Nm semifinalen

Hansacup 2018

Trener Felix Morales gir guttene på Hop instruksjoner under en time-out i kampen mot Ulriken i semifinalen i klasse G15 Local Caption *** Ulrikens J19-lag tok sølv i NM under Hansacup i helgen.
Les mer om Hansacup, Hop og Ulriken.

Sesongen over for Halden

Haslum går til semifinalen i NM-sluttspillet i håndball etter å ha slått Halden 34-29 i den siste kvartfinalekampen. Dermed er sesongen over for Halden.
Les mer om Halden og NM-sluttspillet.
Bulldogs G15 til NM-finale
Greåker Bulldogs G15-lag i innebandy var suverene i kvalifiseringen til NM-sluttspillet. Laget vant hele 7-1 i semifinalen mot Sveiva og er dermed klar for NM-finale.
Greåker til NM-finale
Greåker Innebandyklubb vant i kveld 8–4 over Sarpsborg Sharks i Tindlundhallen, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Kveldens kamp var den tredje i semifinalen, som spilles som best av fem kamper. Greåker gjorde rent bord mot byrivalene og sikret seg sin femte strake NM-finaleplass.

NM-finalen glapp på overtid

Sarpsborg Sharks G17 gikk på et bittert 3-4-tap etter spilleforlengelse mot Tunet Innebandyklubb i semifinalen i NM-kvalifiseringen.
Bulldogs kan bli finaleklare mandag
Mandag kveld kan Greåker Bulldogs avgjøre semifinalen i NM-sluttspillet i innebandy mot Sarpsborg Sharks.
Les mer om NM-sluttspillet.
Gimle klare for NM-finale: - Det har ikke alltid vært like pent, men nå er vi der
Et annet bergenslag er klare for bronsefinalen. Høybråten - Gimle 44-55 I helgen skal NM i Kvinneligaen avgjøres, og lørdag møttes andre- og tredjeplassen i basketligaens grunnserie i semifinalen.
Les mer om Gimle, Kvinneligaen og NM-finale.
Bulldogs herjet med Sharks
Greåker Bulldogs vant hele 8-2 i den andre semifinalen i NM-sluttspillet mot Sarpsborg Sharks i Skjeberghallen torsdag kveld.
Nyenget og Taugbøl best i NM-semi
Martin Løwstrøm Nyenget og Håvard Solås Taugbøl (Lillehammer 1) vant den første semifinalen i lagsprint for herrer under NM på ski i Alta.
Les mer om Alta, NM-semi og Taugbøl.
Niklas sendte Sharks nord(h) og ned
(Bulldogs-Sharks 6-4) Den svenske løperen Niklas Nordh scoret tre ganger og var kampens gigant da Bulldogs avgjorde den første NM-semifinalen mot naborivalen i tredje periode.
Les mer om NM-semifinalen.
Klar for litt innebandy-nostalgi?
Greåker Bulldogs og Sarpsborg Sharks møtes i semifinalen i NM-sluttspillet i innebandy. Da er det greit å mimre litt!
Les mer om NM-sluttspillet.
Frisk protest avvist
Frisk Askers protest etter det annullerte målet mot Storhamar i NM-semifinalen i går, er avvist. 3-2 og finaleplass til Storhamar blir dermed ståande. Frisk meinte dei hadde scora i sudden death, men dommarane annullerte etter å ha sett video av hendinga.
Les mer om NM-semifinalen og Storhamar.
Storhamar til NM-finale etter videodramatikk: - Jeg hadde tatt av meg slipset
Storhamar-Frisk 3-2, 4-1 sammenlagt) Storhamar-trener Fredrik Söderström hadde tatt av seg slipset og gått i garderoben da han trodde Frisk Asker vant den femte NM-semifinalen. Så snudde alt.
Storhamar til NM-finale etter videodramatikk: – Jeg hadde tatt av meg slipset
(Storhamar-Frisk 3–2, 4–1 sammenlagt) Storhamar-trener Fredrik Söderström hadde tatt av seg slipset og gått i garderoben da han trodde Frisk Asker vant den femte NM-semifinalen. Så snudde alt.
Sparta ligger under til pause
Lillehammer leder 1-0 over Sparta etter den første perioden i den fjerde semifinalen i NM-sluttspillet i ishockey. Sarpingene må vinne kveldens kamp for å ha muligheten til å gå videre til finale.
Les mer om NM-sluttspillet og Sparta.
Avgjorde NM-semifinalen 18 sekunder før slutt: – Det skuddet er så stort
ASKER (NRK): Stappfull hall, lokaloppgjør, Stian Mjøs i superform og NM-finale i potten. Den tredje og avgjørende semifinalen mellom Asker og Bærum var spennende til siste sekund.
Les mer om Asker, Bærum og NM-finale.
Storhamar skaffet seg matchball
Storhamar slo Frisk-Asker 4-1 onsdag og har for alvor skaffet seg overtaket i NM-semifinalen i ishockey. I neste kamp kan finalebilletten sikres.
Storhamar vant
I den fjerde semifinalen i NM-sluttspillet i ishockey vant Storhamar 4–1 over Frisk Asker i kveld. Dermed leder Storhamar 3–1 i antall kamper og trenger kun n seier til for å komme til finalen.
Sommerfeldt sendte ustoppelige Asker til NM-finale etter sekunddrama
ASKER (NRK): Stappfull hall, lokaloppgjør, Stian Mjøs i superform og NM-finale i potten. Den tredje og avgjørende semifinalen mellom Asker og Bærum spennende til siste sekund.
Les mer om Asker, Bærum og NM-finale.
Storhamar n seier unna NM-finalen
(Frisk Asker - Storhamar 1–4, 1–3 i kamper) Jacob Berglunds scoring for Storhamar 49.26 ut i kampen punkterte den fjerde semifinalen, og nå blir det NM-finale med seier hjemme i Hamar fredag kveld.
Malmström: – Det er veldig tungt nå
Spartas veteran Henrik Malmström innrømmer at Lillehammer vant fortjent 5–3 i den tredje semifinalen i NM-sluttsluttspillet.
Lillehammer nærmer seg finale
Lillehammer kan bli klare for NM-finale i ishockey til torsdag, etter at de vant sin tredje strake kamp i semifinalen mot Sparta Sarpsborg. Tirsdag endte det 5-3. Vinneren av semifinalen møter enten Storhamar eller Frisk Asker i finalen.
Lillehammer nærmer seg finale
Lillehammer kan bli klare for NM-finale i ishockey til torsdag, etter at de vant sin tredje strake kamp i semifinalen mot Sparta Sarpsborg. Tirsdag endte det 5-3. Vinneren av semifinalen møter enten Storhamar eller Frisk Asker i finalen.
Lillehammer på god vei mot NM-finale
Lillehammer kan bli klare for NM-finale i ishockey til torsdag, etter at de tirsdag vant sin tredje strake kamp i semifinalen mot Sparta Sarpsborg.
Lillehammer på god vei mot finale
Lillehammer kan bli klare for NM-finale i ishockey til torsdag, etter at de tirsdag vant sin tredje strake kamp i semifinalen mot Sparta Sarpsborg. Vinneren av semifinalen møter enten Storhamar eller Frisk Asker i finalen.