Ntb

Bjørgens eksklusive gullstol

På en spesialstol satt sammen av gamle ski inntok Marit Bjørgen scenen med alle sine 15 OL-medaljer for hånden. Anbefalte saker Av Espen Hartvig Hun kom med svært dyrebar og tung last til en fotoseanse med nyhetsbyrået NTB denne uka..

Vedvik under EM-kravet

Marius Vedvik imponerte med tredjeplass på 10.000 meter i et friidrettsstevne i USA natt til fredag. Gular-utøveren løp under EM-kravet med tiden 28.42,15. EM-kravet er på 28.55,00, melder NTB. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Les mer om EM-kravet, NTB og USA.
Vedvik under EM-kravet
Marius Vedvik imponerte med tredjeplass på 10.000 meter i et friidrettsstevne i USA natt til fredag. Gular-utøveren løp under EM-kravet med tiden 28.42,15. EM-kravet er på 28.55,00, melder NTB.
Les mer om EM-kravet, NTB og USA.
Her tar Dronning Bjørgen plass på «Game of Thrones»-inspirert trone
På en spesialstol satt sammen av gamle ski, inntok Marit Bjørgen torsdag scenen med alle sine 15 OL-medaljer for hånden. Hun kom med svært dyrebar og tung last til en fotoseanse med nyhetsbyrået NTB.

