Nittedal

500.000 kroner skal deles ut til unge talenter

1. mai er det frist for å søke talentstipend for unge talenter i Hole, Ringerike, Jevnaker, Lunner, Nittedal eller Gran.

Må skjerpe rutiner mot sosial dumping

Nittedal kommune må forankre arbeid mot sosial dumping i anskaffelsesstrategien. Kontrollen må skjerpes.
Syklist påkjørt i Nittedal
En syklist er blitt påkjørt ved Lihallen i Nittedal, melder Øst politidistrikt. Ifølge politiet er personen skadet etter hendelsen, men omfanget av skadene er uvisst. Årsaken til ulykken er ukjent. Ambulanse og politi er på vei til stedet.
Les mer om Lihallen, Nittedal og Øst.
Gjerdrum og Skedsmo blant de beste kommunene i landet: – Vi tar dette som bevis på at vi gjør mye riktig
Gjerdrum gjør et kraftig byks og inntar 7.plass på Kommunal Rapports kommunebarometer. Skedsmo og Nittedal er blant de 20 beste, mens Hurdal, Nes og Eidsvoll ligger i det nedre sjiktet.
Les mer om Eidsvoll, Hurdal, Nittedal og Skedsmo.

Nittedal: Drapssiktet 46-åring løslatt fra varetekt

Den 46 år gamle mannen som skjøt og drepte en mann i 30-årene i en bolig i Nittedal i Akershus 10. mars, er løslatt fra varetekt, men er fortsatt siktet. Mannen er løslatt etter fire uker i varetekt med brev- og besøksforbud.
Les mer om Nittedal.
Drapssiktet mann løslatt
Drapssiktet mann (46) løslates etter fire uker i fengsel med brev- og besøksforbud, ifølge Romerikes blad. I mars ble 46-åringen siktet for forsettlig drap etter at hans kamerat i 30-årene ble skutt og drept i mannens leilighet på Mo i Nittedal. Mannen er fremdeles siktet.
Les mer om Nittedal.
Kjørte av veien og krasjet i et tre
Nødetatene rykket sent søndag kveld ut til en utforkjøring i Nittedal.
Les mer om Nittedal.
Tidligere idrettstopp vil bli rådmann
Inge Andersen, tidligere generalsekretær i Norges Idrettsforbund (NIF), er blant søkerne til den ledige stilingen som rådmann i Nittedal. Artikkeltags Extra-info:
Les mer om Nittedal.
Ranet kvinne i hennes eget hjem - er fortsatt på frifot
Gjelleråsen, Nittedal (Åsted Norge, TV 2): Politiet i Nittedal vil fremdeles ha tips om tre menn som ranet en kvinne med pistol i hennes eget hjem 21. februar. Marerittet startet onsdag kveld rundt 17:40 den 21.februar.
Les mer om Nittedal.
Ranet kvinne i hennes eget hjem – er fortsatt på frifot
Gjelleråsen, Nittedal (Åsted Norge, TV 2): Politiet i Nittedal vil fremdeles ha tips om tre menn som ranet en kvinne med pistol i hennes eget hjem 21. februar.
Les mer om Nittedal.
Moderat påsketrafikkgjennom Nittedal
Mange påsketurister reiste hjem første påskedag. Dermed har mye av trafikken allerede passert.
Les mer om Nittedal.
Kan bli vedtatt styrket etter påske
Sigbjørn Gjelsvik (Sp) har tro på at et flertall på Stortinget like over påske vil sørge for en betydelig styrking av lensmannskontorene i Nes, Lørenskog og Nittedal.
Kan bli vedtatt styrket etter påske
Sigbjørn Gjelsvik (Sp) har tro på at et flertall på Stortinget like over påske vil sørge for en betydelig styrking av lensmannskontorene i Nes, Lørenskog og Nittedal.
Vil styrke lensmannskontorer
Sigbjørn Gjelsvik (Sp) har tro på at et flertall på Stortinget vil sørge for en styrking av lensmannskontorene i Nes, Lørenskog og Nittedal, skriver Romerikes Blad. – Flertallet i justiskomiteen støtter forslaget vårt, sier Gjelsvik til avisen.
To nye naturreservater foreslått på Romerike
To områder på grensa mellom Nittedal og Nannestad foreslås som nye naturreservater. Det gir en kjede på 35 kilometer med vernet natur på Romeriksåsene.
Takknemlighet i kirken
På høytidsgudstjenesten 1. april gjester Prosjekt Takknemlighet Nittedal kirke. Derfor kalles søndagen «Takknemlighetens påskesøndag». Fire ungdommer fra prosjektet vil ha en presentasjon der de viser fram arbeidet de gjør.
Friskt pust fra Drammen
Onsdag var første gang Gyldenløwe Brygge gjestet jazzklubben i Nittedal, men det blir ganske sikkert ikke den siste. Dessverre var det litt få nittedøler som kom på konserten. Vi håper flere benytter sjansen neste gang.
Stoppet unggutt som rømte fra toget
I går klokken 2030 på kvelden var det en person som hoppet av toget på Nittedal stasjon, forteller lensmann Bjørn Bratteng. - Det dreier seg om en person som var plassert på en institusjon.
Les mer om Bjørn Bratteng og Nittedal.
Full rulle over påske
Så snart påsken er over og snøen forsvinner går Nittedal Rulleklubb i gang med å bygge en skate bowl på Bjertnes. De har fått disponere et område av Sentralidrettsanlegget av Nittedal IL. Arealet ligger ved 7'erbanen opp mot Bjertnesveien.
En person alvorlig skadd i frontkollisjon
En person er alvorlig skadd etter en møteulykke i Nittedal lørdag kveld.
Les mer om Nittedal.
Alvorlig skadd etter ulykke
En person er alvorlig skadd etter en møteulykke på riksvei 4 i Nittedal i Akershus i natt. Totalt fire personer var involvert, og de fire ble kjørt til sykehus etter hendelsen.
Les mer om Nittedal.
I NATT! En person alvorlig skadd i frontkollisjon
En person er alvorlig skadd etter en møteulykke i Nittedal lørdag kveld.
Les mer om Nittedal.
Mann alvorlig skadet i trafikkulykke i Nittedal
En mann ble alvorlig skadet i en frontkollisjon på riksvei 4 i Nittedal sent lørdag kveld. Tilsammen tre personer var involvert i ulykken.
Les mer om Nittedal.
Mann alvorlig skadd i trafikkulykke i Nittedal
En mann ble alvorlig skadd i en frontkollisjon på riksvei 4 i Nittedal sent lørdag kveld. Til sammen tre personer var involvert i ulykken.
Les mer om Nittedal.