Norway

Dette er musikkbransjens topp 20 under 30

Fem norske navn på listen over unge nordiske bransjefolk som setter nordisk musikk på kartet internasjonalt. De fem norske på listen over topp 20 under 30 i nordisk musikkbransje, Music Norway Av - Red.
Les mer om Music Norway Av og Red.

Ylvis-historier sett av nær halv million

Ylvis-storsatsingen «Stories From Norway» trakk 479.000 seere mandag kveld til TVNorge. Nå gjenstår det å se om Justin Bieber trekker like mange til TV-skjermen som stupetårnet.
Knalltall for Ylvis-brødrenes nye musikal-show
Nesten en halv million nordmenn så premieren på «Stories from Norway.
Les mer om Norway.
Ylvis - Stories from Norway - Knalltall for Ylvis-brødrenes nye musikal-show
Nesten en halv million nordmenn så premieren på «Stories from Norway». (Dagbladet): I går var det premiere på Ylvis-brødrenes siste prosjekt «Stories from Norway» på TVNorge.
Les mer om Knalltall, Norway og TVNorge.

Gulltall for Ylvis

Norge vil ha «Stories from Norway». Premieren på Ylvis-brødrenes nye programserie på TVNorge mandag ble sett av hele 479.000 seere. - Dette føles som å ta en ny olympisk medalje.
Les mer om Norway og TVNorge.
Gulltall for Ylvis
Norge vil ha «Stories from Norway. Premieren på Ylvis-brødrenes nye programserie på TVNorge mandag ble sett av hele 479.000 seere.
Les mer om Norway og TVNorge.
Ylvis-brødrene samlet nesten en halv million tv-seere
Har fått en knallstart på sin nyvinning. Ylvis-brødrenes nye programkonsept «Stories from Norway» hadde i snitt 479.000 seere på gårsdagens premiere på TVNorge.
Les mer om Norway og TVNorge.
Knalltall for Ylvis
Ylvis-brødrenes nye storsatsing «Stories From Norway trakk 479.000 til tv-skjermene mandag kveld.
Storhamar U14 vant stor turnering
Storhamars U14-lag i ishockey vant Norway Supercup i Asker i helga. Storhamars U14 lag gikk ubeseiret gjennom alle åtte kampene i turneringen, som besto av de beste lagene i Norge - samt lag fra Sverige og Tsjekkia.
TV-anmeldelse «Stories From Norway»: Ylvis lever
Originalt, musikalsk, absurd, inspirert. UNDERHOLDNING/MUSIKAL «Stories From Norway» Norsk TV-serie i 7 episoder, TV Norge mandager kl.
TV-anmeldelse «Stories From Norway: Ylvis lever
Originalt, musikalsk, absurd, inspirert.
- Ylvis på topp
Brødrene Ylvis er tilbake på norske skjermer. Skal man tro anmelderne er serien «Stories from Norway» verdt å få med seg. Brødene Ylvis' siste tv-konsept er øyensynlig en rar fugl.
Les mer om Norway.
– Ylvis på topp
Brødrene Ylvis er tilbake på norske skjermer. Skal man tro anmelderne er serien «Stories from Norway verdt å få med seg.
Les mer om Norway.
For mange elever på yrkesfag?
Kunnskapsdepartementet har gjort 2018 til Yrkesfagenes år og gitt World Skills Norway i oppdrag å organisere kampanjen. Det er kanskje på tide etter at de norske plasseringene i World Skills går ned.
Forsiden NRK Super
I kveld klokka 21.30 er Bård og Vegard Ylvisåker tilbake på TVNorge. «Stories from Norway» handler om den norske virkeligheten, men de finner også på mye gøy.
Planlegger å utvide produksjonen stort
Fylkesmannen i Nordland har gitt Cermaq Norway tillatelse til økt produksjon på settefisklokaliteten i Dyping i Steigen.
Her ligger den største flåten av sitt slag til kai
På mandag kom denne frflåten til hurtigbåtkaia i Bukta. Den tilhører NRS Finnmark as (Norway Royal Salmon) og er den største i sitt slag. Til vanlig hører denne frflåten til i Kobbefjord, som ligger midt mellom Havøysund og Honningsvåg, i Måsøy kommune.
SpaceX bruker Norge for å få selge internett fra verdensrommet
Elon Musk vil levere bredbånd fra tusenvis av satellitter i verdensrommet. Han bruker norske myndigheter for å få det til. – Taktikk fra SpaceX, sier konkurrenten Space Norway.
Les mer om Norge, Space Norway og SpaceX.
SpaceX bruker Norge for å få selge internett fra verdensrommet
Elon Musk vil levere bredbånd fra tusenvis av satellitter i verdensrommet. Han bruker norske myndigheter for å få det til. – Taktikk fra SpaceX, sier konkurrenten Space Norway.
Les mer om Norge, Space Norway og SpaceX.
Fest med film og Ylvis
Stemningen var stor da «Stories from Norway»-episoden om det sagnomsuste stupetårnet ble vist på Hamar kino. -Jeg er spent, forteller ordfører Einar Busterud, før det braker løs i kinosalen.
Mysen-elev med i Miss Norway: – Mange tror at konkurransen bare handler om skjønnhet
Ina Kollset (18) fra Svinndal har kommet videre til semifinalen i Miss Norway.
Les mer om Svinndal.
«Stories from Norway er Ylvis på sitt aller beste
Rapport fra et sjarmerende pottittland.
Les mer om Norway.
Anmeldelse: Ylvis, Stories from Norway - «Stories from Norway» er Ylvis på sitt aller beste
Rapport fra et sjarmerende pottittland. Image-text: NY SERIE: Ylvis' nye tv-serie har premiere mandag 19. februar. Video: TVNorge
Les mer om Norway.
Ingrid Olava er gravid: - Ingrid Olava avslørte babynyhet på fest
Artisten viste fram den voksende babymagen. (Dagbladet): Tirsdag hadde Ylvis-brødrene samlet alt som kunne krype og gå av kjendisnorge til premiere på sitt nyeste program, «Stories from Norway», på Christiania Teater i Oslo.
Foreslår utbytte på 227 millioner kroner til eierne(pluss)
Trondheimsselskapet Norway Royal Salmon fikk et overskudd før skatt på 323 millioner kroner i fjor. Styret foreslår et utbytte på 227 millioner til eierne i oppdrettsselskapet.