Nordli

Ønsker seg flere barnefamilier

Antallet innbyggere i Arendal kommune øker svært lite sammenlignet med tidligere år, og dette vil svekke kommunens inntekter fremover. – Vi må tiltrekke oss flere barnefamilier, sier ordfører Robert C. Nordli (Ap).
Les mer om Arendal og Robert C.

Liten tilflytting til Arendal

Antallet innbyggere i Arendal kommune øker svært lite sammenlignet med tidligere år, og dette vil svekke kommunens inntekter fremover. Det sier ordfører Robert C. Nordli (Ap).
Les mer om Arendal og Robert C.
Vil samle vgs på Tyholmen
Fylkesordfører Gro Bråten vil samle Arendal vgs på Tyholmen. I dag har skolen også en avdeling i Barbu. Ordfører Robert C. Nordli sier til Agderposten at han støtter forslaget.
Vil ha gransking av eldreomsorgen
Arendal kommune ber Fylkesmannen granske hva som skjedde da en nå avdød kvinne ikke fikk sykehjemsplass tross alvorlig sykdom, skriver Agderposten. I et leserinnlegg skriver ordfører Robert C. Nordli (Ap) at kommunen ønsker å lære av det som har hendt.

Kan bli Årets ildsjel

Randi Nordli fra Brumunddal Idrettslag og Evelyn Veisten fra Østre Toten Helsesportlag er kandidater fra Hedmark og Oppland til Årets ildsjel. Prisen deles ut på Idrettsgallaen på Hamar 6.januar.
Avlyser bystyremøte for første gang
Ordfører Robert C. Nordli (Ap) avlyser møtet i bystyret i Arendal den 16. november på grunn av mangel på saker å behandle. – Dette skyldes blant annet at vi har behandlet budsjettet tidligere enn normalt, sier Nordli til NRK.
Les mer om Arendal, NRK og Nordli.
Arendal jazzklubb får kulturpris
Arendal Jazzklubb får årets kulturpris i Arendal. Det kunngjorde ordfører Robert Cornels Nordli under en jubileumskonsert i klubben i kveld. Han sier klubben drives på et profesjonelt nivå, men baserer arbeidet på dugnad. Han berømmet også klubbens musikalske bredde.
Les mer om Arendal.
Fortsatt trøbbel på Nordlandsbanen
Assistanselokomotivet har kommet frem etter at et godstog fikk teknisk sammenbrud på lokomotivet. Et regiontog står på hver sin side, et på Dunderland stasjon og et på Lønsdal. – Vi håper at det snart ordner seg, medievakt Olav Nordli i Bane NOR.
Ny opposisjonsleder
Geir Fredrik Sissener (H) overtar som leder for opposisjonen i Arendal bystyre. Han erstatter Anders Kylland (Frp). Arendal styres av ordfører Robert C. Nordli (Ap) og varaordfører Terje Eikin (KrF).
Les mer om Arendal, Robert C og Terje Eikin.
Reagerer kraftig på bom-nei
Ordfører i Arendal, Robert Cornels Nordli, reagerer sterkt på at Grimstad-ordfører Kjetil Glimsdal ønsker å trekke seg ut av bypakke samarbeidet. Nordli er kritisk til at han fikk vite om samarbeidsbruddet gjennom media.
Savner tiltak for arbeidsledige
Arendalsordfører Robert Cornels Nordli (Ap) kritiserer dagens statsbudsjett og mener det er traust, kjedelig og trist for landsdelen. Han er bekymret for arbeidsplassene og savner penger til sysselsetting.
Mer parkering i fjell
Politikerne i Arendal vil bygge nok et parkeringshus i fjell, denne gangen på Tyholmen. Ordfører Robert C. Nordli sier det blir plass til 212 biler. Det skal anlegges sammen med private aktører.
Les mer om Arendal og Tyholmen.
Lover støtte til TEDx
Ordfører i Arendal, Robert C. Nordli (Ap), lover støtte til tre nye år med TEDx Arendal, skriver Agderposten. Arrangementet som har som mål å spre ideer innenfor ulike felt, holdes i Arendal denne helgen. Det er femte gang TEDx arrangeres nettopp der.
