Norsk ukeblad

Anne Kristin løfter fram hjembyen i Norsk ukeblad

- Flere enn hønefossingene selv burde få oppleve denne fine byen. Det sier Anne Kristin Møller, frilansjournalisten som har tastet en fire sider reportasje i Norsk ukeblad ned på tastaturet.

Forsinket ladegarasje i Oslo

Den store elbilgarasjen under Akershus festning er forsinket igjen. Kommunen håper den kan åpne rundt 1. juni, skriver Teknisk Ukeblad. Norsk elbilforening er bekymret for pendlerne, fordi byrådet har bestemt at det meste av gateparkeringen i sentrum skal bort 1. juni.
Les mer om Oslo og Teknisk Ukeblad.
Forsinket elbilgarasje i Oslo
Den store ladegarasjen for elbiler under Akershus festning er forsinket igjen. Kommunen håper den kan åpne rundt 1. juni, skriver Teknisk Ukeblad. Norsk elbilforening er bekymret, fordi byrådet har bestemt at det meste av gateparkeringen i sentrum skal bort 1. juni.
Les mer om Oslo og Teknisk Ukeblad.
Deponerte masser for fort i Sørum
Selskapet Norsk Gjenvinning deponerte masse raskere enn de hadde lov til nær rasstedet i Sørum, der tre litauere mistet livet. Det viser dokumenter fra Sørum kommune som Teknisk Ukeblad har fått tilgang til.
Les mer om Sørum og Teknisk Ukeblad.

Deponerte masse for fort i Sørum

Selskapet Norsk Gjenvinning deponerte masse raskere enn de hadde lov til nær rasstedet i Sørum, der tre litauere mistet livet. Det viser dokumenter fra Sørum kommune som Teknisk Ukeblad har fått tilgang til.
Les mer om Sørum og Teknisk Ukeblad.
Astrid Gunnestad er død
Tidligere journalist og redaktør i Norsk Ukeblad, Astrid Gunnestad, er død, 77 år gammel.
Astrid Gunnestad er død
Tidligere journalist og redaktør i Norsk Ukeblad, Astrid Gunnestad, er død, 77 år gammel. Astrid Synnøve Gunnestad ble født 19. august 1938. Hun ble funnet i sitt eget hjem 18. mai, melder NTB.
Astrid Gunnestad er død
Tidligere journalist og redaktør i Norsk Ukeblad, Astrid Gunnestad, er død, 77 år gammel.
Astrid Gunnestad er død
Tidligere journalist og redaktør i Norsk Ukeblad, Astrid Gunnestad, er død, 77 år gammel.
Stians åpenbaring
Norsk Ukeblad har de sterkeste historiene. Denne uken kan du lese om Stian, som var godt på vei til å ruse seg til døde fordi han ikke holdt ut livet. Men gjennom kirken fant Stian (30) veien tilbake til livet – og han fant Malin.
Les mer om Malin og Stian.
Statnett langer ut mot norsk bygg- og anleggsbransje
- Ikke i verdensklasse. - Bygg- og anleggsbransjen i Norge er ikke i verdensklasse, sa konserndirektør Håkon Borgen på en konferanse på Gardermoen torsdag. Overfor Teknisk Ukeblad utdypet
Flyasfalten tåler ikke varmen
De siste dagene har brannvesenet måttet kjøle ned asfaltdekket på Oslo lufthavn med vann. Grunnen er at underlaget begynte å bli klissete på grunn av varmen fordi norsk asfalt ikke tåler så høy varme, skriver Teknisk Ukeblad.
Les mer om Oslo og Teknisk Ukeblad.
EU-domstolen: Elsertifikatmarkedet er ikke ulovlig likevel
Tillater nasjonale støttesystemer. Som Teknisk Ukeblad, slo en foreløpig uttalelse fra EU-domstolen fast at en vindkraftprodusent på Åland har rett til å få elsertifikater fra det norsk-svenske
Les mer om EU-domstolen og Åland.
Ekkoloddet er en norsk oppfinnelse
En artikkel fra Teknisk Ukeblad i 1904 er det eneste beviset på hvem som var først ute.
Les mer om Teknisk Ukeblad.
Dette mener ekspertene om transporten i 2040
Kan vi basere oss på fornybar energi? Teknisk Ukeblad skrev om hvordan norsk transport kan se ut i 2014, der fornybar energi er en nøkkel. Under følger ekspertenes tanker om mulighetene.
- Brenselceller i hus kan redde norsk gasseksport
Markedsdirektør i Sintef er enig. I forrige uke meldte Teknisk Ukeblad at tysk industri er klar til å levere brenselceller, som produserer elektrisitet og varme lokalt i boliger og andre bygg.
Les mer om Sintef og Teknisk Ukeblad.
Mange fjordspenn vil stå uten flymerking helt til våren
Etter at varslingssystemet Ocas ble lagt ned. Som Teknisk Ukeblad skrev for to uker siden,. Norsk Flygerforbund advarte mot at det øker risikoen for flyulykker.
– En omdømmemessig skandale
IFE i Halden er i hardt vær for salg av radioaktivt materiale uten å ha søkt UD om lov. Anmeldelsen fra Utenriksdepartementet kan bety slutten for atomreaktorer på norsk jord, heter det fra Teknisk Ukeblad
Slik blir du slank med sunn frokost
Vil du ned i vekt må du ta deg tid til å spise frokost. Merete Holger Storli Norsk Ukeblad Mange studier viser at det å hoppe over måltider ikke er så lurt for deg som vil ned i vekt.
Fem cupcakes med god samvittighet
Lavkarbo, glutenfrie eller grove cupcakes - her er oppskriftene. Anders Rasch Norsk Ukeblad Postnummer Fødselsår Fylke Årets lister er ikke klare ennå.
Stiller seg uforstående til Israel-avvisningen
Siri Meling i Høyre er kritisk til at UD ikke er mer imøtekommende overfor Israels ønske om å lære av norsk olje- og gassindustri. Av Maiken Ree. I går skrev Teknisk Ukeblad om Israel,
Cupcake med jordbær
Bær i fryseren? Bær og cupcakes passer supert sammen... Christopher Sjuve Norsk Ukeblad Postnummer Fødselsår Fylke Årets lister er ikke klare ennå. Alle i Norsk Ukeblad elsker cupcakes
Les mer om Norsk Ukeblad.
Ukas cupcake
Finnes det grove cupcakes? Ja, se her! Christopher Sjuve Norsk Ukeblad Postnummer Fødselsår Fylke Årets lister er ikke klare ennå. Norsk Ukeblad fikk nylig redaksjonen til å lage sine
Gikk ned 58 kilo med hver sin diett
Christine gikk ned 39 kilo med lavkarbo, Jane 19 kilo med lavkalori. Les hvordan de gjorde det. Signe Narvesen Norsk Ukeblad Skal du telle kalorier eller karbohydrater når du skal ned
Les mer om Jane.
Fiskeproteiner får deg ned i vekt
Øker forbrenningen mer enn andre proteiner, ifølge ny norsk studie. Camilla Harbu Bielecki Norsk Ukeblad Vi vet godt at fisk er sunt, og at omega-3 er viktig for å forebygge hjerte-