Ola elvestuen

Venstre presser Erna for karbon-penger

Ola Elvestuen (V) vil ha penger fra regjeringen til å sikre at tre norske industribedrifter kan fortsette arbeidet med fangst og lagring av CO.
Les mer om Erna.

Tror på bedre oljeløsning med Venstre i regjering

Det er bedre sjanser for oljekompromiss med Venstre i regjering enn utenfor, mener forbundsleder Frode Alfheim i LOs IndustriEnergi-forbund. – Glem det, svarer Venstres nestleder Ola Elvestuen.
Disse kan gå i regjering for Venstre
Venstres mest åpenbare statsrådkandidater er ledertrioen Trine Skei Grande, Terje Breivik og Ola Elvestuen, samt Abid Raja.
Ny podkast: Hvorfor gikk det som det gikk, og hva skjer nå?
Valgpokast: Hvorfor gikk det som deg gikk, og hva skjer nå? DNs politiske redaktør Kjetil B. Alstadheim har frokostmøte med Torbjørn Røe Isaksen (kunnskapsminister H), Kristin Clemet, (daglig leder Civita) Trond Giske (nestleder Ap), Ola Elvestuen (nestleder V), Kristian Tonning Riise (leder Unge Høyre), Ida Lindtveit Røse (leder KrFU), Tord Hustveit (leder Unge Venstre) og Ina Libak (nestleder AUF)

