Northug seier

Northug fikk bank av Ustjugov i Russland: – Det var tøft

Russiske Sergej Ustjugov (25) tok en overlegen seier i Ugra Skimaraton. Petter Northug hadde lite å stille opp med mot det russiske skiesset.

Northug med overlegen seier

Petter Northug vant Flyktningerennet i langrenn søndag. Han gjorde det i overlegen stil etter 42 kilometer. Dette var hans fjerde seier i rennet, skriver Trønder-Avisa.
Klæbo og Tønseth vant lagsprinten - Northug-brødrene sjanseløse på seier
Det ble ingen spurtduell mellom Johannes Høsflot Klæbo og Petter Northug i lagsprinten i NM fredag. Klæbo gikk Byåsen inn til klar seier.
Klæbo og Tønseth vant lagsprinten - Northug-brødrene sjanseløse på seier
Det ble ingen spurtduell mellom Johannes Høsflot Klæbo og Petter Northug i lagsprinten i NM fredag. Klæbo gikk Byåsen inn til klar seier.

Northug spurtslo landslagskollegene. Så stakk han av.

31-åringen feiet inn til en knusende seier i Storlirennet.
Les mer om Storlirennet.
Northug knuste landslagskollegene. Så stakk han av.
Spurtet inn til seier i Storlirennet.
Les mer om Storlirennet.
Northug: – Vært mer gunstig å ikke gå femmila
Petter Northug (31) har tre muligheter igjen til å ta en seier denne sesongen. Han tror det hadde økt vinnersjansene om han hadde stått over femmila i Holmenkollen.
Les mer om Holmenkollen.
Sundby fikk Niskanen-revansj – tangerte Northug-rekord
HOLMENKOLLEN/OSLO (VG) For andre år på rad kunne Martin Johnsrud Sundby (32) juble for seier etter femmila i Holmenkollen.
Even Northug slo Brandsdal
Eirik Brandsdal kom rett fra seier i Drammen-sprinten, men fikk for stor motstand av Even Northug i Engadin Night Sprint i St. Moritz fredag kveld, skriver langrenn.com. Kvinneklassen ble vunnet av Mari Eide.
Northug slakter VM-innsatsen: – En skandale
LAHTI/OSLO (VG) Alex Harvey (28) spurtet inn til kanadisk seier på femmila. Dermed drar Norge fra VM uten et individuelt distanse-gull på herresiden for første gang på 22 år.
Les mer om Norge og VM-innsatsen.
Lyn tok overlegent NM-gull, Northug fornøyd etter sjuende beste etappetid
Hans Christer Holund la grunnlaget for seier.
Les mer om NM-gull og Northug.
Her mistet Northug en av VM-plassene
En herlig seier til Emil Iversen og et strålende løp av Sjur Røthe gir to nye norske medaljehåp i Lahti.
Ustjugov ble historisk med ny overlegen seier. Men det er noe annet som skremmer enda mer
Sergej Ustjugov vant sin fjerde strake etappeseier i Tour de Ski. Selv om han er eksplosiv og omtrent like tung som Petter Northug, er han god også i monsterbakken. Konkurrentene er advart.
Les mer om Petter Northug, Ski og Tour.
Svenske-sjefen om Nilssons Northug-taktikk: – Jeg godter meg
OBERSTDORF (VG) Stina Nilsson hang som lim på Ingvild Flugstad Østberg og Heidi Weng på 10 km jaktstart. Dermed spurtet svensken i mål til seier og fortsatt ledelse i Tour de Ski.
Klæbo avsluttet året med seier
Johannes Høsflot Klæbo var ankermann da Byåsen vant Strindheim-stafetten nyttårsaften, melder Langrenn.com. De vant, 1,46 foran Strindheim, med både Tomas Northug og Even Northug på laget. Henning Skilag tok tredjeplassen.
Ingen har vunnet mer i år
Polar Northug (5) tok søndag sin ellevte seier for året. Ingen hester har vunnet mer i Norge i år enn «saltdalingen.
Les mer om Norge.
Monsen takker Northug
– Northugs seier på sprinten i VM i Falun gjør det litt enklere for meg å ta ut VM-laget til Lahti, sier sprinttrener, Arild Monsen.
Svensk seier i herreklassen - Northug slått ut i semifinalen
Calle Halfvarsson vant overlegent i sprinten på Lillehammer.
Les mer om Lillehammer og Northug.
Northug etter seier på Toppidrettsveka: – Imponert over meg selv
Petter Northug (30) måtte kjempe for seieren i Toppidrettsveka i Trondheim, men trakk det lengste strået i spurten. På damesiden var Heidi Weng (25) suveren.
Northug i rute etter sjukdom
Petter Northug var ute med sjukdom og gjekk glipp av fem-seks dagar med trening førre veke. Men med tredjeplass på sprinten under Toppidrettsveka i dag viste han at han er i gang igjen. – Klart ein blir påverka når ein er sett ut av trening ei veke, men eg er veldig fornøgd med dei svara eg fekk i dag. Eg er på veg tilbake nå, seier Northug til NRK.
Les mer om NRK, Northug og Toppidrettsveka.
Northug etter seieren: – Har nok med å være kongen av Mosvik
Petter Northug vant herrenes 15 km fellesstart på rulleski i Sandnes i dag. Men da han gikk over målstreken jublet han for noe helt annet enn seier.
Les mer om Mosvik.
- Det holder å være kongen av Mosvik
Petter Northug gjorde som i fjor og spurtet inn til suveren seier i fellesstarten. Men å kalle seg kongen av Sandnes ville han ikke.
Les mer om Mosvik.
Northug spurtslo alle
Tok sin andre seier i Blinkfestivalen.
Les mer om Blinkfestivalen.
Northug lekte seg til seier: – Dette er bare trening
SANDNES/OSLO (VG) Petter Northug (30) varmet opp til dagens 15 kilometer med en totimers treningsøkt. Så vant han tre spurtpriser, 30.000 kroner og naturligvis hele konkurransen.
Northug vant tre spurtpriser og lekte seg til seier
SANDNES/OSLO (VG) Petter Northug (30) varmet opp til dagens 15 kilometer med en totimers treningsøkt. Så vant han tre spurtpriser, 30.000 kroner og naturligvis hele konkurransen.