellige butikker, skriver RB. Forsvareren sier dommen blir anket.
Les mer om ID-tyverier og Nittedal.
1 års fengsel for id-tyverier
En 30 år gammel mann fra Nittedal er dømt til ubetinget fengsel for 45 id-tyverier. Ved å bruke personnummer og falske epostadresser bestilte han varer som ble utlevert i forskjellige butikker, skriver RB. Forsvareren sier dommen blir anket.
Les mer om Nittedal.
Du skal lete lenge etter en mer fortjent medaljevinner
Det kom overraskende på de aller fleste da Hans Christer Holund gikk inn til OL-bronse på 30-kilometeren med skibytte søndag morgen. Men du skal lete lenge etter en mer fortjent medaljevinner enn langrennsløperen fra Nittedal.
Les mer om Nittedal og OL-bronse.
– Begge bilene må berges
Ingen personskader da to biler krasjet i Nittedal søndag.
Les mer om Begge og Nittedal.
Holund i gledestårer: – Jeg må takke mamma og pappa
Hans Christer Holund klarte ikke å holde tårene tilbake. Veien til søndagens OL-bronse har vært ufattelig lang for 29-åringen fra Nittedal.
Les mer om Nittedal og OL-bronse.
Fjerner gratis pendlerparkering
Bane Nor innfører betaling på enda flere parkeringsplasser for togpendlere. Blant de 17 nye stasjonene som mister gratisplasser ligger flere i Akershus, blant annet i Nittedal, Sørum, Asker og Bærum. Betalingen innføres i mars.
Les mer om Asker, Bærum, Nittedal og Sørum.
Uthus ble advokatmat
Nittedal vil ha dekket advokatutgifter.
Strømløse områder
Mer en 1000 strømabonnenter har mistet strømmen i Nes, Oslo, Eidsvoll, Nittedal, Rælingen, Hurdal, Lørenskog og Nannestad. Strømbruddene skyldes blant annet at trær har falt ned på på strømledningene.
Alvorlig skadet i rideulykke
En 16 år gammel jente er alvorlig skadet etter en rideulykke i Nittedal i helgen. Ifølge Varingen hadde jenta et stygt fall fra hesteryggen. Hun ble fraktet til Ullevål universitetssykehus med helikopter. Tilstanden hennes er ikke livstruende.
Les mer om Nittedal og Ullevål.
Fortsatt strømløst i Nittedal
92 husstander i Nittedal er fortsatt uten strøm etter et strømbrudd på Romerike i morges, ifølge Hafslund. Omkring 2000 boliger i området var uten strøm i flere timer. Hafslund forteller at de har mannskaper ute som retter opp de siste feilene.
Les mer om Hafslund, Nittedal og Romerike.
Stoppet ungdomsfest
Politiet på Romerike rykket i natt ut til en ungdomsfest i Nittedal. Ifølge Romerikes Blad var det over 50 ungdommer til stede og mange var under 18 år. Politiet valgte derfor å avslutte festen.
Les mer om Nittedal og Romerike.
Dyrest i landet – lover å senke prisene
Nittedal kommune er dyrest i landet på å behandle byggesøknader for eneboliger. Nå lover ordføreren å senke prisen.
Senker byggesaksgebyr
Det skal bli billigere å søke om få bygge bolig i Nittedal, lover ordfører Hilde Thorkildsen (Ap). Kommunen har fått kritikk fra Forbrukerrådet for å være dyrest i landet. I Nittedal koster det rundt 60 000 kroner å søke om å bygge en enebolig på 200 kvm.
Riksvei 4/Nittedal er delvis stengt
Rv4 har redusert fremkommelighet ved Åneby i Nittedal etter et trafikkuhell mellom en bil og en buss. To personer i bilen har smerter i rygg og knær og blir undersøkt av ambulanse. Ingen av passasjerene i busset er skadet. Tungbilberger er på vei.
Les mer om Nittedal og Åneby.
Riksvei 4/Nittedal er stengt
Rv4 er stengt ved Åneby i Nittedal etter et trafikkuhell. Tungbilberger er på vei.
Les mer om Nittedal og Åneby.