Nytt

Eurovision-vinneren har fått nytt hjerte

Salvador Sobral har gjennomgått en vellykket hjertetransplantasjon.

Tror på svakt leilighetsmarked til 2025

Selv om hovedstadens boligmarked finner nytt fotfeste neste år, kan prisutviklingen bli laber i årevis.
11 unge vil starte bedrifter
11 gründer mellom 16 og 35 år har fått økonomisk støtte til å starte bedrifter fra et nytt ungdomsprosjekt i Setesdal. Trond Haugå (19) sier det handler om alt fra etablering av ølbryggeri til treningssenter.
Les mer om Setesdal.
Jæricana fra Johnny Red and The Prayerhouse People
Fjorårets debut var flott, og Jæren møter americana på nytt.

NASA: Har funnet et nytt solsystem med åtte planeter

Røpet hemmeligheten de har holdt tett om den siste uka.
Snøskredfare fører til evakuering i Longyearbyen før jul
Snøfall og frykt for et nytt skred fra Sukkertoppen i Longyearbyen gjør at til sammen seks personer blir evakuert to dager før julaften.
Les mer om Longyearbyen og Sukkertoppen.
«Superlativene står i kø. Men det betyr ikke at semifinalen blir enkel.
KOMMENTAR: Norge har løftet håndballen til et nytt nivå – igjen. Men semifinalen i VM blir ingen walk over, mener kommentator Ola Bernhus.
Kjenning pågrepet for tyveri
Politiet har torsdag ettermiddag pågrepet en 33-åring på Arena kjøpesenter i Arendal. Mannen er siktet for tyveri av en mobiltelefon tidligere på dagen. Det var en vekter som kjente igjen mannen da han dukket opp på nytt, opplyser politiet.
Les mer om Arena og Arendal.
Kjøpte nytt hus til ti millioner – får ikke parkert i garasjen
De fire småbarnsfamiliene kjøpte hus til rundt ti millioner kroner hver. Etter overtagelsen viste det seg at garasjene var så små at flere av beboerne ikke får parkert.
Biogen har levert nytt pristilbud på medisinen Spinraza
Legemiddelprodusenten Biogen leverte torsdag et nytt pristilbud på medisinen Spinraza. Medisinen kan hjelpe pasienter med muskelsykdommen SMA.
Les mer om SMA og Spinraza.
Nytt pristilbud på SMA-medisinen
Legemiddelprodusenten Biogen leverte torsdag et nytt pristilbud til helsemyndighetene på medisinen Spinraza som kan hjelpe pasienter med muskelsykdommen SMA.
Les mer om SMA og Spinraza.
Lanserer nytt bilmerke i seks land – blant dem Norge
Tidlig ute i spennende satsing.
Les mer om Norge.
Nytt brudd for Halle Berry
Romansen skal ha tatt slutt etter kun noen måneder.
Les mer om Halle Berry.
– Nå må vi se fremover
Fylkesrådsleder Willy Ørnebakk har forståelse for at legene ved UNN Tromsø er skuffet over vedtaket til Helse Nord om et nytt hjertetilbud i Bodø. – Nå må vi se fremover og legge uenighetene bak oss, sier fylkesrådslederen.
Les mer om Bodø og Helse Nord.
Populære mikrohytter
10 mikrohytter som Hedalm Aneby hus lanserte på Natrudstilen på Sjusjøen i fjor er alle solgt. Hyttene er i utgangspunktet på 23 kvadratmeter. Nå vurderes et nytt tomtefelt i samme område, melder Ringsaker Blad.
Lyngdalskua kan bli vraket
Lyngdalskua blir etter alt å dømme vraket som kommunevåpen for nye Lyngdal kommune, skriver Lister24. Lyngdal og Audnedal slås sammen i 2020. – Med en ny kommune er det også naturlig med et nytt kommunevåpen, sier varaordfører Mikal Stene (Frp).
Derfor styrer Russland mot sitt sjette rentekutt i år
Den laveste inflasjonen siden Sovjetunionens fall gjør at den russiske sentralbanken med all sannsynlighet gjør et nytt rentekutt fredag.
Les mer om Russland.
Trenger god sofa
Lier kommune ber om hjelp til å finne en sofa til et nytt lokale for gründere. I god gjenbruks-ånd søker kommunen etter en sofa eller sofagruppe til lokalet som tilbyr gratis kontorplasser og møterom. Sofaen kan godt være litt slitt, men må være god å sitte i.
Derfor styrer Russland mot sitt sjette rentekutt i år
Den laveste inflasjonen siden Sovjetunionens fall gjør at den russiske sentralbanken med all sannsynlighet gjør et nytt rentekutt fredag.
Les mer om Russland.
Assist for Zucca i bortetap
(Ottawa Senators – New York Rangers 3–2) Mats Zuccarello kunne notere seg for en assist da Rangers røyk på et nytt tap.
Les mer om Zucca.
Demokratene øyner nytt håp etter seieren i Alabama
Roy Moores nederlag i Alabama var en strek i regningen for president Donald Trump og styrker Demokratenes sjanser for å gjenerobre flertallet i Senatet.
Les mer om Alabama, Donald Trump og Senatet.
Et nytt fylke ønsker velkommen
Nå er det bare dager igjen til Nord- og Sør-Trøndelag fylker er historie. Veien mot sammenslåing har til dels vært kronglete.
Sjeleglad for nytt hjertetilbud i Bodø: – Det var jaggu på tide
Kjell Lund Olsen (57) mener han er i live i dag fordi han var nært et stort sykehus, og ikke hjemme i Sulitjelma, da han fikk hjerteinfarkt. – Da hadde jeg nok ligget på kirkegården nå, sier han.
Les mer om Bodø og Sulitjelma.
Bygger ut nasjonalbiblioteket
Veidekke Entreprenør har skrevet kontrakt med Statsbygg om utbyggingen av Nasjonalbiblioteket i Mo i Rana. Utbyggingen innebærer blant annet et nytt digitalt arkivmagasin som skal være dimensjonert for 65.000 hyllemeter. Kontrakten har en verdi på 400 millioner ekskludert moms, skriver Veidekke i en pressemelding.
Nytt bolighåp på Stokkeland
Ny kommuneplan og usikkerheten rundt Sandnes Øst gir grunneiere og utbyggere på Stokkeland nytt håp om boligutbygging. Tidligere har Fylkesmannen stoppet planene.
Les mer om Fylkesmannen og Stokkeland.