Dronning Bjørgen på tronen med gullsamlingen fra OL

På en spesialstol satt sammen av gamle ski inntok Marit Bjørgen torsdag scenen med alle sine 15 OL-medaljer for hånden. Hun kom med svært dyrebar og tung last til en fotoseanse med nyhetsbyrået NTB.
Nei, 120 000 nordmenn er ikke spilleavhengige
Til NTB sier Per Gunnar Dahl, generalsekretær i Actis, at 120 000 nordmenn er spillavhengige. Det er feil, skriver Faktisk.no. Image-text: Tallet på 120 000 er vesentlig høyere enn det Direktoratet for e-helse opererer med.
Fjerner gjenstand fra leilighet
Bombegruppen er i ferd med å fjerne den mistenkelige gjenstanden fra leiligheten på Rosenhoff i Oslo for videre undersøkelser. Det opplyser operasjonsleder Line Skott til NTB ved 00.30-tiden natt til fredag.
Les mer om Line Skott, NTB, Oslo og Rosenhoff.
Enebolig totalskadd i Fredrikstad
Det brøt ut brann i en enebolig på Torp i Fredrikstad natt til fredag. En 87 år gammel mann ble tatt hånd om av helsepersonell, opplyser politiet til NTB. Flere nabohus ble evakuert, men beboerne har nå fått flytte hjem igjen.
Les mer om Fredrikstad, NTB og Torp.
Fjerner gjenstand fra leilighet
Bombegruppen er i ferd med å fjerne den mistenkelige gjenstanden fra leiligheten på Rosenhoff i Oslo for videre undersøkelser. Det opplyser operasjonsleder Line Skott til NTB ved 00.30-tiden natt til fredag.
Les mer om Line Skott, NTB, Oslo og Rosenhoff.
Lance Armstrong inngår forlik
Lance Armstrong inngår forlik på 5 millioner dollar for å unngå rettssak i mai, der han ville ha risikert å måtte betale 100 millioner dollar til myndighetene. Det melder amerikanske medier sent torsdag kveld norsk tid, skriver NTB.
Les mer om NTB.
Ny rekord for Norsk Tipping
Norsk Tipping fikk et overskudd på 5, 25 milliarder kroner i 2017. Det er ny rekord som ble kunngjort på Norsk Tippings generalforsamling i kulturdepartementet torsdag. Antall aktive kunder øket med 80.000 i fjor, melder NTB.
Les mer om NTB og Norsk Tipping.
Svak oppgang på Oslo Børs
Oslo Børs kunne notere nok en rekord torsdag. Selv om flere av de dominerende selskapene gikk tilbake, endte hovedindeksen på 850,86 poeng, en framgang på 0,18 prosent, ifølge NTB.
Les mer om NTB.
Lot være å varsle om skyting i Oslo
Ved 13.20-tiden onsdag 4. april ble det avfyrt minst ett skudd på åpen gate omtrent 300 meter fra Sentrum politistasjon. Politiet i Oslo valgte å ikke melde fra til offentligheten om dette. Nå innrømmer de at det burde vært gjort, melder NTB.
Les mer om NTB, Oslo og Sentrum.
Brussalget i Norge kraftig ned
Salget av brus i Norge har gått ned med 12 millioner liter hittil i år, melder NTB. Det er en nedgang på nesten 11 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Bryggeri- og drikkevareforeningens oversikt viser at salget av brus tilsatt sukker alene har gått ned med 12,48 prosent.
Les mer om NTB og Norge.
Kraftig brusnedgang: - Sukkeravgift får nesten all skyld
Ble solgt 12 millioner liter mindre brus første kvartal i år sammenlignet med samme periode i fjor. Nordmenn handler mindre brus i Norge. Foto: NTB scanpix Det selges mindre brus i Norge. Nedgangen hittil i år er på 12 millioner liter.
Les mer om Det og Norge.
Stoltenberg får tidligere NTB-korrespondent som ny talsperson
Anne Marte Vestbakke blir hans nye kommunikasjonsrådgiver. - Jeg er veldig glad for å få Anne Marte på laget. Jeg kjenner henne som en kunnskapsrik journalist fra tiden hun dekket NATO som korrespondent.
Les mer om Anne Marte.
Tidligere NTB-korrespondent blir ny talsperson for Stoltenberg
Anne Marte Vestbakke overtar som ny kommunikasjonsrådgiver for NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg. Vestbakke overtar etter Stein Hernes, som slutter til sommeren.
Les mer om Stoltenberg.
Blir ny talsperson for Stoltenberg
Tidlegare NTB-korrespondent Anne Marte Vestbakke overtek som ny kommunikasjonsrådgjevar for generalsekretæren i NATO, Jens Stoltenberg. Vestbakke overtek etter Stein Hernes, som sluttar til sommaren.
Les mer om Stoltenberg.
Tror bilbrann i Oslo var påsatt
Politiet tror bilbrannen på Sinsen i Oslo natt til torsdag var påsatt. - Vitner har sett to biler samt flere personer rundt bilene rett før det begynte å brenne, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til NTB.
Tror bilbrann i Oslo var påsatt
Politiet tror bilbrannen på Sinsen i Oslo natt til torsdag var påsatt. – Vitner har sett to biler samt flere personer rundt bilene rett før det begynte å brenne, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til NTB. Politiet søker etter personene.
Brann i biler i Oslo
Det er full overtenning i to biler på Sinsen i Oslo, og politiet frykter spredning. Det er snakk om full overtenning. Det står en strømstolpe i nærheten som vi frykter brannen skal spre seg til, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til NTB.
Jente (11) funnet i god behold
Den elleve år gamle jenta som har vært savnet i Molde siden morges, ble funnet i god behold onsdag kveld. - Et redningshelikopter fant henne litt utenfor sentrum i 20.40-tiden, sier Jon Bratland ved Møre og Romsdal politidistrikt til NTB.
Les mer om Jon Bratland, Molde, Møre, NTB og Romsdal.
Ny bestenotering på Oslo Børs
Hovedindeksen endte på 849,31 poeng etter å ha steget 1,38 prosent, melder NTB.
Les mer om NTB.
Vegvesenet sier nei til sex i rundkjøringer
Russen har sine knuter, men særlig en av dem er Vegvesenet skeptisk til. Anbefalte saker Av NTB og Espen H. Rusdal Russefeiringen innebærer så mangt. Fest og moro. Å finne seg selv og møte nye mennesker.
Les mer om Av NTB, Espen H og Vegvesenet.
Johaug får med seg flere på laget
Etter det NTB kjenner til ligger det an til flere nye fjes på kommende sesongs langrennslandslag for kvinner.
Les mer om NTB.