Norges avdeling

Handelsbanken-sjef om boliglånskundene: – Steintøff konkurranse i det norske markedet

Dag Tjernsmo i storbankens Norges-avdeling mener kampen om boliglånskundene er knallhard. Men da hadde bankene allerede satt ned rentene, kontrer Forbrukerrådet.

Hevder Edvartsen er ferdig i NFF-jobb

Ifølge TV 2 skal Svein-Erik Edvartsen være ferdig som seksjonsleder i Norges Fotballforbunds avdeling for samfunnsansvar.
Hevder Edvartsen er ferdig i NFF-jobb
Ifølge TV 2 skal Svein-Erik Edvartsen være ferdig som seksjonsleder i Norges Fotballforbunds avdeling for samfunnsansvar.
Moss er årets kulturkommune
Norsk kulturforum avdeling Østfold har kåret Moss til årets kulturkommune i regionen. «Fokuset på at alle, på tvers av etnisitet og sosioøkonomiske skillelinjer, skal ha tilgang på kulturopplevelser er veldig bra, står det i juryens begrunnelse. Moss er dermed videre i den nasjonale vurderingen av Norges kulturkommune 2017
Les mer om Østfold.

Kritisk idrettstopp: – Ministeren gikk langt i å late som om hun har et ansvar for skiledelsen

Leder av idrettspolitisk avdeling Per Tøien i Norges Idrettsforbund går ut mot kulturminister Linda Hofstad Hellelands kritikk av skipresident Erik Røste.
Les mer om Erik Røste og Per Tøien.
«De lever som dyr i bur. Nå vil ny rapport ha Norges farligste fanger i egen avdeling
16 tiltak til hvordan soningsforholdene kan bedres.
Vindbjart tilkjent seier
Doms- og sanksjonsutvalget i Norges Fotballforbund har tilkjent Vindbjart seieren med 3-0 over Fløy i 2. divisjon avdeling 4. Vindbjart leverte inn protest fordi Fløy brukte en spiller som ikke var spilleberettiget. Protesten ble altså tatt til følge.
Les mer om Fløy og Vindbjart.
Årets skikongress holdes på luksus-spa i Karibia
Skipresident Erik Røste må sammen med 28 ledere fra Norges Skiforbund reise helt til Cancun i Mexico for å delta på det internasjonale skiforbundets 50. kongress – på et femstjerners hotell med det som skal være Karibias beste spa-avdeling.
Les mer om Cancun, Karibia og Mexico.
Riise kan få to kampers karantene
Påtalenemnda i Norges Fotballforbund (NFF) innstiller overfor NFFs Disiplinærutvalget at Aalesunds John Arne Riise utestenges i to kamper, skriver Nettavisen. – Nemnda har sendt anmeldelse til Disiplinærutvalget med innstilling på to kampers karantene, skriver seksjonsleder for juridisk avdeling hos NFF i en sms til Nettavisen.
Fjernet mål om universell utforming
Regjeringen går bort fra 2025-målsettingen. – Det er trist og forferdelig, mener Anna-Lisbeth Mikalsen, leder av Norges Handikapforbund avdeling Oslofjorden Vest.
Luftforurensning i barnehage
En avdeling på Gommerud barnehage i Bærum ble i dag stengt på grunn av luftforurensning, skriver Budstikka. Det var en undersøking av Norges astma- og allergiforbund som viste sopparter som kan være skadelig for barna.
Les mer om Budstikka, Bærum og Gommerud.
Starter Norges første barnevoldsavsnitt
Christoffer-saken er noe av bakgrunnen for at politiet i Vestfold samler all etterforskning av vold mot barn til en ny avdeling i Sandefjord.
Les mer om Sandefjord og Vestfold.
Åpnet gratis spa for flyktninger
Norges første gratis spa-avdeling for flyktninger er åpnet i Kristiansand. Formålet er å gjøre noe spesielt for kvinner som har flyktet fra hjemlandet sitt.
Les mer om Kristiansand.
Cermaq anmeldt
Norges Miljøvernforbund har anmeldt oppdrettselskapet Cermaq etter at det gikk hull på en smolttank i Hopen i Bodø forrige fredag. Det skriver Avisa Nordland. Tanken på 450 kubikk inneholdt over 130 000 settefisk. Knut Hansen, driftsleder i Cermaq avdeling Hopen, sier til avisa at ingen settefisk fra anlegget havnet i sjøen.
Les mer om Avisa Nordland, Bodø, Cermaq og Hopen.
Breivik ble truet av medfange som stakk av fra luftegården
Terroristen Anders Behring Breivik sitter fengslet under Norges absolutt strengeste soningsforhold. Likevel klarte en medfange å ta seg bort til hans avdeling. Fengselsledelsen bekrefter at det har vært «et avvik.
Her står en av Norges farligste fanger med kniv i fengselet
Mindre isolasjon har endret adferden til fangene på avdeling G i Ila fengsel til det bedre.
Les mer om Ila.
Sist Norge kontrollerte en russisk militær avdeling var i 2002
Tre år på rad har Russland kontrollert Norges største hæravdelinger. Norge har ikke gjort samme type besøk i Russland siden 2002, i Kaliningrad. Norge har i stedet vært i land som Tadsjikistan, Turkmenistan og Albania.
Kommentar: «Han ble aldri hørt
Nord-Norges kanskje viktigste medisinske avdeling, selve sentralnervesystemet står igjen uten leder. Hvorfor ble Jan Norum stående alene?
Les mer om Jan Norum.
Mer forskning på dyr skal redde liv
Nå blir det mer forskning på gris, sau og geit ved Norges miljø- og biovitenskaplige universitet (NMBU) sin avdeling i Sandnes. Det nye forskningssenteret SEARCH skal gi bedre forskning på dyr som igjen øker sjansen for å redde flere menneskeliv.
Telemark-bank vant kåring
Tre ansatte jobber i det som omtales om Norges beste bank. SkagerakDirektebank, som er en avdeling av Bamble Sparebank, er kåret til Norges beste bank.
Les mer om Bamble Sparebank.
Bjørgen årets sponsorobjekt
Marit Bjørgen mottok torsdag kveld SPOT-prisen (tidligere sponsorprisen) som årets sponsorobjekt. De andre nominerte i kategorien var rctic Race of Norway, Danske Bank Oslo Maraton, Norges Skiforbund avdeling alpint og Øyafestivalen.
Nekter for juks med bombrikker
- Det finnes ikke holdepunkter for slike beskyldninger, sier Erik Graarud, fylkesleder i Norges Lastebileier-Forbund (NLF), avdeling Østfold.
Les mer om Erik Graarud og Østfold.
Renta settes ned
Direktør i avdeling for pengepolitikk Birger Vikøren (t.v.) og sentralbanksjef Øystein Olsen presenterte torsdag Norges Banks rentebeslutning.
Renta settes ned
Direktør i avdeling for pengepolitikk Birger Vikøren (t.v.) og sentralbanksjef Øystein Olsen presenterte torsdag Norges Banks rentebeslutning.
Jevnaker møter Valdres
Norges Fotballforbund har satt opp serieoppsettet for 3. divisjon for 2015. Jevnaker er i avdeling tre og skal møte Valdres, Hallingdal, Grei, Lyn 2, Røa, Korsvoll, Oldenburg, Hasle/Læren, Oslo City, Nordstrand, Skårer, Ready og Frigg.