Nye

God plass under semifinalen

Det blir neppe fullt på Vålerengas nye stadion under semifinalen i fotball-NM i kveld. Vålerenga regner ifølge VG med rundt 10 000 besøkende, og innen tirsdag ettermiddag var det solgt ca. 7 000 billetter. Stadion har plass til 17 000 tilskuere.

Flyplassansatte stjeler mat – kan miste jobben

Ansatte på Oslo Lufthavn blir nå politianmeldt hvis de ikke slutter å stjele mat fra den nye kantinen på flyplassen. Det kan i verste fall bety at de mister jobben.
Les mer om Oslo Lufthavn.
Linda (60) og Arnold (70) gjør comeback i ny «Terminator-film
Filmveteranene gjør seg klare for nye halsbrekkende eventyr på lerretet - 26 år etter «Terminator 2.
Nye postregler
Mange lokalaviser er bekymret for hvordan de skal få levert aviser ut til abonnentene sine når nye postregler trer i kraft. Fra nyttår blir det skilt mellom A- og B-post, og da vil det ta to dager til posten kommer frem.
Les mer om Aog B-post.

TEST: Fitbit Ionic

Fitbits nye toppmodell treffer blink på det aller meste.
Johansen blir rådmann i Tønsberg
Fylkesrådmann i Vestfold, Egil Johansen blir rådmann i nye Tønsberg kommune. Det er klart etter at ansettelsesutvalget i dag har offentliggjort sin innstilling. Frem til den nye kommunen blir en realitet 1. januar 2020 skal Johansen lede arbeidet med sammenslåingen mellom Tønsberg og Re.
Høyre åpner for vern av Lofoten i fire nye år
Sentrale kilder i Høyre bekrefter at Høyre kan ofre oljevirksomhet utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja for å få Venstre og eventuelt KrF inn i regjering.
To nye pågripelser i Wales etter T-baneangrepet i London
To menn ble pågrepet i Wales onsdag, mistenkt for å være involvert i angrepet mot Londons undergrunnsbane fredag forrige uke.
Les mer om London og T-baneangrepet.
Åpner nye E18
Det blir delåpning av nye E18 i Larvik klokken 06.00 torsdag neste uke. I første omgang er det strekningen mellom Bommestad og Farriseidet som åpnes for trafikk. Strekningen er rundt fire kilometer lang, og inkluderer en 2,8 kilometer lang tunnel.
Les mer om Bommestad, E18, Farriseidet og Larvik.
Nytt omsorgssenter kan bli for dyrt
Folkevalgte i Søndre Land er usikre på om kommunen har råd til å bygge det nye omsorgssenteret. Det skriver Oppland Arbeiderblad. Prisen er nå økt til 457,7 millioner kroner.
Kjøp iPhone 8 for kameraet
De første anmeldelsene er her, og et hovedargument for å kjøpe den nye iPhone-modellen er fremdeles kameraet.
– Åmli kan få mange arbeidsplasser
– Åmli kan få minst 75 nye arbeidsplasser dersom en biodrivstoff-fabrikk blir realisert, sier ordfører Reidar Saga. I går ble det kjent at firmaet Biozin AS vil legge den første fabrikken til Aust-Agder. Prosjektet koster om lag 2,5 milliarder kroner.
Les mer om Aust-Agder, Reidar Saga og Åmli.
Se traileren til den nye Tomb Raider-filmen
Vi får et to minutter langt glimt av den kommende filmen.
Les mer om Tomb Raider-filmen.
Flyplass-ansatte stjeler mat - kan miste jobben
Ansatte på Oslo Lufthavn blir nå politianmeldt hvis de ikke slutter å stjele mat fra den nye kantinen på flyplassen. Det kan i verste fall bety at de mister jobben.
Les mer om Oslo Lufthavn.
Kylie Jenner (20) delte sexy bilde med fansen – men n detalj skurrer
Over 2,8 millioner fans har likt Kylie Jenners (20) nye bilde, men brystvortene er borte vekk.
Besøker du The Pirate Bay blir PC-en din brukt til å grave etter kryptovaluta
Torrentnettstedet tester nye måter å tjene penger på på bekostning av prosessoren din.
Les mer om PC-en og The Pirate Bay.
Risikerer glisne tribuner
Det er solgt 7000 billetter til kveldens semifinale mellom Sarpsborg 08 og Vålerenga i Oslo, skriver VG. Vålerengas nye stadion har kapasitet på drøyt 17.000 tilskuere, og klubben forventer at det blir rundt 10.000 tilskuere onsdag kveld.
Les mer om Oslo, Sarpsborg og Vålerenga.
Byens dyreste til nå
Kongsbergs dyreste leilighet til nå er solgt for 10,4 millioner, skriver Laagendalsposten. Den nye leiligheten skal ligge på toppen av et nytt bygg i sentrum. Ifølge Eiendomsmegler 1 er ingen leiligheter i byen blitt solgt for en så høy pris tidligere.
Les mer om Laagendalsposten.
Lokalaviser frykter nye postregler
Nye postregler gjør at mange avisabonnenter fra nyttår må vente lenge på få lokalavisen sin i posten. Redaktører frykter for fremtiden.
Risikerer glisne tribuner i semifinalen mellom Vålerenga og Sarpsborg 08
Vålerenga drømmer om spill i Europa neste år, men har kun solgt under halvparten av billettene til kamp nummer to på sin nye stadion.
Les mer om Europa, Sarpsborg og Vålerenga.
Nye kystvaktskip i rute
Bygging av nye kystvaktskip er i rute. Tre skip skal erstatte dagens skip Nordkapp, Senja og Andenes. De nye skipene skal bygges i Norge, og det første nye kystvaktskipet kommer i drift i 2022.
Les mer om Nordkapp, Norge og Senja.
Kurtovic tenkte først «her kan jeg aldri bo. Nå er hun stjerne i Romania
Amanda Kurtovic har på få uker blitt en viktig brikke i et av verdens beste lag. 26-åringen har også fått en helt ny oppfatning av sitt nye hjemland.
Les mer om Romania.
Ansatte aksepterer færre arbeidsplasser i Brevik
BREVIK (NRK): NOAHS nye planer for avfallsdeponi i Brevik innebærer at avfallet blir behandlet og pakket inn i gips i det gamle deponiet på Langøya i Vestfold. Det betyr at mange av de arbeidsplassene som var planlagt i Brevik, nå mest sannsynlig blir værende i nabofylket.
Les mer om Brevik, Langøya og Vestfold.
23 år gammel nordmann overrasker: -Han har forbløffende framgang
Den nye triatlon-stjernen er en av flere. Denne gode utviklingen i sommeridrettene styrker Norge som en av verdens ledende sportsnasjoner.
Les mer om Norge.
Prisen på nybygg flater ut
Nye tall fra Statistisk Sentralbyrå viser at nye boliger blir dyrere, men økningen er mindre enn tidligere.