Nordli

Min kjære datter, ingenting i verden er viktigere enn deg, skriver Nazish Khan.

KJØNNSLIV Kjønnsliv er en spalte om kultur og biologi, feminisme og anti-feminisme, kjærlighet og kjærlighetskamp. Spaltistene er Marianne Nordli, Eline Lund Fjæren, Nazish Sbeen Khan, Kyrre Wathne og Hannah Helseth.

Mickelson og Bolkan Nordli tatt ut til viktige landskamper

Nicholas Mickelson (18) og Simen Bolkan Nordli (18) er tatt ut til Norges EM-kvalifiseringstropp. Pål Arne Johansen har tatt ut følgende spillere til EM-kvalifiseringen i Tyskland.
OL-vinner klar for Flyktningerennet
Har du et nyhetstips? NORDLI: Didrik Tønseth har nemlig meldt sin ankomst til rennet. Tønseth gikk første etappe for Norge da de vant OL-stafetten i Sør-Korea forleden. Han blir ikke alene av å holde god fart på skiene.
Fast uke for Arendalsuka
Arendalsuka skal arrangeres fast i uke 33 hvert år, i år fra 13. til 18. august. Det har rådet under ledelse av Robert C. Nordli bestemt. Det har vært diskutert om arrangementet burde starte tidligere i valgår.
Les mer om Arendalsuka og Robert C.

Vil vise Sørlandet i Oslo

Sørlandet i Oslo er et helt nytt, årlig tiltak for å promotere landsdelen fra sør i hovedstaden. Planene blir lansert i formiddag, og første arrangement blir 31. mai i år, ifølge Arendals-ordfører Robert C Nordli.
Vil ha Obama til Arendalsuka
Leder for rådet for Arendalsuka, ordfører Robert C. Nordli, har invitert Barack og Michelle Obama til Arendalsuka. – Jeg håper å få lurt dem til Arendal, men det er selvfølgelig nesten urealistisk at det skal gå, sier Nordli til NRK.
170 stands på Arendalsuka
Hittil er det innmeldt 170 stands til årets Arendalsuka som holdes 13.-18. august. I fjor var det 200 stands på festivalen. – Dette er veldig bra, sier ordfører Robert C. Nordli, som er leder for rådet for Arendalsuka.
Les mer om Arendalsuka og Robert C.
Naglestad på vent og Nordli hett salgsobjekt
Sesongoppkjøring: Det er mange supportere som ønsker seg Markus Naglestad til HamKam, men det skal mye til om de får ønsket oppfylt. Økonomien til HamKam er ikke bedre enn at Naglestad er satt et stykke ned på ventelista.
Les mer om HamKam, Naglestad og Nordli.
– Må være opp til arrangørene
Fri alkoholservering må være opp til de enkelte arrangørene, sier rådsleder i Arendalsuka og Arendal-ordfører Robert C. Nordli. Han understreker at de har flere tiltak rettet mot alkohol og holdningsendringer på gang, i samarbeid med ungdomspartiene.
Steinkjer og Værnes satte kulderekord for året
Aller kaldest var det imidlertid i Nordli. i Stjørdal var det årets kaldeste morgen for året da det ble notert 23,5 minusgrader på Værnes. Også i Steinkjer satte de kulderekord for året med 18,9 minusgrader.
Les mer om Nordli, Steinkjer og Stjørdal.
Vestfoldbanen er stengt
Et tog sperrer sporet på Vestfoldbanen mellom Sandefjord og Larvik. Det melder Bane NOR klokken 17.15. Pressevakt i Bane NOR Olav Nordli sier det er et tog som har tekniske problemer mellom Larvik og Lauve.
Vil ta frisparkene
Simen Bolkan Nordli (18) prøver å skyte frispark som en helt spesiell spiller. Og nei, det er ikke Cristiano Ronaldo. 18-åringen fikk to sjanser mot Raufoss på nesten samme sted. Og like etter hverandre.
Les mer om Cristiano Ronaldo.
Skal feire lagtempo-gullet
Det historiske OL-gullet til skøyteløper Simen Spieler Nilsen vil bety mye både for skøytemiljøet og for byen Arendal, sier ordfører Robert Cornels Nordli. Det blir feiring når gullvinneren kommer hjem i starten av neste uke, sier Nordli.
Simen E. Nordli overlegen i Stenfjellrunden
Vangs Simen Engebretsen vant Stenfjellrunden overlegent. Simen var hele 3,11 minutter foran nummer to som ble Vinjar Skogsholen fra Åslia Skilag. Ti kuldegrader, skyfri himmel og fine preparerte løyper.
Stenfjellrunden vunnet på 2:06:12
Den 41. Stenfjellrunden ga seier til Marthe Kristine Hafsahl Karset og Simen Engebretsen Nordli.
Kjenner ikke til varsler
Leder for rådet i Arendalsuka, Robert Cornels Nordli sier til NRK at han ikke kjenner til noen saker eller varsler på seksuell trakassering under arrangementet. Han er glad for at ungdomspartiene tar ansvar og tenker forebyggende.
Les mer om Arendalsuka og NRK.
Støre om Odvar Nordli: Vil savne hans lavmælte klokskap
TANGEN (VG/NTB) Erna Solberg sier Norge med Odvar Nordlis bortgang har mistet n av sine største. Ap-leder Jonas Gahr Støre vil savne Nordlis kloke betraktninger og lune humor.
Les mer om Norge og Odvar Nordli.
- Han snakket ikke unødvendig mye, men snakket når det var nødvendig
Thorvald Stoltenberg om Odvar Nordli (90), som begraves i dag.
Les mer om Odvar Nordli.
Odvar Nordli 1927–2018 «Han var raus. Han var stor. Ap skulle hatt en slik skikkelse i dag
Med Odvar Nordlis bortgang har Arbeiderpartiet mistet en av sine mest sentrale, ruvende og rotekte politikere.
Les mer om Arbeiderpartiet og Han.
Odvar Nordli bisettes nå
TANGEN (VG)/NTB Kong Harald, statsminister Erna Solberg (H) og en rekke samfunnstopper er til stede i Tangen kirke når tidligere statsminister Odvar Nordli bisettes nå i formiddag. Regjeringen har besluttet å hedre ham med gravferd på statens regning.
Nordli bisettes i dag
Tidligere statsminister Odvar Nordli bisettes i Tangen kirke i Hedmark i dag. - Nordli var hel ved, sier Thorvald Stoltenberg. Odvar Nordli gikk bort 9. januar, 90 år gammel.
Spent før forhandlinger
Kraftgigantene Agder Energi og Skagerak Energi møtes i dag til forhandlinger om en mulig sammenslåing. Arendal kommune er den største eierkommunen i Agder Energi og ordfører Robert Cornels Nordli mener Agder Energi ikke har behov for å fusjon.
Odvar Nordli hedres med gravferd på statens regning
Regjeringen har besluttet at tidligere statsminister Odvar Nordlis minne skal æres ved at gravferden skal skje på statens bekostning.
Begraves på statens bekostning
Regjeringen har besluttet at tidligere statsminister Odvar Nordlis minne skal æres ved at gravferden skal skje på statens bekostning. Det opplyser Statsministerens kontor. Odvar Nordli døde tirsdag kveld, 90 år gammel. Nordli var statsminister fra 1976 til 1981.
Brundtland: Nordli var en inspirator
Tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland minnes sin forgjenger Odvar Nordli med beundring og respekt. – En varm og visjonær leder, sier hun.