Nsf

Kritisk til skiforbundet og stjernenes eventyr i omstridte Dubai

OBERSTDORF (VG) En rekke profiler fra skiforbundet (NSF) reiste til Dubai i fjor vår. Der skulle de teste ut forholdene og lage promo-video for et fremtidig arrangement i den omstridte storbyen.
Les mer om Dubai.

Streiken i Kreftforeningen er over – sykepleierne jubler

Norsk Sykepleierforbund (NSF) og NHO Abelia er enige om en ny tariffavtale. Dermed er norgeshistoriens lengste sykepleierstreik over.
Les mer om Kreftforeningen.
Streiken i Kreftforeningen er over – sykepleierne jubler
Norsk Sykepleierforbund (NSF) og NHO Abelia er enige om en ny tariffavtale. Dermed er norgeshistoriens lengste sykepleierstreik over.
Les mer om Kreftforeningen.
Streiken i Kreftforeningen er over – sykepleierne jubler
Norsk Sykepleierforbund (NSF) og NHO Abelia er enige om en ny tariffavtale. Dermed er norgeshistoriens lengste sykepleierstreik over.
Les mer om Kreftforeningen.

Sykepleierforbundet feilinformerer om streiken i Kreftforeningen

DEBATT: I Aftenbladet 30. juni gjentar fylkesleder Nina Horpestad i Norsk Sykepleierforbund (NSF) i Rogaland enn rekke påstander om streiken i Kreftforeningen som NSF sentralt har kommet med tidligere.
Skiforbundstopp fortviler over damedeltagelse i Kollen
HOLMENKOLLEN (VG) I langrennselskende Norge var det kun ni på startstreken i kvinneklassens rulleskirenn under skishowet i Kollen. Tallene bekymrer Norges Skiforbund (NSF) så mye at de vil ta opp deltagelsen med resten av Ski-Norge.
Les mer om Kollen, Norge og Ski-Norge.
Kreftforeningens ansatte ut i streik fra mandag
19 sykepleiere i Kreftforeningen går mandag ut i streik etter at NHO og Kreftforeningen ble ikke enige med Norsk Sykepleierforbund (NSF) om en tariffavtale.
Helsesøstre vil ha aldersgrense
Landsgruppen av helsesøstre (NSF) er kritiske til alternative behandlingsformer rettet mot små barn. De mener Norge bør vurdere aldersgrense, slik Sverige har. I Sverige er det forbudt å undersøke og behandle barn under åtte år med alternativ medisin, skriver Vårt Land.
Les mer om Norge, Sverige og Vårt Land.
Helsesøstre vil ha aldersgrense for alternativ behandling
Landsgruppen av helsesøstre (NSF) er kritiske til alternative behandlingsformer rettet mot små barn. De mener Norge bør vurdere aldersgrense, slik Sverige har.
Les mer om Norge og Sverige.
Johaug beholder pengestøtte
Therese Johaug beholder pengestøtten fra Skiforbundet til tross for at hun er dopingdømt, melder VG. – Hun ble dømt for en paragraf i NIFs lov som gjør at man kan opprettholde stipenddelen, sier administrasjon og markedssjef i NSF, Espen Bjervig.
Dopingdømte Johaug beholder pengestøtten fra skiforbundet
ULLEVAAL STADION (VG) Selv om Therese Johaug (28) er dømt til utestengelse for bruk av et forbudt stoff, mottar skistjernen økonomisk støtte fra Norges Skiforbund (NSF).
Les mer om Therese Johaug.
Northug dropper høyden før VM
Petter Northug drar ikke til høyden før VM, melder NSF i en pressemelding. Årsaken er maksimal restitusjon etter tre NM-løp. Et godt og sikrere valg for å få muligheten til å forbedre seg, sier landslagstrener Tor Arne Hetland.
Les mer om NM-løp, NSF og Tor Arne Hetland.
Høyt sykefravær på hjerteavdelingen
Det høye sykefraværet på hjertemedisinsk avdeling ved Sykehuset Østfold Kalnes bekymrer, det sier fylkesleder Karen Brasetvik i Norsk Sykepleierforbund (NSF) til Fredriksstad Blad. Avdelingen hadde et fravær på 11,5 prosent i fjorårets siste to måneder, nesten tre prosent høyere enn snittet for sykehuset i 2016.