Grimstad og Elvestuen inne for Venstre på Stortinget. Rotevatn er trolig ute

Når 99, 8 prosent av stemmene talt er Sveinung Rotevatn (V) ute av Stortinget. Ola Elvestuen (V) og Carl Erik Grimstad (V) er trygt inne.
Venstre inne igjen
Venstre stjeler utjevningsmandatet fra Høyre i Oslo, og dermed er Ola Elvestuen inne igjen på tinget, mens Høyres 6.-kandidat Stefan Heggelund er ute.
Les mer om Høyre, Ola Elvestuen og Oslo.
Elvestuen kan miste plassen
Ola Elvestuen (V) ligger an til å miste plassen på Stortinget etter at forhåndsstemmene er telt opp i Oslo. Venstre får 6,7 prosent av stemmene, en tilbakegang på 1,5 prosentpoeng fra 2013. Venstre har hatt to representanter i Oslo og beholder en.
Les mer om Oslo og Stortinget.
Venstre vil ha plan for Oslofjorden
Organisasjonen Miljøreparatørene ønsker en egen forvaltningsplan for Oslofjorden, skriver Vårt Oslo. Nestleder i Venstre og leder for energi- og miljøkomiteen på Stortinget, Ola Elvestuen, støtter forslaget og mener nye verneområder må vurderes.
Venstre åpner for cannabis-salg
Nestleder i Venstre, Ola Elvestuen, mener man må tenke nytt i narkotikapolitikken. Han ønsker en utredning som undersøker muligheten for lovlig cannabis-salg i Norge.
Les mer om Norge, Ola Elvestuen og Venstre.
– Ufattelig passivt å ikke terrorsikre Karl Johan bedre
Ola Elvestuen (V) var med i planleggingen av å sikre Oslo sentrum bedre. Nå er han forbløffet over at planene ikke følges opp.
Les mer om Karl Johan, Oslo og Ufattelig.
– Dette går virkelig ikke an
Forsvarspolitisk talsperson i Senterpartiet, Liv Signe Navarsete, og nestleder i Venstre, Ola Elvestuen, krever at Heimevernet-evalueringen til Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) blir offentliggjort.
Mer til kollektiv
Oslo og Akershus får 185 millioner kroner ekstra til kollektivtrafikk. Staten har i dag fordelt de ekstra belønningsmidlene fra det borgerlige budsjettforliket slik at Oslo og Akershus til sammen får 465 mill. kr. i 2017. Pengene er viktige blant annet for å oppgradere trikkenettet, sier Ola Elvestuen (V).
Les mer om Ola Elvestuen og Oslo.
Venstre-topp: - Ap blir verre for SV enn Frp har vært for oss
Ola Elvestuen ønsker SVs klimagassreduksjon velkommen, men tror partiet skal slite for å få Ap med på kuttlaget.
Les mer om Frp.
Hevder X Games Norden kan starte neste år
HAFJELL (VG) Nestleder Ola Elvestuen i Venstre mener det ikke er noen forskjell på FIS-verdenscupen for nordiske grener i Holmenkollen og Hafjells actionsportkonkurranse i Disney-regi. Nå kan stortingspolitikeren få sitt ønske om X Games Norden oppfylt.
Vil ha fullverdig sykehus
– Flekkefjord har en avstand til de andre sykehusene som gjør at det selvsagt må ha et fullverdig tilbud her. Det har vi vært helt tydelig på hele tiden, sa Ola Elvestuen (V) under folkemøtet om sykehuset i Flekkefjord.
Les mer om Flekkefjord og Ola Elvestuen.
Splittet om budsjettbruddet
Nestleder Ola Elvestuen og minst tre andre stortingsrepresentanter har vært kritiske til Trine Skei Grandes vei mot å bryte budsjettsamtalene med regjeringspartiene.
Hemmelige forhandlinger førte ikke frem
Gjennom hele helgen satt Frp-nestleder Ketil Solvik-Olsen og Venstre-nestleder Ola Elvestuen sammen og forhandlet frem en ny stor satsing på kollektivtrafikk. Men resultatet ble forkastet.
Grande topper for Oslo Venstre
Partileder Trine Skei Grande og nestleder Ola Elvestuen topper stortingsvalglista for Venstre i Oslo foran valget neste år, skriver NTB. Guri Melby, tidligere byråd for miljø og samferdsel i Oslo, fikk tredjeplassen under nominasjonsmøtet på Håndverkeren i Oslo lørdag.
Venstre vil bevilge 50 millioner til egenorganisert idrett
Venstres nestleder Ola Elvestuen (49) bekrefter overfor VG at partiet ønsker å støtte egenorganisert idrett som snowboard og skateboard i sitt forslag til statsbudsjett.
Les mer om Ola Elvestuen.
Grande topper Venstres liste i Oslo
Partileder Trine Skei Grande og nestleder Ola Elvestuen er av nominasjonskomiteen innstilt på første og andreplass på Venstres stortingsvalgliste for Oslo. Tredjeplassen innehas av tidligere byråd for miljø og samferdsel i Oslo, Guri Melby.
Les mer om Guri Melby, Ola Elvestuen og Oslo.
Venstre varsler nytt oljebråk
Venstres miljøpolitiske talsmann, Ola Elvestuen, varsler at de ikke kan være med på at det nye feltet Johan Castberg skal slippe ut 270.000 tonn CO2 i året.
- Klarer ikke å bygge seg ut av høyere boligpriser på kort sikt
Utbyggerne vil bygge for mange småleiligheter på samme sted, hvis reguleringene mykes opp, mener Ola Elvestuen.
Les mer om Ola Elvestuen.
Venstre: – Det er forbannet idioti
Regjeringens samarbeidspartnere Venstre og KrF raser mot Oljeminister Tord Liens utdelinger av nye områder i Barentshavet. – Det bedrer ikke forholdet mellom oss og regjeringen, sier Venstre-nestleder Ola Elvestuen.
Grande gjenvalgt
Til langvarig, stående applaus ble Trine Skei Grande gjenvalgt som leder i Venstre under landsmøtet i Tønsberg lørdag. Ola Elvestuen og Terje Breivik ble gjenvalgt som nestledere.
Duket for oljeslag i Venstre
Venstre-nestleder Ola Elvestuen anklages for feighet når han ber partiet si nei til forslaget om å stanse alle tildelinger i den 23. konsesjonsrunden på norsk sokkel.
Les mer om Venstre.