Nrk

Facebook blir tv-kanal

Facebook har i det skjulte brukt millioner på å utvikle sine egne tv-show. Nå tar det opp konkurransen med aktører som Netflix, NRK, HBO og TV 2.
Les mer om HBO, NRK og Netflix.

Opprettet kriseteam

Kristiansand kommune har opprettet et kriseteam i forbindelse med knivstikkingen på sørlandsenteret onsdag. Fungerende ordfører i Kristiansand, Jørgen Kristiansen, sier til NRK at slike hendelser må forebygges og at dette vil bli et tema i ukene fremover.
Opprettet kriseteam etter drap
Kristiansand kommune har opprettet et kriseteam i forbindelse med knivstikkingen på sørlandsenteret onsdag. Fungerende ordfører i Kristiansand, Jørgen Kristiansen, sier til NRK at slike hendelser må forebygges og at dette vil bli et tema i ukene fremover.
Se kveldens TV-sending
Se kveldens TV-nyheter fra NRK Sørlandet her
Les mer om TV-nyheter og TV-sending.

Lege beskyldes for muslimhets – nå undersøker fylkeslegen påstandene

KRAGERØ (NRK): En vikarlege ved legevakta i Kragerø skal ha drevet muslimhets på jobb. Flere pasienter og ansatte reagerte på oppførselen. Nå undersøker Fylkesmannen saken.
Les mer om Fylkesmannen og Kragerø.
Sparer enorme summer med profesjonell eldretrim
SARPSBORG (NRK): Da Torleif Ervum (82) falt på sykkelen, satte kommunen inn et spesialteam for å lære ham å gå i trappa igjen.
Har allerede solgt over 16000 billetter til returoppgjøret
TRONDHEIM/GLASGOW (NRK): Daglig leder Tove Moe Dyrhaug i Rosenborg både tror og håper på et utsolgt Lerkendal når Celtic kommer på besøk om en knapp uke.
Kalla knuste Bjørgen med nesten to minutter i Lysebotn opp
OSLO/LYSEBOTN (NRK): Charlotte Kalla vant med 40 sekunder på Heidi Weng og nesten to minutter på Marit Bjørgen.
Solskjær om Forren: – Hatt mange alvorlige samtaler
MOLDE (NRK): Vegard Forren (29) angrer ikke på det mislykkede oppholdet i Brighton. Nå er 29-åringen klar for sitt tredje opphold i Molde FK.
Les mer om Brighton, Forren og Molde FK.
Fremstilles for varetekt
To menn, som er siktet for kroppsskade og frihetsberøvelse etter at de ble pågrepet i Tjølling natt til i går, blir i morgen fremstilt for varetektsfengsling. Det forteller politiinspektør Magnar Pedersen til NRK.
Les mer om Magnar Pedersen, NRK og Tjølling.
Endelig herjer Ødegaard igjen - slik forklarer han storspillet
OSLO/HEERENVEEN (NRK): Martin Ødegaard har vist gryende form i sesongoppkjøringen og har notert seg med flere målpoeng.
Les mer om Ødegaard.
Forsvarer: Jenta er dypt fortvilet
15-åringens forsvarer Hege Klem sier hun møtte sin klient i går kveld. – Vi snakket ikke om selve saken. Det har ikke vært mulig å gjennomføre avhør. Hun er dypt fortvilet over situasjonen, sier Klem til NRK.
Les mer om Hege Klem, Klem og NRK.
Fly savnet i Finnmark
Et finsk fly er savnet på Finnmarksvidda, bekrefter HRS Nord-Norge til TV2. Flyet skal ha forsvunnet i området rundt Kautokeino, skriver avisen. NRK kommer tilbake med mer.
Har allerede solgt over 12000 billetter til returoppgjøret
TRONDHEIM/GLASGOW (NRK): Daglig leder Tove Moe Dyrhaug i Rosenborg både tror og håper på et utsolgt Lerkendal når Celtic kommer på besøk om en knapp uke.
Utsetter åpningen
– Vi utsetter åpningen av Coop OBS Sørlandssenteret i dag, og vi vet ikke når åpningen blir, sier administrerende direktør i Coop Sørvest, Tore Klovning til NRK.
Mistet lappen etter trafikkulykke
TINNEGREND/NOTODDEN (NRK): En 50 år gammel mann har mistet lappen etter at bilen han kjørte kom over i motsatt kjørefelt og forårsaket en alvorlig trafikkulykke ved Tinnegrend i Notodden i går kveld.
Les mer om Notodden og Tinnegrend.
Sender hjelpemidler til syriske flyktninger
SAUHERAD (NRK): Ronald Bruinvis sender rullestoler og rullatorer for flere hundre tusen kroner til syriske flyktninger.
Dag Otto ønsker etapper i Grimstad
Dag Otto Lauritzen håper Tour de France-etapper i Norge kan bli en realitet, men frykter at folk glemmer hvor mye som skal til. Likevel røpte han følgende til NRK: – Om det er mulig, så hadde det vært gøy om rittet tok turen innom Grimstad. Les mer.
Northug om Ingebrigtsen-hetsen: – Det kryr av idioter
SANDNES (NRK): Petter Northug (31) ber Jakob Ingebrigtsen (16) lukke øynene og ørene for dem som ikke vil ham vel.
Søviknes i Utvik: - Opp til oss å løyve nok til sikring
UTVIK (NRK): Skadane etter flaumen i Utvik vil koste fleire titals millionar å reparere. I dag var olje- og energiminister Terje Søviknes i Utvik for å sjå på skadane.
Les mer om Utvik.
RBK holdt nullen - Bendtner kunne avgjort: – Nå er det 50-50
OSLO/GLASGOW (NRK): Nicklas Bendtner og Yann-Erik de Lanlay misbrukte enorme sjanser etter pause, men RBK fikk med seg et greit utgangspunkt foran returen på Lerkendal.
Mulig misforståelse
Politiet fikk tidligere i kveld melding om at en person hadde blitt truet med kniv på en adresse i Kabelvåg, men tror nå det hele kan bero på en misforståelse. Personen med tilhold på adressen er av utenlandsk opprinnelse, og det jobbes nå med å finne en tolk for å få klarhet i hva som egentlig har skjedd, opplyser politiets operasjonsleder overfor NRK.
Les mer om Kabelvåg og NRK.
Innsatsleder etter knivstikkingen
– Vi fikk god hjelp av vitner som pekte hvor gjerningspersonen hadde løpt. Personen lagde mye hysteri, med skrik og væremåte, så vi fikk lokalisert henne hurtig, sier innsatsleder på stedet, Stian Pauschert til NRK
Les mer om NRK og Stian Pauschert.
Sundby parkerte verdenseliten: – Det var utrolig hardt
OSLO/SANDNES (NRK): Martin Johnsrud Sundby rykket i siste kneika da han vant 60 kilometeren under Blinkfestivalen onsdag. Petter Northug hang ikke med.
Les mer om Blinkfestivalen.
Tjuvstarter gåsejakten
JOMFRULAND (NRK): Flere kommuner har tjuvstartet gåsjakten. Grunnet stor tilstrømming må flere av fuglene nå skytes.