Kristoffersen anklager Skiforbundet for løgn: – Noen bør gå og skamme seg
Henrik Kristoffersen får ikke reklamere for sin sponsor på hjelmen etter torsdagens rettsavgjørelse. Nå mener at han noen i NSF bør skamme seg.
Les mer om NSF og Skiforbundet.
Alpinsjef: Lagkompiser føler seg urettferdig behandlet av Kristoffersen
Henrik Kristoffersen (22) har savnet støtte fra lagkameratene i den betente konflikten med Norges Skiforbund (NSF). Nå forteller landslagssjef Christian Mitter at ikke alt er rosenrødt i alpingjengen.
Agder og Rogaland skikrets reagerer på pressemelding fra Skiforbundet
Agder og Rogaland Skikrets føler at de ikke ble hørt i pressemeldingen fra Norges Skiforbund (NSF) der de hevder å ha full støtte fra skikretsene.
Les mer om Rogaland og Skiforbundet.
Ny landslagslege
Dag Lunder går inn midlertidig som ny landslagslege for kvinnelandslaget i langrenn. – Jeg er behjelpelig med spørsmål og råd inntil Norges Skiforbund har en mer permanent ordning, sier Dag Lunder i en pressemelding. Lunder har tidligere vært lege hos NSF langrenn, også da hadde han ansvaret for kvinnene, senest under OL i Sotsji.
Les mer om Dag Lunder, NSF og Sotsji.
Støtter streikende leger
Norsk Sykepleierforbund (NSF) støtter Akademikernes konflikt med arbeidsgiverforeningen Spekter. – Dette er en konflikt som handler om arbeidsbelastning og pasientsikkerhet, og det er noe som angår oss alle, sier forbundsleder Eli Gunhild By til NTB.
Les mer om Eli Gunhild By, NTB og Spekter.
NSF vil gjennomgå all medisinbruk
Skipresident Erik Røste og langrennskomiteens leder, Torbjørn Skogstad ønsker en gjennomgang av det norske skilandslagets medisinbruk, og langrennskomiteen har fått i oppdrag å organisere dette. Det skriver skiforbundet i en pressemelding.
Les mer om Torbjørn Skogstad.
Ekspert fyrer løs mot NSF
Ken Fitch stiller spørsmål ved Skiforbundets integritet etter Martin Johnsrud Sundbys dopingdom.
Les mer om NSF.
Kaller inn til pressekonferanse
Norges Skiforbund kaller inn til haste-pressekonferanse på Ullevaal klokken 13. Etter det NRK erfarer, er idretten det gjelder langrenn. – NSF oppfordrer alle redaksjoner til å være tilstede på pressekonferansen, skriver forbundet. Vi kommer tilbake med mer.
Les mer om NRK og Ullevaal.
Hetland ny landslagstrener
Norges Skiforbund Langrenn har engasjert Tor-Arne Hetland (42) som hovedtrener for menn allround fra kommende sesong. Hetland ga seg som langrennsløper etter 2009-sesongen. Da hadde 42-åringen vært på ulike NSF-landslag siden 1992. Hetland er tidligere verdensmester- og olympisk mester. De siste sesongene har Hetland vært landslagstrener i henholdsvis Tyskland, Sveits og Canada. Vi kommer tilbake med mer
Slår alarm om jordmorbemanningen
94 prosent av jordmødre har i perioder mer enn n aktivt fødende kvinne å ha ansvar for. Det kommer fram i en fersk undersøkelse gjennomført av Jordmorforbundet NSF.
Foreløpig ikke Northug-møte
Det er fremdeles ikke avtalt noe nytt møte mellom Norges Skiforbund (NSF) og Petter Northug, men generalsekretær Stein Opsal tror likevel en avklaring er nært forestående. – Det er ennå ikke avtalt møtetid med Northug. Vi forventer en snarlig avklaring, sier Opsal til NTB onsdag.
Skiforbundet venter snarlig Northug-avklaring
Det er fremdeles ikke avtalt noe nytt møte mellom Norges Skiforbund (NSF) og Petter Northug, men generalsekretær Stein Opsal tror likevel en avklaring er nært forestående.