Nordre osen

Fortsatt stengte veier

På E16 i Kongsvinger er det mye vann i veien ved Norhov, men trafikken kan passere, opplyser Statens vegvesen. Fv 581 mellom Engerneset og Østre Snerten i Trysil åpner på mandag. I Åmot er Fv 215 stengt ved Nordre Osen. Nord for Nordre Osen er Fv 611 fortsatt stengt, men trafikken får passere på Fv 610.

Flomstengte veger i Hedmark

I Hedmark er flere fylkesveger fremdeles stengt pga flom og oversvømmelse.Det er ventet at Fv 581 mellom Engerneset og Østre Snerten i Trysil først åpner på mandag. I Åmot er Fv 215 stengt ved Nordre Osen. Også Fv 610 og 611 nord for Nordre Osen er stengt.
Vei stengt
Fylkesvei 215 ved Nordre Osen i Hedmark er stengt på grunn av flom, ifølge Vegtrafikksentralen.
Veier stengt
Fylkesvei 611 mellom Nordre Osen og Bekken er stengt på grunn av oversvømmelse. Det er også fylkesvei 581 mellom Engerneset og Myrvang, fylkesvei 610 fra Nordre Osen til Dambua og fylkesvei 607 ved Deset bru.

Seks ulver omringer gård i Hedmark

ØSTLENDINGEN]: Representanter fra Statens naturoppsyn (SNO), har de to siste nettene vært til stede på Stener i Nordre Osen for å observere ulvene som har vært på besøk rett utenfor gården til Inger Marie og Ole Bekkevold flere ganger den siste
- Det er veldig spesielt
Representanter fra Statens naturoppsyn (SNO), har de to siste nettene vært til stede på Stener i Nordre Osen for å observere ulvene som har vært på besøk rett utenfor gården til Inger Marie og Ole Bekkevold flere ganger den siste uka.
Seks ulver omringer gård i Nordre Osen
Den siste uken har minst seks ulver trasket utenfor gårdsplassen til Inger Marie og Ole Bekkevold på Stener i Nordre Osen. Oppløsningen er svært liten på bildet, så vi har derfor markert ulven med gul ring rundt.
Levi fikk farfar-maleri av Einar i Osen
- Du får komme inn, håper du ikke blir skuffet, sier Einar Brede Bernts. Han ønsker Levi Henriksen velkommen til hjemmet sitt i Nordre Osen i Åmot og loser straks inn på et rom hvor
Fortsatt alvorlig for Åmot-mann
Tilstanden er fortsatt alvorlig for en mann i 60-årene fra Åmot som kjørte inn i et tre på fylkesveg 215 i Nordre Osen i går ettermiddag. Det opplyser Sykehuset Innlandet søndag morgen.
Liten skogbrann i Nordre Osenl
Politiet i Hedmark melder om en mindre skogbrann i Slemdalen i Nordre Osen. Brannvesenet er på stedet og slukker. Politiet fikk melding om brannen klokka 13.25.
NM i fallskjerm
Søndag var det NM i fallskjerm ved Nordre Osen i Åmot. HC Amlie fra Lesja kom på 7. plass i dagens konkurranse.
Les mer om Lesja, Nordre Osen og Åmot.
Hyttebrann i Nordre Osen
Ny hytte brant ned til grunnen.
Les mer om Nordre Osen.