Nrk

Lærer hallingdans av snøbrettkjører

AURDAL (NRK): Gjermund Bråten deltok i snøbrettkjøring i OL. Nå lærer han bort triks til unge hallingdansere.

I kveld kan Valsvik få landslagsdebuten

SOGNDAL (NRK): I kveld får truleg Gustav Valsvik frå Vik sin landslagsdebut. – Det hadde vore stort, seier Erik Bakke om at Valsvik og Even Hovland kan danne stopparparet mot Nord-Irland.
Ni saker du bør få med deg fra Senterpartiets landsmøte
TRONDHEIM (NRK): Har du ikke fulgt med på Senterpartiets landsmøte i helgen? Her er noe av det viktigste partiet vedtok i Trondheim.
Les mer om Trondheim.
Ola Borten Moe tapte elbil-kampen i Sp
TRONDHEIM (NRK): Programkomit-lederen ville redusere tilskuddet til kjøp av Tesla og andre dyre elbiler, men landsmøtet satte foten ned.
Les mer om Tesla.

Livsfarlige trær i Skien

SKIEN (NRK): To av de eldste eiketrærne i Borgestadalleen i Skien er så ødelagt av råte at de kan kollapse når som helst. En ny rapport konkluderer at det vil kunne medføre tap av liv.
Les mer om Borgestadalleen og Skien.
Sterk vind stopper ferger
Bognes-Skarberget på E6 er innstilt pga sterk vind. Også Bognes-Lødingen er innstilt pga dårlig vær. Fullstendig oversikt finner du her: trafikk.nrk.no
Sandra Borch vil ha Liv Signe Navarsete (Sp) som forsvarsminister
TRONDHEIM (NRK): Sandra Borch og Liv Signe Navarsete har lagt den bitre striden bak seg. Nå vil Borch ha Navarsete som forsvarsminister.
Brann tapte generalprøven
VESTLANDSHALLEN (NRK): Eit mål av Torgeir Børven var ikkje nok til å slå Sogndal i generalprøven. Brann står utan siger mot eliteseriemotsand før mesterfinalen mot Rosenborg. – Me var prega av kampen som kjem, seier Lars Arne Nilsen
Sp vil ikke ta stilling til velferdsprofitt før etter valget
TRONDHEIM (NRK): Stortingsrepresentant Kjersti Toppe (Sp) er skuffet over at Senterpartiets landsmøte venter med å ta stilling til en uttalelse om profitt i velferdssektoren. – Jeg opplever at man skygger banen, sier hun.
Ingen skadet etter husbrann
En person har pustet inn røyk etter brann i et hus på Gruben i Rana. Personen ble sjekket av ambulanse på stedet, og fraktes ikke videre til sykehus. Brannen startet i et vaskerom på baksiden av huset, men ble raskt slukket av brannvesen, sier innsatsleder Arild Woldo til NRK. Huset er foreløpig ubeboelig på grunn av røyk, og boligen blir nå sperret av for videre etterforskning. Brannårsak er foreløpig ukjent opplyser Woldo.
Les mer om Arild Woldo, Gruben, NRK, Rana og Woldo.
Johansson mistet rekorden til Kraft – igjen
PLANICA/OSLO (NRK): I Vikersund tok Stefan Kraft Robert Johanssons verdensrekord etter en halvtime. I Planica lot han nordmannen beholde bakkerekorden i noen timer.
Les mer om Kraft.
Johansson mistet rekorden til Kraft - igjen
PLANICA/OSLO (NRK): I Vikersund tok Stefan Kraft Robert Johanssons verdensrekord etter en halvtime. I Planica lot han nordmannen beholde bakkerekorden i noen timer.
Les mer om Kraft.
Faktasjekk vil gi en bedre debatt
Dagbladet, VG og NRK samarbeider om å sjekke fakta i norsk debatt og avdekke falske nyheter. Faktisk.no er navnet på samarbeidet, som er unikt i norsk mediehistorie.
Les mer om NRK.
Uenige om fakta: Snakker Northug sant i dette NRK-intervjuet?
Skiforbundet og Northug med forskjellige versjoner.
Les mer om Northug.
- WADA anker ikke Johaug-dommen
Ifølge NRK.
Les mer om Johaug-dommen.
WADA anker ikke Johaug-dommen
Det internasjonale antidopingbyrået bekrefter beslutningen overfor NRK.
Les mer om Johaug-dommen og NRK.
WADA anker ikke Johaug-dommen
Verdens antidopingbyrå (WADA) har bestemt seg for å ikke anke dopingdommen til Therese Johaug. Det bekrefter WADA overfor NRK fredag kveld. Tidligere i vinter valgte Det internasjonale skiforbundet å anke saken til Idrettens voldgiftsrett.
Northug har snakket med Løfshus: - Det er noen saker vi har tatt opp
Petter Northug til NRK.
Les mer om NRK.
Mette Marit delte ut manuspris
Lillehammer (NRK): Kronprinsessen besøkte studentfestivalen fredag. I tillegg til å dele ut pris, fikk Mette Marit treffe flere av festivaldeltakerne.
Les mer om Mette Marit.
Kronprinsesse Mette Marit gjester Amandus
Lillehammer (NRK): Kronprinsessen besøker studentfestivalen som fyller 30 år. I tillegg til å delta på festivalen skal hun dele ut Manusprisen Ung.
Les mer om Manusprisen Ung.
– Ting har vært tyngre enn jeg har gitt uttrykk for
PLANICA/OSLO (NRK): Daniel-Andr Tande skjulte de tunge følelsene og var for sta til å høre på råd fra andre da nedturen kom.
Les mer om Ting.
Nei til dobbeltspor på statsministerens jorde
SKIEN (NRK): På Borgestad gård som tilhørte statsminister Gunnar Knudsen planlegges det nå dobbeltsporet jernbane. Det er dagens eiere av gården sterkt imot.
Les mer om Gunnar Knudsen.
Pressekonferanse om storflyplass
Klokken 10.00 i dag starter pressekonferansen om en storflyplass i Rana på Helgeland. Følg pressekonferansen på våre nettsider: nrk.no/nordland.
Les mer om Helgeland og Rana.
Ber om hjelp, men frykter barnevernet
SKIEN (NRK) : Norsk Handikapforbund (NHF) får meldinger om at rullestolbrukere er redde for å søke om utvidet hjelp fra kommunen når de blir foreldre.
NRK: Minesveiper gikk på land, flere skadet i sammenstøtet
Blåmerker og skrubbsår på personell ble resultatet da KNM «Otra gikk på grunn ytterst i Solund 31. januar i år.
Les mer om Solund.