Ol bronse

Alpint: Norge slått ut i kvartfinalen i Åre

Den blandede lagkonkurransen i alpint ble av det korte slaget for Norge under verdenscupfinalen i Åre fredag. Frankrike var for sterk allerede i kvartfinalen. Det norske alpinlaget sikret seg OL-bronse i lagkonkurransen i Pyeongchang.
Les mer om Norge, OL-bronse, Pyeongchang og Åre.

Norge slått ut i kvartfinalen i Åre

Den blandede lagkonkurransen i alpint ble av det korte slaget for Norge under verdenscupfinalen i Åre fredag. Frankrike ble for sterk allerede i kvartfinalen. Det norske alpinlaget sikret seg OL-bronse i lagkonkurransen i Pyeongchang.
Les mer om Norge, OL-bronse, Pyeongchang og Åre.
Eleven tok OL-bronse: – Mitt desidert stolteste trenerøyeblikk!
Mandag tok Håkon Olsrud OL-bronse i Paralympics. Det ble et emosjonelt øyeblikk for trener Kjell Arne Bangen Johnsen.
OL-bronse til Saltvik Pedersen
Jesper Saltvik Pedersen tok OL-bronse i superkombinasjonen i Paralympics. – Dette er helt fantastisk, sier faren.

Jesper Saltvik Pedersen tok OL-bronse i Paralympics

PYEONGCHANG/OSLO (NRK): Etter to konkurranser uten medalje, ble det bronse for Jesper Saltvik Pedersen (18) i superkombinasjonen.
Ble folkehelt etter OL-bronse. Men hetsen renner fortsatt inn
Adam Rippon var en av 15 åpent homofile utøvere i OL. Det er rekord.
Les mer om OL-bronse.
Tom Hilde legger opp
Tom Hilde (30) innrømmer at han har hatt mange tunge stunder de siste årene. Asker-hopperen har bestemt seg for å sette karrierepunktum under Raw Air. Hilde har blant annet en OL-bronse og fire sølv fra lagkonkurranser å se tilbake på.
Les mer om OL-bronse og Raw Air.
Hvordan si opp Eurosport - Ville du bare se OL gratis, må du huske å si opp - DinSide
Ellers koster det deg 99 kroner i måneden. Årets OL i Pyeongchang er for lengst over, og for Norge ble det en suksess, med 14 gull, 14 sølv og 11 bronse; den største medaljefangsten fra én nasjon i OL-historien.
Maren med blandede følelser for OL-bronsen
Etter å ha slappet av hjemme på Gjøvik denne uka, har Maren Skjøld fortsatt en blandet følelse for sin OL-bronse.
4 norske i toppen av medaljesankingen under OL
Dette er utøvernes medaljeoversikt i Pyeongchang-OL (gull-sølv-bronse):
Les mer om Pyeongchang-OL.
Svensk tv-kanal ber om unnskyldning etter Johaug-bilde
- Det var en utilsiktet og beklagelig feil. I Pyeongchang gjorde Sverige sitt beste OL noen gang målt i antall gull. Det er selvsagt langt opp til Norges rekord satt i samme OL, og som lyder på 14 gull, 14 sølv og elleve bronse.
Les mer om Johaug-bilde og Sverige.
Slo alle rekorder
Den norske OL-troppen slo alle rekorder. 14 gull, 14 sølv og 11 bronse ga tidenes OL med 19 medaljer. Dagbladets team i Pyeongchang har trillet terninger etter 17 konkurransedager.
Les mer om OL-troppen og Pyeongchang.
Asker og Bærum fikk flere OL-medaljer enn Hviterussland
men vi trengte god hjelp fra andre kommuner for å hevde oss... For med fem medaljer, tre sølv og to bronse, ville Asker og Bærum plassert seg på en 18.
Godt OL for Oslo og Akershus
Utøvere fra Oslo og Akershus høstet intet mindre enn 19 OL-medaljer, hvorav sju gull, sju sølv og fem bronse. Hadde fylkene vært et eget land ville de endt på 6. plass på medaljetabellen totalt, like foran Sverige. Totalt tok Norge 39 medaljer.
Les mer om Norge, OL-medaljer, Oslo og Sverige.
Bjørgen måtte fortelle Nilsson at hun hadde tatt OL-bronse: - Det var et sjokk
Var helt sikker på at hun spurtet om fjerdeplassen. (Dagbladet): Marit Bjørgen tok en overlegen seier på tremila søndag. Med det ble hun historisk. 37-åringen skaffet seg tidlig ei luke, og seilte ifra de andre.
Les mer om Nilsson og OL-bronse.
Bjørgen måtte fortelle Nilsson at hun hadde tatt OL-bronse: - Det var et sjokk
Var helt sikker på at hun spurtet om fjerdeplassen.
Les mer om Nilsson og OL-bronse.
Norge vant medaljestatistikken
i OL i Pyeongchang. Vi har 14 gull, 14 sølv og 11 bronse. Med 39 medaljer totalt er Norge historiske. Vi har slått USAs rekord fra 2010 med to medaljer.
Les mer om Norge og Pyeongchang.
Slik hylles historiske Bjørgen: - Det er helt vilt!
PYEONGCHANG/OSLO (VG) Med sine åtte gull, fire sølv og tre bronse har ingen vunnet mer enn Marit Bjørgen (37) i OL-sammenheng. Det får tidligere langrennsstjerner til å bøye seg i støvet.
Bjørgen tok gull på tremila i OL
Marit Bjørgen tok gull på tremila i OL i Sør-Kora, og er dermed tidenes vinterolympier. Finland tok sølv og Sverige tok bronse. Bjørgens overlegne seier gjør at Norge er tidenes beste nasjon i et vinter-OL.
Les mer om Norge, Sverige og Sør-Kora.
Ukjente Francesco kan ødelegge for Norge
Tysklands firerbob er storfavoritter til nok et gull. (Dagbladet): Norge satte ny olympisk rekord i antall medaljer i et vinter-OL med alpintlagets bronse i lagkonkurransen natt til lørdag.
Les mer om Norge.
OL-studio: Svensk skuffelse etter det verste mesterskapet på 19 år
Null gull, null sølv og null bronse. Det er statistikken som skriker mot de svenske langrennsherrene.
Canada sikret OL-bronse
Tittelforsvarer Canada kom seg etter sjokktapet mot Tyskland i ishockeysemifinalen. Tsjekkia ble slått 6-4 i en rotete bronsekamp. Finalen i ishockey mellom Tyskland og OAR er den siste øvelsen før avslutningsseremonien Pyeongchang søndag.
Canada sikret OL-bronse
Tittelforsvarer Canada kom seg etter sjokktapet mot Tyskland i ishockeysemifinalen. Tsjekkia ble slått 6-4 i en rotete bronsekamp. Finalen i ishockey mellom Tyskland og OAR er den siste øvelsen før avslutningsseremonien Pyeongchang søndag.
Mistet sønnen David: – En stor del av deg er borte for bestandig. Det blir aldri det samme igjen
Frode Andresen er klar på at livet må gå videre, men at det ikke er lett etter å ha mistet eldstesønnen. Lett er det derimot å se tilbake på en fantastisk OL-karriere som inneholdt gull, sølv og bronse.
Les mer om David og OL-karriere.
Her får curling-paret medaljene 11 dager etter bronse-tapet
PYEONGCHANG/OSLO (VG) På grunn av en russisk dopingsak ble Norges curlingpar i mixed double tilkjent tredjeplass i OL. Først i dag - 11 dager etter bronsefinalen - mottok Kristin Moen Skaslien (32) og Magnus Nedregotten (27) medaljene.