Norefjell

Behandler skadet kvinne

Politiet melder at kvinnen som var fastklemt under en bil etter en trafikkulykke ved Fjellhvil i Norefjell nå er ute av bilen. Ifølge politiet er det ikke behov for luftambulanse. Kvinnen blir behandlet av ambulansepersonell på stedet.
Les mer om Fjellhvil og Norefjell.

Person i klem under bil

Nødetatene har rykket ut til Norefjell etter melding om en utforkjøring ved Fjellhvil. Ifølge politiet er en person fastklemt under bilen. Politiet melder at helikopter er på vei.
Les mer om Fjellhvil og Norefjell.
Ble bortvist fra overnattingssted
Politiet ble i natt tilkalt til et overnattingssted på Norefjell. Der var en gjest uønsket på grunn av dårlig oppførsel. Gjesten ble bortvist fra stedet.
Les mer om Norefjell.
Skisenter opnar til helga
Drammen skisenter opnar denne helga med heile Aronsløypa i stor breidde, melder skisenteret. Også på Norefjell er det gode forhold, der opnar fleire heisar denne helga. Kongsberg skisenter opna stolheisen sist helg.
Les mer om Aronsløypa og Norefjell.

Brann under kontroll

Ifølge politiet har brannvesenet kontroll over brannen på Norefjell. Ifølge politiet rykket brannvesenet ut etter melding om brann i en leilighet. De som var i leiligheten har kommet seg ut.
Les mer om Norefjell.
Brann i hus på Norefjell
Brannvesenet har rykket ut etter melding om brann i et hus på Norefjell. Brannmannskap fra både Krødsherad og Eggedal har rykket ut til brannen på Norefjelltunet. Det har også stasjon Nedre Eiker ifølge Vestviken 110 sentral.
Skisentrene åpner
De fleste skisentrene i Buskerud åpner for sesongen denne helgen. Kongsberg, Hemsedal og Havsdalen på Geilo åpnet allerede i går, mens Norefjell åpner bakkene i dag. I lavlandet er det mindre snø, men Drammen skisenter skriver på Facebook at det blir åpning til uka.
Utsetter åpningen på Norefjell
Norefjell skisenter har ingen sjanse til å åpne førstkommende fredag, og utsetter åpningen til 17. november, det skriver Ringerikes Blad. Skisenteret hadde planlagt å åpne bakkene ved Bøseter 10. november, men dette går altså ikke grunnet mildvær.
Les mer om Bøseter og Norefjell.
Ny plan for Norefjell
For å sikre bruken av Norefjell og Reinsjøfjell framover skal det lages en ny plan for området. Det er sterke interesser knyttet til hytte- og næringsutvikling innenfor området som også er viktig for villrein. Ifølge Buskerud fylkeskommune er hovedformålet å etter hvert vedta en langsiktig strategi.
Les mer om Norefjell og Reinsjøfjell.
Larsen gir seg i Skistar Hemsedal
Kenneth Larsen gir seg som salgs- og markedssjef i Skistar Hemsedal, skriver Hallingdølen. Fra nyttår går han i samme stilling på Norefjell. For bare et par uker siden ble det kjent at Andreas Smith-Erichsen gir seg som daglig leder i Skistar Hemsedal.
Frogner-priser til fjells
Luksusleiligheter til mellom ti og 18 millioner kroner har gått unna i finanselitens skieldorado på Norefjell. Kvadratmeterprisene i fjellet har passert 100.000 kroner.
Les mer om Norefjell.
Frogner-priser til fjells Oppnår Frogner-priser i fjellet
Luksusleiligheter til mellom ti og 18 millioner kroner har gått unna i finanselitens skieldorado på Norefjell. Kvadratmeterprisene i fjellet har passert 100.000 kroner.
58 eiere saksøker utbygger
