Nordstrand

Nå er Rødt større enn Venstre og KrF

Bjørnar Moxnes og Rødt er det sjette største partiet på Stortinget, viser en ny måling. OSLO/NORDSTRAND: Partiet til leder Moxnes får en oppslutning på hele 4,9 prosent på april-målingen som Opinion har gjort for Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).
Les mer om KrF, Opinion, Rødt, Stortinget og Venstre.

Eldbjørg Hemsing til Nordstrand kirke

Hun er en av Norges fremste musikkutøvere. Denne uken gir CD-aktuelle Elbjørg Hemsing en egen solistopptreden sammen med musikere fra NOR59 Kammerorkester. - Jeg gleder meg stort til denne konserten, sier Eldbjørg Hemsing.
Blant landets beste i biologi
Rafael Bing fra Bydel Nordstrand skal representere Norge i en internasjonal biologifinale i Iran. OSLO: De 16 flinkeste biologi-elevene fra videregående skoler i hele landet samlet seg nylig til Biologiolympiaden 2018 på Universitetet i Oslo.
Slutt på Larviks seiersrekke
Larviks elleville rekke med seriemesterskap på rad stoppet på 13. Forrige gang et annet lag en Larvik ble mester i eliteserien håndball kvinner var da Nordstrand vant i 2003/04. Vipers Kristiansand kunne etter seieren mot Gjerpen juble over klubbens første seriegull, melder NTB.
Les mer om Gjerpen, Larvik, NTB og Nordstrand.

