Offensiv

– Slett ikke lenger en «grisejobb

Med en ny lærling-garanti og en bredt anlagt sjarm-offensiv vil nybil-bransjen i Gjøvik få flere ungdommer til å søke seg til bil- fagene.
Les mer om Gjøvik og Slett.

Slik skal Google samarbeide med avisene

Starter også stor-offensiv mot «falske nyheter.
Les mer om Google.
Hopptreneren: – Det handler om den indre gleden
Den norske hopptreneren Alexander Stöckl tror barneglede og det han håper er en mer offensiv jury kan resultere i rekordlange svev i Raw Air superfinalen søndag ettermiddag.
Les mer om Alexander Stöckl og Raw Air.
Tusener av kurdere demonstrerer mot Tyrkia i Tyskland
Rundt 11.000 kurdere deltok lørdag i demonstrasjoner i den tyske byen Hannover mot Tyrkias Afrin-offensiv. Demonstrantene fordømte tyske våpensalg til Tyrkia og kalte Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan terrorist.

Offensiv Vetle Thyli: – Neste år skal jeg være med helt inn

Vetle Thyli sikret seg sesongbeste i Ski Classics i sitt viktigste renn. Nå lover raufossingen at han skal henge være med de aller beste neste år.
SOHR: Over 150.000 har flyktet fra Afrin på drøyt to dager
Over 150.000 mennesker har flyktet fra kurdiskdominerte Afrin i Nord-Syria siden onsdag kveld som følge av en tyrkisk offensiv, melder eksilgruppe.
Les mer om Afrin og Nord-Syria.
SOHR: Over 150.000 har flyktet fra Afrin på drøyt to dager
Over 150.000 mennesker har flyktet fra kurdiskdominerte Afrin i Nord-Syria siden onsdag kveld som følge av en tyrkisk offensiv, melder eksilgruppe. - Det har vært kraftige kamper gjennom natten i utkantområdene nord i byen.
Les mer om Afrin og Nord-Syria.
SF-treneren om nysignering: - Tror han blir en publikumsfavoritt
21-årige Mohamed Ofkir, som har to sesonger bak seg på A-laget til Lillestrøm, og deretter én sesong i Belgiske KSC Lokeren, har skrevet toårskontrakt med SF. Han er en offensiv spiller, som liker seg best på venstrekanten.
Ny engelskmann klar for Valdres FK
Dominic McGiveron (22) skal spille for Valdres FK kommende sesong - og kanskje blir han spilleklar til lørdagens cupkamp mot Redalen. Dominic McGiveron er en offensiv midtbanespiller og var på prøvespill i forrige uke.
Les mer om Redalen.
– Flere vil nok holde øye med meg videre
Med en offensiv plan kunne Petter Fagerhaug juble for verdenscupseier i første forsøk. Nå regner 20-åringen med at konkurrentene vil holde et ekstra godt øye med ham framover.
Les mer om Flere og Petter Fagerhaug.
USA med nytt våpenhvileforslag
USA la mandag fram et nytt forslag til FN-resolusjon som skal stanse kamphandlingene i Øst-Ghouta i Syria i 30 dager. FN-ambassadør Nikki Haley sa at den forrige våpenhvilen feilet fordi Russland støttet Syrias offensiv mot opprørerne.
- President Moon sa at uten meg hadde OL blitt en total katastrofe
En offensiv Donald Trump talte under valgmøte i Pennsylvania.
Les mer om Donald Trump og Pennsylvania.
Hardtsatsende Start vil spille offensiv fotball
Start har ikke rykket opp til Eliteserien for å legge seg bakpå og satse på kontringer. Mark Dempseys mannskap vil spille offensiv fotball etter opprykket.
Les mer om Eliteserien.
Genève: Offensiv fra Toyota
Toyota gir seg ikke - i Genève viser de nå en ny generasjon av det som er deres spesialitet, hybridbilen. Det er Auris nummer tre som nettopp er avduket på den internasjonale bilmessen.
Les mer om Toyota.
E-sjefen: Russland øvde på angrep mot Nord-Norge
Norge må være forberedt på at en mer offensiv russisk fremferd i nordområdene innebærer en ny normalsituasjon, advarer E-tjenesten.
Les mer om E-tjenesten og Nord-Norge.
E-tjenesten: Offensivt Russland gir ny normalsituasjon i nord
Norge må være forberedt på at en mer offensiv russisk fremferd i nordområdene innebærer en ny normalsituasjon, advarer E-tjenesten.
Les mer om E-tjenesten.
FN: – En kollektiv straff mot sivile i Øst-Ghouta
Syriske regjeringsstyrker har bombet Øst-Ghouta i to uker og innledet en militær offensiv. Nå kontrollerer de rundt 25 prosent av opprørsenklaven og hundrevis av familier er på flukt.
Les mer om Øst-Ghouta.
Ja takk til «hårete stopp-effekter» med gode intensjoner i Hønefoss - byen som våger
Målet for en offensiv by i utvikling og vekst, bør - etter min mening - være at i det folk kjører gjennom byen for aller første gang, så ser de minst to spektakulære ting som gjør at de får lyst til å stoppe opp.
Supporter Geir Misje: – FKH må spille mer offensiv fotball
En av FKHs mest trofaste og ihuga supportere mener FKH må bli mer offensive ute på banen for å vinne tilbake folket.
Les mer om FKH.
Trå meg ikke for nær
Offensiv tilbaketrekning fra stortingspresidenten.
PÅ KORNET: - Trå meg ikke for nær
Offensiv tilbaketrekning fra stortingspresidenten. Stortingets avdeling for pomp og prakt, presidentskapet, er som kjent i vinden om dagen.
Suksess med varmepumper: Keli spiser opp den ene konkurrenten etter den andre
Kundene strømmer til Keli selv om de verken har selgere eller kjører offensiv markedsføring.
Les mer om Keli.
SOHR: Over 600 sivile drept i Øst-Ghouta
Over 600 sivile, deriblant 147 barn, er drept i opprørsenklaven Øst-Ghouta siden det syriske regimet startet sin siste offensiv for ti dager siden, ifølge SOHR.
Les mer om Øst-Ghouta.
SOHR: Over 600 sivile drept i Øst-Ghouta 147 barn
Over 600 sivile, deriblant 147 barn, er drept i opprørsenklaven Øst-Ghouta siden det syriske regimet startet sin siste offensiv for ti dager siden, ifølge SOHR.
Les mer om Øst-Ghouta.
USA ber Russland få slutt på syrisk offensiv
USA ber Russland bruke sin innflytelse til å sikre umiddelbar og fullstendig stans i offensiven mot den opprørskontrollerte syriske enklaven Øst-Ghouta.
Les mer om Russland og Øst-Ghouta.