Ol sesongen

Helland får tyn for løpestilen

OL-vinner og fysisk rådgiver i RBK, Vebjørn Rodal, gjester Rasmus&Saga. Han tiltrådte i RBK foran 2017-sesongen, og målet med engasjementet er å gjøre spillerne raskere.
Les mer om RBK og Vebjørn Rodal.

Nå vil ustoppelige Hirscher tenke nytt. Satser på fart

Østerrikske Marcel Hirscher vant nesten som han ville i slalåm og storslalåm denne sesongen. Når går det trolig mot at den doble OL-vinneren vil satse på fart.
Les mer om Hirscher og OL-vinneren.
Vil satse på fartsdisiplinene
Den doble OL-vinneren Marcel Hirscher vant sitt syvende strake verdenscuptreof sammenlagt denne sesongen. Nå ser han at utfordringen til å ta sitt åttende ligger i å ta flere verdenscuppoeng i utfor og super-G.
Blir ikke rik på skihopping
Henrik Kristoffersen tjente dobbelt så mye på n seier som OL-gullvinner Maren Lundby (bildet) har gjort hele denne sesongen på skihopping. Det skriver Aftenposten. Maren Lundby har tjent inn 297 400 kroner i premiepenger i verdenscupen.

Marte Olsbu har tatt to OL-medaljer denne sesongen - men det blir fortsatt ikke årets høydepunkt

