Olavsfestdagene randi wenche haugen

Ei grublejente

bente.rognan.gravklev@dagsavisen.no Tweet Print Annonse mer å lese Ei grublejente Randi Wenche Haugen (56) Leder for Olavsfestdagene Festivalen er i full gang og varer hele uka Olavsfestdagene

Mange vil på Olavsfestdagene

Olavsfestdagene er i gang. Skal vi tro direktøren, kunne ikke det første døgnet gått bedre. Randi Wenche Haugen er glad for at mange ønsker å få med seg det som skjer på Olavsfestdagene
Les mer om Olavsfestdagene.
Gir seg i Olavsfestdagene
Randi Wenche Haugen slutter som direktør i Olavsfestdagene i Trondheim når det femårige åremålet går ut etter årets festival.
Les mer om Olavsfestdagene og Trondheim.
Olavsfestdagenes direktør slutter
Randi Wenche Haugen slutter som direktør i Olavsfestdagene når det femårige åremålet går ut etter årets festival.
Les mer om Olavsfestdagene.

- Klar for femti nye Olavsfestår

Direktøren sparka i gong festdagane med tradisjonell opningsseremoni og prosesjon. Det er ein vital 50-åring som feirar jubileum i dag, seier Randi Wenche Haugen, direktør for Olavsfestdagene.
Brevet som redder Olavsfestdagene
Randi Wenche Haugen har akkurat lest brevet fra kulturdepartementet som gir Olavsfestdagene fire nye år som knutepunktfestival.
Les mer om Olavsfestdagene.
- Vil lande på plussiden
- Totalbudsjettet vil tåle endringene, mener direktør Randi Wenche Haugen etter årets Olavsfestdager. NRK Direktør for Olavsfestdagene, Randi Wenche Haugen, mener programendringene ikke skapte økonomiske vansker.
Olavsfestdagene blir gjennomført
Festivaldirektør Randi Wenche Haugen og resten av ledelsen måtte nøye vurdere om Olavsfestdagene skulle avlyses etter helgas hendelser.
Les mer om Olavsfestdagene.
- For lite kirkemusikk på Olavsfestdagene
Kulturrådet mener Olavsfestdagene har for lite kirkemusikk til å være en kirke- og kulturfestival. Festivaldirektør Randi Wenche Haugen mener kritikken er forfeilet.
Les mer om Olavsfestdagene.
Olavsfestdagene møtte kulturrådet
- Vi sitter igjen med en god følelse, sier direktør for Olavsfestdagene Randi Wenche Haugen.
– De skyter over mål
Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival har evaluert Olavsfestdagene på helt feil premisser, mener direktør Randi Wenche Haugen.
Fornøyd sjef etter åpningen
Festivaldirektøren Randi Wenche Haugen er lettet etter dagens åpning av Olavsfestdagene.
Les mer om Olavsfestdagene.
Salmer i Vår Frue
Nytt konsept. En anledning til å synge både noen av de mest kjente salmene, samtidig som man kan bli kjent med nyere bidrag fra Salmebok 2008. Torunn Sævik framfører et knippe sanger sammen med et tremanns band, samt koret Chorus. Direktøren for Olavsfestdagene, Randi Wenche Haugen, forteller om en salme som hun har et forhold til. Kl. 19. Bill. kr. 100/50. Arr.: Kirkens Bymisjon/ Domkirken og Vår Frue menighet.
Fest i pluss
Olavsfestdagene 2009 noterer 1,5 millioner i pluss, melder Adresseavisen. Det gikk som festivaldirektør Randi Wenche Haugen spådde her på Ballade i august ; overskuddet etter årets festival ble på 1,5 millioner.
Olavsfestdagene beklager avlysning
Randi Wenche Haugen, direktør i Olavsfestdagene, legger seg flat etter avlyst konsert.
Les mer om Olavsfestdagene.
Olavsfestdagene 2009
Direktør for Olavsfestdagene, Randi Wenche Haugen, er svært nøgd med at ein verdskjend komponist komponerar eige stykke til festivalen.
Vil utfordre kirka
I dag fikk Olavsfestdagene ny direktør. Randi Wenche Haugen vil styrke det spirituelle og utfordre kirka.
Les mer om Olavsfestdagene.
Blir direktør for Olavsfestdagene
Randi Wenche Haugen (51) blir ny direktør for Olavsfestdagene i Trondheim
Les mer om Olavsfestdagene og Trondheim.
Fra hemmelig til største festival
Olavsfestdagene har gått fra å være en skjult happening til å bli en folkefest med en kvart million deltakere, skriver Randi Wenche Haugen.