Nobina

Nobina tapte mot Troms fylkeskommune

Troms fylkestrafikk ble frifunnet i rettssaken mot Nobina, som ville ha erstatning for ekstrautgifter selskapet fikk det første året de kjørte i Tromsø.
Les mer om Nobina og Tromsø.

Sterk vind - Nobina stopper busstrafikk over Sandnessundbrua

Det er sterk vind i Tromsø onsdag og Nobina har gitt beskjed til sine bussjåfører at de ikke får kjøre over Sandnessundbrua. - Vi sjekker ut saken nå, men vi kommer til å stenge busstrafikken over Sandnessundbrua ganske umiddelbart nå.
Har stoppet bussjåfører med alkohol i blodet
Nobina er godt fornøyd med hvordan alkolåsene på deres busser fungerer.
Nesodden: Stjal fra busselskap
Tyver brøt opp flere garderobeskap hos busselskapet Nobina i natt. Mellom 50 og 100 000 kroner kan være stjålet. Politiet mener tyvene visste hvor de skulle lete etter penger.
Les mer om Nobina.

Bussjåfør plukket opp blind hund

En bussjåfør får ros etter å ha tatt seg av en hund fredag morgen. Bussjåfør Uwe Seeliger i Nobina plukket opp en tilsynelatende blind hund da han kjørte buss på rute 932 over Brevik i Son fredag morgen.
Les mer om Brevik, Nobina og Son.
Har erstattet brannbussene for ti millioner kroner
EURO 6: Disse bussene representerer det mest moderne og miljøvennlige på markedet. ENEBAKK: Sist fredag fikk Nobina Enebakk levert fem splitter nye Volvo-busser til anlegget i Kirkebygda etter brannen i en bussgarasje for snart ett år siden.
Her blir det trøbbel!
Nobina "bevæpnet" med vater og målbånd. Denne garasjen under bygging i Tromsdalen fikk busselskapet Nobina til å finne frem vater og målbånd. Nå ender saken hos kommunen.
Les mer om Nobina og Tromsdalen.
Buss i grøfta
PÅ GLATTA: Denne rutebussen fra Nobina havnet i grøfta på Storelva på Kvaløya torsdag morgen. Foto: Sebastian Halvorsen SPEILGLATT: Dette bildet viser med all tydelighet hvor speilglatt det er på en del veier i Tromsø akkurat nå.
Les mer om Kvaløya, Nobina, Storelva og Tromsø.
Dikt til Nobina
Denne busspassasjeren i Tromsø er litt oppgitt over busstilbudet. Kanskje kommer bussen (Mel.: Kanskje kommer kongen) (Ref.) Ka-anskje kommer bussen, hit til holdeplassen min. Det en'ste jeg skal rekke, er å føde på termin.
Les mer om Nobina og Tromsø.
Bussjåfører føler seg overkjørt av Skyss
Tillitsvalgte i busselskapene Tide, Nobina og Nettbuss føler at de ikke lenger kan påvirke sin egen arbeidsplass. - Skyss styrer alt, sier de.
Les mer om Nobina og Tide.
Nobina fortsetter på Nesodden
Foto: Staale R. Guttormsen I styremøte torsdag tildelte Ruters styre fem busskontrakter for Follo, Østensjø og Vestby. Det blir bytte av operatør for Østensjø-kontrakten, fra Norgesbuss
Internet ombord på bussen i Uppland
Den 2 juni inför Nobina, i samarbete med UL, internet ombord på dubbeldäckarna som trafikerar mellan Uppsala, Enköping och Västerås.
Les mer om Enköping, Nobina, Uppland og Uppsala.
Har tapt 70 millioner i Tromsø
Busselskapet Nobina fikk i fjor et underskudd på 20 millioner kroner på kjøringa i Tromsø. Totalt ha de tapt 70 millioner kroner i minus siden de inngikk kontrakt med Troms fylkestrafikk.
Les mer om Tromsø.
Kjeftbruk og fysisk vold
Det er ikke bare busselskapet Nobina og Troms fylkestrafikk som er i tottene på hverandre i Tromsø.
Les mer om Nobina og Tromsø.
Nobina får døgnmulkt-krav
Busselskapet Nobina risikerer døgnbøter på 175 000 kroner etter at de nekter å kjøre deler av Rute 24 i Tromsø.
Les mer om Rute og Tromsø.
Nobina saksøker Troms fylkestrafikk
Busselskapet Nobina går til søksmål mot Troms fylkestrafikk og krever 19 millioner kroner i erstatning. Pengene skal dekke ekstrautgifter Nobina har hatt med de mange nye bussene i Tromsø. Troms fylkestrafikk avviser kravet.
Les mer om Nobina og Tromsø.
Nobina-buss gled bakover og kolliderte med parkert bil
Vitner: - Skal ikke ha hatt kjettinger på seg. KOLLISJON: Mandag kveld skal denne Nobina-bussen ha mistet festet på glatt føre utenfor Otium i Tromsdalen. Som en følge skal den ha glidd
Buss i kollisjon på Kvaløya i Tromsø
Bil kjørte inn i siden på buss. Foto: Privat Det var ved 1445-tiden onsdag at en buss fra Nobina var involvert i et trafikkuhell på Kvaløysletta i Tromsø.
Buss har brutt sammen ved bru i Tromsø
Politiet dirigerer på stedet. Tirsdag formiddag melder Troms politidistrikt at en buss fra Nobina har brutt sammen ved bruhodet før Tromsøbrua. - Bussen har stått forlatt der i nærmere
Les mer om Nobina, Tromsø og Tromsøbrua.
Frykter alvorlige ulykker
Passasjerer frykter ulykker når bussjåføren snakker i mobilen mens de kjører. Av - Uakseptabelt Det er Vestviken Kollektivtrafikk som er oppdragsgiver for selskapet Nobina som har egen
Ingen konsekvenser for bussrutene
Operatøren Nobina opplyser at de har hentet inn fem busser fra Oslo til Enebakk, slik at alle bussrutene vil gå som normalt i dag.
Les mer om Enebakk og Oslo.
Ingen konsekvenser for bussrutene
Operatøren Nobina opplyser at de har hentet inn fem busser fra Oslo til Enebakk, slik at alle bussrutene vil gå som normalt i dag.
Les mer om Enebakk og Oslo.
Rapport om hysj-tjenestens hemmelige arkiv
Leveres til Stortinget i dag. Skulle flytte ulykkesbussen fra trikkeskinnene - Dette er veldig tragisk, sier administrerende direktør Phillip Engedal i busselskapet Nobina. - Bergwall
Skulle flytte ulykkesbussen fra trikkeskinnen
Administrerende direktør i busselskapet Nobina Phillip Engedal, sier mandag morgen til VG at bussjåføren hadde direkte kontakt med driftslederen i selskapet like før ulykken.
- Nobina kjørte rett inn i naboens hage
Buss på ville veier onsdag kveld. BUSS I HAGEN: Denne bussen havnet i en hage i krysset Alfheimveien og Røstbakken onsdag kveld.
Les mer om Alfheimveien og Røstbakken.