Marte Olsbu har ferieplanene klare og ser frem til det store høydepunktet for sommeren. HOLMENKOLLEN (Nettavisen): Det gikk ikke akkurat som Marte Olsbu hadde drømt om på lørdagens stafett i Holmenkollen.
Derfor gikk det galt for Eckhoff i OL-sesongen: – Jeg har gjort mye rart
HOLMENKOLLEN (VG) Tiril Eckhoff forsøkte å være «superseriøs foran OL-sesongen. Det kommer hun aldri til å gjøre igjen.
Les mer om Eckhoff og OL-sesongen.
Stjernen bestemmer hopp-framtiden i april
Andreas Stjernen (29) gikk endelig til topps i vinter, men framtiden som skihopper er helt uviss. - Jeg har ikke bestemt meg, sier Sprova-hopperen. Nylig uttalte veteranen at han vurderer å legge opp etter OL-sesongen.
Disse seks idrettsheltene møtes i «Mer enn gull»
I denne sesongen av «Mer enn gull» får vi møte seks utøvere som representerer tidligere verdensmestere, OL-utøvere, en fotballproff og en nåværende idrettsutøver.
Les mer om Mer og OL-utøvere.
Disse seks idrettsheltene møtes i «Mer enn gull
I denne sesongen av «Mer enn gull får vi møte seks utøvere som representerer tidligere verdensmestere, OL-utøvere, en fotballproff og en nåværende idrettsutøver.
Les mer om Mer og OL-utøvere.
Bjørndalen: Holmenkollen erstatter OL
Ole Einar Bjørndalen går verdenscupen i Holmenkollen denne uka. Han sier det blir hans høydepunkt denne sesongen. Anbefalte saker Etter kaos, folkefest og fyllefest i Holmenkollen dist helg, er det skiskytterne som rykker inn denne uka.
Les mer om Etter og Holmenkollen.
Alt tyder på at Johansson får bartevokssponsor
Lillehamringen Robert Johanssons bart har vakt internasjonal oppsikt. Nå tyder alt på at han får egen bartevokssponsor. Tre OL-medaljer - Jeg har ikke hatt fokus på sponsorer, men vi får se etter sesongen.
Les mer om Jeg og Johansson.
Hegstad Krüger sliter med sykdom - kan gå glipp av femmila i Holmenkollen
Simen Hegstad Krüger står i fare for å miste et av sesongen store mål. Simen Hegstad Krüger har slitt med sykdom etter OL i Pyeongchang. Han står i fare for å måtte droppe kommende helgs femmil i Holmenkollen.
Les mer om Holmenkollen og Pyeongchang.
Mowinckel vil avslutte sesongen sterkt - Mowinckel jakter topplassering i Tyskland
Ragnhild Mowinckel innrømmer at luften gikk litt ut av henne etter oppturen i OL, men den norske alpinisten skal gi alt for å avslutte sesongen sterkt.
Les mer om Mowinckel og Tyskland.
Mowinckel jakter topplassering i Tyskland
Ragnhild Mowinckel innrømmer at luften gikk litt ut av henne etter oppturen i OL, men den norske alpinisten skal gi alt for å avslutte sesongen sterkt.
Les mer om Tyskland.
Mowinckel motivert for sterk avslutning
Ragnhild Mowinckel innrømmer at luften gikk litt ut av henne etter oppturen i OL, men den norske alpinisten skal gi alt for å avslutte sesongen sterkt.
Maren satt ut av den «uvirkelige suksessen
Maren Lundby er tidenes første norske sammenlagtvinner i hopp for kvinner. OL-mesteren klarer nesten ikke å fatte hvor god sesongen har vært.
Lundby skrev norsk idrettshistorie igjen
Maren Lundby er tidenes første norske sammenlagtvinner i hopp for kvinner. OL-mesteren klarer nesten ikke å fatte hvor god sesongen har vært. Anbefalte saker Av Bernt Harald Brennevann Søndag tok hun sin 12.
Ryste fortsatt alpinsjef
Claus Johan Ryste fra Stranda forlenger avtalen som sportssjef for alpint til ut 2023-sesongen. Ryste har vært øverste leder og ansvarlig for alpint i Skiforbundet siden 2010. – Jeg takker for tilliten og er topp motivert for å lede og utvikle norsk alpint også de neste fem årene. Resultatene i OL inspirerer oss alle til å fortsette det gode arbeidet som gjøres på landslagene og over hele landet, sier Ryste.
Les mer om Ryste, Skiforbundet og Stranda.
Fannemel fikk en OL-knekk: - Forferdelig
- Jeg unner ingen den følelsen jeg har hatt de siste ukene, sier skihopperen. HOLMENKOLLEN (Dagbladet): Anders Fannemel (26) hadde to hovedmål denne sesongen. Det første var skiflygings-VM i Oberstdorf. Det andre var OL i Pyeongchang.
Sundby satset alt på OL – nå endrer han oppskrift
Denne sesongen la Martin Johnsrud Sundby (33) om treningen for å spisse formen inn mot OL. Nå vil han gå tilbake til å vinne «hele tiden.
Friidrettsforbundet inngikk sponsoravtale med Puma
Puma blir Norges Friidrettsforbunds (NFIF) nye utstyrsleverandør. Partene har skrevet under en kontrakt til og med OL-sesongen 2024.
Les mer om OL-sesongen og Puma.
Skarlis siste OL-dag som trener
12.00 starter OL-fellesstarten som markerer slutten på Åmli-mannen Sondre Skarlis karriere som skøyteguttas hovedtrener. NRK følger Norges siste skøyteøvelsen i OL på radio og nett. Før sesongen uttalte Skarli at han gir seg etter sitt første OL.
Femundløpet til OL
Det er rundt 24 år mellom disse to bildene. Kristin Aasheim og Bård Langen er nokså sikker på at det er fra -94-sesongen da Femundløpet gikk til OL på Lillehammer.
Suksesstrener Wotherspoon uten avtale etter OL-sesongen
Sprinttrener Jeremy Wotherspoons kontrakt med Norges Skøyteforbund løper ut til våren. NSF tror de vinner den knallharde kampen om å beholde ham. Canadieren lovprises på sjeldent vis av alle i den norske OL-leiren i skøyter.
Les mer om OL-leiren og OL-sesongen.
Sundby satser til OL i Beijing
Til NRK bekrefter Martin Johnsrud Sundby at han fortsetter satsningen til OL i Beijing i 2022. – I hodet har jeg planlagt de tre neste sesongene, så da er det klønete å gi seg sesongen før OL, sier Sundby.