Fikk avslag fra Statens vegvesen
Hytteeierne i Nordli hyttegrend sør for Hovden ønsker lavere fartsgrense på riksveg 9, men har fått avslag fra Statens vegvesen. De mener det er trafikkfarlig å ha en fartsgrense på 80 km/t, og vil lage 60-sone rundt hytteområdet.
Les mer om Hovden og Nordli.
Ber ordføreren om forklaring
Bortvisningen av SIAN fra Arendalsuka får nå politisk etterspill. Flere politikere ber ordfører Robert Cornells Nordli forklare hvorfor SIAN måtte forlate «demokratiets dansegulv for godt etter anklager om rasistiske utsagn, skriver Agderposten.
Les mer om Agderposten og Arendalsuka.
Terrormarkering i Arendal
Flere av arrangementene under Arendalsuka i dag vil markere terrorangrepet i Barcelona med ett minutts stillhet. Det sier ordfører i Arendal Robert Cornels Nordli (Ap).
Les mer om Arendal, Arendalsuka og Barcelona.
Direkte fra bryggekanten
Ordfører Robert C. Nordli, som er leder i rådet for Arendalsuka, kommer på besøk i vårt studio i Pollen. I tillegg kommer Helene Fladmark, som utgjør programkomiteen sammen med Øystein Djupedal. De oppsummerer Arendalsuka som går mot slutten.
Ordfører: – Det er et pålegg
Rådsleder i Arendalsuka og ordfører i Arendal, Robert Cornels Nordli, sier beslutningen om å be SIAN pakke sammen standen sin og forlate Arendalsuka ble tatt i samråd med politiet. – Det er et pålegg, og ikke en henstilling, sier Cornels Nordli til NRK.
Les mer om Arendal, Arendalsuka og NRK.
– Skal ha ropt ukvemsord
Ordfører Robert Cornels Nordli har fått opplyst at personer på standen til SIAN i løpet av dagen skal ha ropt ukvemsord til forbipasserende med annen hudfarge. – Det er bare tull og ren løgn, sier Stig Andersen, leder i SIAN. Les mer
Les mer om Skal og Stig Andersen.
Turbouke for Arendal-ordføreren
Byen er smekkfull og ordfører Robert Cornels Nordli har det spinntravelt under den store Arendalsuka. Han må sette bort de yngste barna til venner, men smiler likevel fra øre til øre.
Får egen pub
Beboerne på Nyskogen bo- og omsorgssenter i Arendal skal nå få seg en egen pub. Ordfører i Arendal, Robert Cornels Nordli liker ideen og sier det er viktig å legge til rette for sosiale aktiviteter på omsorgssentrene. Les mer her.
Les mer om Arendal og Nyskogen.
Bommene åpne igjen
Jernbanebommene er nå åpnet igjen på Tønsberg stasjon. – De var nede en halvtimes tid i Tønsberg som følge av tekniske problemer, forteller medievakt i BaneNOR, Olav Nordli. Det var et tog som sto på stasjonen som ikke fikk lukket dørene, og da ble også bommene stående nede.
Les mer om BaneNOR, Olav Nordli og Tønsberg.
Biltyveri undersøkes
Politiet er på stedet hvor en lastebil i natt ble stjålet i Nord-Odal, og åstedet undersøkes. Det var en «krokbil med bøyle på taket med to ekstralys, og firmalogo på sidene som lyder «Nordli og Sønner AS, det melder politiet.
Les mer om Nord-Odal og Nordli.
Stenger populær bukt
Den populære båtplassen Sandvika i Arendal blir stengt i ti uker i sommer på grunn av innspillingen av Farmen. Ordfører Robert Cornels Nordli sier til Agderposten at det er mange andre fine plasser og at fordelene er vurdert som større enn ulempene.
Kanalbyen skal behandles igjen
Det er trolig flertall i bystyret i Arendal for å sette av områder til framtidige kanaler. Det sier ordfører Robert Cornels Nordli, som ikke tror det er flertall for å bruke penger på kanalene. Saken vil komme opp i sentrumsplanen i høst.
Les mer om Arendal.