Nordbytunnelen

Nordbytunnelen åpnet igjen

Nordbytunnelen på E6 i Akershus er nå åpen igjen for trafikk. Tunellen ble stengt i retning Vestby på grunn av berging av en buss i Smiehagentunnelen.
Les mer om Smiehagentunnelen og Vestby.

Nordbytunnelen stengt

På E6 i Akershus er Nordbytunnelen helt stengt sørgående, ifølge Statens vegvesen. Det medfører lange køer i området. Det er omkjøring via Nessetveien.
Nordbytunnelen i Akershus åpnet i begge retninger
Til mange trafikanters store glede ble Nordbytunnelen i Akershus åpnet for trafikk i begge retninger grytidlig mandag morgen.
Les mer om Nordbytunnelen.
Nordbytunnelen åpnet igjen
Nordbytunnelen på E6 i Akershus har vært stengt lenge i forbindelse med vedlikeholdsarbeid. Mandag morgen ble den åpnet for trafikk i begge retninger. Rehabiliteringen fortsetter om nettene fram til høsten neste år. Arbeidet avsluttes i 2019.

Nordbytunnelen skal åpne

Arbeidene i Nordbytunnelen på E18 har gått som planlagt, og dermed kan pendlere se frem mot åpning mandag morgen. 100 mann har jobbet i tunnelen i helgen og så langt ser det ut den kan åpne igjen for trafikk 5.30 mandag morgen.
Les mer om E18 og Nordbytunnelen.
Nordbytunnelen stengt i helgen
Som et ledd i de pågående utbedringsarbeidene, stenges Nordbytunnelen helt lørdag, melder NTB. Det ventes lange køer på omkjøringstraseene. Vegvesenet advarer særlig mot kø på fylkesvei 152 fra Drøbak og Kongeveien.
Stengt Nordbytunnel i helga
Som et ledd i de pågående utbedringsarbeidene, stenges Nordbytunnelen helt lørdag, melder NTB. Det ventes lange køer på omkjøringstraseene. Vegvesenet advarer særlig mot kø på fylkesvei 152 fra Drøbak og Kongeveien.
Nordbytunnelen stenges i begge retninger til helgen
Nordbytunnelen stenger hele førstkommende helg før den gjenåpnes mandag om en uke. Det ventes lange køer på omkjøringstraseene.
Desperate bilister rygger og snur på E6
Rehabilitering av Nordbytunnelen har ført til store trafikale problemer på E6. Politiet ber folk være tålmodige.
Les mer om Nordbytunnelen.
Vegdirektoratet sa nei til sikring
Vegvesenet mener Nordbytunnelen burde vært sikret med en ledelysstripe gjennom tunnelen for å hjelpe folk til å rømme ved for eksempel brann. Men Vegdirektoratet sa nei fordi dette ikke er standard i tunnelutbygginger, skriver Teknisk ukeblad.
Les mer om Nordbytunnelen og Teknisk.
Kollisjon på Nessetveien
Det har vært en front mot front-kollisjon på fylkesvei 156/ Nessetveien, som er omkjøringsvei for Nordbytunnelen. Tunnelen er nå stengt nordover i retning mot Oslo, og du må regne med store trafikkproblemer.
Utvider nattestengning
Nordbytunnelen er nattestengt frem til 7. november, noe som er tre netter lenger enn planlagt. Det er funnet leire i fjellet i forbindelse med fjelluttak i tunnelen. Statens vegvesen trenger derfor flere netter for å fullføre det planlagte arbeidet.
Nordbytunnelen stenger to netter
Begge tunnelløp i Nordbytunnelen stenges natt til torsdag og fredag denne uka, fra kl. 21 til 05.30. All trafikk ledes via fylkesvei 156 Nessetveien, melder Statens vegvesen. Årsaken er de pågående vedlikeholdsarbeidene.
Nordbytunnelen åpnet igjen
Nordbytunnelen er åpnet igjen for toveistrafikk. Tunnelen ble stengt i retning Moss på grunn av gjenstander i veibanen.
Nordbytunnelen stengt
Nordbytunnelen i Akershus er stengt mot Moss på grunn av gjenstander i veien. Det opplyser Statens vegvesen.
Svensk sjåfør meldte seg
Den svenske bilføreren som ikke stoppet da han kolliderte med en annen bil i Nordbytunnelen i Akershus i formiddag, har meldt seg til politiet. Føreren sier han ikke merket sammenstøtet.
Les mer om Nordbytunnelen.
Svensk bil stakk av
Politiet i Follo har kontaktet svensk politi etter at en svenskregistrert bil kolliderte med en annen bil, uten å stanse opp i etterkant. Hendelsen skjedde i Nordbytunnelen på E6 i Akershus.
Les mer om Follo og Nordbytunnelen.
Tunnelen åpnet igjen
Nordbytunnelen er åpnet igjen etter retting av midtdeler. Det opplyser Statens vegvesen.
Nordbytunnelen stengt
Nordbytunnelen stengt
Hund stengte tunnel
Deler av Nordbytunnelen i Akershus måtte stenges etter at en hund hadde forvillet seg inn. Politiet opplyser at hunden kom seg helskinnet ut av tunnelen og at veien nå er åpen for trafikk igjen.
Les mer om Nordbytunnelen.
Trafikkdobling på ulovlig omkjøring
Etter stengingen av Nordbytunnelen har trafikken i Sundbyveien i Ås økt fra under 4000 passeringer i døgnet til over 8000, ifølge målinger på stedet. Veien brukes som omkjøring av mange, selv om gjennomkjøring her er forbudt, skriver Østlandets Blad.
To stengte tunneler på E6
E6 gjennom Nøstvettunnelen og Nordbytunnelen er stengt sørover mot Moss på grunn av stor trafikk inn mot Fylkesvei 156 Nessetveien. Køen starter ved kryss 23. Alternativ vei er ved kryss 24 mot Assurtjernkrysset.
Tunneler åpnet
E6 sørgående i Nøstvettunnelen, Nordbytunnelen og Smiehagentunnelen er alle åpnet etter en ulykke tidligere i ettermiddag.
Tre tunneler stengt
E6 sørover gjennom Nøstvettunnelen og Nordbytunnelen er stengt etter en ulykken i Smiehagentunnelen. Det meldes om store forsinkelser, og man blir anbefalt å finne alternative veier.
Neste uke stenges tunnelen helt
Nordbytunnelen stenges helt på natta tirsdag til og med torsdag i neste uke. Det må også gjøres vedlikeholdsarbeid som fører til stenging av sørgående tunnelløp, opplyser byggeleder Bjørn Arill Hafnor. Omkjøring blir på fylkesvei 156.