58 eiere av luksusleiligheter på Norefjell saksøker utbygger. De mener det er feil på tak og rør, og krever at det legges på nytt. Leilighetsprosjektet 903 ble omtalt som et av de dyreste og flotteste i Fjell-Norge da det var nytt for seks-sju år siden, skriver Drammens Tidende. Utbygger avviser at det er noe feil. Partene møtes i retten mandag.
Les mer om Fjell-Norge og Norefjell.
Måtte stenge boblebad
Norefjell Ski og Spa måtte stenge og rense boblebad på dagen, etter at TV 2 Hjelper deg fant legionella i vannet. Direktør for Norefjell Ski og Spa, Mikael Eliassen, sier til kanalen han ikke vet hvorfor avviket i vannet oppsto, fordi de tar daglige prøver av vannet. Han sier også at han beklager på det sterkeste at det har blitt sånn og vil forsikre kundene om at de jobber med sine rutiner, for å unngå at det skjer i fremtiden.
Populær turisthytte
Turistforeningens nye hytte på Høgevarde på Norefjell har hatt mange besøkende så langt i år. Fra åpningen i slutten av mars frem har det vært 474 overnattinger som er booket på forhånd. I tillegg kommer alle de som besøker hytta og overnatter der uten å bestille.
Les mer om Høgevarde og Norefjell.
Den dyreste hytte-tomten gikk først
Hyttefeltutbygger Trond Gunnerud merker ingen tegn til avkjøling i fjellheimen på Norefjell.
Les mer om Norefjell.
Ny stolheis til Norefjell
Norefjell skisenter har kjøpt ny stolheis til 50 millioner kroner, skriver Bygdeposten. Stolene har varme i setene og en vindskjerm som trekkes ned. Heisen frakter opptil 2400 skigjester i timen og skal etter planen være klar til bruk i desember.
Les mer om Bygdeposten og Norefjell.
50-millionersinvestering reddet Norefjell fra dramatisk vinter
Snøtørken kunne gitt en dramatisk sesong for Norefjell, men de viser rekordtall etter at de investerte 50 millioner kroner i snøproduksjonsanlegg.
Les mer om Norefjell.
Planlegger sesongarbeiderboliger
Det planlegges å bygge 150 boliger til sesongarbeidere ved foten av Norefjell, skriver Bygdeposten. I dag bor mange av dem på hotell. – Boligene skal passe til både enslige og familier, sier Even Skjetne Bøe i Norefjell Prosjektutvikling.
Rema-Reitan kutter prisen på luksusleilighet
Magnus Reitan har ikke lykkes med å selge luksusleiligheten på Norefjell. Nå kuttes prisen med to millioner kroner.
Les mer om Norefjell.
Promillekontroll på Noresund
54 personer ble stoppet i politiets promillekontroll på Noresund i dag. Kontrollen ble tatt i forbindelse med nedfart fra Norefjell, og ingen av de kontrollerte blåste over tillatt verdi.
Les mer om Norefjell og Noresund.
Magnus Reitan selger rekorddyr fritidsleilighet
Magnus Reitan (41) vil selge fritidsleiligheten sin på Norefjell for 25 millioner kroner.
Les mer om Norefjell.
Magnus Reitan selger dyreste på Norefjell noensinne
Magnus Reitan (41) har lagt ut fritidsleiligheten sin på Norefjell for rekordhøye 25 millioner kroner.
Les mer om Norefjell.
Skibakkene åpner snart
Etter helgens store snøfall, går nå snøkanonene for fullt over hele Sør-Norge. Skisentrene konkurrerer om å være først ute med åpning av alpinsesongen. Allerede kommende helg åpner bakkene på Geilo, i Hemsedal, Kongsberg, Ål, Nesbyen og Norefjell.
Siktet for vold på Norefjell
En mann i slutten av 20-årene fra Re i Vestfold er siktet for vold mot samboeren under et ferieopphold på Norefjell. Han har delvis erkjent straffskyld for å ha utøvd vold mot henne, ifølge politiet. Han ble først pågrepet, men løslatt dagen etter.
Les mer om Norefjell og Vestfold.