Norske skog

– To skritt frem og ett tilbake

Forhandlingene i Norske Skog «snegler seg fremover ifølge styreleder Christen Sveaas. Han understreker at konkurs fortsatt er et realistisk alternativ.
Les mer om Norske Skog.

Forhandler om ny redningsplan for Norske Skog

Styreleder Christen Sveaas kan ikke si når et nytt redningsforslag kommer fra Norske Skog. Amerikansk investeringsgigant stanset det siste forsøket.
Les mer om Norske Skog.
Renteregningen økt med 56 mill.
Mens långiverne i Norske Skog har kranglet om refinansieringen av selskapet, har renteregningen økt med rundt 56 millioner kroner – på n måned.
Les mer om Norske Skog.
Mens Norske Skogs långivere har kranglet, har renteregningen økt med 56 millioner
Mens långiverne i Norske Skog har kranglet om refinansieringen av selskapet, har renteregningen økt med rundt 56 millioner kroner.
Les mer om Norske Skog.

Konkursekspert om Norske Skog: – Man har rett til å forhandle så lenge man vil

NHH-professor mener en bedre konkurslovgivning ville vært gunstig for Norske Skogindustrier.
– Til de grader på overtid
– Vi er jo til de grader på overtid så vi presser på så godt vi kan, sier styreleder Christen Sveaas i Norske Skog. Finanskjempen Blackstone truer fortsatt med å sende det kriserammede papirkonsernet ut i konkurs.
Les mer om Norske Skog og Til.
Ingen løsning etter ny frist for Norske Skog
Fristen for å komme til mål med gjeldsforhandlingene i Norske Skog var satt til fredag kveld. De er ikke kommet til enighet, men har et mulig nytt forslag.
Les mer om Norske Skog.
Norske Skog: – Meningsfull dialog
Norske Skog har ikke fått flertall blant kreditorene for refinansiering av selskapet. I en fersk børsmelding sier konsernet at de er i en meningsfull dialog med to långivere, der det ikke er flertall for planene om å slette gjeld mot å gi kreditorer andeler i Norske Skog. Siste tidsfrist gikk ut nå klokken 17, en ny tidsfrist er ikke satt.
Les mer om Norske Skog.
Fortsatt ingen løsning for Norske Skog
Norske Skog mangler fortsatt tilstrekkelig støtte for refinansieringsplanen som kan redde selskapet fra konkurs. Fristen utsettes nå for tiende gang.
Les mer om Norske Skog.
Kirurgen gir seg ikke i Skogen
Kirurg og hobbyinvestor Karl Iver Hanvold har de siste dagene hamstret millioner av aksjer i Norske Skog. Han gjør dermed comeback blant «de store gutta etter to uker på benken.
Norske Skog utsetter igjen
Ny frist for refinansieringsforslaget er fredag 3. november klokken 17.
Ny Norske Skog-utsettelse
Norske Skog er fortsatt ikke i mål med gjeldsforhandlingene, derfor har styret utsatt fristen for å godkjenne deres siste redningsplan til fredag.
Fastlåst i Norske Skog
Christen Sveaas og resten av Norske Skog-styret har fortsatt ikke oppnådd tilstrekkelig støtte for sin redningsplan i det kriserammede papirkonsernet. Fristen utsettes for niende gang.
Norske Skog utsetter for åttende gang
Styret i Norske Skog melder at deres siste redningsplan har bred støtte fra aksjonærer og långivere. Samtidig utvides fristen for å godkjenne planen med en uke.
Les mer om Norske Skog.
Norske skog utsetter igjen
Papirkonsernet Norske Skog har fortsatt ikke samlet nødvendig støtte for planen som kan redde selskapet fra konkurs. Nå utsettes fristen for å godta redningsplanen for åttende gang, melder Dagens Næringsliv. Egentlig var fristen i ettermiddag, men nå er den flyttet til tirsdag. Selv om de norske fabrikkene, deriblant Saugbrugs i Halden, går med overskudd, så sliter selskapet med å håndtere en gjeld på over 10 milliarder kroner.
Les mer om Halden.
Norske Skog utsetter fristen nok en gang
Papirprodusenten gir kreditorene frist til tirsdag 31. oktober på å godta forslaget om restrukturering.
Mangler fortsatt støtte for Norske Skog-redning
Det kriserammede papirkonsernet Norske Skog har fortsett ikke mottatt nok støtte for planen som kan redde selskapet fra konkurs. Nå utsettes fristen for åttende gang.
Norske skog utsetter fristen for å redde selskapet - igjen
Selskapet de har sterk støtte både fra sikrede og usikrede obligasjonseiere. Men de har fortsatt ikke kommet i mål med en løsning.
KOMMENTAR: Verneverdige menn i hjelm og kjeledress
Norske Skog har bedt staten om millionhjelp. Det bør vi ikke gi dem.
Kirurgen dumper Norske Skog
Etter å ha gjort en kjapp kule i Norske Skog selger kirurg og hobbyinvestor Karl Iver Hanvold seg nå kraftig ned i det kriserammede papirkonsernet.
Norske Skog ber om statlig støtte
Styreleder i det kriserammede Norske Skog-konsernet, Christen Sveaas, har bedt næringsminister Monica Mæland om inntil 140 millioner kroner i støtte, skriver Dagens Næringsliv.
Norske Skog ber regjeringen om økonomisk støtte
Norske Skog har bedt Næringsdepartementet om inntil 140 millioner kroner i årlig støtte for å bedre rammevilkårene for det kriserammede papirkonsernet.
Norske Skog ber regjeringen om økonomisk støtte
Norske Skog har bedt Næringsdepartementet om inntil 140 millioner kroner i årlig støtte for å bedre rammevilkårene for det kriserammede papirkonsernet.
DN: Sveaas ber næringsministeren om inntil 140 millioner i året
Ønsker flere endringer som kan styrke Norske Skog.
Les mer om Norske Skog.
Ber næringsministeren om inntil 140 mill. årlig
En uke etter han tok over som styreleder i Norske Skog, dro Christen Sveaas på tiggerferd til næringsministeren.
Les mer om Norske Skog.