Spennende designutstilling i Søndre Nordstrand

Onsdag 18. april inviterer Søndre Nordstrand Kunstforening (SNK), designerne Heidi Rygh (Bustehella) og Jorunn Nordmoen (Jono design) til designutstilling og mannekengoppvisning. Dette er et gratis arrangement og alle er velkomne.
Kostholdspredikant for fullt hus
Det var klondike-stemning da kosthold-guru Berit Nordstrand gjestet Gjøvik torsdag kveld.
Les mer om Berit Nordstrand og Gjøvik.
Flere grønne arbeidsplasser i Søndre Nordstrand
MDG Søndre Nordstrand vil ha flere grønne arbeidsplasser til bydelen. Vi ønsker oss et reparasjons- og delingshus hvor elektronikk, klær, leker mm. kan få et forlenget liv eller byttes. På torsdag behandles forslaget i bydelsutvalget.
Les mer om Søndre Nordstrand.
Stor og staselig billedkunst-utstilling på Søndre Nordstrand
Denne søndagen var det storslått åpning av "jurert billedkunstutstilling 2018" i regi av Søndre Nordstrand Kunstforening (SNK). Leder Reidun Falk presenterte stolt de tretten kunsterne som var antatt med hele 19 verk til utstillingen.
Nå starter områdeløftene i Søndre Nordstrand
Arbeidet med områdeløft i Bydel Søndre Nordstrand er nå startet opp. Denne uken er det to informasjonsmøter om satsningen, som først skal ta for seg områdene Holmlia syd og Bjørnerud.
Møt Espen Barth Eide på Bydelshuset 18. april
Temaer er Oslo, miljø, fornybarsamfunnet og nye arbeidsplasser Nordstrand Arbeiderparti inviterer til åpent møte med Espen Barth Eide, stortingsrepresentant for AP og nestleder i Energi- og miljøkomitéen.
Jubilant på Conrad Svendsens Senter med hjertet i Arbeiderpartiet
Fredag før påske ble det feiret stort på Signo Conrad Svendsens Senter for døve, hørselshemmede og døvblinde på Nordstrand i Oslo.
Ny millionmedisin mot ALS på trappene: - Prisen er av en helt annen verden
ULLERN (VG) Den første nye ALS-medisinen på over 20 år ligger til behandling hos norske myndigheter. - Mitt eneste håp, sier dødssyke Cathrine Nordstrand (48). 15. november 2015 ble livet til Cathrine og sønnen (13) snudd på hodet.
Ny millionmedisin mot ALS på trappene: – Prisen er av en helt annen verden
ULLERN (VG) Den første nye ALS-medisinen på over 20 år ligger til behandling hos norske myndigheter. – Mitt eneste håp, sier dødssyke Cathrine Nordstrand (48).
Den lange, vanskelige veien til god helse
Berit Nordstrand har laget nok en kronglete og vanskelig gjennomførbar oppskrift på et bedre liv. I år er det fermentert mat som skal redde oss.
Gode basketballresultater for Nordstrand
I forrige uke beseiret herrene i Nordstrand Basketball Clubs 4. divisjonslag Kolbotn IL med sifrene 43-59, og sikret dermed topplasseringen i serien og direkte opprykk til 3. divisjon neste sesong.
Les mer om Kolbotn IL og Nordstrand.
Victoria (17) vant Nordstrand Musikkonkurranse
Victoria Willumsen Lewis ble den store vinneren i den tiende utgaven av Nordstrand Musikkonkurranse arrangert av Nordstrand Rotary. Victoria ble kåret til vinner både av fagjuryen og av de mer enn 300 som var tilstede i Nordstrand kirke 14. mars.
Etabler Sæter Park! Stopp utbygging av ballplassen!
I Nordstrand Blad 15. mars kunne vi lese at Omsorgsbygg utreder å bygge barnehage på gamle Nordstrands siste grøntområde for frilek og ballspill, Sæter Ballplass.
Les mer om Omsorgsbygg.
BU-leders halmstrå om ugyldig budsjettvedtak
Sammenlikner epler og poteter BU-leder på Nordstrand, Arve Edvardsen, kommenterer i NB 15.03. mine tidligere innlegg om det ugyldige BU-vedtaket fra Høyre og samarbeidspartiene på Nordstrand.
Utfordringer med en stor bydel
Søndre Nordstrand er en stor bydel, og det store arealet har ført til at bydelen i stor grad har vært delt i flere delbydeler.
Satser på et bedre kollektivtilbud i Søndre Nordstrand
Bydelsutvalget i Søndre Nordstrand vedtok i går å gi sin støtte til et forbedret rutetilbud for folk i bydelen. Rutetilbudet vil gi flere avganger, bedre forbindelser og en ny busslinje 73 fra Passop/Brenna til Holmlia.
Eldreomsorgen er ikke til salgs
Nylig vedtok Høyre og det borgerlige flertallet i bydelsutvalget i Nordstrand privatisering av alle hjemmetjenester i eldreomsorgen.
Les mer om Høyre og Nordstrand.
Ny leder i Oslo KrF
Espen Andreas Hasle fra Nordstrand ble i helgen valgt til ny leder av fylkeslaget til Kristelig Folkeparti i Oslo. OSLO/NORDSTRAND/MANGLERUD: Han har vært med i fylkesstyret de to siste årene, og er også vara til bystyret i Oslo.
Årsmøte og foredrag i Pensjonistuniversitetet
NORDSTRAND/LJAN: Mandag 19. mars inviterer Pensjonistuniversitetet Nordstrand-Ljan både til årsmøte og foredrag i menighetssenteret ved Nordstrand Kirke. Klokken 12 foredrar Prof.
Guttelag gikk til bronsefinale i NM i volleyball
Oslo Volleys gutter 19-lag gikk helt til bronsefinalen under årets NM-sluttspill i Stavanger. - Fantastisk bra spill, sier trener Ole Lundeby. Guttene er hovedsakelig fra Nordstrand/Oslo sør, og trener på Nordstrand.
Energisk og intimt på UKM Nordstrand
Det var ikke mange påmeldte på UKM Nordstrand, men de som deltok sørget for masse energi på scenen. NORDSTRAND: UKM (Ung kultur møtes) i Bydel Nordstrand ble arrangert lørdag 3. mars på Lambertseter fritidsklubb.