Nordbytunnelen

Trafikkdobling på ulovlig omkjøring

Etter stengingen av Nordbytunnelen har trafikken i Sundbyveien i Ås økt fra under 4000 passeringer i døgnet til over 8000, ifølge målinger på stedet. Veien brukes som omkjøring av mange, selv om gjennomkjøring her er forbudt, skriver Østlandets Blad.

To stengte tunneler på E6

E6 gjennom Nøstvettunnelen og Nordbytunnelen er stengt sørover mot Moss på grunn av stor trafikk inn mot Fylkesvei 156 Nessetveien. Køen starter ved kryss 23. Alternativ vei er ved kryss 24 mot Assurtjernkrysset.
Tunneler åpnet
E6 sørgående i Nøstvettunnelen, Nordbytunnelen og Smiehagentunnelen er alle åpnet etter en ulykke tidligere i ettermiddag.
Tre tunneler stengt
E6 sørover gjennom Nøstvettunnelen og Nordbytunnelen er stengt etter en ulykken i Smiehagentunnelen. Det meldes om store forsinkelser, og man blir anbefalt å finne alternative veier.

Neste uke stenges tunnelen helt

Nordbytunnelen stenges helt på natta tirsdag til og med torsdag i neste uke. Det må også gjøres vedlikeholdsarbeid som fører til stenging av sørgående tunnelløp, opplyser byggeleder Bjørn Arill Hafnor. Omkjøring blir på fylkesvei 156.
Åpne for trafikk
Både Nøstvedttunnelen og Nordbytunnelen er åpnet igjen etter en trafikkulykke i ettermiddag.
Les mer om Nordbytunnelen.
Store forsinkelser etter E6-ulykke
Midt i fredagsrushet førte to hendelser rundt Nordbytunnelen ført til at en allerede kaotisk trafikksituasjon ble enda mer kaotisk.
Les mer om E6-ulykke og Nordbytunnelen.
Dette er grunnen til køkaoset på E6
De to første ukene av arbeidet i Nordbytunnelen har vært preget av trafikkaos og sterk frustrasjon hos bilister på vei til og fra Oslo.
Les mer om Nordbytunnelen og Oslo.
Nordbytunnelen stengt igjen
For andre gang denne morgenen er Nordbytunnelen stengt i nordgående retning, på grunn av en midtdeler som er kjørt ned. Det skriver Follo-politiet på Twitter.
Nordbytunnelen gjenåpnet
Nordbytunnelen i nordgåenderettning har blitt åpnet igjen, etter at den var stengt på grunn av en midtdeler som var kjørt ned.
Nordbytunnelen stengt
E6 gjennom Nordbytunnelen i nordgående retning er stengt på grunn av en midtdeler som har blitt kjørt ned. Det skriver Follo-politiet på Twitter.
Nordbytunnelen stengt - igjen
Veitrafikksentralen har midlertidig stengt sørgående løp i Nordbytunnelen. Årsaken er at en midlertidig midtrabatt ligger i veibanen.
Les mer om Nordbytunnelen.
Slik unngår du køen i Nordbytunnelen
Flere har stått opptil halvannen time i kø som følge av oppgraderingen av Nordbytunnelen. Dette er rutene du kan velge for å minske reisetiden.
Les mer om Nordbytunnelen.
Statens vegvesen: Bruk begge felt
Nordbytunnelen rehabiliteres og det er endret kjøremønster. Det skaper noe forvirring og mye trafikk i ett felt. Statens vegvesen oppfordrer til å bruke begge felt i sørgående løp.
Starter arbeid i Nordbytunnelen
Mandag starter et omfattende og langvarige arbeidet i Nordbytunnelen på E6 i Akershus. I helgen er farten satt ned til 60 km i timen i retning mot Moss. Søndag kveld blir Nordbytunnelen nattestengt i begge retninger. Fra mandag morgen kl. 04.30 vil bare ett løp være åpnet i Nordbytunnelen. Rushtrafikken får da til enhver tid kjøre gjennom tunnelen, mens det blir skiltet omkjøring på Fv 156 Nessetvegen i den andre retningen, opplyser Statens vegvesen.
Oppgraderer Nordbytunnelen
Over helga starter Statens vegvesen med en omfattende oppgradering av Nordbytunnelen i Akershus. – Det gjelder å følge skiltene – for trafikken skal vekselvis ledes i tunnelen, sier prosjektleder i Statens vegvesen Thomas Kalleberg.
Les mer om Nordbytunnelen.
Tunneloppgradering utsatt
Stengingen av Nordbytunnelen i forbindelse med oppgraderinger er utsatt fra 21. august til 2. september, melder Statens Vegvesen. Helgen 2.-3. september stenger tunnelen i begge retninger, men fra 4. september åpnes sørgående løp for trafikk i vekslende kjøreretninger.
Les mer om Nordbytunnelen.
Trafikkstans i Nordbytunnelen
Sørgående løp i Nordbytunnelen er stengt på grunn av bilberging, melder Statens vegvesen.
Les mer om Nordbytunnelen.
Nordbytunnelen stengt
En bil blir berget i tunnelen derfor er den stengt i retning Oslo, ifølge Vegtrafikksentralen.
Les mer om Oslo og Vegtrafikksentralen.
Nordbytunnelen stengt
E6 gjennom Nordbytunnelen er stengt på grunn av tekniske problemer i en russebuss. Det skriver politiet på Twitter.
Les mer om Nordbytunnelen og Twitter.
Ryddet etter punktering
Nordbytunnelen er åpnet for trafikk igjen.
Punkterte i tunnel
Et vogntog har punktert i sydgående løp av Nordbytunnelen. Tunnelløpet er stengt.
Les mer om Nordbytunnelen.
Nordbytunnelen stengt
Det har også vært en ulykke i Nordbytunnelsen på E6 syd. Tunnelen er stengt.
Les mer om Nordbytunnelsen.
Mistet hjul i Nordbytunnelen
Mistet hjul i Nordbytunnelen
Les mer om Nordbytunnelen.
Tunnelene er åpnet
Sørover på E6 ut av Oslo er det åpent i Nøstvettunnelen, Nordbytunnelen og Smiehagentunnelen. Det har vært stengninger tunnelene på grunn av reparasjoner inne i Smiehagentunnelen.